Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Αντα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλη του επιτυχια!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξαπλωσαμε στα ρουχα που εχουν την μυρωδια του μπαμπα!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι θεμα χαρακτηρα..καποιοι δεν εχουν αγχος και καποιοι αλλοι νιωθουν αναγουλες.και εγω στην τελευταια κατηγορια ανηκω..και τι καταλαβα?καλυτερα χωρις αγχος..
καλη επιτυχια στον ποκοπικο..:)
Μια απο τα ιδια και εγω Δαναη..αναγουλες και υψηλη πιεση!! :(

ειναι θεμα χαρακτηρα..καποιοι δεν εχουν αγχος και καποιοι αλλοι νιωθουν αναγουλες.και εγω στην τελευταια κατηγορια ανηκω..και τι καταλαβα?καλυτερα χωρις αγχος..
καλη επιτυχια στον ποκοπικο..:)

Σας ευχαριστώ και τις δυο σας!
Ο Χρήστος είναι τρομερά αγχώδης στα θέματα υγείας όμως.... τρομερά... σαν το μπαμπα του... :(

Μια απο τα ιδια και εγω Δαναη..αναγουλες και υψηλη πιεση!! :(
εφιαλτες οτι εγραφα εξετασεις και δεν ηξερα τπτ...να ξυπναω μες το βραδυ..πανικος..

Τι θελεις??:)

Σας ευχαριστώ και τις δυο σας!
Ο Χρήστος είναι τρομερά αγχώδης στα θέματα υγείας όμως.... τρομερά... σαν το μπαμπα του... :(
και απο αυτο εχω..παω να μου παρουν αιμα και λυποθυμαω..:(

Ξαπλωσαμε στα ρουχα που εχουν την μυρωδια του μπαμπα!!

...και μετά... φορέσαμε τα ρούχα μας που έχουν τις τρίχες του Αλφι! :lol:

Σας επιασα!! τι κανετε εδω??? :lol:

κοριτσακια μου σας αφηνω προς το παρον...τα λεμε το μεσημερακι..:)

Γεια σου Δαναη!! :)

Μου εστειλε μηνυμα η κυρια που πουλαει τα σιαμ - βιρμανακια. Λυθηκε το μυστηριο. Τα γατια δεν ειναι απο εκτροφειο. Τα εχει απο μια οικογενεια....απο τη ρουμανια!! Θυμαστε που σας ειπα οτι η Ρουμανια ειναι γεματη απο ''γατες βιρμανιας?? '' Ειναι σαν τη Πισου. Προφανως δεν γνωριζουν τις απαιτησεις και τα χαρακτηριστικα της ρατσας.. :)

Μου εστειλε μηνυμα η κυρια που πουλαει τα σιαμ - βιρμανακια. Λυθηκε το μυστηριο. Τα γατια δεν ειναι απο εκτροφειο. Τα εχει απο μια οικογενεια....απο τη ρουμανια!! Θυμαστε που σας ειπα οτι η Ρουμανια ειναι γεματη απο ''γατες βιρμανιας?? '' Ειναι σαν τη Πισου. Προφανως δεν γνωριζουν τις απαιτησεις και τα χαρακτηριστικα της ρατσας.. :)

Για την ίδια γυναίκα μιλάμε. Μόλις είδα απάντηση στο e-mail που της έστειλα εχτές... Ιδού!

καλημερα σασ!τα γατακια μου ειναι βιρμανισ,αμ κιταξετε σε μια παλεα ενγικλοπεαδια να το καταλαβετε.σιγνομη για ελληνικα μου

Φταίω εγώ τώρα να της απαντήσω αναλόγως; Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα το κάνω!!!

Οταν πλενομαι, κραταω τη πατουσιτσα μου!!

Για την ίδια γυναίκα μιλάμε. Μόλις είδα απάντηση στο e-mail που της έστειλα εχτές... Ιδού!

καλημερα σασ!τα γατακια μου ειναι βιρμανισ,αμ κιταξετε σε μια παλεα ενγικλοπεαδια να το καταλαβετε.σιγνομη για ελληνικα μου

Φταίω εγώ τώρα να της απαντήσω αναλόγως; Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα το κάνω!!!
Μην της απαντας...σου λεω δεν φταιει αυτη.

Μην της απαντας...σου λεω δεν φταιει αυτη.

Δε μου λες... Η Ρουμανία ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Αν ανήκει, καλά θα κάνουν να μάθουν τι ισχύει στον υπόλοιπο κόσμο...:down: Της έστειλα τα link από τη Wikipedia και την CFA...

Φωτεινη δες λιγο τα προσωπικα σου μηνυματα... :)

Δε μου λες... Η Ρουμανία ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Αν ανήκει, καλά θα κάνουν να μάθουν τι ισχύει στον υπόλοιπο κόσμο...:down: Της έστειλα τα link από τη Wikipedia και την CFA...
Δεν μπορεις να εχεις την απαιτηση απο εναν απλο ανθρωπο να ξερει τους κανονες της CFA.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back