Birman-maniacs

Πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό. Μετά πας στο καρτελάκι πάνω δεξιά στην κεντρική οθόνη που λέει "upload", δίνεις τα στοιχεία του βίντεο που θες να "φορτώσεις" και πατάς "upload a video"... Περιμένεις αρκετή ώρα, πάντως, για να στο "ανεβάσει" και ύστερα δεν το βρίσκεις αμέσως, πρέπει να καταγραφεί πρώτα από τον server τους...

χμ:hmm:κι εδω κολλαει η εκφραση "πιασε το αυγο και κουρευτο":lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μετα που παιζουμε, ετσι ξαπλωνουμε...ουφ κουραστηκαμε!! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι, είναι εύκολο:)
Χμμ μαλλον δεν θα το ανεβασω σημερα. Εχω ενα βιντεακι οπου η Πισου γλυφει τον Αλφι!! :)

Μετα που παιζουμε, ετσι ξαπλωνουμε...ουφ κουραστηκαμε!! :lol:

συγγνωμη ξαπλώνει μπρούμυτα?δεν το εχω δει ποτε σε γατα:lol:

ναι ρε παιδια, εγω ειχα αγχος γιατι ηταν απο την Τριτη παρατημενο και φοβομουν μηπως παραπεσει πουθενα, αλλα ναι.....:confused:το πακετο ειναι ασφαλες....χιχι:lol:
Και το ανοιξες?? τι να εχει αραγε μεσα ??:hmm:;);)

συγγνωμη ξαπλώνει μπρούμυτα?δεν το εχω δει ποτε σε γατα:lol:
Παρα πολλες φορες...και κοιμαται ανασκελα!! :lol:

Και το ανοιξες?? τι να εχει αραγε μεσα ??:hmm:;);)

όχο δεν το παρελαβα εγω!την Δευτερα θα το παρω!μιλαω για το πακετο με τα βιρμανακια μενταγιον, το καταλαβες Άντα?:confused:ή νομιζεις οτι μιλαμε για ασχετο πακετο?με εχεις μπερδεψει λιγο:blink:

Παρα πολλες φορες...και κοιμαται ανασκελα!! :lol:

ανασκελα κοιμαται και η δικια μου σουρλουλου, και ολα τα γατια,αλλα ετσι μπρουμυτα με ανοιχτα τα ποδια, μονο τα σκυλια!:hmm:μηπως σου κανει και γαβ?:lol:

όχο δεν το παρελαβα εγω!την Δευτερα θα το παρω!μιλαω για το πακετο με τα βιρμανακια μενταγιον, το καταλαβες Άντα?:confused:ή νομιζεις οτι μιλαμε για ασχετο πακετο?με εχεις μπερδεψει λιγο:blink:
Δεν ειμαι τοσο ΚΟΥΚΟΥ!! για το ιδιο πακετο μιλαμε!!:blink:

Ειμαι ενας μικρος μπαλαρινος!! κοιταξτε χαρη!! :)

ΔΕεν ειμαι τοσο ΚΟΥΚΟΥ!! για το ιδιο πακετο μιλαμε!!:blink:

οκ γιατι μπερδευτηκα!

ασε γελιο προχθες πηγα στο Multirama να κανω τον υπολογιστη μου και ειχα και το ασυρματο ρουτερ το οποιο εχει φαει την κεραια το τερας και το εχουμε δεσει με μια ταινια!μου λεει ο ανθρωπος λοιπον "σας εχει σπασει η κεραια?" "οχι" λεω...και βλεπω οτι περιμενει να πω κατι..." το εχει φαει η γατα μου" του ειπα και ο ανθρωπος :blink::blink:, μετα ανοιγω το Pc και βγαινει στο desktop το τερας!αυτη λεω το εφαγε :lol::lol:

Ειμαι ενας μικρος μπαλαρινος!! κοιταξτε χαρη!! :)

αχ να παιξει και στη λιμνη των κυκνων!:)ετσι οπως ειναι λεπτοκαμωμενος:lol:

αχ να παιξει και στη λιμνη των κυκνων!:)ετσι οπως ειναι λεπτοκαμωμενος:lol:
Θα κανει το μεγαλο- κυκνο!! :lol:

Θα κανει το μεγαλο- κυκνο!! :lol:

ναι ναι!καλα οι αλλες που πηγαν?οταν ειμαι εγω μεσα, εξαφανιζονται το πρωι λυσσάξατε!:D

Τρελαίνομαι με της Δανάης τη λέξη ποκοπίκος... αλλά δεν είναι να τη λές στον ovelix... τα πήρε γιατί το παίζει άντρας! :lol:
Επίσης τρελαίνομαι όταν η Δανάη περιγράφει μετά από ένα επιφώνημα το τι σημαίνει...
π.χ. μπουα χα χα χα (αυτός είναι βρυκόλακας)
:lol:
:P:):P:):P:P

Εδω τον πλενει η Πισου.. σε νιρβανα βρισκεται ο Αλφι!! :lol:

ναι ναι!καλα οι αλλες που πηγαν?οταν ειμαι εγω μεσα, εξαφανιζονται το πρωι λυσσάξατε!:D
Ειδες ολες τις σελιδες?? ολες τις φωτογραφιες?? :hmm: δεν ειπαμε οτι σε αφηνουμε λιγο να προλαβεις να τις δεις!!

Δεν ειμαι τοσο ΚΟΥΚΟΥ!! για το ιδιο πακετο μιλαμε!!:blink:
γκουχου-γκουχου!!!(ξεροβηχω τωρα):lol:

Εδω τον πλενει η Πισου.. σε νιρβανα βρισκεται ο Αλφι!! :lol:

αχου τα Love birds!:up:θελω κι εγω ζευγαρακι!Δαναη μήπως να κλεισεις κατευθείαν 2 βιρμανάκια, με ένα σμπαρο 2 γατονια!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back