ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.561 23-05-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλο........... Ανυπομονώ να παρω βιρμανακι. (Ασχετο αλλα το γατακι που φαινεται διπλα ηταν ο Σαλεμ. Πεθανε απο λευχαιμια. Βρηκα τη φωτογραφια και την εβαλα εις αναμνησην) Click για ανάπτυξη... Το φαντάστηκα ότι θα ήταν αυτό... Γλύκα... κι ωραίο όνομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #10.562 23-05-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ τελεια Γιουλη μου....Τις στερεωνει με μια ειδικη κολλα, σαν λακ μαλλιων ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... παρολαυτα ειναι πολυ μαλακο...και κανει για αντιστρες...χρησιμευει κυριως σε αυτους που δεν εχουν γατες γαιτι το χαιδευουν και χαλαρωνουν... ε τωρα εμεις γατες εχουμε αλλα τα παραγγειλαμε για να την βοηθησουμε και λιγο οικομομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.563 23-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παρολαυτα ειναι πολυ μαλακο...και κανει για αντιστρες...χρησιμευει κυριως σε αυτους που δεν εχουν γατες γαιτι το χαιδευουν και χαλαρωνουν... ε τωρα εμεις γατες εχουμε αλλα τα παραγγειλαμε για να την βοηθησουμε και λιγο οικομομικα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:21 Ο geo_ttc έγραψε: #10.564 23-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως θέλεις να σου φτιάξω? Θέλεις να μου πεις το όνομά σου? Click για ανάπτυξη... Αν θες,γιατι οχι; Γιωργο με λενε, χαρηκα! Κουκλια τα γατια σου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #10.565 23-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... αστα!!!που να παρεις και 3ο...δεν θα προλαβαινεις να πλεκεις για να βγαλεις τα εξοδα... μηπως να παρεις εναν βοηθο με το προγραμμα stage του οαεδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:24 Ο geo_ttc έγραψε: #10.566 23-05-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #10.567 23-05-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως θέλεις να σου φτιάξω? Θέλεις να μου πεις το όνομά σου? Click για ανάπτυξη... ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #10.568 23-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια..μην δεις και καποιο αξεσουαρ - π.χ μαξιλαρι - να΄χει βιρμανακι πανω, τσουπ θα το παρεις!! το πλακακι με τη γατα βιρμανιας με τα διαμαντενια ματια τελικα το εβαλες στην κουζινα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.569 23-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Click για ανάπτυξη... Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο geo_ttc έγραψε: #10.570 23-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Click για ανάπτυξη... Για πες Γιούλη. πόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #10.571 23-05-08 15:31 Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #10.572 23-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #10.573 23-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:33 Ο geo_ttc έγραψε: #10.574 23-05-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο geo_ttc έγραψε: #10.575 23-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Καλο........... Ανυπομονώ να παρω βιρμανακι. (Ασχετο αλλα το γατακι που φαινεται διπλα ηταν ο Σαλεμ. Πεθανε απο λευχαιμια. Βρηκα τη φωτογραφια και την εβαλα εις αναμνησην) Click για ανάπτυξη... Το φαντάστηκα ότι θα ήταν αυτό... Γλύκα... κι ωραίο όνομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:16 Ο πυρροθριξ: #10.562 23-05-08 15:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ τελεια Γιουλη μου....Τις στερεωνει με μια ειδικη κολλα, σαν λακ μαλλιων ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... παρολαυτα ειναι πολυ μαλακο...και κανει για αντιστρες...χρησιμευει κυριως σε αυτους που δεν εχουν γατες γαιτι το χαιδευουν και χαλαρωνουν... ε τωρα εμεις γατες εχουμε αλλα τα παραγγειλαμε για να την βοηθησουμε και λιγο οικομομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.563 23-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παρολαυτα ειναι πολυ μαλακο...και κανει για αντιστρες...χρησιμευει κυριως σε αυτους που δεν εχουν γατες γαιτι το χαιδευουν και χαλαρωνουν... ε τωρα εμεις γατες εχουμε αλλα τα παραγγειλαμε για να την βοηθησουμε και λιγο οικομομικα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:21 Ο geo_ttc έγραψε: #10.564 23-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως θέλεις να σου φτιάξω? Θέλεις να μου πεις το όνομά σου? Click για ανάπτυξη... Αν θες,γιατι οχι; Γιωργο με λενε, χαρηκα! Κουκλια τα γατια σου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #10.565 23-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... αστα!!!που να παρεις και 3ο...δεν θα προλαβαινεις να πλεκεις για να βγαλεις τα εξοδα... μηπως να παρεις εναν βοηθο με το προγραμμα stage του οαεδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:24 Ο geo_ttc έγραψε: #10.566 23-05-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #10.567 23-05-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως θέλεις να σου φτιάξω? Θέλεις να μου πεις το όνομά σου? Click για ανάπτυξη... ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #10.568 23-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια..μην δεις και καποιο αξεσουαρ - π.χ μαξιλαρι - να΄χει βιρμανακι πανω, τσουπ θα το παρεις!! το πλακακι με τη γατα βιρμανιας με τα διαμαντενια ματια τελικα το εβαλες στην κουζινα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.569 23-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Click για ανάπτυξη... Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο geo_ttc έγραψε: #10.570 23-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Click για ανάπτυξη... Για πες Γιούλη. πόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #10.571 23-05-08 15:31 Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #10.572 23-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #10.573 23-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:33 Ο geo_ttc έγραψε: #10.574 23-05-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο geo_ttc έγραψε: #10.575 23-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αχχ τελεια Γιουλη μου....Τις στερεωνει με μια ειδικη κολλα, σαν λακ μαλλιων ενα πραγμα! Click για ανάπτυξη... παρολαυτα ειναι πολυ μαλακο...και κανει για αντιστρες...χρησιμευει κυριως σε αυτους που δεν εχουν γατες γαιτι το χαιδευουν και χαλαρωνουν... ε τωρα εμεις γατες εχουμε αλλα τα παραγγειλαμε για να την βοηθησουμε και λιγο οικομομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.563 23-05-08 15:19 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παρολαυτα ειναι πολυ μαλακο...και κανει για αντιστρες...χρησιμευει κυριως σε αυτους που δεν εχουν γατες γαιτι το χαιδευουν και χαλαρωνουν... ε τωρα εμεις γατες εχουμε αλλα τα παραγγειλαμε για να την βοηθησουμε και λιγο οικομομικα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:21 Ο geo_ttc έγραψε: #10.564 23-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως θέλεις να σου φτιάξω? Θέλεις να μου πεις το όνομά σου? Click για ανάπτυξη... Αν θες,γιατι οχι; Γιωργο με λενε, χαρηκα! Κουκλια τα γατια σου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #10.565 23-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... αστα!!!που να παρεις και 3ο...δεν θα προλαβαινεις να πλεκεις για να βγαλεις τα εξοδα... μηπως να παρεις εναν βοηθο με το προγραμμα stage του οαεδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:24 Ο geo_ttc έγραψε: #10.566 23-05-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #10.567 23-05-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως θέλεις να σου φτιάξω? Θέλεις να μου πεις το όνομά σου? Click για ανάπτυξη... ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #10.568 23-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια..μην δεις και καποιο αξεσουαρ - π.χ μαξιλαρι - να΄χει βιρμανακι πανω, τσουπ θα το παρεις!! το πλακακι με τη γατα βιρμανιας με τα διαμαντενια ματια τελικα το εβαλες στην κουζινα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.569 23-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Click για ανάπτυξη... Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο geo_ttc έγραψε: #10.570 23-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Click για ανάπτυξη... Για πες Γιούλη. πόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #10.571 23-05-08 15:31 Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #10.572 23-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #10.573 23-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:33 Ο geo_ttc έγραψε: #10.574 23-05-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο geo_ttc έγραψε: #10.575 23-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παρολαυτα ειναι πολυ μαλακο...και κανει για αντιστρες...χρησιμευει κυριως σε αυτους που δεν εχουν γατες γαιτι το χαιδευουν και χαλαρωνουν... ε τωρα εμεις γατες εχουμε αλλα τα παραγγειλαμε για να την βοηθησουμε και λιγο οικομομικα... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:21 Ο geo_ttc έγραψε: #10.564 23-05-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως θέλεις να σου φτιάξω? Θέλεις να μου πεις το όνομά σου? Click για ανάπτυξη... Αν θες,γιατι οχι; Γιωργο με λενε, χαρηκα! Κουκλια τα γατια σου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #10.565 23-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... αστα!!!που να παρεις και 3ο...δεν θα προλαβαινεις να πλεκεις για να βγαλεις τα εξοδα... μηπως να παρεις εναν βοηθο με το προγραμμα stage του οαεδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:24 Ο geo_ttc έγραψε: #10.566 23-05-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #10.567 23-05-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως θέλεις να σου φτιάξω? Θέλεις να μου πεις το όνομά σου? Click για ανάπτυξη... ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #10.568 23-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια..μην δεις και καποιο αξεσουαρ - π.χ μαξιλαρι - να΄χει βιρμανακι πανω, τσουπ θα το παρεις!! το πλακακι με τη γατα βιρμανιας με τα διαμαντενια ματια τελικα το εβαλες στην κουζινα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.569 23-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Click για ανάπτυξη... Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο geo_ttc έγραψε: #10.570 23-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Click για ανάπτυξη... Για πες Γιούλη. πόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #10.571 23-05-08 15:31 Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #10.572 23-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #10.573 23-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:33 Ο geo_ttc έγραψε: #10.574 23-05-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο geo_ttc έγραψε: #10.575 23-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως θέλεις να σου φτιάξω? Θέλεις να μου πεις το όνομά σου? Click για ανάπτυξη... Αν θες,γιατι οχι; Γιωργο με λενε, χαρηκα! Κουκλια τα γατια σου!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:22 Ο πυρροθριξ: #10.565 23-05-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... αστα!!!που να παρεις και 3ο...δεν θα προλαβαινεις να πλεκεις για να βγαλεις τα εξοδα... μηπως να παρεις εναν βοηθο με το προγραμμα stage του οαεδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:24 Ο geo_ttc έγραψε: #10.566 23-05-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #10.567 23-05-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως θέλεις να σου φτιάξω? Θέλεις να μου πεις το όνομά σου? Click για ανάπτυξη... ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #10.568 23-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια..μην δεις και καποιο αξεσουαρ - π.χ μαξιλαρι - να΄χει βιρμανακι πανω, τσουπ θα το παρεις!! το πλακακι με τη γατα βιρμανιας με τα διαμαντενια ματια τελικα το εβαλες στην κουζινα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.569 23-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Click για ανάπτυξη... Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο geo_ttc έγραψε: #10.570 23-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Click για ανάπτυξη... Για πες Γιούλη. πόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #10.571 23-05-08 15:31 Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #10.572 23-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #10.573 23-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:33 Ο geo_ttc έγραψε: #10.574 23-05-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο geo_ttc έγραψε: #10.575 23-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... αστα!!!που να παρεις και 3ο...δεν θα προλαβαινεις να πλεκεις για να βγαλεις τα εξοδα... μηπως να παρεις εναν βοηθο με το προγραμμα stage του οαεδ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:24 Ο geo_ttc έγραψε: #10.566 23-05-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #10.567 23-05-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως θέλεις να σου φτιάξω? Θέλεις να μου πεις το όνομά σου? Click για ανάπτυξη... ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #10.568 23-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια..μην δεις και καποιο αξεσουαρ - π.χ μαξιλαρι - να΄χει βιρμανακι πανω, τσουπ θα το παρεις!! το πλακακι με τη γατα βιρμανιας με τα διαμαντενια ματια τελικα το εβαλες στην κουζινα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.569 23-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Click για ανάπτυξη... Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο geo_ttc έγραψε: #10.570 23-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Click για ανάπτυξη... Για πες Γιούλη. πόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #10.571 23-05-08 15:31 Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #10.572 23-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #10.573 23-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:33 Ο geo_ttc έγραψε: #10.574 23-05-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο geo_ttc έγραψε: #10.575 23-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #10.567 23-05-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως θέλεις να σου φτιάξω? Θέλεις να μου πεις το όνομά σου? Click για ανάπτυξη... ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #10.568 23-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια..μην δεις και καποιο αξεσουαρ - π.χ μαξιλαρι - να΄χει βιρμανακι πανω, τσουπ θα το παρεις!! το πλακακι με τη γατα βιρμανιας με τα διαμαντενια ματια τελικα το εβαλες στην κουζινα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.569 23-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Click για ανάπτυξη... Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο geo_ttc έγραψε: #10.570 23-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Click για ανάπτυξη... Για πες Γιούλη. πόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #10.571 23-05-08 15:31 Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #10.572 23-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #10.573 23-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:33 Ο geo_ttc έγραψε: #10.574 23-05-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο geo_ttc έγραψε: #10.575 23-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μήπως θέλεις να σου φτιάξω? Θέλεις να μου πεις το όνομά σου? Click για ανάπτυξη... ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:27 Η Αντα έγραψε: #10.568 23-05-08 15:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια..μην δεις και καποιο αξεσουαρ - π.χ μαξιλαρι - να΄χει βιρμανακι πανω, τσουπ θα το παρεις!! το πλακακι με τη γατα βιρμανιας με τα διαμαντενια ματια τελικα το εβαλες στην κουζινα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.569 23-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Click για ανάπτυξη... Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο geo_ttc έγραψε: #10.570 23-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Click για ανάπτυξη... Για πες Γιούλη. πόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #10.571 23-05-08 15:31 Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #10.572 23-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #10.573 23-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:33 Ο geo_ttc έγραψε: #10.574 23-05-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο geo_ttc έγραψε: #10.575 23-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ευχαριστώ πολύ κορίτσια... Με έφαγαν οι πανάκριβες τροφές και οι ειδικές λοσιόν δροσερής αναπνοής των Βιρμανακιών μου... Click για ανάπτυξη... Εμ βεβαια..μην δεις και καποιο αξεσουαρ - π.χ μαξιλαρι - να΄χει βιρμανακι πανω, τσουπ θα το παρεις!! το πλακακι με τη γατα βιρμανιας με τα διαμαντενια ματια τελικα το εβαλες στην κουζινα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.569 23-05-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Click για ανάπτυξη... Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο geo_ttc έγραψε: #10.570 23-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Click για ανάπτυξη... Για πες Γιούλη. πόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #10.571 23-05-08 15:31 Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #10.572 23-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #10.573 23-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:33 Ο geo_ttc έγραψε: #10.574 23-05-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο geo_ttc έγραψε: #10.575 23-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Δεν ηξερα οτι υπαρχουν λοσιον για την αναπνοη....... Τελικα οσο μεγαλώνεισ μαθαινεις, χι,χι,χι......... Click για ανάπτυξη... Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:29 Ο geo_ttc έγραψε: #10.570 23-05-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Click για ανάπτυξη... Για πες Γιούλη. πόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #10.571 23-05-08 15:31 Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #10.572 23-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #10.573 23-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:33 Ο geo_ttc έγραψε: #10.574 23-05-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο geo_ttc έγραψε: #10.575 23-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι πες του παιδιου και ποσο κανει!!!μπορει να μην δυναται να ανταπεξελθει...οικονομικως... Click για ανάπτυξη... Για πες Γιούλη. πόσο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Ο πυρροθριξ: #10.571 23-05-08 15:31 Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #10.572 23-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #10.573 23-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:33 Ο geo_ttc έγραψε: #10.574 23-05-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο geo_ttc έγραψε: #10.575 23-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:31 Η Αντα έγραψε: #10.572 23-05-08 15:31 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #10.573 23-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:33 Ο geo_ttc έγραψε: #10.574 23-05-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο geo_ttc έγραψε: #10.575 23-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη σβησε κανενα πμ επιτελους!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χα χα χα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:32 Ο πυρροθριξ: #10.573 23-05-08 15:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:33 Ο geo_ttc έγραψε: #10.574 23-05-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο geo_ttc έγραψε: #10.575 23-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:33 Ο geo_ttc έγραψε: #10.574 23-05-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο geo_ttc έγραψε: #10.575 23-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι... είναι ειδική παραγγελία από το εξωτερικό για την αναπνοή του Μορφούλη μου...! Εσύ τελικά έκανες κάτι με το εξωτερικό? Ή περιμένεις εμάς? Click για ανάπτυξη... Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:34 Ο geo_ttc έγραψε: #10.575 23-05-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: γιατι αν περιμενεις αυτες σωθηκες!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Τετοια λεγε μου, και με το ζορι κρατιεμαι.............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.576 23-05-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Για πες Γιούλη. πόσο; Click για ανάπτυξη... Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:41 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #10.577 23-05-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Περιμένω με πολύ υπομονη εσας!!..... Προσπάθησα να επικοινωνησω μεσω ι-μειλ με εκτροφεις απο την Ιταλια και τη Γερμανια αλλα κανεις δεν μου απαντησε... Ελπιζω να μην αργησει πολυ να μου ερθει ενα βιρμανακι. Εννοω ελπιζω να μην αργησετετε εσεις......... Click για ανάπτυξη... Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:42 Ο geo_ttc έγραψε: #10.578 23-05-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Επειδή είσαι αγοράκι...τσάμπα! Υ.Γ. Δεν έχουμε πολλά στη παρέα βλέπεις.... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! Το εχω προσεξει παντως!! Για πες μου ομως, πως το κοβεις; Θα αργήσω πολύ να γινω μπαμπας ενος βιρμανομωρου;.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:45 Ο geo_ttc έγραψε: #10.579 23-05-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 527 528 529 530 531 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 529 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ο Μορφέας και η Αθηνά είναι στο σπίτι της Βάσιας για τη... δουλειά... αλλά ακόμα τίποτα... είναι και λίγο νωρίς... Φεύγω!! Φιλιά πολλά σε όλους!! Καλό Σ/Κ!!!! Πάω στο Καλυψάκι μου... Click για ανάπτυξη... Δεν πειραζει θα ερθει η ώρα. Και οταν θα ερθει θα το εκτημισουν ολοι περισσοτερο. Τωρα έχει σασπενς!! Οταν με το καλο γινει η...."δουλεια".... πειτε το μου, ακομα κι αν δεν παρω κανενα απο αυτα, θελω να τα δω, εστω και σε φοτο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 23 Μαΐου 2008 στις 15:47 Η Αντα έγραψε: #10.580 23-05-08 15:47 Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλο σαβ/κο Γιουλη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.