Birman-maniacs

:lol:
εχω να παω σχολη μεσημεριατικα σημερα!θα φυγω κατα τις 12 και θα γυρισω αργα 4, δεν ξερω ποτε!θα σας χασω ο μεσημερι που οργιαζεται!:(

Κρίμα που θα φύγεις... θα μας λείψεις... :(
θα τα πούμε μετά όμως!
Τελίκά η ομάδα πετάει όταν είμαστε όλες μέσα! :up: Μια να λείπει... πέφτουμε! Άλλωστε είπαμε μία για όλες και όλες για μία!!!

Αν μπήκαν τα κουφώματα, δηλαδή το διπλό τζάμι, πήγαινε σε ένα τζαμά και ρώτα τον αν μπαίνει το πορτάκι... φοβάμαι από αυτά που έχουν γράψει εδώ τα παιδιά ότι δεν μπαίνει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol:

Κρίμα που θα φύγεις... θα μας λείψεις... :(
θα τα πούμε μετά όμως!
Τελίκά η ομάδα πετάει όταν είμαστε όλες μέσα! :up: Μια να λείπει... πέφτουμε! Άλλωστε είπαμε μία για όλες και όλες για μία!!!

Αν μπήκαν τα κουφώματα, δηλαδή το διπλό τζάμι, πήγαινε σε ένα τζαμά και ρώτα τον αν μπαίνει το πορτάκι... φοβάμαι από αυτά που έχουν γράψει εδώ τα παιδιά ότι δεν μπαίνει...

δεν πειραζει μωρε θα δουμε!τωρα εχουν μπει να το ξαναβγαλουν αποκλειεται!βλεπουμε στο μελλον, αν και το χειμωνα δεν καιγεται να βγει εξω αυτη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασάκο, κάτι greenies βρήκα εδώ.. για δες μωρέ αν μπορείς να τα στέλνουν Ελλάδα...
https://www.drsfostersmith.com/product/prod_display.cfm?pcatid=13597

Καλημερα!!!!! σημερα δεν μπορουσα να ξυπνησω....και τα χαζα δεν εκαναν θορυβο για να με σηκωσουν, ηταν ησυχα!! :confused:τελικα μας δουλευουν ή μου φαινεται??

οχι δεν στελνουν!μονο USA!αν βρουμε κανα αγγλικο site εχω ατομο να μας τα φερει !;)για ψαξε ψαχτηρι!

Περαστικα Γιουλη μου...και μενα το ποσταν με βοηθαει ;), που σημαινει οτι μεχρι το απογευμα θα εισαι περδικι και ετοιμη για εξορμηση στα μαγαζια :up:

Μωρέ ένα σουτιέν θέλω να πάρω αλλά site και γνώμες δεν είναι σωστό να βάλουμε εδώ... :redface:Γι'αυτό θα βουτληξω την Άντα πριν το σημερινό καφέ μας, να τσιμπήσουμε ένα παρέα... ή και δύο...;) :lol:
Αν σου πω οτι ηθελα πριν να σε συναντησω να παω Intimissimi θα με πιστεψεις?? τωρα αν θες παμε παρεα :P

οχι δεν στελνουν!μονο USA!αν βρουμε κανα αγγλικο site εχω ατομο να μας τα φερει !;)για ψαξε ψαχτηρι!

Καλημέρα 'Αντα!
Οκ! Με τα greenies!! Θα μας φέρει ο συνεργάτης μου από Αμερική σύντομα!! :up:

Αν σου πω οτι ηθελα πριν να σε συναντησω να παω Intimissimi θα με πιστεψεις?? τωρα αν θες παμε παρεα :P

Κορίτσια καταλάβατε.... τι έχει να γίνει... η Αντα κι εγώ στα Intimissimi!! Να πάρουμε κανένα αρκουδοαγελαδάκι βαμβακερό και για σας? :lol:

Ειδα ομως οτι αν θες να σου το στειλουν εκτος usa να επικοινωνησεις μαζι τους..αλλα αν βαλουν και τα εξοδα αποστολης, θα βγει πολυ ακριβο :/:
https://www.drsfostersmith.com/general.cfm?gid=313#7 international adresses:hmm:

Καλημερα!!!!! σημερα δεν μπορουσα να ξυπνησω....και τα χαζα δεν εκαναν θορυβο για να με σηκωσουν, ηταν ησυχα!! :confused:τελικα μας δουλευουν ή μου φαινεται??

τυχερουλα!!!:happy:εμεις παλι νιαου νιαου!σημερα ομως ειναι πιο ευδιαθετη μαλλον της ελειπε ο μπαμπας της!αυτο ειναι τα βιρμανακια παθαινουν καταθλιψη αν λειπει το αφεντικο τους το ξερατε αυτο?ετσι αποφασισαμε να παρουμε βιρμανακι, ειδαμε στο animal planet και στη εκπομπη rescue μια βιρμανιας που ειχε πεθανει το αφεντικο της και ειχε καταθλιψη και προσπαθουσαν να τη συνεφερουν, καλο ε?:redface:

Κορίτσια καταλάβατε.... τι έχει να γίνει... η Αντα κι εγώ στα Intimissimi!! Να πάρουμε κανένα αρκουδοαγελαδάκι βαμβακερό και για σας? :lol:
Dεν εχει εκει καρδια μου αρκουδο-μελισσο-πασχαλιτσες!! μονο στα oysho αν θες...;)

τυχερουλα!!!:happy:εμεις παλι νιαου νιαου!σημερα ομως ειναι πιο ευδιαθετη μαλλον της ελειπε ο μπαμπας της!αυτο ειναι τα βιρμανακια παθαινουν καταθλιψη αν λειπει το αφεντικο τους το ξερατε αυτο?ετσι αποφασισαμε να παρουμε βιρμανακι, ειδαμε στο animal planet και στη εκπομπη rescue μια βιρμανιας που ειχε πεθανει το αφεντικο της και ειχε καταθλιψη και προσπαθουσαν να τη συνεφερουν, καλο ε?:redface:
Ε αυτα βλεπεις και μετα δεν μπορεις να την αφησεις μια μερα-δυο μονη της :blink:. Φοβασαι οτι θα παθει καταθλιψη :/:

Ειδα ομως οτι αν θες να σου το στειλουν εκτος usa να επικοινωνησεις μαζι τους..αλλα αν βαλουν και τα εξοδα αποστολης, θα βγει πολυ ακριβο :/:
https://www.drsfostersmith.com/general.cfm?gid=313#7 international adresses:hmm:

α δεν το ειδα!λετε να ρωτησουμε?να κανουμε μια ντελιβερια ολες μαζι, ε?:lol:

Και δεν ρωταμε, τι εχουμε να χάσουμε..:)

Dεν εχει εκει καρδια μου αρκουδο-μελισσο-πασχαλιτσες!! μονο στα oysho αν θες...;)

χιχι εχω πιτζαμα απο εκει, δωρο μιας φιλης μου, με μια καμηλοπαρδαλη τρελη στο ενα ποδι!:lol::redface:

Ε αυτα βλεπεις και μετα δεν μπορεις να την αφησεις μια μερα-δυο μονη της :blink:. Φοβασαι οτι θα παθει καταθλιψη :/:

ναι ναι :redface::redface:ειναι συναισθηματικο γατακι:redface:το καλο μου!

Και δεν ρωταμε, τι εχουμε να χάσουμε..:)
Εστειλα εμαιλ και τους ρωτησα αν μας τα στελνουν, και ποσο θα πηγαιναν τα εξοδα αποστολης αν παραγγειλαμε καποια προιοντα. :hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back