Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:33 Η Αντα έγραψε: #13.861 24-06-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες τους πήρα τη τροφή για τις τριχόμπαλες και έβαλα και το χορταράκι να γίνει... αχ... τώρα που θα λείπω... θα κάνω κανονικό σεμινάριο στη μητέρα μου... για το χτένισμα, για τη τροφή κλπ...και σίγουρα θα μου πει... καλά το παιδί σου να ήταν έτσι δεν θα έκανες... Click για ανάπτυξη... Γιουλη οταν θα λειπω- αν θα λειψω - θα ερθεις να μου τα κοιτας εσυ?? εισαι η καλυτερη γατομαμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.862 24-06-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα λειπω- αν θα λειψω - θα ερθεις να μου τα κοιτας εσυ?? εισαι η καλυτερη γατομαμα !! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια!! Αν είμαι εδώ... μόνο τα σ/κ θα λείπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #13.863 24-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες τους πήρα τη τροφή για τις τριχόμπαλες και έβαλα και το χορταράκι να γίνει... αχ... τώρα που θα λείπω... θα κάνω κανονικό σεμινάριο στη μητέρα μου... για το χτένισμα, για τη τροφή κλπ...και σίγουρα θα μου πει... καλά το παιδί σου να ήταν έτσι δεν θα έκανες... Click για ανάπτυξη... Η δικια μου θα με επνιγε αν θα της τα ελεγα ολα αυτα.... Δεν ειναι οτι δεν τα αγαπαει,αλλα συγχιζεται οταν της λεω αν μπορει να περασει να τα δει. Βρισκει αφορμη να μου την πει...'''τι τα θες τα ζωα, αν δεν μπορεις να τα φροντισεις, οτι με κρατουν φυλακισμενη στο σπιτι, και δεν μπορω να παω πουθενα '' κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #13.864 24-06-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια!! Αν είμαι εδώ... μόνο τα σ/κ θα λείπω... Click για ανάπτυξη... Για το σαβ/κο δεν ανησυχω...αφου ειμαι εξοπλισμενη με 2 litres ταιστρα και ποτιστρα και εχω και αρκετα μεγαλη λεκανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.865 24-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η δικια μου θα με επνιγε αν θα της τα ελεγα ολα αυτα.... Δεν ειναι οτι δεν τα αγαπαει,αλλα συγχιζεται οταν της λεω αν μπορει να περασει να τα δει. Βρισκει αφορμη να μου την πει...'''τι τα θες τα ζωα, αν δεν μπορεις να τα φροντισεις, οτι με κρατουν φυλακισμενη στο σπιτι, και δεν μπορω να παω πουθενα '' κ.α. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα γκρινιάζει... ξέχασε ότι είχε 7 όταν ήταν στην ηλικία μου... αλλά στον κήπο της... απλά μένουμε πάνω κάτω και είναι πιο ευκολο γι'αυτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #13.866 24-06-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μη ξεχαστώ σήμερα να σου δώσω το φτυαράκι και την Light τροφή.... Click για ανάπτυξη... Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.867 24-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το σαβ/κο δεν ανησυχω...αφου ειμαι εξοπλισμενη με 2 litres ταιστρα και ποτιστρα και εχω και αρκετα μεγαλη λεκανη. Click για ανάπτυξη... Oύτως ή άλλως δεν θα μπορώ να έρχομαι καθημερινά... κάθε 2 μέρες...θα έρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.868 24-06-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Click για ανάπτυξη... Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η moukelis έγραψε: #13.869 24-06-08 14:06 Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.870 24-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Click για ανάπτυξη... Θα μας πει η Βάσια όταν με το καλό επιστρέψει... δεν ξέρω αν της πήραν δείγμα για εξέταση οίστρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η Αντα έγραψε: #13.871 24-06-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Click για ανάπτυξη... Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.872 24-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.873 24-06-08 14:17 Αντα τι κάνει το boss?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #13.874 24-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι κάνει το boss?? Click για ανάπτυξη... Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #13.875 24-06-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες τους πήρα τη τροφή για τις τριχόμπαλες και έβαλα και το χορταράκι να γίνει... αχ... τώρα που θα λείπω... θα κάνω κανονικό σεμινάριο στη μητέρα μου... για το χτένισμα, για τη τροφή κλπ...και σίγουρα θα μου πει... καλά το παιδί σου να ήταν έτσι δεν θα έκανες... Click για ανάπτυξη... Γιουλη οταν θα λειπω- αν θα λειψω - θα ερθεις να μου τα κοιτας εσυ?? εισαι η καλυτερη γατομαμα !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.862 24-06-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα λειπω- αν θα λειψω - θα ερθεις να μου τα κοιτας εσυ?? εισαι η καλυτερη γατομαμα !! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια!! Αν είμαι εδώ... μόνο τα σ/κ θα λείπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #13.863 24-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες τους πήρα τη τροφή για τις τριχόμπαλες και έβαλα και το χορταράκι να γίνει... αχ... τώρα που θα λείπω... θα κάνω κανονικό σεμινάριο στη μητέρα μου... για το χτένισμα, για τη τροφή κλπ...και σίγουρα θα μου πει... καλά το παιδί σου να ήταν έτσι δεν θα έκανες... Click για ανάπτυξη... Η δικια μου θα με επνιγε αν θα της τα ελεγα ολα αυτα.... Δεν ειναι οτι δεν τα αγαπαει,αλλα συγχιζεται οταν της λεω αν μπορει να περασει να τα δει. Βρισκει αφορμη να μου την πει...'''τι τα θες τα ζωα, αν δεν μπορεις να τα φροντισεις, οτι με κρατουν φυλακισμενη στο σπιτι, και δεν μπορω να παω πουθενα '' κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #13.864 24-06-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια!! Αν είμαι εδώ... μόνο τα σ/κ θα λείπω... Click για ανάπτυξη... Για το σαβ/κο δεν ανησυχω...αφου ειμαι εξοπλισμενη με 2 litres ταιστρα και ποτιστρα και εχω και αρκετα μεγαλη λεκανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.865 24-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η δικια μου θα με επνιγε αν θα της τα ελεγα ολα αυτα.... Δεν ειναι οτι δεν τα αγαπαει,αλλα συγχιζεται οταν της λεω αν μπορει να περασει να τα δει. Βρισκει αφορμη να μου την πει...'''τι τα θες τα ζωα, αν δεν μπορεις να τα φροντισεις, οτι με κρατουν φυλακισμενη στο σπιτι, και δεν μπορω να παω πουθενα '' κ.α. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα γκρινιάζει... ξέχασε ότι είχε 7 όταν ήταν στην ηλικία μου... αλλά στον κήπο της... απλά μένουμε πάνω κάτω και είναι πιο ευκολο γι'αυτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #13.866 24-06-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μη ξεχαστώ σήμερα να σου δώσω το φτυαράκι και την Light τροφή.... Click για ανάπτυξη... Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.867 24-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το σαβ/κο δεν ανησυχω...αφου ειμαι εξοπλισμενη με 2 litres ταιστρα και ποτιστρα και εχω και αρκετα μεγαλη λεκανη. Click για ανάπτυξη... Oύτως ή άλλως δεν θα μπορώ να έρχομαι καθημερινά... κάθε 2 μέρες...θα έρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.868 24-06-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Click για ανάπτυξη... Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η moukelis έγραψε: #13.869 24-06-08 14:06 Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.870 24-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Click για ανάπτυξη... Θα μας πει η Βάσια όταν με το καλό επιστρέψει... δεν ξέρω αν της πήραν δείγμα για εξέταση οίστρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η Αντα έγραψε: #13.871 24-06-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Click για ανάπτυξη... Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.872 24-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.873 24-06-08 14:17 Αντα τι κάνει το boss?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #13.874 24-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι κάνει το boss?? Click για ανάπτυξη... Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #13.875 24-06-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γιουλη οταν θα λειπω- αν θα λειψω - θα ερθεις να μου τα κοιτας εσυ?? εισαι η καλυτερη γατομαμα !! Click για ανάπτυξη... Και βέβαια!! Αν είμαι εδώ... μόνο τα σ/κ θα λείπω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:36 Η Αντα έγραψε: #13.863 24-06-08 13:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες τους πήρα τη τροφή για τις τριχόμπαλες και έβαλα και το χορταράκι να γίνει... αχ... τώρα που θα λείπω... θα κάνω κανονικό σεμινάριο στη μητέρα μου... για το χτένισμα, για τη τροφή κλπ...και σίγουρα θα μου πει... καλά το παιδί σου να ήταν έτσι δεν θα έκανες... Click για ανάπτυξη... Η δικια μου θα με επνιγε αν θα της τα ελεγα ολα αυτα.... Δεν ειναι οτι δεν τα αγαπαει,αλλα συγχιζεται οταν της λεω αν μπορει να περασει να τα δει. Βρισκει αφορμη να μου την πει...'''τι τα θες τα ζωα, αν δεν μπορεις να τα φροντισεις, οτι με κρατουν φυλακισμενη στο σπιτι, και δεν μπορω να παω πουθενα '' κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #13.864 24-06-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια!! Αν είμαι εδώ... μόνο τα σ/κ θα λείπω... Click για ανάπτυξη... Για το σαβ/κο δεν ανησυχω...αφου ειμαι εξοπλισμενη με 2 litres ταιστρα και ποτιστρα και εχω και αρκετα μεγαλη λεκανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.865 24-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η δικια μου θα με επνιγε αν θα της τα ελεγα ολα αυτα.... Δεν ειναι οτι δεν τα αγαπαει,αλλα συγχιζεται οταν της λεω αν μπορει να περασει να τα δει. Βρισκει αφορμη να μου την πει...'''τι τα θες τα ζωα, αν δεν μπορεις να τα φροντισεις, οτι με κρατουν φυλακισμενη στο σπιτι, και δεν μπορω να παω πουθενα '' κ.α. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα γκρινιάζει... ξέχασε ότι είχε 7 όταν ήταν στην ηλικία μου... αλλά στον κήπο της... απλά μένουμε πάνω κάτω και είναι πιο ευκολο γι'αυτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #13.866 24-06-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μη ξεχαστώ σήμερα να σου δώσω το φτυαράκι και την Light τροφή.... Click για ανάπτυξη... Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.867 24-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το σαβ/κο δεν ανησυχω...αφου ειμαι εξοπλισμενη με 2 litres ταιστρα και ποτιστρα και εχω και αρκετα μεγαλη λεκανη. Click για ανάπτυξη... Oύτως ή άλλως δεν θα μπορώ να έρχομαι καθημερινά... κάθε 2 μέρες...θα έρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.868 24-06-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Click για ανάπτυξη... Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η moukelis έγραψε: #13.869 24-06-08 14:06 Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.870 24-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Click για ανάπτυξη... Θα μας πει η Βάσια όταν με το καλό επιστρέψει... δεν ξέρω αν της πήραν δείγμα για εξέταση οίστρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η Αντα έγραψε: #13.871 24-06-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Click για ανάπτυξη... Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.872 24-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.873 24-06-08 14:17 Αντα τι κάνει το boss?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #13.874 24-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι κάνει το boss?? Click για ανάπτυξη... Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #13.875 24-06-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χθες τους πήρα τη τροφή για τις τριχόμπαλες και έβαλα και το χορταράκι να γίνει... αχ... τώρα που θα λείπω... θα κάνω κανονικό σεμινάριο στη μητέρα μου... για το χτένισμα, για τη τροφή κλπ...και σίγουρα θα μου πει... καλά το παιδί σου να ήταν έτσι δεν θα έκανες... Click για ανάπτυξη... Η δικια μου θα με επνιγε αν θα της τα ελεγα ολα αυτα.... Δεν ειναι οτι δεν τα αγαπαει,αλλα συγχιζεται οταν της λεω αν μπορει να περασει να τα δει. Βρισκει αφορμη να μου την πει...'''τι τα θες τα ζωα, αν δεν μπορεις να τα φροντισεις, οτι με κρατουν φυλακισμενη στο σπιτι, και δεν μπορω να παω πουθενα '' κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:38 Η Αντα έγραψε: #13.864 24-06-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια!! Αν είμαι εδώ... μόνο τα σ/κ θα λείπω... Click για ανάπτυξη... Για το σαβ/κο δεν ανησυχω...αφου ειμαι εξοπλισμενη με 2 litres ταιστρα και ποτιστρα και εχω και αρκετα μεγαλη λεκανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.865 24-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η δικια μου θα με επνιγε αν θα της τα ελεγα ολα αυτα.... Δεν ειναι οτι δεν τα αγαπαει,αλλα συγχιζεται οταν της λεω αν μπορει να περασει να τα δει. Βρισκει αφορμη να μου την πει...'''τι τα θες τα ζωα, αν δεν μπορεις να τα φροντισεις, οτι με κρατουν φυλακισμενη στο σπιτι, και δεν μπορω να παω πουθενα '' κ.α. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα γκρινιάζει... ξέχασε ότι είχε 7 όταν ήταν στην ηλικία μου... αλλά στον κήπο της... απλά μένουμε πάνω κάτω και είναι πιο ευκολο γι'αυτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #13.866 24-06-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μη ξεχαστώ σήμερα να σου δώσω το φτυαράκι και την Light τροφή.... Click για ανάπτυξη... Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.867 24-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το σαβ/κο δεν ανησυχω...αφου ειμαι εξοπλισμενη με 2 litres ταιστρα και ποτιστρα και εχω και αρκετα μεγαλη λεκανη. Click για ανάπτυξη... Oύτως ή άλλως δεν θα μπορώ να έρχομαι καθημερινά... κάθε 2 μέρες...θα έρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.868 24-06-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Click για ανάπτυξη... Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η moukelis έγραψε: #13.869 24-06-08 14:06 Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.870 24-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Click για ανάπτυξη... Θα μας πει η Βάσια όταν με το καλό επιστρέψει... δεν ξέρω αν της πήραν δείγμα για εξέταση οίστρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η Αντα έγραψε: #13.871 24-06-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Click για ανάπτυξη... Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.872 24-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.873 24-06-08 14:17 Αντα τι κάνει το boss?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #13.874 24-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι κάνει το boss?? Click για ανάπτυξη... Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #13.875 24-06-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Και βέβαια!! Αν είμαι εδώ... μόνο τα σ/κ θα λείπω... Click για ανάπτυξη... Για το σαβ/κο δεν ανησυχω...αφου ειμαι εξοπλισμενη με 2 litres ταιστρα και ποτιστρα και εχω και αρκετα μεγαλη λεκανη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.865 24-06-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η δικια μου θα με επνιγε αν θα της τα ελεγα ολα αυτα.... Δεν ειναι οτι δεν τα αγαπαει,αλλα συγχιζεται οταν της λεω αν μπορει να περασει να τα δει. Βρισκει αφορμη να μου την πει...'''τι τα θες τα ζωα, αν δεν μπορεις να τα φροντισεις, οτι με κρατουν φυλακισμενη στο σπιτι, και δεν μπορω να παω πουθενα '' κ.α. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα γκρινιάζει... ξέχασε ότι είχε 7 όταν ήταν στην ηλικία μου... αλλά στον κήπο της... απλά μένουμε πάνω κάτω και είναι πιο ευκολο γι'αυτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #13.866 24-06-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μη ξεχαστώ σήμερα να σου δώσω το φτυαράκι και την Light τροφή.... Click για ανάπτυξη... Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.867 24-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το σαβ/κο δεν ανησυχω...αφου ειμαι εξοπλισμενη με 2 litres ταιστρα και ποτιστρα και εχω και αρκετα μεγαλη λεκανη. Click για ανάπτυξη... Oύτως ή άλλως δεν θα μπορώ να έρχομαι καθημερινά... κάθε 2 μέρες...θα έρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.868 24-06-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Click για ανάπτυξη... Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η moukelis έγραψε: #13.869 24-06-08 14:06 Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.870 24-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Click για ανάπτυξη... Θα μας πει η Βάσια όταν με το καλό επιστρέψει... δεν ξέρω αν της πήραν δείγμα για εξέταση οίστρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η Αντα έγραψε: #13.871 24-06-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Click για ανάπτυξη... Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.872 24-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.873 24-06-08 14:17 Αντα τι κάνει το boss?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #13.874 24-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι κάνει το boss?? Click για ανάπτυξη... Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #13.875 24-06-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Η δικια μου θα με επνιγε αν θα της τα ελεγα ολα αυτα.... Δεν ειναι οτι δεν τα αγαπαει,αλλα συγχιζεται οταν της λεω αν μπορει να περασει να τα δει. Βρισκει αφορμη να μου την πει...'''τι τα θες τα ζωα, αν δεν μπορεις να τα φροντισεις, οτι με κρατουν φυλακισμενη στο σπιτι, και δεν μπορω να παω πουθενα '' κ.α. Click για ανάπτυξη... Κι εμένα γκρινιάζει... ξέχασε ότι είχε 7 όταν ήταν στην ηλικία μου... αλλά στον κήπο της... απλά μένουμε πάνω κάτω και είναι πιο ευκολο γι'αυτή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 13:58 Η Αντα έγραψε: #13.866 24-06-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μη ξεχαστώ σήμερα να σου δώσω το φτυαράκι και την Light τροφή.... Click για ανάπτυξη... Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.867 24-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το σαβ/κο δεν ανησυχω...αφου ειμαι εξοπλισμενη με 2 litres ταιστρα και ποτιστρα και εχω και αρκετα μεγαλη λεκανη. Click για ανάπτυξη... Oύτως ή άλλως δεν θα μπορώ να έρχομαι καθημερινά... κάθε 2 μέρες...θα έρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.868 24-06-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Click για ανάπτυξη... Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η moukelis έγραψε: #13.869 24-06-08 14:06 Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.870 24-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Click για ανάπτυξη... Θα μας πει η Βάσια όταν με το καλό επιστρέψει... δεν ξέρω αν της πήραν δείγμα για εξέταση οίστρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η Αντα έγραψε: #13.871 24-06-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Click για ανάπτυξη... Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.872 24-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.873 24-06-08 14:17 Αντα τι κάνει το boss?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #13.874 24-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι κάνει το boss?? Click για ανάπτυξη... Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #13.875 24-06-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να μη ξεχαστώ σήμερα να σου δώσω το φτυαράκι και την Light τροφή.... Click για ανάπτυξη... Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.867 24-06-08 14:04 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το σαβ/κο δεν ανησυχω...αφου ειμαι εξοπλισμενη με 2 litres ταιστρα και ποτιστρα και εχω και αρκετα μεγαλη λεκανη. Click για ανάπτυξη... Oύτως ή άλλως δεν θα μπορώ να έρχομαι καθημερινά... κάθε 2 μέρες...θα έρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.868 24-06-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Click για ανάπτυξη... Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η moukelis έγραψε: #13.869 24-06-08 14:06 Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.870 24-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Click για ανάπτυξη... Θα μας πει η Βάσια όταν με το καλό επιστρέψει... δεν ξέρω αν της πήραν δείγμα για εξέταση οίστρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η Αντα έγραψε: #13.871 24-06-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Click για ανάπτυξη... Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.872 24-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.873 24-06-08 14:17 Αντα τι κάνει το boss?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #13.874 24-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι κάνει το boss?? Click για ανάπτυξη... Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #13.875 24-06-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για το σαβ/κο δεν ανησυχω...αφου ειμαι εξοπλισμενη με 2 litres ταιστρα και ποτιστρα και εχω και αρκετα μεγαλη λεκανη. Click για ανάπτυξη... Oύτως ή άλλως δεν θα μπορώ να έρχομαι καθημερινά... κάθε 2 μέρες...θα έρχομαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.868 24-06-08 14:06 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Click για ανάπτυξη... Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η moukelis έγραψε: #13.869 24-06-08 14:06 Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.870 24-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Click για ανάπτυξη... Θα μας πει η Βάσια όταν με το καλό επιστρέψει... δεν ξέρω αν της πήραν δείγμα για εξέταση οίστρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η Αντα έγραψε: #13.871 24-06-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Click για ανάπτυξη... Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.872 24-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.873 24-06-08 14:17 Αντα τι κάνει το boss?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #13.874 24-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι κάνει το boss?? Click για ανάπτυξη... Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #13.875 24-06-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω να θυμηθω να βαλω τον Μορφεα στη τσαντα μου!! χι χι Click για ανάπτυξη... Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:06 Η moukelis έγραψε: #13.869 24-06-08 14:06 Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.870 24-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Click για ανάπτυξη... Θα μας πει η Βάσια όταν με το καλό επιστρέψει... δεν ξέρω αν της πήραν δείγμα για εξέταση οίστρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η Αντα έγραψε: #13.871 24-06-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Click για ανάπτυξη... Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.872 24-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.873 24-06-08 14:17 Αντα τι κάνει το boss?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #13.874 24-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι κάνει το boss?? Click για ανάπτυξη... Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #13.875 24-06-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.870 24-06-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Click για ανάπτυξη... Θα μας πει η Βάσια όταν με το καλό επιστρέψει... δεν ξέρω αν της πήραν δείγμα για εξέταση οίστρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η Αντα έγραψε: #13.871 24-06-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Click για ανάπτυξη... Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.872 24-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.873 24-06-08 14:17 Αντα τι κάνει το boss?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #13.874 24-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι κάνει το boss?? Click για ανάπτυξη... Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #13.875 24-06-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δανάη είδες τελικά τον Μελάνωρα τι έχει και ξύνεται;Θα περιμένουμε στις 5 να μας πεις...Το Αθηνιώ τι έχει βρε παιδιά τελικά;Ανησυχησα πολύ,γιατί φωνάζει τόσο άμα δεν είναι έγκυος και δεν έχει οιστρο; Click για ανάπτυξη... Θα μας πει η Βάσια όταν με το καλό επιστρέψει... δεν ξέρω αν της πήραν δείγμα για εξέταση οίστρου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:13 Η Αντα έγραψε: #13.871 24-06-08 14:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Click για ανάπτυξη... Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.872 24-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.873 24-06-08 14:17 Αντα τι κάνει το boss?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #13.874 24-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι κάνει το boss?? Click για ανάπτυξη... Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #13.875 24-06-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μωρέ βάλε και τη Καλυψώ... να ηρεμήσω λίγο απ'το τριχομάνι... αυτοί οι δυο άλλωστε πάνε πακέτο... Click για ανάπτυξη... Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.872 24-06-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.873 24-06-08 14:17 Αντα τι κάνει το boss?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #13.874 24-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι κάνει το boss?? Click για ανάπτυξη... Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #13.875 24-06-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Χιχι ..ολα τα καλα τριχωτα μωρα χωρανε στη τσαντα μου, αφου ειναι τεραστια!! πολλες φορες δυσκολευομαι να βρω τα κλειδια μεσα και απο τον ηχο που κανουν τα βρισκω Click για ανάπτυξη... Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.873 24-06-08 14:17 Αντα τι κάνει το boss?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #13.874 24-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι κάνει το boss?? Click για ανάπτυξη... Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #13.875 24-06-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αντα τι κάνει το boss?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:26 Η Αντα έγραψε: #13.874 24-06-08 14:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι κάνει το boss?? Click για ανάπτυξη... Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #13.875 24-06-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντα τι κάνει το boss?? Click για ανάπτυξη... Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:29 Η Αντα έγραψε: #13.875 24-06-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Φαντάζεσαι να'χεις και τα γατιά μέσα να θέλεις να βρεις τα κλειδιά και να βγάζεις ένα ένα γατί απ'την ουρά έξω για να τα βρεις? Τι λέω Θεέ μου? Νυστάζω... πήρα δεύτερο καφέ...Σήμερα θα σχολάσω νωρίτερα... Click για ανάπτυξη... Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.876 24-06-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Περιεργα ευδιαθετος ειναι σημερα....μπορει να του εκατσε χτες Click για ανάπτυξη... Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:47 Η Αντα έγραψε: #13.877 24-06-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πρέπει να μάθεις ποια είναι, να τη καλοπιάνεις να του κάθεται κάθε μέρα... Αν και με το συγκεκριμένο, φοβάμαι ότι θα δυσκολεύεται η κακομοίρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.878 24-06-08 14:50 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Και εγω νυσταζα....εχω πιαστει και ολας απο το air condition, δεν μπορουσα να κατεβω απο το κρεβατι σημερα. Click για ανάπτυξη... To έχετε ψηλά? Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #13.879 24-06-08 14:51 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 692 693 694 695 696 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 694 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειναι παντρεμενος...λες να εχει γκομενα . Μπα δεν νομιζω... Click για ανάπτυξη... Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 24 Ιουνίου 2008 στις 14:55 Η Αντα έγραψε: #13.880 24-06-08 14:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το ίδιο ισχύει και για τη γυναίκα του... αν είναι ξινός, θα της τη σπάει και εκείνης και θα ξεσπάει σε σας! Click για ανάπτυξη... Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.