Birman-maniacs

:lol:
Ναι ... αλλά δεν πάει το αντικέ στο στύλ αυτό... μωρέ...πάει σε πιο κλασικά ή χωριάτικα σπίτια...

πες τα οπαδε πες τα !!!γιατι σε μενα κανει τσ τσ:lol: α ρε συμπθερακι με σενα ταιριαζω, τι χρωμα ειπες εσυ?κατι μονοχρωμο καλο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τρόμαξέ τες!! Φόβισέ τες!! Κάντες να τρέμουν!!!! :mad::P:lol::lol::lol:
Ακου κει!!!
Δεν με πιανεις ..δεν με πιανεις ..χι χι χι :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντως και ο γειτονας απο κατω μας..εχει κοκκινη και μαυρη λακα στη κουζινα και μπορντο τοιχους!! :hmm:Αφου μου λεει ο Γιωργος πηγα να πληρωσω τα κοινοχρηστα και ηταν με ενα φιλο του, στα σκοτεινα - εβλεπαν ταινια!! τι γελιο που εκανα.

οχι καλε και κοκκινο τοιχο!τι υποννοεις παλι δεν καταλαβα:hmm:

ελα εσυ εβαλες καλα κουρτινοξυλα!εκεινο τα μαυρο το γυριστο ηταν καλο!τσωπα τσωπα!Δαναη ηρθαν τα παπουτσακια μου, που δεν σου αρεσαν!μου κανουν μια χαρα χιχιχι:D
Να τα δω κι εγώ σέλω... :redface:

:lol:

πες τα οπαδε πες τα !!!γιατι σε μενα κανει τσ τσ:lol: α ρε συμπθερακι με σενα ταιριαζω, τι χρωμα ειπες εσυ?κατι μονοχρωμο καλο!
ζαχαρι σου ειπε οπως και εγω...σνιφ εμενα καμια σημασια δεν μου δινει καμιααααααααααααααααααααα :lol: ενταξει μου δινετε :blink:

παλι με κοροδευεις?(χερια τη μεση-κουνημα γοφων)

αφου εισαι τσανγκ τσουνγκ εγω ΣΕ φταιω?ειδες το υοθετησα:lol::lol:

οχι καλε και κοκκινο τοιχο!τι υποννοεις παλι δεν καταλαβα:hmm:
ασχετο...απλα το θυμηθηκα.. :P

ελα εσυ εβαλες καλα κουρτινοξυλα!εκεινο τα μαυρο το γυριστο ηταν καλο!τσωπα τσωπα!Δαναη ηρθαν τα παπουτσακια μου, που δεν σου αρεσαν!μου κανουν μια χαρα χιχιχι:D
αντε καλο μου με γεια!!!!γρηγορα να τα λιωσεις να παρεις καινουρια(ετσι λεει η γιαγια μου):)
ναι!!!το μαυρο να βαλεις ηταν πολυ ωραιο!!!!:)

ζαχαρι σου ειπε οπως και εγω...σνιφ εμενα καμια σημασια δεν μου δινει καμιααααααααααααααααααααα :lol: ενταξει μου δινετε :blink:

ναι ναι κι εσυ καλα ειπες!μπραβο, η λουλουδω ειναι λιγο στον κοσμο της , αλλα τι να πεις....βλαχαρα.....:lol::lol:εσεις απο τα ΒΠ ξερετε:lol::lol:λελουδω μου εσυ φιλακια

Εννοουσα οτι ο Γ. ο δικος σου δεν ασχολειται κ σε εμπιστευεται. Ενω ο δικος μου θελει να συμμετεχει και εκεινος, αλλα βαριεται να ασχοληθει !!!!! :confused:

Εννοουσα οτι ο Γ. ο δικος δεν ασχολειται κ σε εμπιστευται. Ενω ο δικος μου θελει να συμμετεχει και εκεινος, αλλα βαριεται να ασχοληθει !!!!! :confused:
Αυτό είναι ό,τι χειρότερο!!! :mad:

συμπεθερακι αυτα πηρα!

Με γεια τα παπουτσακια!! καλοφορετα να ειναι....εγω δεν ξερω πως μοιαζουν....;) θελω φωτο !! χα χα χα

Εννοουσα οτι ο Γ. ο δικος σου δεν ασχολειται κ σε εμπιστευεται. Ενω ο δικος μου θελει να συμμετεχει και εκεινος, αλλα βαριεται να ασχοληθει !!!!! :confused:

αααα τοτε αγαπη μου εχεις θεμα!εμ και θες εμ και βαριεσαι τσ τσ :down::down:πες του αν θες ερχεσαι αλλιως δεν εχεις λογο:lol:

Αχχ μου εβαλες!! ειναι τελεια τελεια :up:

ναι ναι κι εσυ καλα ειπες!μπραβο, η λουλουδω ειναι λιγο στον κοσμο της , αλλα τι να πεις....βλαχαρα.....:lol::lol:εσεις απο τα ΒΠ ξερετε:lol::lol:λελουδω μου εσυ φιλακια

Μπα μωρέ τι ΒΠ!! Μικρασιατάκι είμαι εγώ... προσφυγάκι από τη Σμύρνη:redface:... αχ να μη ξεχάσω να περάσω από τη Laura Ashley σήμερα για τα καινούργια μου ριχτάρια! :cool::lol:

αααα τοτε αγαπη μου εχεις θεμα!εμ και θες εμ και βαριεσαι τσ τσ :down::down:πες του αν θες ερχεσαι αλλιως δεν εχεις λογο:lol:
Λεω να παω να τα παρω και μια χαρα θα του αρεσουν και θα πει κ ενα τραγουδι μετα !!
ΙΤΙΑ ΙΤΙΑ λουλουδιασμενηηηηηηηηηηη...:cool:

με ειπες βλαχαρα?κι εγω θα σε τρομαξω παρα πολυ για να μαθεις...
μου α χα χα χα χα χα

συμπεθερακι αυτα πηρα!
Αχου τα... μωρέ γλύκα είναι!! Νεραιδένια μου γιατί δεν σ'αρέσουν?? Αν γνωρίσεις από κοντά τη Βάσια, θα καταλάβεις ότι της πάνε πολύ στο στυλ!! Μη σκέφτεστε τον εαυτό σας... τον άλλο που θα τα φοράει να σκέφτεστε! (άντε πάλι φιλοσόφησα)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back