Birman-maniacs

Δεν μου το ανοίγει!

Κορίτσια... αν σας ενδιαφέρει κάτι μικρούλι από Αμερική... να μου πείτε... έχω εδώ τον Αμερικάνο συνεργάτη μου που μπορεί να μας φέρει μικρά πραγματάκια που να χωρούν όμως στη βαλίτσα του!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω αρκετα τετοια!αλλα ρε παιδια δεν εφαρμοζουν τοσο καλα!νομιζω...για τα πανω λεω:redface:
Εμενα απο την αλλη τα βολευτηκα....το ιδιο θεμα εχω και με τα sloggi και dim που με σφιγγουν στο πανω μερος ή μου ειναι μεγαλο.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν μου το ανοίγει!

Κορίτσια... αν σας ενδιαφέρει κάτι μικρούλι από Αμερική... να μου πείτε... έχω εδώ τον Αμερικάνο συνεργάτη μου που μπορεί να μας φέρει μικρά πραγματάκια που να χωρούν όμως στη βαλίτσα του!!!

εμ αυτος θα μας τα φερει Γιουλη!να μπει σε ενα Pet shop και να μας παρει!να δωσω και μια παραγγελια πο κατι μαγαζια, λιγα ειναι μια βαλιτσουλα:lol::redface:

Δεν μου το ανοίγει!

Ωραια ....η βαλιτσα του θα ειναι αδεια? ή θελει να βαλει και πραγματακα δικα του μεσα?? :lol::lol::lol:

εμ αυτος θα μας τα φερει Γιουλη!να μπει σε ενα Pet shop και να μας παρει!να δωσω και μια παραγγελια πο κατι μαγαζια, λιγα ειναι μια βαλιτσουλα:lol::redface:
Ναι... γράψτε μου 2-3 μικρά πραγματάκια η καθεμία! ;)Μη φοβάστε υποχρέωση μου έχει... και θέλει να με εξυπηρετήσει! ;)
Παω να δω αν εχει greenies στην Ιταλία που θα πάει πολύ σύντομα!

Ναι... γράψτε μου 2-3 μικρά πραγματάκια η καθεμία! ;)Μη φοβάστε υποχρέωση μου έχει... και θέλει να με εξυπηρετήσει! ;)
Παω να δω αν εχει greenies στην Ιταλία που θα πάει πολύ σύντομα!

πρεπει να εχει!ας μπει σε ενα Pet shop να ρωτησει!

Οι μοντέρνες κυρίες που ετοιμάζονται να φτιάξουν μοντέρνα σπίτια...πρέπει να έχουν και ντιζαινάτη γάτα!
Που'σαι λουλούδω να μας κράξεις... :lol:
(θα βρω και για κείνην κάτα λουλουδονεραιδένιο...χι, χι)

https://www.moderncat.net/tag/italian-design/

Modern art και ξυστήρι 2 σε 1! Αντα! Βούτα το! Το πολύ πολύ να πέσει στον 'Άλφι και να τον λιώσει! :lol:

Γιουλη ρωτησα th mel και δεν υπαρχει προβλημα λεει τουλαχιστον απο παθολογικη αποψη για το εξαρτημα του καλοριφερ!εχεις φωτο να της το δειξω ?;)

Οι μοντέρνες κυρίες που ετοιμάζονται να φτιάξουν μοντέρνα σπίτια...πρέπει να έχουν και ντιζαινάτη γάτα!
Που'σαι λουλούδω να μας κράξεις... :lol:
(θα βρω και για κείνην κάτα λουλουδονεραιδένιο...χι, χι)

https://www.moderncat.net/tag/italian-design/
Τα ειχα δει πιο παλια αυτα...μεγαλη τρελα πρεπει να εχεις για να παρεις κατι τετοιο.:cool:

καλημερα κι απο μενα...πολυ ωραιο αυτο το site....:)

Modern art και ξυστήρι 2 σε 1! Αντα! Βούτα το! Το πολύ πολύ να πέσει στον 'Άλφι και να τον λιώσει! :lol:

Γεροδεμενη βλεπω και αυτη τη γατα!! μπορει να αντεξει τις κακουχιες απο τον Αλφι :lol::lol:

Γιουλη ρωτησα th mel και δεν υπαρχει προβλημα λεει τουλαχιστον απο παθολογικη αποψη για το εξαρτημα του καλοριφερ!εχεις φωτο να της το δειξω ?;)

Να' το....

8161.jpg

Every cat loves a warm, cosy bed and which cat will be able to resist this fabulous radiator hammock? Covered in a soft, fleecy material, this strong hammock will guarantee pleasant dreams and vociferous purrs! The cover can easily be removed for machine washing at 30 degrees. In cream only. Approx measurements 40cms x 30cms x 27cms.

καλημερα κι απο μενα...πολυ ωραιο αυτο το site....:)
Μα δεν είναι νεραιδένιο λουλουδένια μου... είναι χαζομοντέρνο! :lol:
Καλημέρα! :D

Υπαρχει και αλλο ενα μοντελο....αυτο ειναι της trixie?

Μα δεν είναι νεραιδένιο λουλουδένια μου... είναι χαζομοντέρνο! :lol:
Καλημέρα! :D
δεν πειραζει!!!!!!!!με αρεσει!!!!!!!!!

Υπαρχει και αλλο ενα μοντελο....αυτο ειναι της trixie?
Θα σου πω... το στέλνω να το δει η mel να μας πει αν μας κάνει... μετά βλέπουμε μοντέλο και εταιρία...

Θα σου πω... το στέλνω να το δει η mel να μας πει αν μας κάνει... μετά βλέπουμε μοντέλο και εταιρία...
a ok...γιατι αυτο νομιζω οτι ειναι σταθερο το πλατος του ενω ενα αλλο μπορει να προσαρμοστει στο καλοριφερ...:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back