Birman-maniacs

Θελω κουρτινοξυλα...μου την εχει δωσει που ειμαι χωρις κουρτινες στο σπιτι. Κουρτινες εχω....θελω κουρτινοξυλα. Βρηκα αυτο το σιτε https://www.toprod.gr/content/view/4/7/lang,gr/ και με την ερευνα αγορας που εχω κανει εχει πολυ καλες τιμες....ποια θα μου μια γνωνη σχετικα με τι να διαλεξω?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι... ζεσταίνεται... νομίζει (η γούνα) ότι είναι Καλοκαίρι και πέφτει... έτσι έχω ακούσει... :lol:
Απ'την άλλη μπορεί να μη ζεσταίνεται τόσο πολύ το κάθισμα απλά λίγο...:hmm:
κάτσε να το βρω να σας στείλω φωτό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θελω κουρτινοξυλα...μου την εχει δωσει που ειμαι χωρις κουρτινες στο σπιτι. Κουρτινες εχω....θελω κουρτινοξυλα. Βρηκα αυτο το σιτε https://www.toprod.gr/content/view/4/7/lang,gr/ και με την ερευνα αγορας που εχω κανει εχει πολυ καλες τιμες....ποια θα μου μια γνωνη σχετικα με τι να διαλεξω?
Μπάινω να δω και να σου πω... έχω δει και το στυλ σου...

Μπάινω να δω και να σου πω... έχω δει και το στυλ σου...
Θελω κατι σε σωληνα ...γιατι οι κουρτινες μου δεν ειναι γανταζακια...θα μου αρεσε σε σωλημα μεταλλικο με κατι στην ακρη ...δεν ξερω τι ( μου αρεσαν αυτα με κρυσταλλα swarovski - τρομαρα μου:lol:)

και εγω μπαινω να δω,το στυλ σου δεν το ξερω βεβαια αλλα θα προσπαθησω..

ελπιζω να βοηθησα..

διαλεξε μου και μια ακρη .....Ωραιο πραγματι κ το ειχα δει. Σημειωση εχω μια κουρτινα μελι που χρυσιζει για τη κρεβατοκαμαρα ..και στο σαλονι σκεφτομαι να βαλω διπλο φυλλο.

Εμένα θα συμφωνήσω ότι μου αρέσει αυτό το υλικό το μεταλικό με ό,τι σχέδιο τελειώματος σου αρέσει... γιατί είναι μοντέρνο το σπίτι σου... αλλά και το πάντρεμα ξύλο (ίσως όχι κερασιά) με inox μου αρέσει πολύ...

show_image_in_imgtag.php

διαλεξε μου και μια ακρη .....Ωραιο πραγματι κ το ειχα δει. Σημειωση εχω μια κουρτινα μελι που χρυσιζει για τη κρεβατοκαμαρα ..και στο σαλονι σκεφτομαι να βαλω διπλο φυλλο.
βρε τι ακρη να διαλεξω ,αυτο κανει ακρη απο μονο του αφου..

Αν χρυσίζει απορίπτεται το ασημί και το inox τότε! Το bronze και το antique θα μου άρεσε τότε...

Εμένα θα συμφωνήσω ότι μου αρέσει αυτό το υλικό το μεταλικό με ό,τι σχέδιο τελειώματος σου αρέσει... γιατί είναι μοντέρνο το σπίτι σου... αλλά και το πάντρεμα ξύλο (ίσως όχι κερασιά) με inox μου αρέσει πολύ...

show_image_in_imgtag.php
τη κερασια ειδα και εγω...και μου φανηκε ενδιαφερον....Οι τιμες πως σας φαινονται? για 2 μετρα ασ πουμε

Αν χρυσίζει απορίπτεται το ασημί και το inox τότε! Το bronze και το antique θα μου άρεσε τότε...
https://www.toprod.gr/component/opti...hop.browse/category_id,348/Itemid,12/lang,gr/
Κατι τετοιο δηλαδη?

swarofki μην βαλεις ειναι πολυ κασσικουρα

Για δες αυτό... μελί ξύλο και χρυσό... βέβαια εμένα το χρυσό δεν με ενθουσιάζει.. αλλά ίσως σου πάει... και δες και ξύλο με χρυσές λεπτομέρεις που δεν είναι τόσο βαρύ...

show_image_in_imgtag.php

λεσ ε? να βαλω καλυτερα μια μπαλιτσα ή ενα κωνο? :hmm:
Μπαλίτσα! :up:Ο κώνος μου δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα γιατί είναι αιχμηρός... ενώ η μπαλίτσα θετικά.... ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back