Birman-maniacs

Πολλοί άνθρωποι "κρέμονται" από την Αθηνούλα... Δύσκολο το φορτίο στις πλάτες της... Το σημαντικό είναι να είναι εκείνη καλά και να της πάνε όλα δεξιά με τη γέννα της...Η φύση θα την "καλέσει" κι αυτήν αργά η γρήγορα...

εχει τη μαμα της στο πλαι!μαιευτηρας κτηνιατρος ειμαι τι στο καλο!αλλα ενταξει η γεννα ειναι γέννα, αλλα ειναι και πολυ όμορφο γεγονος!θα δουμε...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

A στην γεννα θα ερθω κι εγω να συμπαρασταθω στο παιδι!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ καλε μου, να ξερεις οτι οι πρωτες γεννες και ειδικα τα βιρμανικα κανουν λίγα γατάκια!επισης ένα θα κρατησω μαλλον εγω, αν ειναι αγορακι, για παρεα με την Αθηνα, ενα θα παρει ο γαμπρος, η Γιούλη δηλ και μετα ειναι και ο erefer, οποτε οπως καταλαβαινεις ειναι λιδο δύσκολο;)παντως εγω ευχαριστως να εξυπηρετησω καποιον αν μπορεσω!:happy:αλλα ολα ειναι τυχερα!θα δουμε αν και ποτε με το καλο εχουμε γέννα!

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Παντως οταν πρωτα ο θεος εχεις γεννα, μην με ξεχασεις.....

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Παντως οταν πρωτα ο θεος εχεις γεννα, μην με ξεχασεις.....

ok θα δουμε τοτε τι θα γινει!

ρε παιδια δεν εχει μεγαλα καλτσακια?:)

Στο αριστερό έχει ξεφύγει κατα πολύ τα όρια,στο δεξί είναι πιο κάτω νομίζω,αν και δεν φαίνεται καλά:) Βreed/show quality δεν είναι με τίποτα:DΑν και όλα διορθώνονται με λίγη μπογιά:lol:

Στο αριστερό έχει ξεφύγει κατα πολύ τα όρια,στο δεξί είναι πιο κάτω νομίζω,αν και δεν φαίνεται καλά:) Βreed/show quality δεν είναι με τίποτα:DΑν και όλα διορθώνονται με λίγη μπογιά:lol:
επειδη θα το παρω μονο αν δεν τηρει τις προδιαγραφες για breed ,να αρχισω να χαιρομαι?
αμα ειναι Γιουλη ετοιμασε βαλιτσες...:P

και αυτα ειναι οι αδερφουλες του..

Καλημέρα!
Δανάκο μου... μεγάλα μου φαίνονται!! Θα σκάσω! Δεν μας έχουν πει ακόμα τίποτα...:(

Τι εκανε ο μικρος στα προφορικα? μαθαμε τιποτα ? ;)

Τι εκανε ο μικρος στα προφορικα? μαθαμε τιποτα ? ;)
Όχι... Αντούλα... εκτός από τη δήλωσή του ότι πήγε πολύ καλά και την αισιοδοξία της δασκάλας του... Τον Ιούνιο τα αποτελέσματα.
Σ'ευχαριστώ... Όλες σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον....

Δεν πήγα στο pet stop το Σάββατο... μ'έπιασε η βαριεστημάρα του Σαββάτου... μήπως πήγες εσύ?

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........

CIMG0895.JPG

Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωπ!!

CIMG0896.JPG

Δυστηχώς δεν πέτυχα... τον εύστοχο σάλτο όπου προσγειώνεται ακριβώς από πάνω! :lol:

Η Καλυψή ακροβάτης... καρέ καρέ....
Και η Γιούλη ο παπαράτσι....

Συνημμένα

• CIMG0921.JPG
    CIMG0921.JPG
    57,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • CIMG0922.JPG
    CIMG0922.JPG
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • CIMG0923.JPG
    CIMG0923.JPG
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 24
  • CIMG0924.JPG
    CIMG0924.JPG
    89,6 KB · Εμφανίσεις: 27
.... Και συνεχίζει... κρατώντας τα πλήθη σε αγωνία... θα πέσει δεν θα πέσει....

Συνημμένα

• CIMG0925.JPG
    CIMG0925.JPG
    82,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • CIMG0926.JPG
    CIMG0926.JPG
    67,8 KB · Εμφανίσεις: 27
  • CIMG0915.JPG
    CIMG0915.JPG
    82,3 KB · Εμφανίσεις: 24
Αχχ παντως ανεβαζεις σφιγγους στο πι και φι :lol:. Εσυ τι κανεις ? την αφηνεις να σουλατσαρει ανενοχλητη? η΄την φωναζεις?

Πηγα παρασκευη στο pet stop..Eχει φερει ενα τεραστιο που παει μεχρι το ταβανι και αλλα δυο με 2 επιπεδα. Δεν μου γεμισαν το ματι για να σου πω την αληθεια, μαλλον το χρωμα εφταιγε....(ειδα κ μια ασχετη τιμη στο διπλο 35 ευρω??) Παντως θα ξαναφερει 26-28 μαιου!!

Αχχ παντως ανεβαζεις σφιγγους στο πι και φι :lol:. Εσυ τι κανεις ? την αφηνεις να σουλατσαρει ανενοχλητη? η΄την φωναζεις?

Όχι... δεν τα αφήνω στο μπαλκόνι του Χρήστου όπου βλέπεις τις φωτό... γιατί μικρούλα η Καλυψώ μου έπεσε 2 φορές... τα έβγαλα μόνο για τη φωτογράφιση...
Κόλπο του σκηνοθέτη.... Που'σαι Δανάη... :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back