Birman-maniacs

πλακα κανω!αλλα το πρωι υπηρχε μια εντασουλα!γι αυτο στο αυτοκινητο ακουγα ηχους:lol:
doioioioioing!!!!!:blink::blink:ακουστηκαμε τοσο πολυ???:lol:ακουσες και κανενα μαχαιρι να φευγει προς Δελφους?:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην ξαπλωσεις πολυ πολυ..γιατι ερχεται σαβ/κο και απο δευτερα θα τα πουμε παλι!! σνιφ σνιφ! αυτη η φωτο πως σου φαινεται?
:hmm:
μακρυνη...........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Βασια βγηκε κιολας!!!ορθια θα κοιμοτανε το τσαμενο!!!

Παντως η Πισου τον δεχτηκε αμεσως τον Αλφι ε?:)

Απο τη πρωτη μερα οχι...αλλα μερα με τη μερα εβλεπα βελτιωση. Ερχοταν πιο κοντα, δεν του αγριευε, μοιραζοταν το ιδιο χωρο που ετρωγε...Νομιζω οτι φταιω και εγω καπως, ειμαι αρκετα κτητικη και νομιζω - μπορει να λεω βλακεια τωρα - οτι της το μετεδωσα αυτο.Και γενικα και αλλα χαρακτηριστικα μου, που βλεπω οτι τα εχει κ αυτη...Οταν θυμωνω, μουτρωνω και θελω την ησυχια μου, δεν θελω να μου μιλαμε ...απλα απομονωνομαι και ''ερχομαι μονη μου στα ισια μου'' !! Αυτο το εχει και η Πισου.

Απο τη πρωτη μερα οχι...αλλα μερα με τη μερα εβλεπα βελτιωση. Ερχοταν πιο κοντα, δεν του αγριευε, μοιραζοταν το ιδιο χωρο που ετρωγε...Νομιζω οτι φταιω και εγω καπως, ειμαι αρκετα κτητικη και νομιζω - μπορει να λεω βλακεια τωρα - οτι της το μετεδωσα αυτο.Και γενικα και αλλα χαρακτηριστικα μου, που βλεπω οτι τα εχει κ αυτη...Οταν θυμωνω, μουτρωνω και θελω την ησυχια μου, δεν θελω να μου μιλαμε ...απλα απομονωνομαι και ''ερχομαι μονη μου στα ισια μου'' !! Αυτο το εχει και η Πισου.
κι εγω το εχω αυτο..γκαριζω πρωτα και μετα φευγω..
παντως δεν τους ειχες στην αρχη χωριστα μια εβδομαδα και να τους αλλαζεις ονυχοδρομια και τετοια που διαβαζα σε ενα αρθρο..ε?ή το ενα μεσα στη γατοφορο και το αλλο εξω κτλ..
ειχες κχχχ απο Πισου?

Σήμερα πάω να πάρω τα εισητήρια για Γερμανία! :D Yessss:up:

Ξεχωριστα σε αλλο δωματιο οχι!! και που ηταν στο ιδιο δωματιο,νομιζεις οτι βρισκοντουσαν? η Πισου ηταν ψηλα στο ντουλαπι και ο αλλος αρχοντας να κυκλοφορει στο σπιτι!! Μερικες φορες που αυτος πηγαινε στη κρεβατοκαμαρα, η Πισου κατεβαινε (λες να εφυγε ο χονδρος, σκεφτοταν) μολις τον εβλεπε παλι κχχχχ κχχχχχχ - δεν πλακωθηκαν ποτε και δεν κυρτωσε τη πλατη της - και ανεβαινε πανω στο ντουλαπι!!

Σήμερα πάω να πάρω τα εισητήρια για Γερμανία! :D Yessss:up:
Μπραβο σου!! ποσο θα σου κοστισουν τελικα ?:hmm:

Γεια σας κορίτσια...

Μπραβο σου!! ποσο θα σου κοστισουν τελικα ?:hmm:

Δεν ξέρω ακριβώς... Γύρω στα 400...;;;:hmm:Με κάρτα θα τα πληρώσω γιατί δεν κρατάω τόσα μαζί μου. Κυκλοφορούν και κλέφτες ένα σωρό...

κι εγω το εχω αυτο..γκαριζω πρωτα και μετα φευγω..
παντως δεν τους ειχες στην αρχη χωριστα μια εβδομαδα και να τους αλλαζεις ονυχοδρομια και τετοια που διαβαζα σε ενα αρθρο..ε?ή το ενα μεσα στη γατοφορο και το αλλο εξω κτλ..
ειχες κχχχ απο Πισου?
Στην αρχη δοκιμασα δυο τουαλετες και ξεχωριστα πιατα νερου και φαγητου. Ειχα γεμισει πιατακια το σπιτι :down:. Οταν ειδα οτι ο Αλφι δεν ειχε κανενα ενδοιασμο να τρωει απο ολα τα πιατα !! και να χεζει κ στις δυο τουαλετες !! :blink: καταργησα τη μια - αγορασα και τη κλειστη γιατι εχει τη συνηθεια να κατουραει ορθιος!! - και εβαλα μεγαλα πηλινα πιατα για νερο και ξηρη τροφη!

Βασίλη... επειδή όπου να'να μπαίνεις... στο birman δεν μπαίνουμε πια...:(Ίσως κάνεις εργασίες... :hmm:

Δεν ξέρω ακριβώς... Γύρω στα 400...;;;:hmm:Με κάρτα θα τα πληρώσω γιατί δεν κρατάω τόσα μαζί μου. Κυκλοφορούν και κλέφτες ένα σωρό...
Καλα κανεις...με δοσεις θα τα πληρωσεις? ειναι πολλα τα χρηματα..αλλα αξιζει για το μικρο σου γατουλινι :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back