Birman-maniacs

• Thread starter Thread starter Αντα
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τα δικα μου δεν μαδανε τοσο πολυ οσο μαδουσαν αρχες Μαρτιου..τοτε που ηρθατε και επισκεψη, που τα χαιδευες και σου εμενε μια τουφα στο χερι....:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι μωρε κι εγω με την σκουπα τρεχω!αλλα με ενα γατι ειναι ελεγχομενα με τα ειναι αλλιως;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σας αφηνω για λιγο!τα λεμε αργοτερα!καλη δουλιτσα!:)

Τελικα δεν σας ειπα οτι βρηκα τη λυση για τα φυτα....ο Αλφι παρατηρησα οτι οταν βγαινει στο μπαλκονι παει καρφωτος στη λεβαντα!! και ειπα αντι να τον μαλωνω, ολο μην και μην, δεν τον αφηνω να τη φαει ? αφου κακο δεν του κανει... Τα αλλα φυτα λοιπον δεν μου τα ξαναπειραξε!! :)

Τελικα δεν σας ειπα οτι βρηκα τη λυση για τα φυτα....ο Αλφι παρατηρησα οτι οταν βγαινει στο μπαλκονι παει καρφωτος στη λεβαντα!! και ειπα αντι να τον μαλωνω, ολο μην και μην, δεν τον αφηνω να τη φαει ? αφου κακο δεν του κανει... Τα αλλα φυτα λοιπον δεν μου τα ξαναπειραξε!! :)
Super! Για να μη τον πιάνει και ο σκώρος! Να τον χώνεις συχνά στη ντουλάπα... θα κάνει καλό στα μάλλινά σας!

Η πλακα ειναι οτι σημερα που μου εκανε εμετο και εβγαλε μια μαζα απο τριχες μυριζε λεβαντα!! :lol: Λες να το προωθησω?? πως να κανετε τον εμετο του ζωου σας αρωματικο ?? Μα φυσικα δωστε του λεβαντα!! :up:

Super! Για να μη τον πιάνει και ο σκώρος! Να τον χώνεις συχνά στη ντουλάπα... θα κάνει καλό στα μάλλινά σας!
Α! και χωνεται απο μονος του...δεν εχει αναγκη απο τη βοηθεια μου :lol::lol:

Η πλακα ειναι οτι σημερα που μου εκανε εμετο και εβγαλε μια μαζα απο τριχες μυριζε λεβαντα!! :lol: Λες να το προωθησω?? πως να κανετε τον εμετο του ζωου σας αρωματικο ?? Μα φυσικα δωστε του λεβαντα!! :up:
Γιατί έκανε εμετό τις τρίχες? Defurum του δίνεις για τις τριχόμπαλες?

Καλημερα Βιρμανακια!!!!
αχχχχχ μπηκαν οι ζεστες και τα μπαλκονια ειναι κλειστα... ολο περισσοτερο φλερταρω μρ το μπαλκονι σου Γιουλη μου!!! αλλα πρεπει αν βρω καποιον να με βοηθησει με την σιτα να ειναι τεντωμενη καλα...!!!

Γιατί έκανε εμετό τις τρίχες? Defurum του δίνεις για τις τριχόμπαλες?
Ειμαι πιο ησυχη οταν βλεπω να τις βγαζει μια φορα στο τοσο, παρα να μην κανει καθολου. Ετσι ειναι και η Πισου, τρωει εκεινο το χορτο κ αν εχει κατι να βγαλει θα το βγαλει. Εξαλλου ειδα κ εξω που ειναι ελευθερες παλι χορτα τρωνε οι γατες...:)

Ειμαι πιο ησυχη οταν βλεπω να τις βγαζει μια φορα στο τοσο, παρα να μην κανει καθολου. Ετσι ειναι και η Πισου, τρωει εκεινο το χορτο κ αν εχει κατι να βγαλει θα το βγαλει. Εξαλλου ειδα κ εξω που ειναι ελευθερες παλι χορτα τρωνε οι γατες...:)
Σωστό κι αυτό... ο φυσικός τρόπος είναι ο καλύτερος!

Καλημερα Βιρμανακια!!!!
αχχχχχ μπηκαν οι ζεστες και τα μπαλκονια ειναι κλειστα... ολο περισσοτερο φλερταρω μρ το μπαλκονι σου Γιουλη μου!!! αλλα πρεπει αν βρω καποιον να με βοηθησει με την σιτα να ειναι τεντωμενη καλα...!!!
Γεια χαρά Niar! Δεν χρειάζεται να την τεντώσεις! Απλά κόψτην ίσα ίσα στη διάσταση του κάγκελου και στερέωσέ την με τα κλιπάκια... τα θυμάσαι στη φωτό μου?

Μετα βρηκα αλλη μια πατεντα - καλα πλουσια θα γινω :confused: - εβαλα τουλι γυρω απο το γιουγκα που μου μασουλουσαν τις ακρουλες απο τα φυλλα του. Τωρα δεν εχουν πια προσβαση σε αυτα!! χι χι :up:

καλημερα σε ολους!!!!!!!!!!!!μια ωραια μερα ξημερωσε!!!!!!!:)

Μετα βρηκα αλλη μια πατεντα - καλα πλουσια θα γινω :confused: - εβαλα τουλι γυρω απο το γιουγκα που μου μασουλουσαν τις ακρουλες απο τα φυλλα του. Τωρα δεν εχουν πια προσβαση σε αυτα!! χι χι :up:
Να δω το γιούκα μπομπονιέρα κι ας πεθάνω! :lol::lol:

καλημερα σε ολους!!!!!!!!!!!!μια ωραια μερα ξημερωσε!!!!!!!:)

Καλημέρα Δανάκο!!!

Ξέχασα να σου πω χθες για τον γιο σου που μεγάλωσε κι ομόρφηνε και είναι και σέξυ το παιδί!!:lol: Τέλεια φωτό!

ΚΑλημέρα κορίτσια!
Βάσια πως πάει η Αθηνά,ακόμα να περάσει στον οιστρο;Τα υπόλοιπα γατούνια σας πως είναι;Δανάη καμιά καινούρια φωτό του πολύτιμου Evian δε σου έστειλαν;

Να δω το γιούκα μπομπονιέρα κι ας πεθάνω! :lol::lol:
Φτου φτου μακρια απο μας!! :blink: καλα οταν ερθεις θα σου το δειξω!! :up:

Ο πολύτιμος!! :up:

Evian_20080524_1a.jpg

Evian_20080524_2a.jpg

Evian_20080524_3a.jpg

Γεια σου Δαναη!! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back