Birman-maniacs

Καλα δεν κανω πλακα, πολλες φορες ερχεται με τετοια μουτρα απο το πρωι, που λες σιγουρα αρπαχτηκε με τη γυναικα του....δεν εξηγειται αλλιως :/:

Τα πρωινά μούτρα δείχνουν 2 πράγματα.
Ή κακή προσωπική ζωή, ή επαγγελματική δυσαρέσκεια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To έχετε ψηλά?:hmm: Μήπως εννοείς το πολυέλαιο? :hmm:
Αν δεν πονουσα θα γελουσα :blink:. Οχι δεν εννοουσα το πολυελαιο...το κρεβατι μας ειναι απο αυτα με αποθηκευτικο χωρο...απεχει 10 εκατ απο το εδαφος βαλε αλλα 20 το αποθηκ. χωρο συν 20 -30 το στρωμα....θα ειναι δηλαδη 60 εκατοστα απο το πατωμα. Πονουσε τοσο η μεση μου που δεν μπορουσα να σηκωθω :/:Δοκιμασα τη ''σωστη ''διαδικασια, που λεει...σηκωνεσαι στο πλαι, και μετα βαζεις τα ποδια στο εδαφος ...αμ δε...ετσι κατεληξα να ''κυλησω '' απο το κρεβατι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν πονουσα θα γελουσα :blink:. Οχι δεν εννοουσα το πολυελαιο...το κρεβατι μας ειναι απο αυτα με αποθηκευτικο χωρο...απεχει 10 εκατ απο το εδαφος βαλε αλλα 20 το αποθηκ. χωρο συν 20 -30 το στρωμα....θα ειναι δηλαδη 60 εκατοστα απο το πατωμα. Πονουσε τοσο η μεση μου που δεν μπορουσα να σηκωθω :/:Δοκιμασα τη ''σωστη ''διαδικασια, που λεει...σηκωνεσαι στο πλαι, και μετα βαζεις τα ποδια στο εδαφος ...αμ δε...ετσι κατεληξα να ''κυλησω '' απο το κρεβατι
Α... έτσι εξηγείται... :hmm::lol:
Κι εμένα ψηλά είναι... απ'αυτά τα σιδερένια με τα... κάγκελα! ;):lol:

Το παγωτό σου αρέσει?

Α... έτσι εξηγείται... :hmm::lol:
Κι εμένα ψηλά είναι... απ'αυτά τα σιδερένια με τα... κάγκελα! ;):lol:
Σου αρεσει να δενεσαι ε? :lol: ή να τον δενεις ?? :lol::lol:

Σου αρεσει να δενεσαι ε? :lol: ή να τον δενεις ?? :lol::lol:
Πιο πολύ να.. κρατιέμαι... :redface::lol:
Αχ... είμαστε μόνες μας Αντούλα! Δεν έχουμε λογοκρισία! ;):lol:

Το παγωτό σου αρέσει?
Ναι ...γιαμ γιαμ....ειμαι φανατικη της σοκολατας ομως...Που σημαινει οτι στο ψυγειο μου δεν θα βρεις παγωτο φραουλα, πεπονι και αλλα κιχ κιχ φρουτα, ουτε και βανιλια σκετη. :down:

Πιο πολύ να.. κρατιέμαι... :redface::lol:
Αχ... είμαστε μόνες μας Αντούλα! Δεν έχουμε λογοκρισία! ;):lol:
Μου θυμησες μια ταινια - κωμωδια....που βγηκαν στο διπλανο διαμερισμα απο το κουνημα κατα τη διαρκεια του σεξ :lol::lol: και τους κοιτουσε με απορια ο γειτονας, ενω αυτοι ηταν μες στο σοβα και γυμνοι!!

Τελικα δεν μου ειπες θα ειμαστε μονες ή θα εχουμε ''παρεα'' ??:hmm:

Τελικα δεν μου ειπες θα ειμαστε μονες ή θα εχουμε ''παρεα'' ??:hmm:
Παρέα, το άτομο που σου είπα, για τον σκοπό που σου είπα...

Θα λείψω για λίγο, πάω να οργανώσω κάτι κι έρχομαι...;)

Παρέα, το άτομο που σου είπα, για τον σκοπό που σου είπα...
Α ωραια..... λες να φερει και τιποτα μαζι της ;););)??? κατι φουντωτο ας πουμε ?:lol:

Α ωραια..... λες να φερει και τιποτα μαζι της ;););)??? κατι φουντωτο ας πουμε ?:lol:
Για να γίνει γατοτριχοπόλεμος με τα δικά μου? Δεν ξέρω αν τα έφερε από το εξωτερικό... έχεις το site της να χαζέψεις??

το www.ragdolls.gr ? μην μου πεις οτι εφερε απο το εξωτερικο γατουλα? τωρα? αχχχχ θελω να ζουλησω, να ζουλησω πολυυυυυυ

Εχω παθει στερητικο, πρεπει να βρω γρηγορα κατι μαλακο και τρχωτο να χαιδεψω και να ζουληξω:confused:.....αχχ χαζεψα το σιτε και θελωωωωωωωωωωω!! θα με διωξει ο Γιωργος αν θα του φερω και αλλη γατα...

το www.ragdolls.gr ? μην μου πεις οτι εφερε απο το εξωτερικο γατουλα? τωρα? αχχχχ θελω να ζουλησω, να ζουλησω πολυυυυυυ
Ναι... απ'έξω θα τα έφερνε... αφού είναι σαν τα Βιρμανάκια δυσεύρετα... κανονίζουμε μετά συνάντηση στο δικό της σπίτι!!!

Εχω παθει στερητικο, πρεπει να βρω γρηγορα κατι μαλακο και τρχωτο να χαιδεψω και να ζουληξω:confused:.....αχχ χαζεψα το σιτε και θελωωωωωωωωωωω!! θα με διωξει ο Γιωργος αν θα του φερω και αλλη γατα...

Θυμάσαι παλιά τα συλλεκτικά χαρτάκια με διάφορα θέματα που μαζεύαμε? Ετσι θα μαζεύουμε και γατιά! Και θα ανταλάσσουμε τα διπλά μας!:lol:
Θα λέμε... "ε... :hmm:... Βιρμανάκι seal tabby έχω διπλό. Πάρτο και το ανταλάσσω με ένα ragdoll bicolor"! :lol:

Θυμάσαι παλιά τα συλλεκτικά χαρτάκια με διάφορα θέματα που μαζεύαμε? Ετσι θα μαζεύουμε και γατιά! Και θα ανταλάσσουμε τα διπλά μας!:lol:
Θα λέμε... "ε... :hmm:... Βιρμανάκι seal tabby έχω διπλό. Πάρτο και το ανταλάσσω με ένα ragdoll bicolor"! :lol:
Ε τι βλέπω,ανταλάσσετε γατάκαι χωρις εμένα;;;:lol:Γιούλη;;;:mad:

Ε τι βλέπω,ανταλάσσετε γατάκαι χωρις εμένα;;;:lol:Γιούλη;;;:mad:

Το' πιασες ε??? :lol:
Καλά τι γέλιο έκανα εκείνη τη μέρα.. :lol:

Λοιπόν πάμε... έχω 2 Βιρμανάκια...ανταλάσσω το ένα με ένα Σιαμεζάκι... :P

Θα έχουμε και άλμπουμ να τα κολάμε μέσα! :P:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back