πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:55 Ο πυρροθριξ: #8.301 13-05-08 12:55 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ωραία περιγραφή... Δηλαδή, εσένα σου αρέσει η ψίχα και του δικού σου η κόρα; Click για ανάπτυξη... οχι μου αρεσει η κατω κορα..το ισιο πως το λενε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.302 13-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη θελω να παω μεχρι το Follie Folli, δεν ξερω αν θα φυγω νωρις σημερα απο τη δουλεια, και για να μην αγχωθεις και εσυ αφου εχεις να μαγειρεψεις για τον καλο σου, θα κανονισουμε μια αλλη μερα ισως....Θελω να μου πεις, αν θα περασεις απο το PETSTOP. Click για ανάπτυξη... Σήμερα όχι... θα σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #8.303 13-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι θα πας να παρεις απο τα Follie Folli? Click για ανάπτυξη... Θελω να δωσω κατι για επισκευη - μου το ματιαξαν στο γαμο, κ εφυγαν στρασακια απο το κολιε μου - αλλα μηπως παρω και κατι σκουλαρικια που εχω βαλει στο ματι . Τα σκουλαρικια ειναι η αδυναμια μου!! εχω απειρα και τα συνδιαζω αναλογα με τι φοραω και τι διαθεση μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.304 13-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ωραία περιγραφή... Δηλαδή, εσένα σου αρέσει η ψίχα και του δικού σου η κόρα; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Αν και δεν ήθελα να πω αυτό... ήθελα να πω ότι απλά σαβουριάζει ό,τι μπει στο πιάτο του! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:58 Η Αντα έγραψε: #8.305 13-05-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... Στη πρωτη κριτικη ηταν θεμα ωρων, ενω στη δευτερη τους πηρε μερικες μερες γιατι καποιος/α ελειπε που επρεπε να δωσει την εγκριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.306 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να μην εγκρίθηκε... κι εγώ έστειλα κάποτε και δεν την έβαλαν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Ο πυρροθριξ: #8.307 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θελω να δωσω κατι για επισκευη - μου το ματιαξαν στο γαμο, κ εφυγαν στρασακια απο το κολιε μου - αλλα μηπως παρω και κατι σκουλαρικια που εχω βαλει στο ματι . Τα σκουλαρικια ειναι η αδυναμια μου!! εχω απειρα και τα συνδιαζω αναλογα με τι φοραω και τι διαθεση μου! Click για ανάπτυξη... καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η Fotini έγραψε: #8.308 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ακριβώς! Αν και δεν ήθελα να πω αυτό... ήθελα να πω ότι απλά σαβουριάζει ό,τι μπει στο πιάτο του! Click για ανάπτυξη... Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #8.309 13-05-08 13:00 Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #8.310 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις δικαιωμα να τους ρωτησεις τι εγινε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.311 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Τα έκλεισες? Σε βοήθησε ο Κυριάκος? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #8.312 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Click για ανάπτυξη... Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.313 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Ο πυρροθριξ: #8.314 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #8.315 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ωραία περιγραφή... Δηλαδή, εσένα σου αρέσει η ψίχα και του δικού σου η κόρα; Click για ανάπτυξη... οχι μου αρεσει η κατω κορα..το ισιο πως το λενε? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.302 13-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη θελω να παω μεχρι το Follie Folli, δεν ξερω αν θα φυγω νωρις σημερα απο τη δουλεια, και για να μην αγχωθεις και εσυ αφου εχεις να μαγειρεψεις για τον καλο σου, θα κανονισουμε μια αλλη μερα ισως....Θελω να μου πεις, αν θα περασεις απο το PETSTOP. Click για ανάπτυξη... Σήμερα όχι... θα σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #8.303 13-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι θα πας να παρεις απο τα Follie Folli? Click για ανάπτυξη... Θελω να δωσω κατι για επισκευη - μου το ματιαξαν στο γαμο, κ εφυγαν στρασακια απο το κολιε μου - αλλα μηπως παρω και κατι σκουλαρικια που εχω βαλει στο ματι . Τα σκουλαρικια ειναι η αδυναμια μου!! εχω απειρα και τα συνδιαζω αναλογα με τι φοραω και τι διαθεση μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.304 13-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ωραία περιγραφή... Δηλαδή, εσένα σου αρέσει η ψίχα και του δικού σου η κόρα; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Αν και δεν ήθελα να πω αυτό... ήθελα να πω ότι απλά σαβουριάζει ό,τι μπει στο πιάτο του! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:58 Η Αντα έγραψε: #8.305 13-05-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... Στη πρωτη κριτικη ηταν θεμα ωρων, ενω στη δευτερη τους πηρε μερικες μερες γιατι καποιος/α ελειπε που επρεπε να δωσει την εγκριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.306 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να μην εγκρίθηκε... κι εγώ έστειλα κάποτε και δεν την έβαλαν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Ο πυρροθριξ: #8.307 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θελω να δωσω κατι για επισκευη - μου το ματιαξαν στο γαμο, κ εφυγαν στρασακια απο το κολιε μου - αλλα μηπως παρω και κατι σκουλαρικια που εχω βαλει στο ματι . Τα σκουλαρικια ειναι η αδυναμια μου!! εχω απειρα και τα συνδιαζω αναλογα με τι φοραω και τι διαθεση μου! Click για ανάπτυξη... καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η Fotini έγραψε: #8.308 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ακριβώς! Αν και δεν ήθελα να πω αυτό... ήθελα να πω ότι απλά σαβουριάζει ό,τι μπει στο πιάτο του! Click για ανάπτυξη... Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #8.309 13-05-08 13:00 Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #8.310 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις δικαιωμα να τους ρωτησεις τι εγινε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.311 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Τα έκλεισες? Σε βοήθησε ο Κυριάκος? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #8.312 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Click για ανάπτυξη... Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.313 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Ο πυρροθριξ: #8.314 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #8.315 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη θελω να παω μεχρι το Follie Folli, δεν ξερω αν θα φυγω νωρις σημερα απο τη δουλεια, και για να μην αγχωθεις και εσυ αφου εχεις να μαγειρεψεις για τον καλο σου, θα κανονισουμε μια αλλη μερα ισως....Θελω να μου πεις, αν θα περασεις απο το PETSTOP. Click για ανάπτυξη... Σήμερα όχι... θα σου πω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:56 Η Αντα έγραψε: #8.303 13-05-08 12:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι θα πας να παρεις απο τα Follie Folli? Click για ανάπτυξη... Θελω να δωσω κατι για επισκευη - μου το ματιαξαν στο γαμο, κ εφυγαν στρασακια απο το κολιε μου - αλλα μηπως παρω και κατι σκουλαρικια που εχω βαλει στο ματι . Τα σκουλαρικια ειναι η αδυναμια μου!! εχω απειρα και τα συνδιαζω αναλογα με τι φοραω και τι διαθεση μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.304 13-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ωραία περιγραφή... Δηλαδή, εσένα σου αρέσει η ψίχα και του δικού σου η κόρα; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Αν και δεν ήθελα να πω αυτό... ήθελα να πω ότι απλά σαβουριάζει ό,τι μπει στο πιάτο του! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:58 Η Αντα έγραψε: #8.305 13-05-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... Στη πρωτη κριτικη ηταν θεμα ωρων, ενω στη δευτερη τους πηρε μερικες μερες γιατι καποιος/α ελειπε που επρεπε να δωσει την εγκριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.306 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να μην εγκρίθηκε... κι εγώ έστειλα κάποτε και δεν την έβαλαν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Ο πυρροθριξ: #8.307 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θελω να δωσω κατι για επισκευη - μου το ματιαξαν στο γαμο, κ εφυγαν στρασακια απο το κολιε μου - αλλα μηπως παρω και κατι σκουλαρικια που εχω βαλει στο ματι . Τα σκουλαρικια ειναι η αδυναμια μου!! εχω απειρα και τα συνδιαζω αναλογα με τι φοραω και τι διαθεση μου! Click για ανάπτυξη... καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η Fotini έγραψε: #8.308 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ακριβώς! Αν και δεν ήθελα να πω αυτό... ήθελα να πω ότι απλά σαβουριάζει ό,τι μπει στο πιάτο του! Click για ανάπτυξη... Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #8.309 13-05-08 13:00 Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #8.310 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις δικαιωμα να τους ρωτησεις τι εγινε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.311 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Τα έκλεισες? Σε βοήθησε ο Κυριάκος? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #8.312 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Click για ανάπτυξη... Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.313 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Ο πυρροθριξ: #8.314 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #8.315 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τι θα πας να παρεις απο τα Follie Folli? Click για ανάπτυξη... Θελω να δωσω κατι για επισκευη - μου το ματιαξαν στο γαμο, κ εφυγαν στρασακια απο το κολιε μου - αλλα μηπως παρω και κατι σκουλαρικια που εχω βαλει στο ματι . Τα σκουλαρικια ειναι η αδυναμια μου!! εχω απειρα και τα συνδιαζω αναλογα με τι φοραω και τι διαθεση μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.304 13-05-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ωραία περιγραφή... Δηλαδή, εσένα σου αρέσει η ψίχα και του δικού σου η κόρα; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Αν και δεν ήθελα να πω αυτό... ήθελα να πω ότι απλά σαβουριάζει ό,τι μπει στο πιάτο του! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:58 Η Αντα έγραψε: #8.305 13-05-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... Στη πρωτη κριτικη ηταν θεμα ωρων, ενω στη δευτερη τους πηρε μερικες μερες γιατι καποιος/α ελειπε που επρεπε να δωσει την εγκριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.306 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να μην εγκρίθηκε... κι εγώ έστειλα κάποτε και δεν την έβαλαν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Ο πυρροθριξ: #8.307 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θελω να δωσω κατι για επισκευη - μου το ματιαξαν στο γαμο, κ εφυγαν στρασακια απο το κολιε μου - αλλα μηπως παρω και κατι σκουλαρικια που εχω βαλει στο ματι . Τα σκουλαρικια ειναι η αδυναμια μου!! εχω απειρα και τα συνδιαζω αναλογα με τι φοραω και τι διαθεση μου! Click για ανάπτυξη... καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η Fotini έγραψε: #8.308 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ακριβώς! Αν και δεν ήθελα να πω αυτό... ήθελα να πω ότι απλά σαβουριάζει ό,τι μπει στο πιάτο του! Click για ανάπτυξη... Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #8.309 13-05-08 13:00 Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #8.310 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις δικαιωμα να τους ρωτησεις τι εγινε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.311 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Τα έκλεισες? Σε βοήθησε ο Κυριάκος? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #8.312 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Click για ανάπτυξη... Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.313 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Ο πυρροθριξ: #8.314 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #8.315 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Ωραία περιγραφή... Δηλαδή, εσένα σου αρέσει η ψίχα και του δικού σου η κόρα; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς! Αν και δεν ήθελα να πω αυτό... ήθελα να πω ότι απλά σαβουριάζει ό,τι μπει στο πιάτο του! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:58 Η Αντα έγραψε: #8.305 13-05-08 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... Στη πρωτη κριτικη ηταν θεμα ωρων, ενω στη δευτερη τους πηρε μερικες μερες γιατι καποιος/α ελειπε που επρεπε να δωσει την εγκριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.306 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να μην εγκρίθηκε... κι εγώ έστειλα κάποτε και δεν την έβαλαν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Ο πυρροθριξ: #8.307 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θελω να δωσω κατι για επισκευη - μου το ματιαξαν στο γαμο, κ εφυγαν στρασακια απο το κολιε μου - αλλα μηπως παρω και κατι σκουλαρικια που εχω βαλει στο ματι . Τα σκουλαρικια ειναι η αδυναμια μου!! εχω απειρα και τα συνδιαζω αναλογα με τι φοραω και τι διαθεση μου! Click για ανάπτυξη... καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η Fotini έγραψε: #8.308 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ακριβώς! Αν και δεν ήθελα να πω αυτό... ήθελα να πω ότι απλά σαβουριάζει ό,τι μπει στο πιάτο του! Click για ανάπτυξη... Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #8.309 13-05-08 13:00 Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #8.310 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις δικαιωμα να τους ρωτησεις τι εγινε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.311 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Τα έκλεισες? Σε βοήθησε ο Κυριάκος? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #8.312 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Click για ανάπτυξη... Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.313 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Ο πυρροθριξ: #8.314 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #8.315 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... Στη πρωτη κριτικη ηταν θεμα ωρων, ενω στη δευτερη τους πηρε μερικες μερες γιατι καποιος/α ελειπε που επρεπε να δωσει την εγκριση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.306 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να μην εγκρίθηκε... κι εγώ έστειλα κάποτε και δεν την έβαλαν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Ο πυρροθριξ: #8.307 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θελω να δωσω κατι για επισκευη - μου το ματιαξαν στο γαμο, κ εφυγαν στρασακια απο το κολιε μου - αλλα μηπως παρω και κατι σκουλαρικια που εχω βαλει στο ματι . Τα σκουλαρικια ειναι η αδυναμια μου!! εχω απειρα και τα συνδιαζω αναλογα με τι φοραω και τι διαθεση μου! Click για ανάπτυξη... καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η Fotini έγραψε: #8.308 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ακριβώς! Αν και δεν ήθελα να πω αυτό... ήθελα να πω ότι απλά σαβουριάζει ό,τι μπει στο πιάτο του! Click για ανάπτυξη... Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #8.309 13-05-08 13:00 Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #8.310 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις δικαιωμα να τους ρωτησεις τι εγινε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.311 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Τα έκλεισες? Σε βοήθησε ο Κυριάκος? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #8.312 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Click για ανάπτυξη... Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.313 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Ο πυρροθριξ: #8.314 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #8.315 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... Μπορεί και να μην εγκρίθηκε... κι εγώ έστειλα κάποτε και δεν την έβαλαν ποτέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Ο πυρροθριξ: #8.307 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θελω να δωσω κατι για επισκευη - μου το ματιαξαν στο γαμο, κ εφυγαν στρασακια απο το κολιε μου - αλλα μηπως παρω και κατι σκουλαρικια που εχω βαλει στο ματι . Τα σκουλαρικια ειναι η αδυναμια μου!! εχω απειρα και τα συνδιαζω αναλογα με τι φοραω και τι διαθεση μου! Click για ανάπτυξη... καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η Fotini έγραψε: #8.308 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ακριβώς! Αν και δεν ήθελα να πω αυτό... ήθελα να πω ότι απλά σαβουριάζει ό,τι μπει στο πιάτο του! Click για ανάπτυξη... Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #8.309 13-05-08 13:00 Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #8.310 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις δικαιωμα να τους ρωτησεις τι εγινε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.311 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Τα έκλεισες? Σε βοήθησε ο Κυριάκος? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #8.312 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Click για ανάπτυξη... Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.313 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Ο πυρροθριξ: #8.314 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #8.315 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Θελω να δωσω κατι για επισκευη - μου το ματιαξαν στο γαμο, κ εφυγαν στρασακια απο το κολιε μου - αλλα μηπως παρω και κατι σκουλαρικια που εχω βαλει στο ματι . Τα σκουλαρικια ειναι η αδυναμια μου!! εχω απειρα και τα συνδιαζω αναλογα με τι φοραω και τι διαθεση μου! Click για ανάπτυξη... καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 12:59 Η Fotini έγραψε: #8.308 13-05-08 12:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ακριβώς! Αν και δεν ήθελα να πω αυτό... ήθελα να πω ότι απλά σαβουριάζει ό,τι μπει στο πιάτο του! Click για ανάπτυξη... Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #8.309 13-05-08 13:00 Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #8.310 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις δικαιωμα να τους ρωτησεις τι εγινε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.311 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Τα έκλεισες? Σε βοήθησε ο Κυριάκος? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #8.312 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Click για ανάπτυξη... Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.313 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Ο πυρροθριξ: #8.314 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #8.315 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ακριβώς! Αν και δεν ήθελα να πω αυτό... ήθελα να πω ότι απλά σαβουριάζει ό,τι μπει στο πιάτο του! Click για ανάπτυξη... Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:00 Η Αντα έγραψε: #8.309 13-05-08 13:00 Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #8.310 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις δικαιωμα να τους ρωτησεις τι εγινε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.311 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Τα έκλεισες? Σε βοήθησε ο Κυριάκος? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #8.312 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Click για ανάπτυξη... Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.313 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Ο πυρροθριξ: #8.314 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #8.315 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Ο πυρροθριξ: #8.310 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις δικαιωμα να τους ρωτησεις τι εγινε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.311 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Τα έκλεισες? Σε βοήθησε ο Κυριάκος? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #8.312 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Click για ανάπτυξη... Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.313 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Ο πυρροθριξ: #8.314 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #8.315 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: ΆΣΧΕΤΟ: Έχω στείλει εδώ και τόσες μέρες την κριτική για την αυτόματη ποτίστρα και ακόμα να τη βάλουν... Πόσες μέρες και από πόσα μάτια πρέπει να περάσει για να εγκριθεί; Ούτε τσόντα να ήταν Έλεος! Click για ανάπτυξη... δεν εχεις δικαιωμα να τους ρωτησεις τι εγινε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.311 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Τα έκλεισες? Σε βοήθησε ο Κυριάκος? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #8.312 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Click για ανάπτυξη... Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.313 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Ο πυρροθριξ: #8.314 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #8.315 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν πήγαινε σε εσένα αυτό, καλέ. Για τη Δανάη ήταν Click για ανάπτυξη... Τα έκλεισες? Σε βοήθησε ο Κυριάκος? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:01 Η Αντα έγραψε: #8.312 13-05-08 13:01 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Click για ανάπτυξη... Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.313 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Ο πυρροθριξ: #8.314 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #8.315 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: καμια τσαντουλα δεν θα παρεις που εχει βγαλει ωραιες? Click για ανάπτυξη... Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.313 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Ο πυρροθριξ: #8.314 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #8.315 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα πας να μου πεις, γιατι μου ειπε οτι περιμενει καποια γατοδενδρα που εχει παραγγειλει! Click για ανάπτυξη... Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:03 Ο πυρροθριξ: #8.314 13-05-08 13:03 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #8.315 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η Αντα έγραψε: #8.315 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έχεις αφήσει το τηλ. σου να σε ειδοποιήσουν? Click για ανάπτυξη... οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.316 13-05-08 13:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τωρα που το λες?? μου αρεσει η καινουρια σειρα, που ειναι σαν πεταλουδα - επισης αδυναμια μου οι πεταλουδες....αφου με φωναζουν ''πεταλουδιτσα'' γιατι τις φοραω πολυ συχνα σαν αξεσουαρ (καρφιτσες, κοκαλακια, κολιε κτλ). Click για ανάπτυξη... Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Η Αντα έγραψε: #8.317 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι?εγω εχω παθος με τις νεραιδουλες!!!εχω γεμισει ολο το σπιτι..χθες πηρα αλλες 2 Click για ανάπτυξη... ωραια!! μεχρι και τατουαζ ηθελα/θελω να κανω.. με ενα συγκεκριμενο ειδος πεταλουδας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:05 Ο πυρροθριξ: #8.318 13-05-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχα! Πεταλουδίτσα που μεταμορφώνεται σε... γερακίνα καμιά φορά όμως ε?? Click για ανάπτυξη... τι λες καλε?σε περιστερα μεταμορφωνεται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:06 Η Αντα έγραψε: #8.319 13-05-08 13:06 Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 414 415 416 417 418 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 416 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Η πεταλουδα ειναι για μενα το συμβολο της ομορφιας και της νεοτητας...πεθαινει αφου εχει ζησει μονο μια μερα, νεα και ομορφη πριν προλαβει να γερασει και να ασχημύνει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαΐου 2008 στις 13:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.320 13-05-08 13:08 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: οχι....δεν τα εχω παραγγειλει εγω, και δεν το σκεφτηκα Click για ανάπτυξη... Οκ! 'Όταν πάω θα σε πάρω τηλ. από εκεί. Πάρε και το τηλ. του 210 8003890 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.