Birman-maniacs

παω μαγαζι τα λεμε σε λιγο:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω εχω κοκκινη λακα κουζινα, δερματινο καναπε του παγου με μια κοκκινη πιολυθρονα και δερματινη λευκη τραπεζαρια,οι καρεκλες θα ειναι ή απρες ή απρομαυρες, δηλαδη 2 και 2!αχ δεν εχω κουρτινα δεν εχω κουρτινοξυλα ειμαι απο την ασρχη ολα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κατσε που ειναι αυτο?δεν μπορω να τα παραγγείλω μεσω Internet?ειμαι λιγο στο κοσμο μου γιατι κανω διαφορα τωρα, συγγνωμη για τα ασχετα που ρωταω!:(
ναι μπορεις!!!! απλα ελεγα μηπως τα εβλεπα και απο κοντα.:happy:

Τη κοκκινη βελουτε κουρτινα την ειδα καπου , και μου αρεσε ....δεν την αγορασα. Απλα ηθελα να παρω μια γνωμη. Για το σαλονι που εχει πολυ ηλιο θα ηθελα διπλη ραγα - μια καπως σκουρα κουρτινα απεξω και απο μεσα μια με λεπτη- διαφανης κουρτινα. :hmm:
Ναι μωρέ μη πάρεις κόκκινη... βαρύ και επιθετικό χρώμα...Εγώ έχω μία χοντρή εκρού κουρτίνα που δεν περνά ο ήλιος, αλλά μόνο το φως... και δεν ξεβάφει κιόλας με τον ήλιο...

εγω εχω κοκκινη λακα κουζινα, δερματινο καναπε του παγου με μια κοκκινη πιολυθρονα και δερματινη λευκη τραπεζαρια,οι καρεκλες θα ειναι ή απρες ή απρομαυρες, δηλαδη 2 και 2!αχ δεν εχω κουρτινα δεν εχω κουρτινοξυλα ειμαι απο την ασρχη ολα!:)
Α... ωραίο... μοντέρνο το στυλ σου...! Αυτά τα μαύρα που έστειλε η Δανάη θα ήταν ίσως ωραία για σένα! Επίσης σε πιο απλές λιτές μοντέρνες γραμμές... σε άλλο χρώμα...και το λευκό θα σου πήγαινε....

μπα ασπρα οχι,αλλα μαυρα ισως !θα δω !πρεπει να δω και τι χρωμα κουρτινα!και τι κουρτινα!και τα βαριεμαι τα κουρτινοειδη:(

μπα ασπρα οχι,αλλα μαυρα ισως !θα δω !πρεπει να δω και τι χρωμα κουρτινα!και τι κουρτινα!και τα βαριεμαι τα κουρτινοειδη:(

Μη βάλεις καθόλου! Μια φίλη που έχει super μοντέρνο και extreme σπίτι δεν έχει βάλει... νταλακιάζει κι ο ήλιος βέβαια... Μόνο να μας δώσεις διεύθυνση να ερχόμαστε από απέναντι να σας χαζεύουμε!

Γιούλη
Το τέρας!

Κορίτσια.....κάτι άσχετο από κουρτίνες.
Εάν σας ενοχλούν στο μπάνιο οι υδρατμοί που δημιουργούνται την ώρα του μπάνιου, έχω την τέλεια λύση.

Αφρός ξύρίσματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι καλά διαβάσατε.
Βάζει λίγο αφρό ξυρίσματος στον καθρέφτη, το πασαλίβεις παντού και μετά το καθαρίζεις καλά με χαρτί κουζίνας, ώσπου να γυαλίσει ο καθρέφτης. Κρατάει περίπου ένα μήνα και μετά το επαναλαμβάνεις.

Αλλά προσοχή!!!!!!!!!!!
Μην βάζεται πολύ αφρό.:D:up::up:

Μη βάλεις καθόλου! Μια φίλη που έχει super μοντέρνο και extreme σπίτι δεν έχει βάλει... νταλακιάζει κι ο ήλιος βέβαια... Μόνο να μας δώσεις διεύθυνση να ερχόμαστε από απέναντι να σας χαζεύουμε!

Γιούλη
Το τέρας!
Με ελικοπτερο θα τη δουμε?θα ειναι στο 4 οροφο...:cool:

Κορίτσια.....κάτι άσχετο από κουρτίνες.
Εάν σας ενοχλούν στο μπάνιο οι υδρατμοί που δημιουργούνται την ώρα του μπάνιου, έχω την τέλεια λύση.

Αφρός ξύρίσματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι καλά διαβάσατε.
Βάζει λίγο αφρό ξυρίσματος στον καθρέφτη, το πασαλίβεις παντού και μετά το καθαρίζεις καλά με χαρτί κουζίνας, ώσπου να γυαλίσει ο καθρέφτης. Κρατάει περίπου ένα μήνα και μετά το επαναλαμβάνεις.

Αλλά προσοχή!!!!!!!!!!!
Μην βάζεται πολύ αφρό.:D:up::up:

ευχαριστουμε για τις συμβουλες!

σωστη η Αντα!δεν εχουμε και πολυκατοικια απεναντι!;)οποτε παει το ματι!:lol:αλλα θα βαλω κουρτινα μωρε δεν μπορω ετσι!αλλα οι κουρτινες ειναι πανακριβες:confused:

Θελουν ψαξιμο...αυτη την κρεβατοκαμαρας την βρηκα εκει που δεν εψαχνα. Μου εκανε κλικ οταν την ειδα...ταιριαζει κ με τα χρωματα του κρεβατιου...μια χαρα μου εκατσε. Τωρα για το σαλονι δεν αγορασα καποια,απλα ειδα μερικες που μου αρεσαν....

Θελουν ψαξιμο...αυτη την κρεβατοκαμαρας την βρηκα εκει που δεν εψαχνα. Μου εκανε κλικ οταν την ειδα...ταιριαζει κ με τα χρωματα του κρεβατιου...μια χαρα μου εκατσε. Τωρα για το σαλονι δεν αγορασα καποια,απλα ειδα μερικες που μου αρεσαν....

που κοιτας ρε Αντα?γιατι εχω δει κατι τιμες .....:(

'Οχι βρε... θα πιάσουμε φιλίες με αυτούς που μένουν στο απέναντι μπαλκόνι και θα τους κάνουμε επίσκεψη με το τηλεσκόπιό μας! ;):lol:

Πηγα και σε μαγαζια που εχει αποκλειστικα και μονο κουρτινες...εκει μου επεσε η τριχα!! στη Μadura βρισκεις μερικες φορες κατι ωραιες κουρτινες που ειναι ηδη ραμμενες.

'Οχι βρε... θα πιάσουμε φιλίες με αυτούς που μένουν στο απέναντι μπαλκόνι και θα τους κάνουμε επίσκεψη με το τηλεσκόπιό μας! ;):lol:

ειπα!δεν εχουμε απεναντι:lol:ενα μπαρακι ειναι μονο, το αγαπημενο μασ κιολας, οποτε με πυτζαμα θα πηγαινουμε.

που κοιτας ρε Αντα?γιατι εχω δει κατι τιμες .....:(
Eλάτε Χυτήρογλου και Ράγκο καλέ στη γειτονιά μου να τις δείτε live! :P

αφου λεει δεν εχει πολυκατοικια απεναντι!! :/:

Πηγα και σε μαγαζια που εχει αποκλειστικα και μονο κουρτινες...εκει μου επεσε η τριχα!! στη Μadura βρισκεις μερικες φορες κατι ωραιες κουρτινες που ειναι ηδη ραμμενες.

τι ειναι Madura?:hmm:

Eλάτε Χυτήρογλου και Ράγκο καλέ στη γειτονιά μου να τις δείτε live! :P
τα ραγκο ποια ειναι? και που ακριβως βρισκεται? :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back