Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 17:20 Η Βάσια13859: #9.501 16-05-08 17:20 γεια σας χιχι(πονηρο γέλιο αυτο) και μουαχαχα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η Αντα έγραψε: #9.502 16-05-08 17:21 Καλο σαββατοκυριακο!! τα λεμε τη Δευτερα, φιλακια πολλα πολλα στα πατουσακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #9.503 16-05-08 17:21 γεια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:01 Ο erefer έγραψε: #9.504 16-05-08 22:01 Hρθα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:06 Ο erefer έγραψε: #9.505 16-05-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη... επειδή όπου να'να μπαίνεις... στο birman δεν μπαίνουμε πια...Ίσως κάνεις εργασίες... Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω ξέχασα να σας πώΣας άλλαξα τα ονόματα και σας τα έβαλα ελληνικά,όπως τα έχετε εδώ.Με διαφορά την Αντα που είναι Αντα - Μαρία. Επίσης σας έβαλα και τα ίδια avatar που έχετε εδώΑν δεν μπορείτε και πάλι να μπείτε, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:07 Ο erefer έγραψε: #9.506 16-05-08 22:07 Πάλι μονος μου τα λέω, τι κακό είναι αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #9.507 16-05-08 22:14 Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:20 Ο erefer έγραψε: #9.508 16-05-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #9.509 16-05-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η moukelis έγραψε: #9.510 16-05-08 22:23 Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #9.511 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι λίγο εσύ;Μπαίνεις και διαφθείρεις όλα τα Threads;Πέρνα να δεις τι μου έκανε ο μικρός σου αδερφός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η Raisa έγραψε: #9.512 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Click για ανάπτυξη... Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο erefer έγραψε: #9.513 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Click για ανάπτυξη... Τα seal point μου αρέσουν πιο πολύ απ΄όλαΘα βγάλουν καταπληκτικά Βιρμανάκια,αρκεί να ζευγαρώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:42 Ο erefer έγραψε: #9.514 16-05-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #9.515 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας χιχι(πονηρο γέλιο αυτο) και μουαχαχα..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 17:21 Η Αντα έγραψε: #9.502 16-05-08 17:21 Καλο σαββατοκυριακο!! τα λεμε τη Δευτερα, φιλακια πολλα πολλα στα πατουσακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #9.503 16-05-08 17:21 γεια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:01 Ο erefer έγραψε: #9.504 16-05-08 22:01 Hρθα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:06 Ο erefer έγραψε: #9.505 16-05-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη... επειδή όπου να'να μπαίνεις... στο birman δεν μπαίνουμε πια...Ίσως κάνεις εργασίες... Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω ξέχασα να σας πώΣας άλλαξα τα ονόματα και σας τα έβαλα ελληνικά,όπως τα έχετε εδώ.Με διαφορά την Αντα που είναι Αντα - Μαρία. Επίσης σας έβαλα και τα ίδια avatar που έχετε εδώΑν δεν μπορείτε και πάλι να μπείτε, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:07 Ο erefer έγραψε: #9.506 16-05-08 22:07 Πάλι μονος μου τα λέω, τι κακό είναι αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #9.507 16-05-08 22:14 Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:20 Ο erefer έγραψε: #9.508 16-05-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #9.509 16-05-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η moukelis έγραψε: #9.510 16-05-08 22:23 Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #9.511 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι λίγο εσύ;Μπαίνεις και διαφθείρεις όλα τα Threads;Πέρνα να δεις τι μου έκανε ο μικρός σου αδερφός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η Raisa έγραψε: #9.512 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Click για ανάπτυξη... Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο erefer έγραψε: #9.513 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Click για ανάπτυξη... Τα seal point μου αρέσουν πιο πολύ απ΄όλαΘα βγάλουν καταπληκτικά Βιρμανάκια,αρκεί να ζευγαρώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:42 Ο erefer έγραψε: #9.514 16-05-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #9.515 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλο σαββατοκυριακο!! τα λεμε τη Δευτερα, φιλακια πολλα πολλα στα πατουσακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 17:21 Ο πυρροθριξ: #9.503 16-05-08 17:21 γεια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:01 Ο erefer έγραψε: #9.504 16-05-08 22:01 Hρθα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:06 Ο erefer έγραψε: #9.505 16-05-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη... επειδή όπου να'να μπαίνεις... στο birman δεν μπαίνουμε πια...Ίσως κάνεις εργασίες... Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω ξέχασα να σας πώΣας άλλαξα τα ονόματα και σας τα έβαλα ελληνικά,όπως τα έχετε εδώ.Με διαφορά την Αντα που είναι Αντα - Μαρία. Επίσης σας έβαλα και τα ίδια avatar που έχετε εδώΑν δεν μπορείτε και πάλι να μπείτε, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:07 Ο erefer έγραψε: #9.506 16-05-08 22:07 Πάλι μονος μου τα λέω, τι κακό είναι αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #9.507 16-05-08 22:14 Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:20 Ο erefer έγραψε: #9.508 16-05-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #9.509 16-05-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η moukelis έγραψε: #9.510 16-05-08 22:23 Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #9.511 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι λίγο εσύ;Μπαίνεις και διαφθείρεις όλα τα Threads;Πέρνα να δεις τι μου έκανε ο μικρός σου αδερφός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η Raisa έγραψε: #9.512 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Click για ανάπτυξη... Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο erefer έγραψε: #9.513 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Click για ανάπτυξη... Τα seal point μου αρέσουν πιο πολύ απ΄όλαΘα βγάλουν καταπληκτικά Βιρμανάκια,αρκεί να ζευγαρώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:42 Ο erefer έγραψε: #9.514 16-05-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #9.515 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σε ολους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:01 Ο erefer έγραψε: #9.504 16-05-08 22:01 Hρθα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:06 Ο erefer έγραψε: #9.505 16-05-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη... επειδή όπου να'να μπαίνεις... στο birman δεν μπαίνουμε πια...Ίσως κάνεις εργασίες... Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω ξέχασα να σας πώΣας άλλαξα τα ονόματα και σας τα έβαλα ελληνικά,όπως τα έχετε εδώ.Με διαφορά την Αντα που είναι Αντα - Μαρία. Επίσης σας έβαλα και τα ίδια avatar που έχετε εδώΑν δεν μπορείτε και πάλι να μπείτε, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:07 Ο erefer έγραψε: #9.506 16-05-08 22:07 Πάλι μονος μου τα λέω, τι κακό είναι αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #9.507 16-05-08 22:14 Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:20 Ο erefer έγραψε: #9.508 16-05-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #9.509 16-05-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η moukelis έγραψε: #9.510 16-05-08 22:23 Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #9.511 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι λίγο εσύ;Μπαίνεις και διαφθείρεις όλα τα Threads;Πέρνα να δεις τι μου έκανε ο μικρός σου αδερφός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η Raisa έγραψε: #9.512 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Click για ανάπτυξη... Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο erefer έγραψε: #9.513 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Click για ανάπτυξη... Τα seal point μου αρέσουν πιο πολύ απ΄όλαΘα βγάλουν καταπληκτικά Βιρμανάκια,αρκεί να ζευγαρώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:42 Ο erefer έγραψε: #9.514 16-05-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #9.515 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hρθα κι εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:06 Ο erefer έγραψε: #9.505 16-05-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη... επειδή όπου να'να μπαίνεις... στο birman δεν μπαίνουμε πια...Ίσως κάνεις εργασίες... Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω ξέχασα να σας πώΣας άλλαξα τα ονόματα και σας τα έβαλα ελληνικά,όπως τα έχετε εδώ.Με διαφορά την Αντα που είναι Αντα - Μαρία. Επίσης σας έβαλα και τα ίδια avatar που έχετε εδώΑν δεν μπορείτε και πάλι να μπείτε, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:07 Ο erefer έγραψε: #9.506 16-05-08 22:07 Πάλι μονος μου τα λέω, τι κακό είναι αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #9.507 16-05-08 22:14 Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:20 Ο erefer έγραψε: #9.508 16-05-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #9.509 16-05-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η moukelis έγραψε: #9.510 16-05-08 22:23 Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #9.511 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι λίγο εσύ;Μπαίνεις και διαφθείρεις όλα τα Threads;Πέρνα να δεις τι μου έκανε ο μικρός σου αδερφός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η Raisa έγραψε: #9.512 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Click για ανάπτυξη... Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο erefer έγραψε: #9.513 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Click για ανάπτυξη... Τα seal point μου αρέσουν πιο πολύ απ΄όλαΘα βγάλουν καταπληκτικά Βιρμανάκια,αρκεί να ζευγαρώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:42 Ο erefer έγραψε: #9.514 16-05-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #9.515 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη... επειδή όπου να'να μπαίνεις... στο birman δεν μπαίνουμε πια...Ίσως κάνεις εργασίες... Click για ανάπτυξη... Εγώ φταίω ξέχασα να σας πώΣας άλλαξα τα ονόματα και σας τα έβαλα ελληνικά,όπως τα έχετε εδώ.Με διαφορά την Αντα που είναι Αντα - Μαρία. Επίσης σας έβαλα και τα ίδια avatar που έχετε εδώΑν δεν μπορείτε και πάλι να μπείτε, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:07 Ο erefer έγραψε: #9.506 16-05-08 22:07 Πάλι μονος μου τα λέω, τι κακό είναι αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #9.507 16-05-08 22:14 Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:20 Ο erefer έγραψε: #9.508 16-05-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #9.509 16-05-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η moukelis έγραψε: #9.510 16-05-08 22:23 Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #9.511 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι λίγο εσύ;Μπαίνεις και διαφθείρεις όλα τα Threads;Πέρνα να δεις τι μου έκανε ο μικρός σου αδερφός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η Raisa έγραψε: #9.512 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Click για ανάπτυξη... Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο erefer έγραψε: #9.513 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Click για ανάπτυξη... Τα seal point μου αρέσουν πιο πολύ απ΄όλαΘα βγάλουν καταπληκτικά Βιρμανάκια,αρκεί να ζευγαρώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:42 Ο erefer έγραψε: #9.514 16-05-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #9.515 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάλι μονος μου τα λέω, τι κακό είναι αυτό.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:14 Η moukelis έγραψε: #9.507 16-05-08 22:14 Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:20 Ο erefer έγραψε: #9.508 16-05-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #9.509 16-05-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η moukelis έγραψε: #9.510 16-05-08 22:23 Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #9.511 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι λίγο εσύ;Μπαίνεις και διαφθείρεις όλα τα Threads;Πέρνα να δεις τι μου έκανε ο μικρός σου αδερφός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η Raisa έγραψε: #9.512 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Click για ανάπτυξη... Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο erefer έγραψε: #9.513 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Click για ανάπτυξη... Τα seal point μου αρέσουν πιο πολύ απ΄όλαΘα βγάλουν καταπληκτικά Βιρμανάκια,αρκεί να ζευγαρώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:42 Ο erefer έγραψε: #9.514 16-05-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #9.515 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:20 Ο erefer έγραψε: #9.508 16-05-08 22:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #9.509 16-05-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η moukelis έγραψε: #9.510 16-05-08 22:23 Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #9.511 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι λίγο εσύ;Μπαίνεις και διαφθείρεις όλα τα Threads;Πέρνα να δεις τι μου έκανε ο μικρός σου αδερφός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η Raisa έγραψε: #9.512 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Click για ανάπτυξη... Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο erefer έγραψε: #9.513 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Click για ανάπτυξη... Τα seal point μου αρέσουν πιο πολύ απ΄όλαΘα βγάλουν καταπληκτικά Βιρμανάκια,αρκεί να ζευγαρώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:42 Ο erefer έγραψε: #9.514 16-05-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #9.515 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:22 Η Raisa έγραψε: #9.509 16-05-08 22:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η moukelis έγραψε: #9.510 16-05-08 22:23 Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #9.511 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι λίγο εσύ;Μπαίνεις και διαφθείρεις όλα τα Threads;Πέρνα να δεις τι μου έκανε ο μικρός σου αδερφός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η Raisa έγραψε: #9.512 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Click για ανάπτυξη... Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο erefer έγραψε: #9.513 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Click για ανάπτυξη... Τα seal point μου αρέσουν πιο πολύ απ΄όλαΘα βγάλουν καταπληκτικά Βιρμανάκια,αρκεί να ζευγαρώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:42 Ο erefer έγραψε: #9.514 16-05-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #9.515 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ) Click για ανάπτυξη... Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:23 Η moukelis έγραψε: #9.510 16-05-08 22:23 Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #9.511 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι λίγο εσύ;Μπαίνεις και διαφθείρεις όλα τα Threads;Πέρνα να δεις τι μου έκανε ο μικρός σου αδερφός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η Raisa έγραψε: #9.512 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Click για ανάπτυξη... Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο erefer έγραψε: #9.513 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Click για ανάπτυξη... Τα seal point μου αρέσουν πιο πολύ απ΄όλαΘα βγάλουν καταπληκτικά Βιρμανάκια,αρκεί να ζευγαρώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:42 Ο erefer έγραψε: #9.514 16-05-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #9.515 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η moukelis έγραψε: #9.511 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι λίγο εσύ;Μπαίνεις και διαφθείρεις όλα τα Threads;Πέρνα να δεις τι μου έκανε ο μικρός σου αδερφός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η Raisa έγραψε: #9.512 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Click για ανάπτυξη... Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο erefer έγραψε: #9.513 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Click για ανάπτυξη... Τα seal point μου αρέσουν πιο πολύ απ΄όλαΘα βγάλουν καταπληκτικά Βιρμανάκια,αρκεί να ζευγαρώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:42 Ο erefer έγραψε: #9.514 16-05-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #9.515 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ... Click για ανάπτυξη... Καλέ δε ντρέπεσαι λίγο εσύ;Μπαίνεις και διαφθείρεις όλα τα Threads;Πέρνα να δεις τι μου έκανε ο μικρός σου αδερφός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:24 Η Raisa έγραψε: #9.512 16-05-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Click για ανάπτυξη... Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο erefer έγραψε: #9.513 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Click για ανάπτυξη... Τα seal point μου αρέσουν πιο πολύ απ΄όλαΘα βγάλουν καταπληκτικά Βιρμανάκια,αρκεί να ζευγαρώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:42 Ο erefer έγραψε: #9.514 16-05-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #9.515 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Κατακαημένε καλύτεραΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευταΚαι αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό Click για ανάπτυξη... Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:37 Ο erefer έγραψε: #9.513 16-05-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Click για ανάπτυξη... Τα seal point μου αρέσουν πιο πολύ απ΄όλαΘα βγάλουν καταπληκτικά Βιρμανάκια,αρκεί να ζευγαρώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:42 Ο erefer έγραψε: #9.514 16-05-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #9.515 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point. Click για ανάπτυξη... Τα seal point μου αρέσουν πιο πολύ απ΄όλαΘα βγάλουν καταπληκτικά Βιρμανάκια,αρκεί να ζευγαρώσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:42 Ο erefer έγραψε: #9.514 16-05-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #9.515 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και καταΐδρωμένε δε λες....όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά; Click για ανάπτυξη... Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 16 Μαΐου 2008 στις 22:44 Η Raisa έγραψε: #9.515 16-05-08 22:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM.Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω Click για ανάπτυξη... Αντε με το καλό να της έρθει! Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 09:23 Η Βάσια13859: #9.516 17-05-08 09:23 Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδητώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμαας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 12:54 Ο geo_ttc έγραψε: #9.517 17-05-08 12:54 Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nandia05 Εκκολαπτόμενο μέλος Η nandia05 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Κερατέα (Αττική). Έχει γράψει 268 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:42 Η nandia05 έγραψε: #9.518 17-05-08 13:42 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Βάσια13859: #9.519 17-05-08 13:59 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 474 475 476 477 478 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 476 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολοπαντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 17 Μαΐου 2008 στις 14:10 Η Fotini έγραψε: #9.520 17-05-08 14:10 Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.