Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 13:43 Η Αντα έγραψε: #11.581 03-06-08 13:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια (και αγόρια)...που είστε?? Click για ανάπτυξη... Ακουστηκε μια φωνη?? η΄μου φανηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η Βάσια13859: #11.582 03-06-08 14:04 εδω ειμαι κι εγω!η Αντα εχει δουλεια!εγω εδω πακεταρω κανα πραγμα σιγα σιγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η Βάσια13859: #11.583 03-06-08 14:13 σας αφηνω παω να ξαπλωσω λιγο, αυπνη ειμαι με αυτη τη γατα!τωρα κοιμαται συνεχεια τι να την κανω?νιαρ νιαρ κι εγω να ξυπνήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:15 Η Αντα έγραψε: #11.584 03-06-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω παω να ξαπλωσω λιγο, αυπνη ειμαι με αυτη τη γατα!τωρα κοιμαται συνεχεια τι να την κανω?νιαρ νιαρ κι εγω να ξυπνήσει! Click για ανάπτυξη... Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.585 03-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ψιτ ψιτ...εδώ είμαι Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπαινοβγαίνω... γιατί ο Μεγάλος με έχει στο τρέξιμο σήμερα! Νικολέτα τι κάνει η Ραισούλα? Κανένα Κρητικό νέο?? Ο Φιντέλ προσαρμόστηκε? Άντα πως πάει η δουλειά? Βάσια πακετάρεις για το καινούργιο σπίτι? Πότε μπαίνετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #11.586 03-06-08 14:22 Η δουλεια καλα παει...αλλα σε λιγο θα εχω παλι αγχος. Την επομενη εβδομαδα εχω 2 μερες ενα σεμιναριο, μετα ειναι και η μακακια που πρεπει να ''μιξοκλαιμε '' για την αδεια - γιατι του αρεσει να μας κανει τα νευρα κροσια μεχρι τελευταια στιγμη και μετα το παιζει καλος!! Τον αυγουστο θα ερθει κ η ξαδελφη μου απο Αμερικη.... 2 εβδομαδες θα κατσει και θα την φιλοξενησω σπιτι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:23 Η Αντα έγραψε: #11.587 03-06-08 14:23 Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.588 03-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... Click για ανάπτυξη... Θύμησε μου να σου πω ένα καταπληκτικό σχετικό ανέκδοτο με αυτό που είπες! Είναι παραστατικό δεν μπορώ να το γράψω!!! Πρέπει κάποιος να με βλέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #11.589 03-06-08 14:30 Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.590 03-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Click για ανάπτυξη... Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.591 03-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Click για ανάπτυξη... Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #11.592 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.593 03-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η Αντα έγραψε: #11.594 03-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Click για ανάπτυξη... Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #11.595 03-06-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Κορίτσια (και αγόρια)...που είστε?? Click για ανάπτυξη... Ακουστηκε μια φωνη?? η΄μου φανηκε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η Βάσια13859: #11.582 03-06-08 14:04 εδω ειμαι κι εγω!η Αντα εχει δουλεια!εγω εδω πακεταρω κανα πραγμα σιγα σιγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η Βάσια13859: #11.583 03-06-08 14:13 σας αφηνω παω να ξαπλωσω λιγο, αυπνη ειμαι με αυτη τη γατα!τωρα κοιμαται συνεχεια τι να την κανω?νιαρ νιαρ κι εγω να ξυπνήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:15 Η Αντα έγραψε: #11.584 03-06-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω παω να ξαπλωσω λιγο, αυπνη ειμαι με αυτη τη γατα!τωρα κοιμαται συνεχεια τι να την κανω?νιαρ νιαρ κι εγω να ξυπνήσει! Click για ανάπτυξη... Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.585 03-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ψιτ ψιτ...εδώ είμαι Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπαινοβγαίνω... γιατί ο Μεγάλος με έχει στο τρέξιμο σήμερα! Νικολέτα τι κάνει η Ραισούλα? Κανένα Κρητικό νέο?? Ο Φιντέλ προσαρμόστηκε? Άντα πως πάει η δουλειά? Βάσια πακετάρεις για το καινούργιο σπίτι? Πότε μπαίνετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #11.586 03-06-08 14:22 Η δουλεια καλα παει...αλλα σε λιγο θα εχω παλι αγχος. Την επομενη εβδομαδα εχω 2 μερες ενα σεμιναριο, μετα ειναι και η μακακια που πρεπει να ''μιξοκλαιμε '' για την αδεια - γιατι του αρεσει να μας κανει τα νευρα κροσια μεχρι τελευταια στιγμη και μετα το παιζει καλος!! Τον αυγουστο θα ερθει κ η ξαδελφη μου απο Αμερικη.... 2 εβδομαδες θα κατσει και θα την φιλοξενησω σπιτι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:23 Η Αντα έγραψε: #11.587 03-06-08 14:23 Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.588 03-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... Click για ανάπτυξη... Θύμησε μου να σου πω ένα καταπληκτικό σχετικό ανέκδοτο με αυτό που είπες! Είναι παραστατικό δεν μπορώ να το γράψω!!! Πρέπει κάποιος να με βλέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #11.589 03-06-08 14:30 Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.590 03-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Click για ανάπτυξη... Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.591 03-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Click για ανάπτυξη... Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #11.592 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.593 03-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η Αντα έγραψε: #11.594 03-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Click για ανάπτυξη... Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #11.595 03-06-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εδω ειμαι κι εγω!η Αντα εχει δουλεια!εγω εδω πακεταρω κανα πραγμα σιγα σιγα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η Βάσια13859: #11.583 03-06-08 14:13 σας αφηνω παω να ξαπλωσω λιγο, αυπνη ειμαι με αυτη τη γατα!τωρα κοιμαται συνεχεια τι να την κανω?νιαρ νιαρ κι εγω να ξυπνήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:15 Η Αντα έγραψε: #11.584 03-06-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω παω να ξαπλωσω λιγο, αυπνη ειμαι με αυτη τη γατα!τωρα κοιμαται συνεχεια τι να την κανω?νιαρ νιαρ κι εγω να ξυπνήσει! Click για ανάπτυξη... Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.585 03-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ψιτ ψιτ...εδώ είμαι Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπαινοβγαίνω... γιατί ο Μεγάλος με έχει στο τρέξιμο σήμερα! Νικολέτα τι κάνει η Ραισούλα? Κανένα Κρητικό νέο?? Ο Φιντέλ προσαρμόστηκε? Άντα πως πάει η δουλειά? Βάσια πακετάρεις για το καινούργιο σπίτι? Πότε μπαίνετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #11.586 03-06-08 14:22 Η δουλεια καλα παει...αλλα σε λιγο θα εχω παλι αγχος. Την επομενη εβδομαδα εχω 2 μερες ενα σεμιναριο, μετα ειναι και η μακακια που πρεπει να ''μιξοκλαιμε '' για την αδεια - γιατι του αρεσει να μας κανει τα νευρα κροσια μεχρι τελευταια στιγμη και μετα το παιζει καλος!! Τον αυγουστο θα ερθει κ η ξαδελφη μου απο Αμερικη.... 2 εβδομαδες θα κατσει και θα την φιλοξενησω σπιτι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:23 Η Αντα έγραψε: #11.587 03-06-08 14:23 Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.588 03-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... Click για ανάπτυξη... Θύμησε μου να σου πω ένα καταπληκτικό σχετικό ανέκδοτο με αυτό που είπες! Είναι παραστατικό δεν μπορώ να το γράψω!!! Πρέπει κάποιος να με βλέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #11.589 03-06-08 14:30 Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.590 03-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Click για ανάπτυξη... Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.591 03-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Click για ανάπτυξη... Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #11.592 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.593 03-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η Αντα έγραψε: #11.594 03-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Click για ανάπτυξη... Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #11.595 03-06-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σας αφηνω παω να ξαπλωσω λιγο, αυπνη ειμαι με αυτη τη γατα!τωρα κοιμαται συνεχεια τι να την κανω?νιαρ νιαρ κι εγω να ξυπνήσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:15 Η Αντα έγραψε: #11.584 03-06-08 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω παω να ξαπλωσω λιγο, αυπνη ειμαι με αυτη τη γατα!τωρα κοιμαται συνεχεια τι να την κανω?νιαρ νιαρ κι εγω να ξυπνήσει! Click για ανάπτυξη... Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.585 03-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ψιτ ψιτ...εδώ είμαι Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπαινοβγαίνω... γιατί ο Μεγάλος με έχει στο τρέξιμο σήμερα! Νικολέτα τι κάνει η Ραισούλα? Κανένα Κρητικό νέο?? Ο Φιντέλ προσαρμόστηκε? Άντα πως πάει η δουλειά? Βάσια πακετάρεις για το καινούργιο σπίτι? Πότε μπαίνετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #11.586 03-06-08 14:22 Η δουλεια καλα παει...αλλα σε λιγο θα εχω παλι αγχος. Την επομενη εβδομαδα εχω 2 μερες ενα σεμιναριο, μετα ειναι και η μακακια που πρεπει να ''μιξοκλαιμε '' για την αδεια - γιατι του αρεσει να μας κανει τα νευρα κροσια μεχρι τελευταια στιγμη και μετα το παιζει καλος!! Τον αυγουστο θα ερθει κ η ξαδελφη μου απο Αμερικη.... 2 εβδομαδες θα κατσει και θα την φιλοξενησω σπιτι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:23 Η Αντα έγραψε: #11.587 03-06-08 14:23 Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.588 03-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... Click για ανάπτυξη... Θύμησε μου να σου πω ένα καταπληκτικό σχετικό ανέκδοτο με αυτό που είπες! Είναι παραστατικό δεν μπορώ να το γράψω!!! Πρέπει κάποιος να με βλέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #11.589 03-06-08 14:30 Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.590 03-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Click για ανάπτυξη... Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.591 03-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Click για ανάπτυξη... Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #11.592 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.593 03-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η Αντα έγραψε: #11.594 03-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Click για ανάπτυξη... Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #11.595 03-06-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω παω να ξαπλωσω λιγο, αυπνη ειμαι με αυτη τη γατα!τωρα κοιμαται συνεχεια τι να την κανω?νιαρ νιαρ κι εγω να ξυπνήσει! Click για ανάπτυξη... Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.585 03-06-08 14:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ψιτ ψιτ...εδώ είμαι Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπαινοβγαίνω... γιατί ο Μεγάλος με έχει στο τρέξιμο σήμερα! Νικολέτα τι κάνει η Ραισούλα? Κανένα Κρητικό νέο?? Ο Φιντέλ προσαρμόστηκε? Άντα πως πάει η δουλειά? Βάσια πακετάρεις για το καινούργιο σπίτι? Πότε μπαίνετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #11.586 03-06-08 14:22 Η δουλεια καλα παει...αλλα σε λιγο θα εχω παλι αγχος. Την επομενη εβδομαδα εχω 2 μερες ενα σεμιναριο, μετα ειναι και η μακακια που πρεπει να ''μιξοκλαιμε '' για την αδεια - γιατι του αρεσει να μας κανει τα νευρα κροσια μεχρι τελευταια στιγμη και μετα το παιζει καλος!! Τον αυγουστο θα ερθει κ η ξαδελφη μου απο Αμερικη.... 2 εβδομαδες θα κατσει και θα την φιλοξενησω σπιτι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:23 Η Αντα έγραψε: #11.587 03-06-08 14:23 Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.588 03-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... Click για ανάπτυξη... Θύμησε μου να σου πω ένα καταπληκτικό σχετικό ανέκδοτο με αυτό που είπες! Είναι παραστατικό δεν μπορώ να το γράψω!!! Πρέπει κάποιος να με βλέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #11.589 03-06-08 14:30 Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.590 03-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Click για ανάπτυξη... Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.591 03-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Click για ανάπτυξη... Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #11.592 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.593 03-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η Αντα έγραψε: #11.594 03-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Click για ανάπτυξη... Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #11.595 03-06-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ψιτ ψιτ...εδώ είμαι Click για ανάπτυξη... Κι εγώ μπαινοβγαίνω... γιατί ο Μεγάλος με έχει στο τρέξιμο σήμερα! Νικολέτα τι κάνει η Ραισούλα? Κανένα Κρητικό νέο?? Ο Φιντέλ προσαρμόστηκε? Άντα πως πάει η δουλειά? Βάσια πακετάρεις για το καινούργιο σπίτι? Πότε μπαίνετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:22 Η Αντα έγραψε: #11.586 03-06-08 14:22 Η δουλεια καλα παει...αλλα σε λιγο θα εχω παλι αγχος. Την επομενη εβδομαδα εχω 2 μερες ενα σεμιναριο, μετα ειναι και η μακακια που πρεπει να ''μιξοκλαιμε '' για την αδεια - γιατι του αρεσει να μας κανει τα νευρα κροσια μεχρι τελευταια στιγμη και μετα το παιζει καλος!! Τον αυγουστο θα ερθει κ η ξαδελφη μου απο Αμερικη.... 2 εβδομαδες θα κατσει και θα την φιλοξενησω σπιτι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:23 Η Αντα έγραψε: #11.587 03-06-08 14:23 Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.588 03-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... Click για ανάπτυξη... Θύμησε μου να σου πω ένα καταπληκτικό σχετικό ανέκδοτο με αυτό που είπες! Είναι παραστατικό δεν μπορώ να το γράψω!!! Πρέπει κάποιος να με βλέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #11.589 03-06-08 14:30 Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.590 03-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Click για ανάπτυξη... Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.591 03-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Click για ανάπτυξη... Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #11.592 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.593 03-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η Αντα έγραψε: #11.594 03-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Click για ανάπτυξη... Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #11.595 03-06-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η δουλεια καλα παει...αλλα σε λιγο θα εχω παλι αγχος. Την επομενη εβδομαδα εχω 2 μερες ενα σεμιναριο, μετα ειναι και η μακακια που πρεπει να ''μιξοκλαιμε '' για την αδεια - γιατι του αρεσει να μας κανει τα νευρα κροσια μεχρι τελευταια στιγμη και μετα το παιζει καλος!! Τον αυγουστο θα ερθει κ η ξαδελφη μου απο Αμερικη.... 2 εβδομαδες θα κατσει και θα την φιλοξενησω σπιτι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:23 Η Αντα έγραψε: #11.587 03-06-08 14:23 Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.588 03-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... Click για ανάπτυξη... Θύμησε μου να σου πω ένα καταπληκτικό σχετικό ανέκδοτο με αυτό που είπες! Είναι παραστατικό δεν μπορώ να το γράψω!!! Πρέπει κάποιος να με βλέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #11.589 03-06-08 14:30 Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.590 03-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Click για ανάπτυξη... Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.591 03-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Click για ανάπτυξη... Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #11.592 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.593 03-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η Αντα έγραψε: #11.594 03-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Click για ανάπτυξη... Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #11.595 03-06-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.588 03-06-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... Click για ανάπτυξη... Θύμησε μου να σου πω ένα καταπληκτικό σχετικό ανέκδοτο με αυτό που είπες! Είναι παραστατικό δεν μπορώ να το γράψω!!! Πρέπει κάποιος να με βλέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #11.589 03-06-08 14:30 Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.590 03-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Click για ανάπτυξη... Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.591 03-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Click για ανάπτυξη... Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #11.592 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.593 03-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η Αντα έγραψε: #11.594 03-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Click για ανάπτυξη... Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #11.595 03-06-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου... Click για ανάπτυξη... Θύμησε μου να σου πω ένα καταπληκτικό σχετικό ανέκδοτο με αυτό που είπες! Είναι παραστατικό δεν μπορώ να το γράψω!!! Πρέπει κάποιος να με βλέπει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η Αντα έγραψε: #11.589 03-06-08 14:30 Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.590 03-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Click για ανάπτυξη... Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.591 03-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Click για ανάπτυξη... Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #11.592 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.593 03-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η Αντα έγραψε: #11.594 03-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Click για ανάπτυξη... Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #11.595 03-06-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.590 03-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Click για ανάπτυξη... Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.591 03-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Click για ανάπτυξη... Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #11.592 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.593 03-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η Αντα έγραψε: #11.594 03-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Click για ανάπτυξη... Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #11.595 03-06-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι. Click για ανάπτυξη... Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.591 03-06-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Click για ανάπτυξη... Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #11.592 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.593 03-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η Αντα έγραψε: #11.594 03-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Click για ανάπτυξη... Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #11.595 03-06-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Εσεις διακοπες εχετε κανονισει? Click για ανάπτυξη... Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:37 Ο πυρροθριξ: #11.592 03-06-08 14:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.593 03-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η Αντα έγραψε: #11.594 03-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Click για ανάπτυξη... Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #11.595 03-06-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.593 03-06-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η Αντα έγραψε: #11.594 03-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Click για ανάπτυξη... Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #11.595 03-06-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου Click για ανάπτυξη... Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:42 Η Αντα έγραψε: #11.594 03-06-08 14:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Click για ανάπτυξη... Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #11.595 03-06-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια? Click για ανάπτυξη... Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:44 Η Αντα έγραψε: #11.595 03-06-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς? Click για ανάπτυξη... Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #11.596 03-06-08 14:47 Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άρθρο 6 Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η Αντα έγραψε: #11.597 03-06-08 14:50 https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:52 Ο πυρροθριξ: #11.598 03-06-08 14:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! Από παραλίες τι λέει? Click για ανάπτυξη... εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 14:53 Η Αντα έγραψε: #11.599 03-06-08 14:53 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 578 579 580 581 582 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 580 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκειαλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια. Click για ανάπτυξη... Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2008 στις 15:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.600 03-06-08 15:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!! Click για ανάπτυξη... Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας... Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες... Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.