Birman-maniacs

γεια σας χιχι(πονηρο γέλιο αυτο) και μουαχαχα.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο σαββατοκυριακο!! τα λεμε τη Δευτερα, φιλακια πολλα πολλα στα πατουσακια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σε ολους;)

Hρθα κι εγώ:lol:

Βασίλη... επειδή όπου να'να μπαίνεις... στο birman δεν μπαίνουμε πια...:(Ίσως κάνεις εργασίες... :hmm:
Εγώ φταίω ξέχασα να σας πώ:)Σας άλλαξα τα ονόματα και σας τα έβαλα ελληνικά,όπως τα έχετε εδώ.Με διαφορά την Αντα που είναι Αντα - Μαρία. Επίσης σας έβαλα και τα ίδια avatar που έχετε εδώ:)Αν δεν μπορείτε και πάλι να μπείτε, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα:D

Πάλι μονος μου τα λέω, τι κακό είναι αυτό..:D

Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ)

Καημένε Βασίλη...Τι έγινε τελικά,παρήγγειλες βιρμανάκι από εκτροφείο,ή περιμένεις το ζευγάρωμα των κοριτσιών;(των γατιών τους εννοώ)
Κατακαημένε καλύτερα:DΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευτα;)Και αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό:(

Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ...:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point.

Ευτυχώς το διευκρίνισες....θα το διάβαζε κανένας άσχετος και θα έλεγε τι γίνεται εδώ...:P:P:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Καλέ δε ντρέπεσαι λίγο εσύ;Μπαίνεις και διαφθείρεις όλα τα Threads;:PΠέρνα να δεις τι μου έκανε ο μικρός σου αδερφός...:mad:

Κατακαημένε καλύτερα:DΠεριμένω Βιρμανάκι απο Μορφέα με Αθηνά, αξίζει η αναμονή,τα μικρά θα βγούν απίστευτα;)Και αν δεν κάτσει τότε εξωτερικό:(

Και καταΐδρωμένε δε λες.:P...όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν:/:....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί;):)
Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά:inlove: άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά;

Ναι θα βγουν πολύ όμορφα και με εξαιρετική μορφολογία.Τι χρωματισμό προτιμάς;Εμένα μ'αρέσουν τα seal και τα choc point.
Τα seal point μου αρέσουν πιο πολύ απ΄όλα:DΘα βγάλουν καταπληκτικά Βιρμανάκια,αρκεί να ζευγαρώσουν:D

Και καταΐδρωμένε δε λες.:P...όλο τελευταίος μπαίνεις και δε βρίσκεις κανέναν:/:....είμαστε και μεις εδώ όμως...και ας μην είμαστε βιρμανομανιακοί;):)
Σίγουρα τα γατάκια του Μορφέα και της Αθηνάς θα είναι κουκλιά:inlove: άντε με το καλό να μας έρθουν....πότε υπολογίζετε να έχει οίστρο η Αθηνά;
Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM:).Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω:D

Θα σε γελάσω,θα έπρεπε να της έχει έρθει νομίζω..Πιστεύω αρχές με μέσα Ιουνίου αν είναι θα της έρθει..Raisa αν θέλεις βοήθεια σε κάτι σχετικά με site και μπορώ να σε βοηθήσω στείλε μου PM:).Στο έχω ξαναγράψει αλλά δεν ξέρω αν το διάβασες,οπότε στο ξαναλέω:D

Αντε με το καλό να της έρθει!:up::up::up:

Υ.Γ. Ναι, ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι θα σου στείλω πμ;)

Καλημέρα και απο μένα!η Αθηνά κοιμαται τον ύπνο του δικαίου μεταφορικά και κυριολεκτικά!αυτό λέω αν ήταν κανενα αδεσποτάκι κεραμυδάκι θα είχε γεννοβολήσε 2 φορες ήδη:)τώρα.....μονο παιχνίδια θέλει ακόμα:(ας ελπίσουμε να προλάβουμε αυτή την αναπαραγωγική περίοδο μεχρι τον Σεπτέμβρη;)

Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οταν με το καλο ζευγαρωσουν και γεννησει η Αθηνα, πειτε μου κι εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θελω πολυ Ενα Βιρμανακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κουραγιο λεμε.....καθε πραγμα στον καιρο του......:lol:

αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολο;)παντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!:happy:αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα!

Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back