Birman-maniacs

Τι εννοείς?? :hmm:
'Αντααααααααααααα
Δανάηηηηηηηηηηηηηη

:lol::lol:

εννοω...γκτουπ η πορτα του μπανιου να μπει, γντουπ να βγει, μπιμ ο φουρνος μικροκυματων για να ζεστανει το φαγητο, γκτουπ παλι η πορτα του μπανιου για να πλυνει δοντια....εεεεε....ειπαμε δεν ειμαι και ηρεμο ατομο!:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι εννοείς?? :hmm:
'Αντααααααααααααα
Δανάηηηηηηηηηηηηηη

:lol::lol:
Μαλλον εννοει οτι ηρθε και την ''πεταξε '' γρηγορα και μετα επεσε να κοιμηθει, γιατι ως γνωστον μετα το σεχ οι αντρες γινονται αστεριες!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κορμάκι του... γεμάτο είναι! Το κεφαλάκι του είναι άδειο... εκεί θα'θελε να έχει! :lol:
αααα κι ο δικος μου!!!να τους βαλουμε να κανουν παρεα...:lol::lol::lol:καραφλοι ολου του κοσμου ενωθειτε!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Το κορμάκι του... γεμάτο είναι! Το κεφαλάκι του είναι άδειο... εκεί θα'θελε να έχει! :lol:
Ε τοτε τι παραπονο εχει?? πες του στους αντρες με τα χρονια οι τριχες της κεφαλης μεταναστευουν προς τα κατω....μεγαλη προσοχη στα αυτια και στη μυτη!!! δεν ειναι καθολου σεξυ να εχεις εκει τριχες ..τσου τσου :blink:

Μαλλον εννοει οτι ηρθε και την ''πεταξε '' γρηγορα και μετα επεσε να κοιμηθει, γιατι ως γνωστον μετα το σεχ οι αντρες γινονται αστεριες!!:lol::lol::lol:

φτου σου φτου σου, αλλα εχεις και τις αλλες!μπα μαλλον ο προισταμενος τον "τακτοποιησε":lol:προχθες γυρισε 11 το βραδυ γιατι ειχαν συσκεψη:down:χθες ήρθε το μεσημερι μονο 1 ωρα ίσα που εφαγε:down:και σημερα γυρισε 3:30 πτωμα οπως καταλαβαινεται...το αλλο :down::down:, αντε να δουμε τωρα που εφυγε μηπως και:up:...:blink:

Α... τη ξεπέταξε δηλαδή... :hmm:
ΟΚ! Αυτό το δέχομαι! :lol::lol:

Αντα δες και αν ειναι κρατησου μηπως παρουμε κανενα μαζι αργοτερα!τελικα αυτο το γατοδεντρο που ειχες στις φωτο ποτε το πηρες?γιατι ειχες γραψει πριν πολλες μερες οτι ειχες παρει ενα:hmm:
Αχχ ολο αργοτερα μου λες ........;);)

κι εγω ακριβως αυτο εννοουσα αγαπητη ...:lol::lol::lol:
βεβαια να πω οτι το συνδρομο του αστερια το εχω κι εγω ..

Αντα καλο το avatar ετσι να δειχνει εστω η γατα λιγο αγρια γιατι εσυ.....δεν πρεπει να νευριαζεις ποτε εσυ!δηλ αν τα παρεις το πολυ πολυ να βραζεις στο ζουμι σου, δεν σε εχω για φασαριοζα;)

φτου σου φτου σου, αλλα εχεις και τις αλλες!μπα μαλλον ο προισταμενος τον "τακτοποιησε":lol:προχθες γυρισε 11 το βραδυ γιατι ειχαν συσκεψη:down:χθες ήρθε το μεσημερι μονο 1 ωρα ίσα που εφαγε:down:και σημερα γυρισε 3:30 πτωμα οπως καταλαβαινεται...το αλλο :down::down:, αντε να δουμε τωρα που εφυγε μηπως και:up:...:blink:
Ναι, ναι, ναι, ναι ναι, ναι !!!!
Welcome to the club!! :up:

Αντα καλο το avatar ετσι να δειχνει εστω η γατα λιγο αγρια γιατι εσυ.....δεν πρεπει να νευριαζεις ποτε εσυ!δηλ αν τα παρεις το πολυ πολυ να βραζεις στο ζουμι σου, δεν σε εχω για φασαριοζα;)
Αυτο κανω και γιαυτο υποφερω απο το στομαχι..ολα τα νευρα πανε εκει, και μετα γινεται κομπος !!:/:

καλα δεν διαβαζετε παραπανω, ολες τις περιγραφες σας εκανα και ολους τους ηχους τι αλλο να κανω?:(Αντα αποκλειεται να παρω τωρα γατοδεντρο για αργοτερα μιλαω, αν το βιαζεσαι παρε μην σε καθυστερω, τωρα θα με φαει ο μπαμπουλας αν εμφανισω τετοιο!

Ε τοτε τι παραπονο εχει?? πες του στους αντρες με τα χρονια οι τριχες της κεφαλης μεταναστευουν προς τα κατω....μεγαλη προσοχη στα αυτια και στη μυτη!!! δεν ειναι καθολου σεξυ να εχεις εκει τριχες ..τσου τσου :blink:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλα δεν διαβαζετε παραπανω, ολες τις περιγραφες σας εκανα και ολους τους ηχους τι αλλο να κανω?:(Αντα αποκλειεται να παρω τωρα γατοδεντρο για αργοτερα μιλαω, αν το βιαζεσαι παρε μην σε καθυστερω, τωρα θα με φαει ο μπαμπουλας αν εμφανισω τετοιο!
Τις διαβασαμε...να μας κανεις λιγο νιαουυυυυυυυ :lol:

Αυτο κανω και γιαυτο υποφερω απο το στομαχι..ολα τα νευρα πανε εκει, και μετα γινεται κομπος !!:/:

α κι εγω ετσι ειμαι,αλλα οταν μου τη δωσει τα χωνω αγρια:mad:αλλα μετα παλι το σκεφτομαι και καθομαι και θυμαμαι ολο τον τσακωμο και παλι με πιανει το στομαχι μου:(καλα αυτοι οι ανθρωποι που τα γραφουν ολα ξερετε που....ειναι για μενα οι απολυτοι θεοι!δεν παθαινουν τιποτα!

μμμμμμμμμμμμ:hmm::hmm::hmm::hmm:με βαζεις σε σκεψεις...λες κι εγω απο τα νευρα μου να τα τραβαω ολα?
παντως εγω φωναζω κι ολας...

αχ στο Msn εχω τιτλο νιαου!και ενας φιλος μου μου λεει παντα "γεια σου νιαου"!:)

μμμμμμμμμμμμ:hmm::hmm::hmm::hmm:με βαζεις σε σκεψεις...λες κι εγω απο τα νευρα μου να τα τραβαω ολα?
παντως εγω φωναζω κι ολας...

κι εγω φωναζω αλλα παλι τα εχω τα πονακια, ειπαμε μονο ο γραψαρχ...ος ειναι η λυση!;)αλλα πρεπει να εχεις γεννηθει ετσι να γινεις ειναι δύσκολο:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back