πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:03 Ο πυρροθριξ: #11.641 04-06-08 11:03 εμενα σημερα τπτ ευτυχως!!γιατι χθες μου το κολλησατε!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.642 04-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τωρα που κοιμομαστε με ανοιχτες πορτες ερχεται το ψιχουλακο μου και κοιμαται σε μας...στα μαξιλαρι του ικεα βεβαια οχι στο κρεβατι!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο μαξιλάρι?? Για λέγε! Ωραίο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Ο πυρροθριξ: #11.643 04-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο μαξιλάρι?? Για λέγε! Ωραίο? Click για ανάπτυξη... παρα πολυ ωραιο ,ειναι μεγαλο και ειναι σαν βασιλικο με φουντες στις ακρες κτλ...κοκκινο βελουδο..Ο Μελανωρ το λατρεψε αμεσως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.644 04-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παρα πολυ ωραιο ,ειναι μεγαλο και ειναι σαν βασιλικο με φουντες στις ακρες κτλ...κοκκινο βελουδο..Ο Μελανωρ το λατρεψε αμεσως!!! Click για ανάπτυξη... μμμμμ... για γατάκια είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:50 Ο πυρροθριξ: #11.645 04-06-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μμμμμ... για γατάκια είναι?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!!!βεβαια χωρανε 2 επανω..ειναι τεραστιο..αλλα μαζευει λιγη τριχιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #11.646 04-06-08 11:53 Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.647 04-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι καλε!!!!βεβαια χωρανε 2 επανω..ειναι τεραστιο..αλλα μαζευει λιγη τριχιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.648 04-06-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι λές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.649 04-06-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... 'Ενα σκαμπώ από τρίχα πόνυ... τώρα το'πιασα...Αχ.. εμένα δεν μου αρέσουν οι φυσικές γούνες... αν σου αρέσει πάρτο... δεν νομίζω να τα ελκύει για ξύσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο πυρροθριξ: #11.650 04-06-08 12:01 Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.651 04-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Click για ανάπτυξη... Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.652 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Click για ανάπτυξη... Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.653 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ειναι αληθινο ....μαλλον fake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο πυρροθριξ: #11.654 04-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το εχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.655 04-06-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμενα σημερα τπτ ευτυχως!!γιατι χθες μου το κολλησατε!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.642 04-06-08 11:21 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τωρα που κοιμομαστε με ανοιχτες πορτες ερχεται το ψιχουλακο μου και κοιμαται σε μας...στα μαξιλαρι του ικεα βεβαια οχι στο κρεβατι!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο μαξιλάρι?? Για λέγε! Ωραίο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Ο πυρροθριξ: #11.643 04-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο μαξιλάρι?? Για λέγε! Ωραίο? Click για ανάπτυξη... παρα πολυ ωραιο ,ειναι μεγαλο και ειναι σαν βασιλικο με φουντες στις ακρες κτλ...κοκκινο βελουδο..Ο Μελανωρ το λατρεψε αμεσως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.644 04-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παρα πολυ ωραιο ,ειναι μεγαλο και ειναι σαν βασιλικο με φουντες στις ακρες κτλ...κοκκινο βελουδο..Ο Μελανωρ το λατρεψε αμεσως!!! Click για ανάπτυξη... μμμμμ... για γατάκια είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:50 Ο πυρροθριξ: #11.645 04-06-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μμμμμ... για γατάκια είναι?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!!!βεβαια χωρανε 2 επανω..ειναι τεραστιο..αλλα μαζευει λιγη τριχιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #11.646 04-06-08 11:53 Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.647 04-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι καλε!!!!βεβαια χωρανε 2 επανω..ειναι τεραστιο..αλλα μαζευει λιγη τριχιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.648 04-06-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι λές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.649 04-06-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... 'Ενα σκαμπώ από τρίχα πόνυ... τώρα το'πιασα...Αχ.. εμένα δεν μου αρέσουν οι φυσικές γούνες... αν σου αρέσει πάρτο... δεν νομίζω να τα ελκύει για ξύσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο πυρροθριξ: #11.650 04-06-08 12:01 Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.651 04-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Click για ανάπτυξη... Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.652 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Click για ανάπτυξη... Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.653 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ειναι αληθινο ....μαλλον fake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο πυρροθριξ: #11.654 04-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το εχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.655 04-06-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τωρα που κοιμομαστε με ανοιχτες πορτες ερχεται το ψιχουλακο μου και κοιμαται σε μας...στα μαξιλαρι του ικεα βεβαια οχι στο κρεβατι!!! Click για ανάπτυξη... Ποιο μαξιλάρι?? Για λέγε! Ωραίο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:32 Ο πυρροθριξ: #11.643 04-06-08 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο μαξιλάρι?? Για λέγε! Ωραίο? Click για ανάπτυξη... παρα πολυ ωραιο ,ειναι μεγαλο και ειναι σαν βασιλικο με φουντες στις ακρες κτλ...κοκκινο βελουδο..Ο Μελανωρ το λατρεψε αμεσως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.644 04-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παρα πολυ ωραιο ,ειναι μεγαλο και ειναι σαν βασιλικο με φουντες στις ακρες κτλ...κοκκινο βελουδο..Ο Μελανωρ το λατρεψε αμεσως!!! Click για ανάπτυξη... μμμμμ... για γατάκια είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:50 Ο πυρροθριξ: #11.645 04-06-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μμμμμ... για γατάκια είναι?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!!!βεβαια χωρανε 2 επανω..ειναι τεραστιο..αλλα μαζευει λιγη τριχιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #11.646 04-06-08 11:53 Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.647 04-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι καλε!!!!βεβαια χωρανε 2 επανω..ειναι τεραστιο..αλλα μαζευει λιγη τριχιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.648 04-06-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι λές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.649 04-06-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... 'Ενα σκαμπώ από τρίχα πόνυ... τώρα το'πιασα...Αχ.. εμένα δεν μου αρέσουν οι φυσικές γούνες... αν σου αρέσει πάρτο... δεν νομίζω να τα ελκύει για ξύσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο πυρροθριξ: #11.650 04-06-08 12:01 Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.651 04-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Click για ανάπτυξη... Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.652 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Click για ανάπτυξη... Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.653 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ειναι αληθινο ....μαλλον fake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο πυρροθριξ: #11.654 04-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το εχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.655 04-06-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ποιο μαξιλάρι?? Για λέγε! Ωραίο? Click για ανάπτυξη... παρα πολυ ωραιο ,ειναι μεγαλο και ειναι σαν βασιλικο με φουντες στις ακρες κτλ...κοκκινο βελουδο..Ο Μελανωρ το λατρεψε αμεσως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.644 04-06-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παρα πολυ ωραιο ,ειναι μεγαλο και ειναι σαν βασιλικο με φουντες στις ακρες κτλ...κοκκινο βελουδο..Ο Μελανωρ το λατρεψε αμεσως!!! Click για ανάπτυξη... μμμμμ... για γατάκια είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:50 Ο πυρροθριξ: #11.645 04-06-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μμμμμ... για γατάκια είναι?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!!!βεβαια χωρανε 2 επανω..ειναι τεραστιο..αλλα μαζευει λιγη τριχιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #11.646 04-06-08 11:53 Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.647 04-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι καλε!!!!βεβαια χωρανε 2 επανω..ειναι τεραστιο..αλλα μαζευει λιγη τριχιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.648 04-06-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι λές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.649 04-06-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... 'Ενα σκαμπώ από τρίχα πόνυ... τώρα το'πιασα...Αχ.. εμένα δεν μου αρέσουν οι φυσικές γούνες... αν σου αρέσει πάρτο... δεν νομίζω να τα ελκύει για ξύσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο πυρροθριξ: #11.650 04-06-08 12:01 Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.651 04-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Click για ανάπτυξη... Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.652 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Click για ανάπτυξη... Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.653 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ειναι αληθινο ....μαλλον fake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο πυρροθριξ: #11.654 04-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το εχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.655 04-06-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: παρα πολυ ωραιο ,ειναι μεγαλο και ειναι σαν βασιλικο με φουντες στις ακρες κτλ...κοκκινο βελουδο..Ο Μελανωρ το λατρεψε αμεσως!!! Click για ανάπτυξη... μμμμμ... για γατάκια είναι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:50 Ο πυρροθριξ: #11.645 04-06-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μμμμμ... για γατάκια είναι?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!!!βεβαια χωρανε 2 επανω..ειναι τεραστιο..αλλα μαζευει λιγη τριχιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #11.646 04-06-08 11:53 Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.647 04-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι καλε!!!!βεβαια χωρανε 2 επανω..ειναι τεραστιο..αλλα μαζευει λιγη τριχιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.648 04-06-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι λές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.649 04-06-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... 'Ενα σκαμπώ από τρίχα πόνυ... τώρα το'πιασα...Αχ.. εμένα δεν μου αρέσουν οι φυσικές γούνες... αν σου αρέσει πάρτο... δεν νομίζω να τα ελκύει για ξύσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο πυρροθριξ: #11.650 04-06-08 12:01 Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.651 04-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Click για ανάπτυξη... Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.652 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Click για ανάπτυξη... Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.653 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ειναι αληθινο ....μαλλον fake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο πυρροθριξ: #11.654 04-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το εχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.655 04-06-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μμμμμ... για γατάκια είναι?? Click για ανάπτυξη... ναι καλε!!!!βεβαια χωρανε 2 επανω..ειναι τεραστιο..αλλα μαζευει λιγη τριχιτσα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #11.646 04-06-08 11:53 Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.647 04-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι καλε!!!!βεβαια χωρανε 2 επανω..ειναι τεραστιο..αλλα μαζευει λιγη τριχιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.648 04-06-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι λές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.649 04-06-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... 'Ενα σκαμπώ από τρίχα πόνυ... τώρα το'πιασα...Αχ.. εμένα δεν μου αρέσουν οι φυσικές γούνες... αν σου αρέσει πάρτο... δεν νομίζω να τα ελκύει για ξύσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο πυρροθριξ: #11.650 04-06-08 12:01 Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.651 04-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Click για ανάπτυξη... Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.652 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Click για ανάπτυξη... Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.653 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ειναι αληθινο ....μαλλον fake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο πυρροθριξ: #11.654 04-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το εχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.655 04-06-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.647 04-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι καλε!!!!βεβαια χωρανε 2 επανω..ειναι τεραστιο..αλλα μαζευει λιγη τριχιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.648 04-06-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι λές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.649 04-06-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... 'Ενα σκαμπώ από τρίχα πόνυ... τώρα το'πιασα...Αχ.. εμένα δεν μου αρέσουν οι φυσικές γούνες... αν σου αρέσει πάρτο... δεν νομίζω να τα ελκύει για ξύσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο πυρροθριξ: #11.650 04-06-08 12:01 Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.651 04-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Click για ανάπτυξη... Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.652 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Click για ανάπτυξη... Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.653 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ειναι αληθινο ....μαλλον fake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο πυρροθριξ: #11.654 04-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το εχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.655 04-06-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι καλε!!!!βεβαια χωρανε 2 επανω..ειναι τεραστιο..αλλα μαζευει λιγη τριχιτσα.. Click για ανάπτυξη... Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.648 04-06-08 11:57 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι λές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.649 04-06-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... 'Ενα σκαμπώ από τρίχα πόνυ... τώρα το'πιασα...Αχ.. εμένα δεν μου αρέσουν οι φυσικές γούνες... αν σου αρέσει πάρτο... δεν νομίζω να τα ελκύει για ξύσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο πυρροθριξ: #11.650 04-06-08 12:01 Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.651 04-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Click για ανάπτυξη... Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.652 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Click για ανάπτυξη... Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.653 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ειναι αληθινο ....μαλλον fake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο πυρροθριξ: #11.654 04-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το εχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.655 04-06-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... Δεν καταλαβαίνω τι λές? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 11:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.649 04-06-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... 'Ενα σκαμπώ από τρίχα πόνυ... τώρα το'πιασα...Αχ.. εμένα δεν μου αρέσουν οι φυσικές γούνες... αν σου αρέσει πάρτο... δεν νομίζω να τα ελκύει για ξύσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο πυρροθριξ: #11.650 04-06-08 12:01 Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.651 04-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Click για ανάπτυξη... Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.652 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Click για ανάπτυξη... Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.653 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ειναι αληθινο ....μαλλον fake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο πυρροθριξ: #11.654 04-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το εχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.655 04-06-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και μετα βουρτσα!!! να σας πω ερωτευτηκα ενα σκαμπω απο τριχα πονει λετε να μου το καταξεσκισουν? Click για ανάπτυξη... 'Ενα σκαμπώ από τρίχα πόνυ... τώρα το'πιασα...Αχ.. εμένα δεν μου αρέσουν οι φυσικές γούνες... αν σου αρέσει πάρτο... δεν νομίζω να τα ελκύει για ξύσιμο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:01 Ο πυρροθριξ: #11.650 04-06-08 12:01 Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.651 04-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Click για ανάπτυξη... Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.652 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Click για ανάπτυξη... Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.653 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ειναι αληθινο ....μαλλον fake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο πυρροθριξ: #11.654 04-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το εχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.655 04-06-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:05 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.651 04-06-08 12:05 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Click για ανάπτυξη... Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.652 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Click για ανάπτυξη... Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.653 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ειναι αληθινο ....μαλλον fake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο πυρροθριξ: #11.654 04-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το εχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.655 04-06-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Οχι Αντακο μην το κανεις αυτο!!!γδαρανε το πονυ!!!! παρε ενα απο οικολογικο -δηθεν-πονυ Click για ανάπτυξη... Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.652 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Click για ανάπτυξη... Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.653 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ειναι αληθινο ....μαλλον fake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο πυρροθριξ: #11.654 04-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το εχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.655 04-06-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ.... θέλω κι εγώ... με το ρολό οι τρίχες αμέσως φεύγουν εύκολα... Που είναι η Βάσια? Ήθελα να ρωτήσω ότι σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το καθισματάκι για γάτες που προσαρμόζεται στο καλοριφέρ κι αν κάνει οι γάτες να κοιμούνται τόσο κοντά στη ζέστη ή δεν κάνει για τη γούνα τους... βέβαια αυτό για το Χειμώνα... Ακόμα Καλοκαιράκι έχουμε μπροστά μας... Click για ανάπτυξη... Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:06 Η Αντα έγραψε: #11.653 04-06-08 12:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ειναι αληθινο ....μαλλον fake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο πυρροθριξ: #11.654 04-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το εχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.655 04-06-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ναι! Πόνυ μαιμού... ή πόνυ μούφα! Από την άλλη, αν έχεις νταλκά μεγάλο... πάρτο μωρέ... αφού το γδάρανε που το γδάρανε το άμοιρο... Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ειναι αληθινο ....μαλλον fake. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο πυρροθριξ: #11.654 04-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το εχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.655 04-06-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... εγω δεν το εχω δει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.655 04-06-08 12:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω εβαλα στο ματι αυτο το καθισματακι για το καλοριφερ... Click για ανάπτυξη... Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:13 Ο πυρροθριξ: #11.656 04-06-08 12:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... σαβαρα????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.657 04-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αν μας πει η Βάσια ότι δεν κάνει κακό στη γούνα θα πάρω... έχω ακούσει ότι με τη ζέστη πέφτει η γούνα γι'αυτό... Click για ανάπτυξη... α δεν το θελω αυτο... παντως το χειμωνα, αν αφηνω καμια πετσετα πανω στο καλοριφερ η Πισου παει και ξαπλωνει πανω της. Γιαυτο σκεφτηκα να παρω ενα, επειδη της αρεσει η ζεστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η Αντα έγραψε: #11.658 04-06-08 12:15 ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.659 04-06-08 12:19 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 581 582 583 584 585 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 583 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: ποια εχει διαθεση και χρονο να με βοηθησει? Click για ανάπτυξη... Τι είναι??? Διάθεση έχουμε όλες... το χρόνο θα τον δούμε... Πες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #11.660 04-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: σαβαρα????? Click για ανάπτυξη... Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.