Birman-maniacs

Τελεια!! δεν ειναι και τιποτα ....απλα το μεγεθος μπορει να χρειαστει να μικρυνεις.
αν δω οτι εχω προβλημα θα σε παρω τηλ..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οκ!!παρε με ..απλα στο σπιτι θα δυσκολευτω λιγο να σου εξηγησω πως να τις μικρυνεις γιατι δεν εχω ιντερνετ. καλα μπορει να τα θυμηθω και απεξω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οκ!!παρε με ..απλα στο σπιτι θα δυσκολευτω λιγο να σου εξηγησω πως να τις μικρυνεις γιατι δεν εχω ιντερνετ. καλα μπορει να τα θυμηθω και απεξω!
μπα αυριο θα σε παρω αν ειναι..αφου θα παω χωρις υπολογιστη σπιτι σημερα..σνιφ

Τι τον χρειαζεται ο δικος σου??

τελειωσαμε με το βαψιμο!!!σας το ειπα?:up:
εχω τακτοποιησει και τα περισσοτερα πραγματα..και μου εχουν μειναι τα υπολοιπα..σημερα θα τελειωσω τα παντα,γιατι εχει αρχισει και μου τη δινει το σπιτι ετσι

Τι τον χρειαζεται ο δικος σου??
για να χαζευει στο μαγαζι!κατεβαζει σηριαλ και τετοια και βλεπει..

τελειωσαμε με το βαψιμο!!!σας το ειπα?:up:
εχω τακτοποιησει και τα περισσοτερα πραγματα..και μου εχουν μειναι τα υπολοιπα..σημερα θα τελειωσω τα παντα,γιατι εχει αρχισει και μου τη δινει το σπιτι ετσι
Μπραβο σου!! ποσο σου πηρε ? λιγοτερο απο μια εβδομαδα...ουτε speedy gonzales να ησουν :lol:

Αυτο που κατεβαζει σηριαλ το κανει και ο Γιωργος μου..εμεις ομως τα βλεπουμε μαζι!!

Αυτο που κατεβαζει σηριαλ το κανει και ο Γιωργος μου..εμεις ομως τα βλεπουμε μαζι!!
εμεις τα βλεπουμε χωριστα...τι να κανεις τοσες ωρες στο μαγαζι μωρε μονος σου?ειδικα οταν δεν εχει κοσμο ή ταινιες-σηριαλ ή διαβασμα ή my cat
εγω τωρα τελευταια βεβαια ασχολουμαι αποκλειστικα με το τελευταιο..:D

Μπραβο σου!! ποσο σου πηρε ? λιγοτερο απο μια εβδομαδα...ουτε speedy gonzales να ησουν :lol:
ξεκινησαμε τεταρτη αν θυμαμαι καλα..

Καλα στο σπιτι οταν μου βαλουν ιντερνετ, δεν ξερω αν θα εχω και πολυ χρονο να μπαινω μεσα στο σιτε, ειδικα τις ωρες που σχολαω εγω ...φτανω αργα στο σπιτι και το μονο που θελω ειναι να φαω κ να κοιμηθω!!

Σημερα εχει Λαζοπουλο!! :)

Καλα στο σπιτι οταν μου βαλουν ιντερνετ, δεν ξερω αν θα εχω και πολυ χρονο να μπαινω μεσα στο σιτε, ειδικα τις ωρες που σχολαω εγω ...φτανω αργα στο σπιτι και το μονο που θελω ειναι να φαω κ να κοιμηθω!!
ε ναι ρε συ λογικο ειναι!!!

Σημερα εχει Λαζοπουλο!! :)
με το που ξυπνησα αυτο σκεφτηκα:Τριτη σημερα εχει Λαζοπουλο!!!εχω παθει εθισμο...:P

Αντα μου φευγω!!!παω μηπως και τελειωσω καμια φορα...
αν δεν τα ξαναπουμε σημερα:bye:θα τα πουμε αυριο:)
καλη ξεκουραση σε σενα..

Γεια σου!! καλη ξεκουραση :)

ειναι στο χωριο Καρυα ,στους προποδες του Ολυμπου,ενα σας λέω 10 βαθμοι το μεσημερι, πιο χαμηλα το βραδυ, καλοριφες, τζακι, ψησιμο στο τζακι, κρασι και καλη παρεα!τα σπιτια τα εχει κανει ενας αρχιτεκτονας απο Θεσσαλονικη και τα εχουν 3 φιλοι!
Πάρα πολύ ωραίο σπίτι και στο βουνό των θεών:)Βάσια οσον αφορά για τις θερμοκρασίες ένα σου λέω,καλοκαίρι Αύγουστο στο εξοχικό μας,δεν βγαίνεις έξω χωρίς μπουφάν το βράδυ,μια φορά Ιούλιο ή Αύγουστο το είχε στρωσει χαλάζι,μή φανταστείς τρελά πράγματα,2-3 πόντους αλλά άσπρισαν όλα!!!Το σπίτι είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1463μ. Για να καταλάβεις πόσο ψηλά είναι,η κορυφή της Πάρνηθας είναι 1413μ..:blink::D
Κοίτα

Πάρα πολύ ωραίο σπίτι και στο βουνό των θεών:)Βάσια οσον αφορά για τις θερμοκρασίες ένα σου λέω,καλοκαίρι Αύγουστο στο εξοχικό μας,δεν βγαίνεις έξω χωρίς μπουφάν το βράδυ,μια φορά Ιούλιο ή Αύγουστο το είχε στρωσει χαλάζι,μή φανταστείς τρελά πράγματα,2-3 πόντους αλλά άσπρισαν όλα!!!Το σπίτι είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1463μ. Για να καταλάβεις πόσο ψηλά είναι,η κορυφή της Πάρνηθας είναι 1413μ..:blink::D
Κοίτα

Καλώς τα ereferakia! Μ'αρέσει που μπαίνετε όταν εμείς βγαίνουμε...
Τι κάνετε παιδάκια?? Βασίλη... ο Μορφέας... προπονείται! ;):lol:

Δανάη βγήκες ε?
Να σου πω ήθελα ότι πρέπει να προπονηθείς με τις φωτό και το gallery γιατί σε περιμένει πολλή δουλειά όταν θα πάρεις το Βιρμανάκι σου! ;)

Ο Χρήστος πέρασε τα γραπτά του Α1! :up:
Έβαλα κατάσκοπο και μου το σπιούνεψε... Μένουν τα προφορικά...
Ετσι είναι στην Ελλάδα,αν γνωρίζεις το σωστό άνθρωπο όλα γίνονται:DΣυγχαρητήρια Γιούλη,εις ανώτερα!!!Αν και τα αντιπαθώ τελείως τα Γαλλικά,όσο περισσότερες γλώσσες ξέρεις σήμερα,τόσο περισσότερες πόρτες σου ανοίγονται:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back