Birman-maniacs

Βάσια μου φαίνεται δεν είναι ξινή η Βάσια είναι γενικό το κακό..κοίτα εδώ!!!:D
Τώρα το είδα... Καλέ αυτά είναι ίδια με τα δικά μας! :lol:
Αχ.... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα το είδα... Καλέ αυτά είναι ίδια με τα δικά μας! :lol:
Αχ.... :(

ειδες Γιουλη τετοια μας περιμενουν!κι εγω απο πανω να παθαινω καρδιακα!:lol:
βεβαια ο Μορφεας ηρθε με ορεξεις, μυρισε το Αθηνιω και ξεσπαει στο Καλυψω χιχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κορίτσια καλημέρα!!!:)
Υπομονή και σύντομα θα πετύχει το προξενιό!!! Πέσαμε σε δύσκολες γκόμενες βρε Γιούλη,:( τι να κάνουμε???:P:lol::lol:

'Εχω τα βιρμανοκολιέ σας...Να κανονίσουμε συνάντηση? Υπάρχει κανένας που θέλει να του το στείλω?
Nα κανονισουμε καφεδακι!!!!!! :up::up:

ειδες Γιουλη τετοια μας περιμενουν!κι εγω απο πανω να παθαινω καρδιακα!:lol:
βεβαια ο Μορφεας ηρθε με ορεξεις, μυρισε το Αθηνιω και ξεσπαει στο Καλυψω χιχι
Δηλαδη τι κανει ο Μορφεας και ξεσπαει στη Καλυψω ?? :hmm:

Καλημέρα!!!

Βάσια και Γιώργο... θα'θελα να σας ευχαριστήσω για τη φιλοξενία του αγοριού μου... είστε οι καλύτεροι γατογονείς!!! :up:
Σας ευχαιριστώ ιδιαίτερα για την υπομονή σας... στις δύσκολες στιγμές και για τη φροντίδα που δείξατε στο Μορφούλη μου... αναμένουμε πιο έντονες στιγμές από την Αθηνούλα μας...

συμπεθερα ειναι και γιος σου ομως καλο παιδι γι αυτο τον αγαπαμε τοσο!;)

Δηλαδη τι κανει ο Μορφεας και ξεσπαει στη Καλυψω ?? :hmm:

πηγε φορτσατοσ για αλλα....;)

Nα κανονισουμε καφεδακι!!!!!! :up::up:
Άντε ντε... δεν θα έλθεις στη μητέρα καθόλου? Τώρα που ο Χρήστος σταμάτησε τα ιδιαίτερα, έχω χρόνο τα απογεύματα. ;)

πηγε φορτσατοσ για αλλα....;)
Ναι... αφού χλαπάκιασε τον άμπακο μόλις μπήκε σπίτι, κυνηγούσε έντονα την Καλυψώ....αυτή ακόμα σε οίστρο δεν είναι, αλλά σκέφτομαι ότι μάλλον όπου να'να της έρχεται...Αμήν...

Άντε ντε... δεν θα έλθεις στη μητέρα καθόλου? Τώρα που ο Χρήστος σταμάτησε τα ιδιαίτερα, έχω χρόνο τα απογεύματα. ;)
Ασε γιατι θα με κυνηγαει σε λιγο...εχω να τη δω 2 εβδομαδες!! Μα τι να κανω, δεν τελειωνω με το μαζεμα και το ανεβασμα των χειμερινων ρουχων!! θα τα δωσω ολα (για να παρω αλλα του χρονου) :lol::lol:

Ναι... αφού χλαπάκιασε τον άμπακο μόλις μπήκε σπίτι, κυνηγούσε έντονα την Καλυψώ....αυτή ακόμα σε οίστρο δεν είναι, αλλά σκέφτομαι ότι μάλλον όπου να'να της έρχεται...Αμήν...
Μα βεβαια, αλλα το σπιτικο φαγητο της μανουλας :lol::lol:

Ασε γιατι θα με κυνηγαει σε λιγο...εχω να τη δω 2 εβδομαδες!! Μα τι να κανω, δεν τελειωνω με το μαζεμα και το ανεβασμα των χειμερινων ρουχων!! θα τα δωσω ολα (για να παρω αλλα του χρονου) :lol::lol:
:lol:Πες μου πότε θα μπορέσεις... Και οι υπόλοιποι, πείτε μου πως προτιμάτε να το κανονίσουμε...

:lol:Πες μου πότε θα μπορέσεις... Και οι υπόλοιποι, πείτε μου πως προτιμάτε να το κανονίσουμε...
Οχι τιποτα αλλο, αλλα πρεπει να της δωσουμε και τα χρηματα της κοπελας ..:happy:Τοσο κοπο εκανε.

Μα βεβαια, αλλα το σπιτικο φαγητο της μανουλας :lol::lol:
Ναι.... αλλά και τα συμπεθεράκια του προσέφεραν περιποίηση γούνας special!:up:

Οχι τιποτα αλλο, αλλα πρεπει να της δωσουμε και τα χρηματα της κοπελας ..:happy:Τοσο κοπο εκανε.
Σίγουρα! Η Δώρα πήρε τα χρήματα από τη Βάσια.... σε εμένα θα τα δώσετε!

Σίγουρα! Η Δώρα πήρε τα χρήματα από τη Βάσια.... σε εμένα θα τα δώσετε!

ναι παιδια οι οφειλες σας ειναι στη Γιουλη!:P

Ναι.... αλλά και τα συμπεθεράκια του προσέφεραν περιποίηση γούνας special!:up:
A ναι? να παω και τον Γιωργο τοτε!! που εχει κ αυτος μπολικη γουνα !!!! :lol::lol:

ναι παιδια οι οφειλες σας ειναι στη Γιουλη!:P
Πληρωσες εσυ για ολα?? δεν καταλαβα..ή για τα δικα σου εχεις ηδη εξοφλησει ? :hmm:

Αυτή είναι η μικρή Jade η καινούργια σοκολατίτσα των Γερμανίδων....
Πιστεύω ότι στη πορεία θα ομορφήνει περισσότερο....

jade_20080522_4akt.jpg

Γίνεται να ομορφυνει κι αλλο;...... Ποσο πια;...:):):):)

Τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν και το θέμα ξεκλειδώνεται.
Θα σας παρακαλέσω να επιλύσετε τα όποια προσωπικά προβλήματά σας εκτός φόρουμ, αλλιώς θα κλειδωθεί οριστικά.
Ευχαριστώ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back