Birman-maniacs

Εσύ 'Αντα τους δείχνεις ότι δεν... πιάνει? :lol:
ενταξει δεν πιανει παντα..τι να κανω?? αλλα μια προσπαθεια δεν βλαπτει...:blink: Δεν λες καλα που με αφηνουν να κοιμηθω μεχρι τις 10 -11 το σαβ/κο?? Υπαρχει προοδος..πριν απο μερικους μηνες με ξυπνουσαν απο τις 6 !τωρα με ''επιβλεπουν'' απο νωρις αλλα τη γκρινια αρχιζουν με το χτυπαει το ξυπνητηρι. Επομενο βημα..να τους δωσω να καταλαβουν οτι θελω αλλο ενα τεταρτο απο τοτε που χτυπαει πρωτη φορα το ξυπνητηρι....:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φιλάκια σε όλους κι όλες... πάω σπίτι νωρίς, γιατί από αύριο, έχω περιφερειακές με ξένους και θα τρέχω... :bye:
Γεια σου Γιουλη!!! φιλακια πολλα ..:):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σου Γιουλακι!δεν θα εισαι γραφειο αυριο δηλαδη?:(
Θα είμαι γιατί τους έχω μαζέψει στο γραφείο μας...Αύριο έχω τους Ρώσους και μεθαύριο τους Πολωνούς και τους Σλοβάκους!

Θα είμαι γιατί τους έχω μαζέψει στο γραφείο μας...Αύριο έχω τους Ρώσους και μεθαύριο τους Πολωνούς και τους Σλοβάκους!
Θα τα τσουξετε δηλαδη??? :lol::lol:

ενταξει δεν πιανει παντα..τι να κανω?? αλλα μια προσπαθεια δεν βλαπτει...:blink: Δεν λες καλα που με αφηνουν να κοιμηθω μεχρι τις 10 -11 το σαβ/κο?? Υπαρχει προοδος..πριν απο μερικους μηνες με ξυπνουσαν απο τις 6 !τωρα με ''επιβλεπουν'' απο νωρις αλλα τη γκρινια αρχιζουν με το χτυπαει το ξυπνητηρι. Επομενο βημα..να τους δωσω να καταλαβουν οτι θελω αλλο ενα τεταρτο απο τοτε που χτυπαει πρωτη φορα το ξυπνητηρι....:up:
Εμάς μας ξίνουν για λίγο τη πόρτα και μετά αποχωρούν με το κεφάλι χαμηλά απογοητευμένα! :lol:
Οταν είμαι μόνη μου (όπου είναι και η καλύτερή τους), κοιμάμαι με τη Καλυψώ και ο Μορφέας κοιμάται στα πλακάκια από κάτω από το κρεβάτι...Δεν με ξυπνούν όμως...

Θα τα τσουξετε δηλαδη??? :lol::lol:
Ναι θα τους βγάλουμε έξω... και αυτοί πίνουν σαν νερόφιδα! :lol:
Φιλάκια!!!

Εμάς μας ξίνουν για λίγο τη πόρτα και μετά αποχωρούν με το κεφάλι χαμηλά απογοητευμένα! :lol:
Οταν είμαι μόνη μου (όπου είναι και η καλύτερή τους), κοιμάμαι με τη Καλυψώ και ο Μορφέας κοιμάται στα πλακάκια από κάτω από το κρεβάτι...Δεν με ξυπνούν όμως...

αχα γι αυτο ο μικρουλης κοιμοταν κατω απο το κρεβατι και σε εμας!συνηθεια στο πατωμα μονο!ο καημενος:(

Ναι θα τους βγάλουμε έξω... και αυτοί πίνουν σαν νερόφιδα! :lol:
Φιλάκια!!!
Ετσι ετσι βοτκα με 99% αλκοολ!!!!!!!!:lol::lol:

Καλο απογευμα κοριτσια!! σκοτεινιασε πολυ ο ουρανος, λετε να βρεξει? αχχ δεν εχω και ομπρελα...παπι θα γινω! :down:

Βλέπω ετοιμαζόμαστε για διακοπές ε?:D Ηρθε το καλοκαιράκι επιτέλους:up::up::up:

Εσκαβαν σήμερα στην γειτονιά, ΔΕΗ ήταν δεν ξέρω και γέμισε ο τόπος κατσαρίδες:blink: Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα, αντε να έβλεπες μία το πολύ δύο φορές το καλοκαίρι κι αυτές πάντα στο μπαλκόνι.. Σήμερα έχω δεί 5 στην κεντρική σκάλα:down: Αθλιες καταστάσεις... Βέβαια προμηθεύτηκα το απόγευμα ένα GEL απο φίλο που μου είπε οτι είναι τόσο δυνατό που μπορεί να τεζάρω κι εγώ με τα πόδια να κοιτάνε το ταβάνι:lol::lol::lol: Οπότε δεν ανησυχώ:D

Καλημέρα!
Πως.....κοιμηθήκαμε?? :hmm::lol:
Δύσκολη ημέρα σήμερα, πλακώνει η κόκκινη φρουρά!!
Πάω να ετοιμαστώ...:cool:

Εσκαβαν σήμερα στην γειτονιά, ΔΕΗ ήταν δεν ξέρω και γέμισε ο τόπος κατσαρίδες:blink: Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα, αντε να έβλεπες μία το πολύ δύο φορές το καλοκαίρι κι αυτές πάντα στο μπαλκόνι.. Σήμερα έχω δεί 5 στην κεντρική σκάλα:down: Αθλιες καταστάσεις... Βέβαια προμηθεύτηκα το απόγευμα ένα GEL απο φίλο που μου είπε οτι είναι τόσο δυνατό που μπορεί να τεζάρω κι εγώ με τα πόδια να κοιτάνε το ταβάνι:lol::lol::lol: Οπότε δεν ανησυχώ:D

Αχου... τρελαίνομαι για τερέζες! Να τις πατώ και κριιιιιτς να λειώνουν κάτω από το ποδαράκι... τραγανιστές τραγανιστές!
Να τα προσέχεις αυτά τα gel !! Είναι super καρκινογόνα....απ'την άλλη να σου κάνουν και κατάληψη... δεν λέει....:lol:Αντε καλή εξολόθρευση!

καλημέρα!μια χαρα κοιμηθήκαμε σήμερα!εκανα κόλπο σήμερα, έκλεισα τα παντζουρια και το σκοτάδι την μπέρδεψε χιχι:lol:

Αχου... τρελαίνομαι για τερέζες! Να τις πατώ και κριιιιιτς να λειώνουν κάτω από το ποδαράκι... τραγανιστές τραγανιστές!
Να τα προσέχεις αυτά τα gel !! Είναι super καρκινογόνα....απ'την άλλη να σου κάνουν και κατάληψη... δεν λέει....:lol:Αντε καλή εξολόθρευση!

μπλιαχ!εισαι τρελη!ακου τραγανιστες:mpliaks:πως ειναι το δοντακι συμπεθέρα?πάντως ούτε της Αθηνας δεν "ποναει" νομιζω!μας δουλεύει όλους!

μπλιαχ!εισαι τρελη!ακου τραγανιστες:mpliaks:πως ειναι το δοντακι συμπεθέρα?πάντως ούτε της Αθηνας δεν "ποναει" νομιζω!μας δουλεύει όλους!
Καλά είμαι συμπεθεράκι, δεν πονάω! Χάρηκα για το κόλπο σου... ;)
Βρε το Αθηνιώ... βγαίνω για λίγο, θα ξαναμπώ μετά!

Καλημερα!!! τι μου κανετε? :) Βάσια παντα κλεινω τα παντζουρια σε ολο το σπιτι το βραδυ για να μην δουν ποτε και αν ξημερωσε..οχι οτι δεν το καταλαβαινουν ...εχουν και εσωτερικο ρολοι ;)

τωρα που κοιμομαστε με ανοιχτες πορτες ερχεται το ψιχουλακο μου και κοιμαται σε μας...στα μαξιλαρι του ικεα βεβαια οχι στο κρεβατι!!!

Εμενα μου χαιδευε τα μαλλια με τη πατουσα σημερα το πρωι ο Αλφι..και παραλληλα ναουυυυυυυυ ......ξυπνααααααααα...........πειναωωωωωωωωωωω :cool:

χα εμενα εκανε μονο 2 νια, τιποτα αλλο!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back