ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.061 29-05-08 09:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! απο το πρωι χαλκομανίες? το πρωι διακρινω μια ζωντανια, ειναι κ που πρεπει να γεμισουμε τις κοιλιτσες μας, κατα το μεσημερι μαλλον θα ειναι απλωμενα τα χνουδωτα μου... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:25 Η Βάσια13859: #11.062 29-05-08 09:25 αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:26 Η Αντα έγραψε: #11.063 29-05-08 09:26 Εκανα και κηπουρικη χτες ....εβαλα ζαρντινιέρες με κοκκινα λουλουδακια και ο Αλφι ο καλος μου γατουλης μου εκανε παρεα... Βεβαια βρηκε και καινουριο μερος να ξαπλωσει...μες τα χωματα!! μες τη ζαρντινιερα πριν να τις βαλω λουλουδια..τι ωραια που ειχε γινει ολος χωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:27 Η Αντα έγραψε: #11.064 29-05-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μείωσαν και το φαγητό... Έτσι τους βάζω glavaderm να ζωντανέψει η γούνα και να πάρουν τα πάνω τους... θα το χρειαστούν!! Σύντομα θα'χουμε βραδυνές υπερωρίες! Click για ανάπτυξη... Μακαρι μακαρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #11.065 29-05-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκανα και κηπουρικη χτες ....εβαλα ζαρντινιέρες με κοκκινα λουλουδακια και ο Αλφι ο καλος μου γατουλης μου εκανε παρεα... Βεβαια βρηκε και καινουριο μερος να ξαπλωσει...μες τα χωματα!! μες τη ζαρντινιερα πριν να τις βαλω λουλουδια..τι ωραια που ειχε γινει ολος χωμα!!! Click για ανάπτυξη... είναι λίγο το χρώμα που δείχνει τη βρωμια!και η Αθηνα μπεζ τα καλτσάκια απο το χώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:30 Η Αντα έγραψε: #11.066 29-05-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν φτανει που εκανες μπανιο , καλα για το μπανιο δεν καιγομαι - θελω πιο ζεστη για να τσαλαβουτησω- αλλα για ηλιοθεραπεια αχ αχ σελω και εγω να ψηθωωωωωωωωωωωωω!!! τωρα μας λες οτι εφαγες και παγωτο?? με το πονο μας παιζεις! αχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η Αντα έγραψε: #11.067 29-05-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: είναι λίγο το χρώμα που δείχνει τη βρωμια!και η Αθηνα μπεζ τα καλτσάκια απο το χώμα! Click για ανάπτυξη... Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.068 29-05-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.069 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η Βάσια13859: #11.070 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι πολυ καλη!μονο εκει τρωω ειναι κλασικη στάση μετά το μπανακιοτι καψαμε (τιποτα) το τρώμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #11.071 29-05-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Click για ανάπτυξη... Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Βάσια13859: #11.072 29-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Click για ανάπτυξη... ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #11.073 29-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Click για ανάπτυξη... Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Βάσια13859: #11.074 29-05-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.075 29-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!! απο το πρωι χαλκομανίες? το πρωι διακρινω μια ζωντανια, ειναι κ που πρεπει να γεμισουμε τις κοιλιτσες μας, κατα το μεσημερι μαλλον θα ειναι απλωμενα τα χνουδωτα μου... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Άντα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:25 Η Βάσια13859: #11.062 29-05-08 09:25 αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:26 Η Αντα έγραψε: #11.063 29-05-08 09:26 Εκανα και κηπουρικη χτες ....εβαλα ζαρντινιέρες με κοκκινα λουλουδακια και ο Αλφι ο καλος μου γατουλης μου εκανε παρεα... Βεβαια βρηκε και καινουριο μερος να ξαπλωσει...μες τα χωματα!! μες τη ζαρντινιερα πριν να τις βαλω λουλουδια..τι ωραια που ειχε γινει ολος χωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:27 Η Αντα έγραψε: #11.064 29-05-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μείωσαν και το φαγητό... Έτσι τους βάζω glavaderm να ζωντανέψει η γούνα και να πάρουν τα πάνω τους... θα το χρειαστούν!! Σύντομα θα'χουμε βραδυνές υπερωρίες! Click για ανάπτυξη... Μακαρι μακαρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #11.065 29-05-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκανα και κηπουρικη χτες ....εβαλα ζαρντινιέρες με κοκκινα λουλουδακια και ο Αλφι ο καλος μου γατουλης μου εκανε παρεα... Βεβαια βρηκε και καινουριο μερος να ξαπλωσει...μες τα χωματα!! μες τη ζαρντινιερα πριν να τις βαλω λουλουδια..τι ωραια που ειχε γινει ολος χωμα!!! Click για ανάπτυξη... είναι λίγο το χρώμα που δείχνει τη βρωμια!και η Αθηνα μπεζ τα καλτσάκια απο το χώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:30 Η Αντα έγραψε: #11.066 29-05-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν φτανει που εκανες μπανιο , καλα για το μπανιο δεν καιγομαι - θελω πιο ζεστη για να τσαλαβουτησω- αλλα για ηλιοθεραπεια αχ αχ σελω και εγω να ψηθωωωωωωωωωωωωω!!! τωρα μας λες οτι εφαγες και παγωτο?? με το πονο μας παιζεις! αχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η Αντα έγραψε: #11.067 29-05-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: είναι λίγο το χρώμα που δείχνει τη βρωμια!και η Αθηνα μπεζ τα καλτσάκια απο το χώμα! Click για ανάπτυξη... Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.068 29-05-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.069 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η Βάσια13859: #11.070 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι πολυ καλη!μονο εκει τρωω ειναι κλασικη στάση μετά το μπανακιοτι καψαμε (τιποτα) το τρώμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #11.071 29-05-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Click για ανάπτυξη... Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Βάσια13859: #11.072 29-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Click για ανάπτυξη... ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #11.073 29-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Click για ανάπτυξη... Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Βάσια13859: #11.074 29-05-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.075 29-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:26 Η Αντα έγραψε: #11.063 29-05-08 09:26 Εκανα και κηπουρικη χτες ....εβαλα ζαρντινιέρες με κοκκινα λουλουδακια και ο Αλφι ο καλος μου γατουλης μου εκανε παρεα... Βεβαια βρηκε και καινουριο μερος να ξαπλωσει...μες τα χωματα!! μες τη ζαρντινιερα πριν να τις βαλω λουλουδια..τι ωραια που ειχε γινει ολος χωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:27 Η Αντα έγραψε: #11.064 29-05-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μείωσαν και το φαγητό... Έτσι τους βάζω glavaderm να ζωντανέψει η γούνα και να πάρουν τα πάνω τους... θα το χρειαστούν!! Σύντομα θα'χουμε βραδυνές υπερωρίες! Click για ανάπτυξη... Μακαρι μακαρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #11.065 29-05-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκανα και κηπουρικη χτες ....εβαλα ζαρντινιέρες με κοκκινα λουλουδακια και ο Αλφι ο καλος μου γατουλης μου εκανε παρεα... Βεβαια βρηκε και καινουριο μερος να ξαπλωσει...μες τα χωματα!! μες τη ζαρντινιερα πριν να τις βαλω λουλουδια..τι ωραια που ειχε γινει ολος χωμα!!! Click για ανάπτυξη... είναι λίγο το χρώμα που δείχνει τη βρωμια!και η Αθηνα μπεζ τα καλτσάκια απο το χώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:30 Η Αντα έγραψε: #11.066 29-05-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν φτανει που εκανες μπανιο , καλα για το μπανιο δεν καιγομαι - θελω πιο ζεστη για να τσαλαβουτησω- αλλα για ηλιοθεραπεια αχ αχ σελω και εγω να ψηθωωωωωωωωωωωωω!!! τωρα μας λες οτι εφαγες και παγωτο?? με το πονο μας παιζεις! αχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η Αντα έγραψε: #11.067 29-05-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: είναι λίγο το χρώμα που δείχνει τη βρωμια!και η Αθηνα μπεζ τα καλτσάκια απο το χώμα! Click για ανάπτυξη... Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.068 29-05-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.069 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η Βάσια13859: #11.070 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι πολυ καλη!μονο εκει τρωω ειναι κλασικη στάση μετά το μπανακιοτι καψαμε (τιποτα) το τρώμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #11.071 29-05-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Click για ανάπτυξη... Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Βάσια13859: #11.072 29-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Click για ανάπτυξη... ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #11.073 29-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Click για ανάπτυξη... Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Βάσια13859: #11.074 29-05-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.075 29-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εκανα και κηπουρικη χτες ....εβαλα ζαρντινιέρες με κοκκινα λουλουδακια και ο Αλφι ο καλος μου γατουλης μου εκανε παρεα... Βεβαια βρηκε και καινουριο μερος να ξαπλωσει...μες τα χωματα!! μες τη ζαρντινιερα πριν να τις βαλω λουλουδια..τι ωραια που ειχε γινει ολος χωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:27 Η Αντα έγραψε: #11.064 29-05-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μείωσαν και το φαγητό... Έτσι τους βάζω glavaderm να ζωντανέψει η γούνα και να πάρουν τα πάνω τους... θα το χρειαστούν!! Σύντομα θα'χουμε βραδυνές υπερωρίες! Click για ανάπτυξη... Μακαρι μακαρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #11.065 29-05-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκανα και κηπουρικη χτες ....εβαλα ζαρντινιέρες με κοκκινα λουλουδακια και ο Αλφι ο καλος μου γατουλης μου εκανε παρεα... Βεβαια βρηκε και καινουριο μερος να ξαπλωσει...μες τα χωματα!! μες τη ζαρντινιερα πριν να τις βαλω λουλουδια..τι ωραια που ειχε γινει ολος χωμα!!! Click για ανάπτυξη... είναι λίγο το χρώμα που δείχνει τη βρωμια!και η Αθηνα μπεζ τα καλτσάκια απο το χώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:30 Η Αντα έγραψε: #11.066 29-05-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν φτανει που εκανες μπανιο , καλα για το μπανιο δεν καιγομαι - θελω πιο ζεστη για να τσαλαβουτησω- αλλα για ηλιοθεραπεια αχ αχ σελω και εγω να ψηθωωωωωωωωωωωωω!!! τωρα μας λες οτι εφαγες και παγωτο?? με το πονο μας παιζεις! αχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η Αντα έγραψε: #11.067 29-05-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: είναι λίγο το χρώμα που δείχνει τη βρωμια!και η Αθηνα μπεζ τα καλτσάκια απο το χώμα! Click για ανάπτυξη... Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.068 29-05-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.069 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η Βάσια13859: #11.070 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι πολυ καλη!μονο εκει τρωω ειναι κλασικη στάση μετά το μπανακιοτι καψαμε (τιποτα) το τρώμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #11.071 29-05-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Click για ανάπτυξη... Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Βάσια13859: #11.072 29-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Click για ανάπτυξη... ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #11.073 29-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Click για ανάπτυξη... Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Βάσια13859: #11.074 29-05-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.075 29-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα μείωσαν και το φαγητό... Έτσι τους βάζω glavaderm να ζωντανέψει η γούνα και να πάρουν τα πάνω τους... θα το χρειαστούν!! Σύντομα θα'χουμε βραδυνές υπερωρίες! Click για ανάπτυξη... Μακαρι μακαρι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:28 Η Βάσια13859: #11.065 29-05-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκανα και κηπουρικη χτες ....εβαλα ζαρντινιέρες με κοκκινα λουλουδακια και ο Αλφι ο καλος μου γατουλης μου εκανε παρεα... Βεβαια βρηκε και καινουριο μερος να ξαπλωσει...μες τα χωματα!! μες τη ζαρντινιερα πριν να τις βαλω λουλουδια..τι ωραια που ειχε γινει ολος χωμα!!! Click για ανάπτυξη... είναι λίγο το χρώμα που δείχνει τη βρωμια!και η Αθηνα μπεζ τα καλτσάκια απο το χώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:30 Η Αντα έγραψε: #11.066 29-05-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν φτανει που εκανες μπανιο , καλα για το μπανιο δεν καιγομαι - θελω πιο ζεστη για να τσαλαβουτησω- αλλα για ηλιοθεραπεια αχ αχ σελω και εγω να ψηθωωωωωωωωωωωωω!!! τωρα μας λες οτι εφαγες και παγωτο?? με το πονο μας παιζεις! αχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η Αντα έγραψε: #11.067 29-05-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: είναι λίγο το χρώμα που δείχνει τη βρωμια!και η Αθηνα μπεζ τα καλτσάκια απο το χώμα! Click για ανάπτυξη... Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.068 29-05-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.069 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η Βάσια13859: #11.070 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι πολυ καλη!μονο εκει τρωω ειναι κλασικη στάση μετά το μπανακιοτι καψαμε (τιποτα) το τρώμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #11.071 29-05-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Click για ανάπτυξη... Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Βάσια13859: #11.072 29-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Click για ανάπτυξη... ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #11.073 29-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Click για ανάπτυξη... Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Βάσια13859: #11.074 29-05-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.075 29-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εκανα και κηπουρικη χτες ....εβαλα ζαρντινιέρες με κοκκινα λουλουδακια και ο Αλφι ο καλος μου γατουλης μου εκανε παρεα... Βεβαια βρηκε και καινουριο μερος να ξαπλωσει...μες τα χωματα!! μες τη ζαρντινιερα πριν να τις βαλω λουλουδια..τι ωραια που ειχε γινει ολος χωμα!!! Click για ανάπτυξη... είναι λίγο το χρώμα που δείχνει τη βρωμια!και η Αθηνα μπεζ τα καλτσάκια απο το χώμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:30 Η Αντα έγραψε: #11.066 29-05-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν φτανει που εκανες μπανιο , καλα για το μπανιο δεν καιγομαι - θελω πιο ζεστη για να τσαλαβουτησω- αλλα για ηλιοθεραπεια αχ αχ σελω και εγω να ψηθωωωωωωωωωωωωω!!! τωρα μας λες οτι εφαγες και παγωτο?? με το πονο μας παιζεις! αχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η Αντα έγραψε: #11.067 29-05-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: είναι λίγο το χρώμα που δείχνει τη βρωμια!και η Αθηνα μπεζ τα καλτσάκια απο το χώμα! Click για ανάπτυξη... Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.068 29-05-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.069 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η Βάσια13859: #11.070 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι πολυ καλη!μονο εκει τρωω ειναι κλασικη στάση μετά το μπανακιοτι καψαμε (τιποτα) το τρώμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #11.071 29-05-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Click για ανάπτυξη... Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Βάσια13859: #11.072 29-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Click για ανάπτυξη... ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #11.073 29-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Click για ανάπτυξη... Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Βάσια13859: #11.074 29-05-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.075 29-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Να σου πω δεν φτανει που εκανες μπανιο , καλα για το μπανιο δεν καιγομαι - θελω πιο ζεστη για να τσαλαβουτησω- αλλα για ηλιοθεραπεια αχ αχ σελω και εγω να ψηθωωωωωωωωωωωωω!!! τωρα μας λες οτι εφαγες και παγωτο?? με το πονο μας παιζεις! αχχχχχ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:32 Η Αντα έγραψε: #11.067 29-05-08 09:32 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: είναι λίγο το χρώμα που δείχνει τη βρωμια!και η Αθηνα μπεζ τα καλτσάκια απο το χώμα! Click για ανάπτυξη... Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.068 29-05-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.069 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η Βάσια13859: #11.070 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι πολυ καλη!μονο εκει τρωω ειναι κλασικη στάση μετά το μπανακιοτι καψαμε (τιποτα) το τρώμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #11.071 29-05-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Click για ανάπτυξη... Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Βάσια13859: #11.072 29-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Click για ανάπτυξη... ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #11.073 29-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Click για ανάπτυξη... Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Βάσια13859: #11.074 29-05-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.075 29-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: είναι λίγο το χρώμα που δείχνει τη βρωμια!και η Αθηνα μπεζ τα καλτσάκια απο το χώμα! Click για ανάπτυξη... Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.068 29-05-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.069 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η Βάσια13859: #11.070 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι πολυ καλη!μονο εκει τρωω ειναι κλασικη στάση μετά το μπανακιοτι καψαμε (τιποτα) το τρώμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #11.071 29-05-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Click για ανάπτυξη... Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Βάσια13859: #11.072 29-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Click για ανάπτυξη... ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #11.073 29-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Click για ανάπτυξη... Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Βάσια13859: #11.074 29-05-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.075 29-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αχ ήταν ωραια!λίγο κρύο το νερο αλλά η ζεστη εξω τρελή!αλλά να φανταστείς πήγαμε στην πιο κρύα θάλασσα της περιοχής με τα περισσότερα ρεύματα, και την πιο καθαρή βέβαια!το μονο αρνητικο ηταν ότι απο το πρωι λιγουρευόμουν μια βάφλα στο μυθο,εκει που κάτσαμε ξέρεις εσύ τωρα, αλλά δεν είχαν ακόμα και αρκέστηκα σε ένα εκμέκ με παγωτό! Click για ανάπτυξη... Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.069 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η Βάσια13859: #11.070 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι πολυ καλη!μονο εκει τρωω ειναι κλασικη στάση μετά το μπανακιοτι καψαμε (τιποτα) το τρώμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #11.071 29-05-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Click για ανάπτυξη... Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Βάσια13859: #11.072 29-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Click για ανάπτυξη... ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #11.073 29-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Click για ανάπτυξη... Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Βάσια13859: #11.074 29-05-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.075 29-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μαυρα τα καλτσακια μετα ..οχι μπεζ!! καλα μετα τον αρπαξα και του τιναζα τα χωματα απο τη γουνα....γιατι κουνιστος κουνιστος ηθελε να παει να ξαπλωσει στο κρεβατι μας Click για ανάπτυξη... Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:39 Η Βάσια13859: #11.070 29-05-08 09:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι πολυ καλη!μονο εκει τρωω ειναι κλασικη στάση μετά το μπανακιοτι καψαμε (τιποτα) το τρώμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #11.071 29-05-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Click για ανάπτυξη... Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Βάσια13859: #11.072 29-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Click για ανάπτυξη... ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #11.073 29-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Click για ανάπτυξη... Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Βάσια13859: #11.074 29-05-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.075 29-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κι εμένα μου αρέσει πολύ η βάφλα, αλλά πολλές φορές μου μυρίζει μια αυγουλίλα... αν είναι όμως ζεστή και τρέχουν τα σορόπια και λιώνουν τα παγωτά από πάνω... η αυγουλίλα εξαφανίζεται! Click για ανάπτυξη... οχι αυτη ειναι πολυ καλη!μονο εκει τρωω ειναι κλασικη στάση μετά το μπανακιοτι καψαμε (τιποτα) το τρώμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:51 Η Αντα έγραψε: #11.071 29-05-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Click για ανάπτυξη... Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Βάσια13859: #11.072 29-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Click για ανάπτυξη... ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #11.073 29-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Click για ανάπτυξη... Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Βάσια13859: #11.074 29-05-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.075 29-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Έλα μωρέ το Αλφουλίνι μας... είναι τόσο γλυκούλης ο χωματούλης σου... Click για ανάπτυξη... Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:54 Η Βάσια13859: #11.072 29-05-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Click για ανάπτυξη... ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #11.073 29-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Click για ανάπτυξη... Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Βάσια13859: #11.074 29-05-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.075 29-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ναι ο κομψος μου....μπηκε κ στη σακουλα με χωμα...βεβαια για το ελεγξει, ειναι καλο? ενταξει να βαλω στα φυτα? οκ το εγκρινεις.... Με βλεπει και ο γειτονας, και με ρωταει ''' δεν πανε να κατουρησουν στο χωμα?? '' Click για ανάπτυξη... ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 09:56 Η Αντα έγραψε: #11.073 29-05-08 09:56 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Click για ανάπτυξη... Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Βάσια13859: #11.074 29-05-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.075 29-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ωχ!ο γειτονας!να προσεχεις το χωμα !εχει συχνα αυγα απο ψυλλους μη γεμισετε εκει με ψυλλακια? Click για ανάπτυξη... Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:00 Η Βάσια13859: #11.074 29-05-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.075 29-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.075 29-05-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες...πηρα απο αυτο το συσκευασμενο που το πουλανε σε σακουλες. Λες να ειχε ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Βάσια, δεν τη προστατεύει η αμπούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:02 Η Αντα έγραψε: #11.076 29-05-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ποτε δεν ξερεις απο που ειναι το χωμα!και αυτο συχνα φερει αυγα!βαλε κατι στα γατια μη γεμισεις!αφου εχεις γλαστρες πρεπει να βαζεις το καλοκαιρι!και αν τα εχεις μεσα τα φυτα λενε και το χειμωνα!εδω εγω βαζω στο Αθηνιω και δεν υπαρχει φυλλο Click για ανάπτυξη... Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.077 29-05-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα συμπτωματα ποια ειναι, οταν εχουν ψυλλους? πως ξεχωριζω μια απλη φαγουρα, απο το ξυσιμο επειδη εχουν ψυλλους? Click για ανάπτυξη... Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η Αντα έγραψε: #11.078 29-05-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Άντα δεν τους βάζεις frontline αμπούλα για τους ψύλους? Click για ανάπτυξη... Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η Βάσια13859: #11.079 29-05-08 10:14 κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 552 553 554 555 556 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 554 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
κοιτα οταν εχουμε χωμα βαζουμε!γιατι μπορει να φερουμε αυγα με αυτο!θελει αμπουλιτσα!και θα συστηνα το frontline combo που σταματαει και την αναπαραγωγη των ψυλλων, δηλ προστατευει το σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 29 Μαΐου 2008 στις 10:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.080 29-05-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τα εχω μες το σπιτι, ρωτησα κ τη κτινιατρο μου και μου ειπε οτι αν παω καμια εκδρομη στο χωριο, τοτε να τους βαλω....Λες να τους βαλω? Click για ανάπτυξη... Εμένα μου είπε ότι απ'τη στιγμή που βγαίνουν στο μπαλκόνι να τους βάζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.