Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Αντα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αντα σου ειπαν για το τσιπακι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τοσο χαλια πια?? :lol:
αστα αστα!!!!
δεν μιλαω ομως για να μου κανει καλη τιμη στην φωτογραφικη:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντακο αν καταλαβα καλα εγραψες ενα αρθρο?ποιο ειναι?

Αντα σου ειπαν για το τσιπακι?
τι εννοεις? Θα δεις τις αποριες μου στο θεμα που ανοιξα...:)

:lol:καλα οι φωτο απιστευτες Αντα!μπραβο, οσο για τα πορτοκαλι ματια θα σας απογοητευσω...ολες οι γατες εχουν πορτοκαλι στο βαθος, αυτο που βλεπετε ειναι το χρωμα του αμφιβληστροειδους στο πισω μερος του οφθαλμου!το βραδυ απλα επειδη ανοιγει η κορη μπορουμε υπο καταλληλη γωνια να δουμε την αντανακλαση αυτου του φωτος!:)καταλαβατε ή θελετε να κάνω και κακα?

Αντακο αν καταλαβα καλα εγραψες ενα αρθρο?ποιο ειναι?
Δεν έγραψε άρθρο.... Post έγραψε... δηλ. άνοιξε θέμα. Με τα Micro chips!

:lol:καλα οι φωτο απιστευτες Αντα!μπραβο, οσο για τα πορτοκαλι ματια θα σας απογοητευσω...ολες οι γατες εχουν πορτοκαλι στο βαθος, αυτο που βλεπετε ειναι το χρωμα του αμφιβληστροειδους στο πισω μερος του οφθαλμου!το βραδυ απλα επειδη ανοιγει η κορη μπορουμε υπο καταλληλη γωνια να δουμε την αντανακλαση αυτου του φωτος!:)καταλαβατε ή θελετε να κάνω και κακα?
Οχι δεν θελουμε, θα βρωμισουμε!! πουφ πουφ!!:lol::lol:

Δεν έγραψε άρθρο.... Post έγραψε... δηλ. άνοιξε θέμα. Με τα Micro chips!
Τελοσπα ...το ιδιο μου κανει!! :blink::blink:

:lol::lol::lol:Βρε ναι! Όλες οι γάτες είναι έτσι! Το ξέρουμε γιατρέ μας:P... και γυαλίζουν τα μάτια και στο σκοτάδι...:blink:

Τι προβλημα εχεις Γιουλη?? οτι δεν μπορει τις τριχες στα ρουχα του?? εδω και στο πλυντηριο μπαινουμε !! (αναμνηστικη φωτογραφια δεν εχω ακομη) Αρα ζουμε μεσα σε μια τεραστια αιωρουμενη τριχομπαλα!!

Τελοσπα ...το ιδιο μου κανει!! :blink::blink:

Το ίδιο σου κάνει... αλλά κι εγώ έψαχνα να βρω άρθρο στα reviews... γι'αυτό τους το είπα... :(

Τι προβλημα εχεις Γιουλη?? οτι δεν μπορει τις τριχες στα ρουχα του?? εδω και στο πλυντηριο μπαινουμε !! (αναμνηστικη φωτογραφια δεν εχω ακομη) Αρα ζουμε μεσα σε μια τεραστια αιωρουμενη τριχομπαλα!!
Αυτό που εννοώ είναι σοβαρό... αλλά όχι ακόμα της παρούσης... :(:(

Κορίτσια... χωρίς πλάκα... έχω θέμα σοβαρό...:(:(:(:(

Ο Μάριος δε θέλει
ούτε καν γατιά να βλέπει
στο κρεβάτι μην τα δει
γιατί Τούρκος θα γενεί....:whistle:

Σε κουζίνα και σαλόνια
σε ντουλάπες και μπαλκόνια
μην του πείτε για γατόνια
γιατί τα κρεμά με τα κορδόνια...:whistle:

Τι να γίνει, Μάριέ μου
η κυρά σου θέλει θέλει
κάνε λίγη υπομονή
να μη φας καμιά στραβή...:whistle:

Κι όταν έρθει η ώρα αυτή
που με γάτες θε να ζεις
όλο το σπίτι θα γεμίσει
και τις τρίχες θα ψυρίζεις...:whistle:

:lol::lol::lol:

Το ίδιο σου κάνει... αλλά κι εγώ έψαχνα να βρω άρθρο στα reviews... γι'αυτό τους το είπα... :(
κι εγω εκει το εψαχνα:P

απαντησα Άντα!περαστικα στο κοριτσι, ελπιζω να ειναι πνευμονια γιατι το αλλο ειναι πολυ χειροτερο!συμπεθερα καλη επιτυχια στον πιτσιρικο ή ποταπικο, τι ειναι αυτο Δανάη?:hmm:

Ο Μάριος δε θέλει
ούτε καν γατιά να βλέπει
στο κρεβάτι μην τα δει
γιατί Τούρκος θα γενεί....:whistle:

Σε κουζίνα και σαλόνια
σε ντουλάπες και μπαλκόνια
μην του πείτε για γατόνια
γιατί τα κρεμά με τα κορδόνια...:whistle:

Τι να γίνει, Μάριέ μου
η κυρά σου θέλει θέλει
κάνε λίγη υπομονή
να μη φας καμιά στραβή...:whistle:

Κι όταν έρθει η ώρα αυτή
που με γάτες θε να ζεις
όλο το σπίτι θα γεμίσει
και τις τρίχες θα ψυρίζεις...:whistle:

:lol::lol::lol:

Τέλειο!!! :up:
Ειδικά το κοκκινισμένο μέρος! :mad:

απαντησα Άντα!περαστικα στο κοριτσι, ελπιζω να ειναι πνευμονια γιατι το αλλο ειναι πολυ χειροτερο!συμπεθερα καλη επιτυχια στον πιτσιρικο ή ποταπικο, τι ειναι αυτο Δανάη?:hmm:
ειναι ποκοπικος και παει να πει κατι πολυ μικρο,χαριτωμενο και σκανταλιαρικο...:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back