Birman-maniacs

Αμέσως εσύ να το μαλώσεις το παιδί... ;):lol:
ε μα μου κανει εντυπωση!!!εγω ουτε να κλ..δεν προλαβαινα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν δίνω πολύ δυσκολο μάθημα αυριο, γι αυτο!! Οταν έδινα μαθηματικα, το περασμενο Σαββατο. ούτε που είχα ανοίξει τον υπολογιστη:(. Ευτυχως αυτο το Σαββατο είναι το τελευταίο μάθημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
ποιο μαθημα δινεις αυριο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσικη κατεύθυνσης, αλλα δεν είναι οσο δυσκολο ακουγεται.:lol:

Χημικο θελω να περασω. Λατρεύω τη χημεια!!!!:up::up:
Αχχ γιατι τη μετεπειτα καριερα εχεις σκεφτει κατι? δυστυχως οπως θα εχεις καταλαβει δεν ειναι ολα ροδινα στην ευρεση εργασιας....:(. Χημικος Μηχανικος ειμαι...

Γιούλη γεια!!:D:D:hello:

Αχχ γιατι τη μετεπειτα καριερα εχεις σκεφτει κατι? δυστυχως οπως θα εχεις καταλαβει δεν ειναι ολα ροδινα στην ευρεση εργασιας....:(. Χημικος Μηχανικος ειμαι...

Το ξέρω οτι τα πραγματα εκεί έξω είναι σκ...α, ομως προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και τοσο πολυ. Ξερω οτι μου αρεσει η χημεια και οτι αυτο θελω να κανω. Τα αλλα θα τα σκεφτω πιο μετα. Αν το σκευτομουν αυτο απο τωρα, θα γινομουν σκουπιδιάρης ( χωρις παρεξηγηση, για αυτους). Προσπαθω να σκεφτομαι θετικα και λεω "εχει ο θεος"....

Φυσικη κατεύθυνσης, αλλα δεν είναι οσο δυσκολο ακουγεται.:lol:
καλη επιτυχια λοιπον,ολα να πανε καλα κ οπως τα θες!!!:)

Παιδακια σας αφηνω, παω σπιτι να μαγειρεψω για το μεγαλο τριχωτο αρσενικο και να ταισω τις λιποθυμες μπαλιτσες μου!!!! καλο απογευμα!! φιλακια!! μακια μακια :)

γεια σας κι απο μενα...ηρθε η ωρα να παω σπιτι...:hello:

Την κανω κι εγω σιγά-σιγα.....γειά σε όλους!!!!:D:D:hello:

Γεια Βιρμανάκια,φύγατε όλοι;Geo καλή επιτυχία,δίνει και ο αδερφός μου φέτος,κι αυτός τεχνολογική είναι!:)
Βάσια:Όταν γυρίσεις απο το μπανιο και διαβάσεις όλες αυτές τις σελίδες,θέλω να τονισω ότι ΔΕΝ εμπνευστηκα τις χοντρές μου κυρίες που παρέθεσε η Γιούλη απο σενα!:P

Καλημέρα σε όλη την κοινότητα!:)να σας πω ότι το περιστατικό δεν ήταν δύσκολο, μια χαρά λίγο στην αρχη δυσκολεύτηκα αλλα τελικά το κατάφερα:lol: καλέ πόσα είπατε πάλι!Δώρα μην ανησυχείς ξέρω ποιος τα σκαρφίζεται αυτά!λίγο τα μαγιώ δεν μας πέτυχες!

Καλημέρα σε όλη την κοινότητα!:)να σας πω ότι το περιστατικό δεν ήταν δύσκολο, μια χαρά λίγο στην αρχη δυσκολεύτηκα αλλα τελικά το κατάφερα:lol: καλέ πόσα είπατε πάλι!Δώρα μην ανησυχείς ξέρω ποιος τα σκαρφίζεται αυτά!λίγο τα μαγιώ δεν μας πέτυχες!

Kαλημέρα!!!
Εγώ μωρέ σκαρφίστηκα τίποτα??? Ποτέ! :lol::lol:
Τι κάνεις Βασάκο? Το Αθηνιώ?? Εμένα στα πλακάκια χαλκομανίες!! Μια από τα ίδια κι εσείς?

Kαλημέρα!!!
Εγώ μωρέ σκαρφίστηκα τίποτα??? Ποτέ! :lol::lol:
Τι κάνεις Βασάκο? Το Αθηνιώ?? Εμένα στα πλακάκια χαλκομανίες!! Μια από τα ίδια κι εσείς?

έτσι!τακα τακα τα τακουνάκια πάνω στα πλακάκια:lol:πλύναμε και το πίσω μπαλκόνι που έχει όλη μέρα ίσκιο και περπατάγαμε μέσα στα νερά και όλα τα τσαλιμάκια τα κάναμε!:lol:την ημέρα φέτα το Αθηνιώ!

Καλημερα!! απο το πρωι χαλκομανίες? το πρωι διακρινω μια ζωντανια, ειναι κ που πρεπει να γεμισουμε τις κοιλιτσες μας, κατα το μεσημερι μαλλον θα ειναι απλωμενα τα χνουδωτα μου...:hmm:

έτσι!τακα τακα τα τακουνάκια πάνω στα πλακάκια:lol:πλύναμε και το πίσω μπαλκόνι που έχει όλη μέρα ίσκιο και περπατάγαμε μέσα στα νερά και όλα τα τσαλιμάκια τα κάναμε!:lol:την ημέρα φέτα το Αθηνιώ!

Μια από τα ίδια... ! Το βράδυ σε κίνηση τη μέρα λιγοθύμηση! :lol:
Σήμερα τι κάνεις? Θα μας κάνεις παρέα ή έχεις κανένα έκτακτο? ;)
Που πήγατε χθες? Πως ήταν?? Πες μας... οι φίλοι δε ζηλεύουν!

Καλημερα!! απο το πρωι χαλκομανίες? το πρωι διακρινω μια ζωντανια, ειναι κ που πρεπει να γεμισουμε τις κοιλιτσες μας, κατα το μεσημερι μαλλον θα ειναι απλωμενα τα χνουδωτα μου...:hmm:
Εμένα μείωσαν και το φαγητό... Έτσι τους βάζω glavaderm να ζωντανέψει η γούνα και να πάρουν τα πάνω τους... θα το χρειαστούν!! Σύντομα θα'χουμε βραδυνές υπερωρίες! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back