Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Αντα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
τι τι ? οχι πες Δαναη να φυγουν παλι τσουφ τα μαχαιρια!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα αυτο το θυμονουν χτες στον ηλεκτρικο και γελουσα μονη μου!! :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα αυτο το θυμονουν χτες στον ηλεκτρικο και γελουσα μονη μου!! :lol:

ποιο παιδι μου?

α τα μαχιαρια!καταλαβα τωρα!

Nαι με τα μαχαιρια!! σε φανταζομαι και ολας να το λες....τσουφ τσουφ τα μαχαιρια!! :lol:

καλα Αντα η υπογραφη τέλεια, τι αγαπημενο ζευγαρακι!ζουζουνακια μου!

το γατι μου ειναι τρελο!επλυνα το μπαλκονι και την εβγαλα εξω γιατι ειχε ψιλοστεγνωσει!ε, πηγε σε οσα σημεια κραταγε νερο και τα πατησε και τιναζε να ρθουν και πανω της!:(δε το θελει το μπανακι της?:D
ο δικος μου που ποτησα και ειχε γεμισει η ταρατσα νερα και πηγε και εκατσε πανω στο ρυακι?και κουνουσε και την ουρα και πηγαινανε τα νερα πλατς πλουτς πλατς πλουτς?
ειναι νορμαλ?μπαααα:cool:

αχ το avatar ομως μου αρεσε πιο πολυ το αλλο, γιατι ηταν σαν να βλεπω εσενα να μιλας, ειχε η Πισου τρελη φατσα!καλα αλλαξε το σε λιγο καιρο πάλι;)

ο δικος μου που ποτησα και ειχε γεμισει η ταρατσα νερα και πηγε και εκατσε πανω στο ρυακι?και κουνουσε και την ουρα και πηγαινανε τα νερα πλατς πλουτς πλατς πλουτς?
ειναι νορμαλ?μπαααα:cool:

α την θελει την μπουγαδα και αυτος!στην μπανιερα γρηγορα!

καλα Αντα η υπογραφη τέλεια, τι αγαπημενο ζευγαρακι!ζουζουνακια μου!
ναι ειναι πολυ sweethearts...:inlove::inlove::inlove:

Οκ θα το αλλαξω!!

τι τι ? οχι πες Δαναη να φυγουν παλι τσουφ τα μαχαιρια!:D
:lol:
σιγα μην βγαλω εγω μαχαιρι στο καλο μου το Αντακο...:inlove:

παιδια παω να ξπαλωσω λιγο γιατι ειμαι πτωματεξ!και ακομα νιωθω λιγο περιεργα, σαν δεκατα, με λιγο πονολαιμο!μου φαινεται θα χτυπησω αντιβιωσουλα:(τα λεμε αργοτερα:bye:

α οσο για το αγχος που λεγατε, εγω ειμαι παντα με αγχος και στα ντουζενια μου εχω στομαχοπονο, εμετους και στα καλα χτυπαω και ενα νοσοκομειακη για ενεσουλα για το στομαχι!οπως βλεπετε ειμαι πολυ ηρεμη:)

:lol:
σιγα μην βγαλω εγω μαχαιρι στο καλο μου το Αντακο...:inlove:

πλακα κανω!αλλα το πρωι υπηρχε μια εντασουλα!γι αυτο στο αυτοκινητο ακουγα ηχους:lol:

οκ γιατι μπερδευτηκα!

ασε γελιο προχθες πηγα στο Multirama να κανω τον υπολογιστη μου και ειχα και το ασυρματο ρουτερ το οποιο εχει φαει την κεραια το τερας και το εχουμε δεσει με μια ταινια!μου λεει ο ανθρωπος λοιπον "σας εχει σπασει η κεραια?" "οχι" λεω...και βλεπω οτι περιμενει να πω κατι..." το εχει φαει η γατα μου" του ειπα και ο ανθρωπος :blink::blink:, μετα ανοιγω το Pc και βγαινει στο desktop το τερας!αυτη λεω το εφαγε :lol::lol:
καλα θα τα επαιξε ο μουλτιραμας...:lol::lol::lol:

πλακα κανω!αλλα το πρωι υπηρχε μια εντασουλα!γι αυτο στο αυτοκινητο ακουγα ηχους:lol:
Μιλησα με τη Φωτεινουλα ομως και ειμαστε μια χαρα τωρα ;)

παιδια παω να ξπαλωσω λιγο γιατι ειμαι πτωματεξ!και ακομα νιωθω λιγο περιεργα, σαν δεκατα, με λιγο πονολαιμο!μου φαινεται θα χτυπησω αντιβιωσουλα:(τα λεμε αργοτερα:bye:

α οσο για το αγχος που λεγατε, εγω ειμαι παντα με αγχος και στα ντουζενια μου εχω στομαχοπονο, εμετους και στα καλα χτυπαω και ενα νοσοκομειακη για ενεσουλα για το στομαχι!οπως βλεπετε ειμαι πολυ ηρεμη:)
Μην ξαπλωσεις πολυ πολυ..γιατι ερχεται σαβ/κο και απο δευτερα θα τα πουμε παλι!! σνιφ σνιφ! αυτη η φωτο πως σου φαινεται?
:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back