Birman-maniacs

Καλά ειμαι, αν και θα αρχίσω να τρεχω σε λιγο. Ειναι και αναίσθητοι οι συνάδελφοι μου, εχουν ανοίξει το air condition - το οποιό χτυπάει πάνω μου - και καπνίζουν και απο πάνω...:down:

Πω... πω... και κρύο και τσιγαρίλα... το χειρότερό μου!! Εγώ τη τσιγαρίλα ευτυχώς δεν την έχω αλλά το κρύο πολλές φορές....γιατί ο δικός μου ζεσταίνεται πολύ, ενώ εγώ παγώνω... η αιώνια διαφορά μας...!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αδελφή του Γιώργου ειναι ακομη στο νοσοκομειο....ειμαι η μοναδικη που χτυπιεμαι να πανε αλλου, αυτοι καθονται και αναμενουν τι θα πουν οι γιατροι....3 εβδομαδες ειναι εκει μεσα, κ ακομη δεν ειναι 100% σιγουροι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πω... πω... και κρύο και τσιγαρίλα... το χειρότερό μου!! Εγώ τη τσιγαρίλα ευτυχώς δεν την έχω αλλά το κρύο πολλές φορές....γιατί ο δικός μου ζεσταίνεται πολύ, ενώ εγώ παγώνω... η αιώνια διαφορά μας...!:lol:
Και εγω εχω ξεπαγιασει!! να ειναι ηλιθιο αυτο που κανουν, μετα βγαινουν εξω και τους φαινοται οτι κανει παρα πολυ ζεστη, ενω εχει μια καπως νορμαλ θερμοκρασια. Τι να τους πεις? δεν μπορεις να τσακωθεις με όλους.

Εχει ακομη λιγο πυρετο - 38 αν αυτο ειναι λιγο ...τελοσπαντων - σηκωνεται απο το κρεβατι (απο τα πιο ευχάριστα) και λεει η μαμα τους ''αχχ καθε μερα και καλυτερα...την παρασκευη μπορει να μας δωσουν εξιτήριο, θα παμε στο χωριο και θα την φροντίσω εγω'' . Αλλα προχτες και χτες ειχε τοσο χαμηλο αιματοκρίτη που της εκαναν μετάγγιση!!! και ρωταω εγω ειμαι παρανοικη που δεν βλέπω οτι παει καλύτερα???

Δεν ειναι οπως παλια, που έπαιρνες μια ασπιρίνη, επινες ενα χυμο πορτοκάλι, ενα τσαι κ ήσουν περδίκι. Τωρα υπάρχουν τόσες νέες ασθένειες που δεν εχουν καν ονομάσει ακόμη, ουτε εχουν βρει την αιτία που κάποιος αρρωσταίνει. Απλά συγχίζομαι γιατι βλέπω σαν να επαναπαύονται και να μην το κυνηγάνε...περιμενουν τι θα πουν οι γιατροί, και αν οι γιατροί δεν ξέρουν? δεν ειναι θεοι και αυτοι..Προσωπικα θα την πήγαινα αλλού, εστω τις εξέτασεις της να τις δει και καποιος άλλος γιατρος..

Βρε γαμώτο... ακόμα ταλαιπωρείται το κορίτσι...:(Τι κρίμα...:(
Τι να πω... και οι γιατροί Θεοί δεν είναι βέβαια, αλλά κι αυτή η καημένη τι φταίει?? :(Ίσως θα ήταν λύση να αλλάξουν νοσοκομείο... από ασφάλιση πως πάνε??

Δηλαδή ακόμα διάγνωση για τη πάθηση δεν έγινε ε?

Δηλαδή ακόμα διάγνωση για τη πάθηση δεν έγινε ε?
Ειναι σχεδον σιγουροι οτι ειναι η Νοσος Still ....ειλικρινα εσενα αν σου το πουν ετσι θα καταλάβεις??ετσι τους το ειπαν και παραπανω εξηγηση δεν εδωσαν:blink:. Σαν να το ειχαν ψαξει στο google και το βρηκαν...Ελληνικα ειναι η ρευματοειδης αρθριτιδα.

Αυτονοσο ειναι...που το εψαξα λιγο πραγματι κανει πολυ υψηλο πυρετο, κ αρχιζει να επιτιθεται σε διαφορα οργανα ...πνευμονες, καρδια, νεφρα κτλ. Γι'αυτο της έπαιρναν συνεχεια υγρο απο τους πνευμονες.Απο ασχετη πηγη εμαθα γιατι της επαιρναν και καθε λιγο αιμα...για να δουν μηοως αυτο το μικροβιο πηγε κ ''καθησε'' σε καποιο οργανο για να το βρουν κ το θεραπεύσουν. Αλλά και παλι λεω αυτην την εξήγηση ΔΕΝ εδωσαν οι γιατροι....Της εκαναν ΤΙΣ εξέτασεις χωρις καμια εξηγηση...κανουμε αυτο, μηπως βρουμε αυτο....τιποτα μουγκα στη στρουγκα

γεια σας και παλι!ου ου

να παει αλλου λεμε!:mad:τι την παιδευουν!ασε που απο μεταγγισεις κινδυνευει....

καλημερα κι απο μενα!!!!
καλα εδω για τη γατα μας καμια φορα χρειαζομαστε δευτερη γνωμη...αυτοι για το παιδι τους δεν κρινουν απαραιτητη μια δευτερη γνωμη???:blink:εγω και δευτερη και τριτη και τεταρτη θα επαιρνα..

Βασακο πως τα περασες χθες παιδι μου????:)

Αντακο να παιρνεις και καμια ζακετουλα στη δουλεια,θα παθεις ψυξη..

ναι μαμα μας!χιχι, καλα περασα μια χαρουλα!φαγητο και κρασακι στη δροσια:up:επιτελους δροσια!η Αθηνα ξεθαρεψε με τη δροσια!αχ ερχεται καθε μερα και μας κλαιει για να ξυπνησουμε, το τερατακι!:|σημερα ανεβασε τα μπροστινα ποδια μπροστα στο μπαμπα της και νιεεε νιεεε!;)

Αυτονοσο ειναι...που το εψαξα λιγο πραγματι κανει πολυ υψηλο πυρετο, κ αρχιζει να επιτιθεται σε διαφορα οργανα ...πνευμονες, καρδια, νεφρα κτλ. Γι'αυτο της έπαιρναν συνεχεια υγρο απο τους πνευμονες.Απο ασχετη πηγη εμαθα γιατι της επαιρναν και καθε λιγο αιμα...για να δουν μηοως αυτο το μικροβιο πηγε κ ''καθησε'' σε καποιο οργανο για να το βρουν κ το θεραπεύσουν. Αλλά και παλι λεω αυτην την εξήγηση ΔΕΝ εδωσαν οι γιατροι....Της εκαναν ΤΙΣ εξέτασεις χωρις καμια εξηγηση...κανουμε αυτο, μηπως βρουμε αυτο....τιποτα μουγκα στη στρουγκα
Πρέπει κατά τη γνώμη μου να αλλάξουν νοσοκομείο... το μούγκα στη στρούγκα ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑ στα θέματα υγείαςΙ!!

Αντακο να παιρνεις και καμια ζακετουλα στη δουλεια,θα παθεις ψυξη..
Και να πω οτι κανει αποπντικη ζεστη εξω?? οχι ..στους 24 το θελουν...και παω εγω κ ανεβαζω τη θερμοκρασια.;)Οχι θα γινω παγακι εξαιτειας τους.

ο πολεμος της θερμοκρασιας!κι εγω το βαζω στους 23 και καποιος το ανεβαζει.....ποιος?:hmm:

Μια τέτοια φατσούλα να βλέπω... και να μη σκέφτομαι τίποτα... τίποτα... μόνο αυτήν κι εσάς... τη γλυκιά κορμάρα μας Βάσια... τη μαμά μας τη λουλούδω και τη καλοσυνάτη Άντα μας....

fat_ed_12.JPG

ο πολεμος της θερμοκρασιας!κι εγω το βαζω στους 23 και καποιος το ανεβαζει.....ποιος?:hmm:
ε οχι και 23!!! ψοφο!!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back