Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Αντα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
απαντησα Άντα!περαστικα στο κοριτσι, ελπιζω να ειναι πνευμονια γιατι το αλλο ειναι πολυ χειροτερο!συμπεθερα καλη επιτυχια στον πιτσιρικο ή ποταπικο, τι ειναι αυτο Δανάη?:hmm:
Με τα ηδη υπαρχοντα στοιχεια με προβληματιζει τι να κανω...γιατι κ τα δυο τους εχουν στοιχεια - διευθυνσεις που δεν ισχυουν.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλειο!!! :up:
Ειδικά το κοκκινισμένο μέρος! :mad:

αγριεμενη η συμπεθερα!και οπως ελεγε ενας πιτσιρικος που ξερω αγιεμενη...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φωτεινη πως ανεβαζεις βιντεο???

αγριεμενη η συμπεθερα!και οπως ελεγε ενας πιτσιρικος που ξερω αγιεμενη...:D
αγιεμενη δεν θα πει τιποτα!!!!!!δεν τον βλεπω καλα...

Φωτεινη πως ανεβαζεις βιντεο???

Εννοείς πώς ανεβάζεις εδώ ή στο youtube; :hmm:Για εδώ δεν έχω ιδέα..

Τουλαχιστον περιμενε να παρω την φωτογραφικη πρωτα...:lol::lol::lol:

Με τα ηδη υπαρχοντα στοιχεια με προβληματιζει τι να κανω...γιατι κ τα δυο τους εχουν στοιχεια - διευθυνσεις που δεν ισχυουν.

θα πας στον κτηνιατρό σου και θα δηλώσεις τα νέα ώστε να αποσταλλουν στον Πανελληνιο Κτηνιατρικο Συλλογο και να αλλαχθουν!συμπαθερα δεν ειπες οτι τα μενταγιον μας ειναι ασφαλη;)

Εννοείς πώς ανεβάζεις εδώ ή στο youtube; :hmm:Για εδώ δεν έχω ιδέα..
Καλα ..τοτε πες μου για το youtube! :)

θα πας στον κτηνιατρό σου και θα δηλώσεις τα νέα ώστε να αποσταλλουν στον Πανελληνιο Κτηνιατρικο Συλλογο και να αλλαχθουν!συμπαθερα δεν ειπες οτι τα μενταγιον μας ειναι ασφαλη;)[/quot
Υπαρχει καποιο σιτε? καποια βαση δεδομενων που μπορω να δω και εγω?

ειναι ποκοπικος και παει να πει κατι πολυ μικρο,χαριτωμενο και σκανταλιαρικο...:P
Τρελαίνομαι με της Δανάης τη λέξη ποκοπίκος... αλλά δεν είναι να τη λές στον ovelix... τα πήρε γιατί το παίζει άντρας! :lol:
Επίσης τρελαίνομαι όταν η Δανάη περιγράφει μετά από ένα επιφώνημα το τι σημαίνει...
π.χ. μπουα χα χα χα (αυτός είναι βρυκόλακας)
:lol:

το γατι μου ειναι τρελο!επλυνα το μπαλκονι και την εβγαλα εξω γιατι ειχε ψιλοστεγνωσει!ε, πηγε σε οσα σημεια κραταγε νερο και τα πατησε και τιναζε να ρθουν και πανω της!:(δε το θελει το μπανακι της?:D

Κατι πηρε το ματι μου, οτι ειπε η Βασια για τα βριμανο κολιε....:hmm:

θα πας στον κτηνιατρό σου και θα δηλώσεις τα νέα ώστε να αποσταλλουν στον Πανελληνιο Κτηνιατρικο Συλλογο και να αλλαχθουν!συμπαθερα δεν ειπες οτι τα μενταγιον μας ειναι ασφαλη;)
Δε κατάλαβα... τι εννοείς ασφαλή? :hmm:Τι είπα?

θα πας στον κτηνιατρό σου και θα δηλώσεις τα νέα ώστε να αποσταλλουν στον Πανελληνιο Κτηνιατρικο Συλλογο και να αλλαχθουν!συμπαθερα δεν ειπες οτι τα μενταγιον μας ειναι ασφαλη;)[/quot
Υπαρχει καποιο σιτε? καποια βαση δεδομενων που μπορω να δω και εγω?

οχι βεβαια!ειναι κλειστη!

το γατι μου ειναι τρελο!επλυνα το μπαλκονι και την εβγαλα εξω γιατι ειχε ψιλοστεγνωσει!ε, πηγε σε οσα σημεια κραταγε νερο και τα πατησε και τιναζε να ρθουν και πανω της!:(δε το θελει το μπανακι της?:D
Τα τινάζουν ένα ένα τα ποδαράκια όταν βρέχονται! :lol:

Δε κατάλαβα... τι εννοείς ασφαλή? :hmm:Τι είπα?

οτι ειναι ενταξει το πακετο, αυτο εννοω!δεν ειδα να το ειπες, γιατι στο ειπα στο τηλ!Hello ερωτα ερωτα...:P

Παιζουμε το mission impossible?? ολο ακουω οτι το πακετο ειναι ασφαλες !!:D

Τα τινάζουν ένα ένα τα ποδαράκια όταν βρέχονται! :lol:

ναι ετσι μπαινει στο σπιτι τωρα, και γεμιζουμε πατουσακια!:lol:

Καλα ..τοτε πες μου για το youtube! :)

Πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό. Μετά πας στο καρτελάκι πάνω δεξιά στην κεντρική οθόνη που λέει "upload", δίνεις τα στοιχεία του βίντεο που θες να "φορτώσεις" και πατάς "upload a video"... Περιμένεις αρκετή ώρα, πάντως, για να στο "ανεβάσει" και ύστερα δεν το βρίσκεις αμέσως, πρέπει να καταγραφεί πρώτα από τον server τους...

Παιζουμε το mission impossible?? ολο ακουω οτι το πακετο ειναι ασφαλες !!:D

ναι ρε παιδια, εγω ειχα αγχος γιατι ηταν απο την Τριτη παρατημενο και φοβομουν μηπως παραπεσει πουθενα, αλλα ναι.....:confused:το πακετο ειναι ασφαλες....χιχι:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back