Birman-maniacs

εδω ειμαι κι εγω!η Αντα εχει δουλεια!:(εγω εδω πακεταρω κανα πραγμα σιγα σιγα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σας αφηνω παω να ξαπλωσω λιγο, αυπνη ειμαι με αυτη τη γατα!:)τωρα κοιμαται συνεχεια τι να την κανω?νιαρ νιαρ κι εγω να ξυπνήσει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σας αφηνω παω να ξαπλωσω λιγο, αυπνη ειμαι με αυτη τη γατα!:)τωρα κοιμαται συνεχεια τι να την κανω?νιαρ νιαρ κι εγω να ξυπνήσει!
Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου...:lol::lol:

ψιτ ψιτ...εδώ είμαι:D:P
Κι εγώ μπαινοβγαίνω... γιατί ο Μεγάλος με έχει στο τρέξιμο σήμερα!;):lol:

Νικολέτα τι κάνει η Ραισούλα? Κανένα Κρητικό νέο?? Ο Φιντέλ προσαρμόστηκε?

Άντα πως πάει η δουλειά?

Βάσια πακετάρεις για το καινούργιο σπίτι? Πότε μπαίνετε??

Η δουλεια καλα παει...αλλα σε λιγο θα εχω παλι αγχος. Την επομενη εβδομαδα εχω 2 μερες ενα σεμιναριο, μετα ειναι και η μακακια που πρεπει να ''μιξοκλαιμε '' για την αδεια - γιατι του αρεσει να μας κανει τα νευρα κροσια μεχρι τελευταια στιγμη και μετα το παιζει καλος!! Τον αυγουστο θα ερθει κ η ξαδελφη μου απο Αμερικη.... 2 εβδομαδες θα κατσει και θα την φιλοξενησω σπιτι μου.

Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! :down: Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι.

Ααα εγω τα πειραζω μετα...δεν θα ειμαι εγω σαν το μαραμενο μαρουλι,και αυτα θα κοιμουνται τον υπνο του δικαιου...:lol::lol:
Θύμησε μου να σου πω ένα καταπληκτικό σχετικό ανέκδοτο με αυτό που είπες! Είναι παραστατικό δεν μπορώ να το γράψω!!! Πρέπει κάποιος να με βλέπει! ;)

Εσεις διακοπες εχετε κανονισει?:hmm:

Και το Σαββατο θα ερθει ο τεντας να παρει μετρα για το μπαλκονι!! τι ωρα?? 9 το πρωι!!!!! :down: Μαλλον θα ερθει και ο ιδιοκτητης που θα παθει αμοκ οταν δει κ τον Αλφι.Σκεφτομαι να εχω το νομο προχειρο περι κατοικιδιων αν πει κατι.
Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια?

Εσεις διακοπες εχετε κανονισει?:hmm:

Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς?

Τη τελευταία εβδομάδα του Ιούνη θα πάμε Κουφονήσι όπως κάθε χρόνο... Τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη σε κανένα μικρό δωδεκαννησάκι μάλλον...Εσείς?
εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου

εγω πουθενα αλλα εσεις να πατε Νισυρο (μικρο νησακι της δωδεκανησου)ειναι πολυ ωραια...απο κει ειναι ο μπαμπας μου
Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! :up:
Από παραλίες τι λέει?

Βρε 'Αντα... πες μου γι'αυτό το νόμο...Τον έχεις?? Λέει για μέχρι 2 κατοικίδια?
Ναι τον εχω..ειδικα για πολυκατοικιες λεει: 2 κατοικιδια ανα διαμερισμα ακομη και αν το απαγορευει ο κανονισμος της πολυκατοικιας!! :)

Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!!:lol:

Άρθρο 6
Διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κατοικίες
Επιτρέπεται η διατήρηση σε κάθε κατοικία μόνο ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών. Προκειμένου για πολυκατοικίες (αποτελούμενες από δύο διαμερίσματα και άνω) επιτρέπεται επίσης η διατήρηση ενός σκύλου και μιας γάτας ή δύο σκύλων ή δύο γατών σε κάθε διαμέρισμα ακόμα και εκεί που ο κανονισμός της πολυκατοικίας απαγορεύει τη διατήρηση τέτοιων ζώων, με την προϋπόθεση ότι τα ζώα αυτά διατηρούνται στο ίδιο διαμέρισμα όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης και δεν παραμένουν μόνιμα στις βεράντες του διαμερίσματος. Απαγορεύεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς σε κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας (πυλωτή, ταράτσα, ακάλυπτους χώρους κ.λπ.). Επιτρέπεται η διατήρηση ζώων συντροφιάς στους ανοικτούς χώρους των μονοκατοικιών, με την προϋπόθεση ότι τηρούνται οι διατάξεις του άρθρου 1 του Ν. 1197/1981 (ΦΕΚ240 Α') και οι αστυνομικές διατάξεις περί κοινής ησυχίας.

https://www.minagric.gr/greek/data/G913F71.pdf δες το Γιουλη!! ειναι καλο να το εχουμε στο αρχειο μας!! ;)

Θα το ψάξω... κι άλλοι μου είπαν για εκεί! :up:
Από παραλίες τι λέει?
εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκει;)αλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια.

εχει και με αμμο εχει και με τεραστιες πετρες γιατι ειναι και το ηφαιστειο εκει;)αλλα ειναι πολυ ωραια.Αν θες λεπτομερειες να ρωτησω τον μπαμπα μου γιατι εγω εχω να παω 12 χρονια.
Νισυρο ...ωραια ακουγεται,θα το ψαξω και εγω ;)Με επεισες με την αμμο που ειπες!! χι χι

Μονο στο ενα θα πατε?? σε πειραζω ...προπερσι θελαμε να παμε, αλλα ηταν ολα κλειστα και πολυ ακριβα γιαυτο το νησι .......Πηγαμε Αμοργο τοτε που μας αρεσε παρα πολυ. Φετος λεμε Σεριφο, Συρο ή Σιθνο....ειναι η χρονια του Σιγμα!!!!!:lol:

Μένουμε στο Κουφονήσι σε ένα φίλο μας...
Η Αμοργός είναι φανταστική!! Πήγα για πολύ λίγο.. αλλά θα ξαναπήγαινα για πιο πολλές μέρες...
Θα ψάξω και τη Νίσυρο στο Internet...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back