Birman-maniacs

Πότε βρε Βάσια σταματά? Όταν την πάρεις αγκαλιά?? :blink:
Σαν μωρο κανει....τις κακομαθαινουμε απο μικρα, που ειμαστε συνεχεια απο πισω τους και αγκαλιτσα...και μετα που μεγαλωνουν γκρινιαζουν που δεν το κανουμε ΠΑΝΤΑ και συνεχεια :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πότε βρε Βάσια σταματά? Όταν την πάρεις αγκαλιά?? :blink:

οχι σταματαει οταν ξυπνησω και παω μαζι της στο σαλονι!σημερα σταματησε οταν την πηραμε στο κρεβατι να κοιμηθει μαζι μας:(λες και δεν την θελουμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαν μωρο κανει....τις κακομαθαινουμε απο μικρα, που ειμαστε συνεχεια απο πισω τους και αγκαλιτσα...και μετα που μεγαλωνουν γκρινιαζουν που δεν το κανουμε ΠΑΝΤΑ και συνεχεια :blink:

μα αυτη δεν θελει αγκαλια,αυτο ειναι το θεμα:(

μα αυτη δεν θελει αγκαλια,αυτο ειναι το θεμα:(
Η ''αγκαλια'' μπορει να ειναι κατι διαφορετικο σε καθεμια απο εμας.... μου φαινεται οτι εχει καπριτσια. Μπορει να μπαινει στην εφηβεια!! :blink:δεν ξερω αλλα πιστευω οπως στους ανθρωπους ετσι κ στα ζωα εχουν και αυτα αλλαγες στη συμπεριφορα τους, αναλογα με την ηλικια....μπορει να κανω και λαθος ετσι?:hmm:

Η ''αγκαλια'' μπορει να ειναι κατι διαφορετικο σε καθεμια απο εμας.... μου φαινεται οτι εχει καπριτσια. Μπορει να μπαινει στην εφηβεια!! :blink:δεν ξερω αλλα πιστευω οπως στους ανθρωπους ετσι κ στα ζωα εχουν και αυτα αλλαγες στη συμπεριφορα τους, αναλογα με την ηλικια....μπορει να κανω και λαθος ετσι?:hmm:

λες να εχω την εφηβη, την επαναστατρια?εμπρος μην κοιμαστε ολοι μαζι στον αγωνα?γκρνιαουυυ!:lol:

Το γελας?? αυριο μεθαυριο θα την δεις emo και θα σου πω εγω :lol:

:)καναμε και μπανιο στην κοιλιτσα και στα πισω ποδια γιατι γεμισαμε με Gel και οινοπνευμα!και τωρα τα πισω ειναι κατασπρα και τα μπροστα μαυρα χιχι

και το αμαξι περιττο να σας πω οτι ηταν μετα απο πλυσιμο πεντακαθαρο και τωρα ειναι με γουνα στα καθισματα!χιχι

φευγω σε λιγο κοριτσια, παω γυμναστηριο!αν θελετε παρτε με τηλ οταν μαζευτειτε!!:)

Γεια σου Βασια!! φιλακια :)

Καλο απογευμα!! φιλακια πολλα πολλα στα γκρινιαρικα μωρα σας!! χιχι:P

Καλημέρα!
Πως... ξημερωθήκατε σήμερα??? :hmm:
Οι Βρετανοί γεννήσανε! ;)

Καλημέρα!!!:D Μια χαρά ξημερώθηκα εγώ μονο που θα επρεπε να ήμουν κάπου στην Χαβάη, Αγιο Μαυρίκιο..:lol:

Καλημέρα!!!:D Μια χαρά ξημερώθηκα εγώ μονο που θα επρεπε να ήμουν κάπου στην Χαβάη, Αγιο Μαυρίκιο..:lol:
:lol::lol::lol::lol:
Συμφωνώ.... Βολέψου με το Περιστέρι... και μη ζητάς πολλά! :P
Έχεις και την εξωτική ύπαρξη δίπλα σου...αχάριστε...

Βασιλη μου... Στο site σου έχεις κ α τ α π λ η κ τ ι κ ά εκτροφεία... δε ξεκινάς σιγά σιγά να τους στέλνεις και κανένα γραμματάκι??;) Αντε... θέλουμε κι άλλους γαμπρούς... 'Εναν έχουμε κι αυτόν καταιδρωμένο! :lol:

:lol::lol::lol::lol:
Συμφωνώ.... Βολέψου με το Περιστέρι... και μη ζητάς πολλά! :P
Έχεις και την εξωτική ύπαρξη δίπλα σου...αχάριστε...
Ευτυχώς που είναι και η Κατερίνα που εχει κατι απο αυτά τα εξωτικά μέρη, αχάριστος δεν είμαι:D Πως είναι η Καλυψώ?

Ευτυχώς που είναι και η Κατερίνα που εχει κατι απο αυτά τα εξωτικά μέρη, αχάριστος δεν είμαι:D Πως είναι η Καλυψώ?
Καλά είναι.. αλλά ζημιάρα... χθες πήγε και μου λέρωσε μέσα στη μπανιέρα!:mad:Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει!
Δεν τη πάω για υπέρηχο τελικά.. Αν είναι έγκυος που δεν το νομίζω τελικά... θα φανεί σίγουρα όταν επιστρέψω από τις διακοπές στο τέλος της άλλης εβδομάδας....

Αχ..... :inlove:

IMG_2408-6ks.jpg

καλημερα!εμεις καλα πηγαμε το βραδυ!μονο το χαλι εριξε το πρωι το τερας και σε καποια στιγμη περασε σαν σιφουνας αναμεσα μας:(αλλα σχετικα καλα, χωρις νιαουυυ

Βασιλη μου... Στο site σου έχεις κ α τ α π λ η κ τ ι κ ά εκτροφεία... δε ξεκινάς σιγά σιγά να τους στέλνεις και κανένα γραμματάκι??;) Αντε... θέλουμε κι άλλους γαμπρούς... 'Εναν έχουμε κι αυτόν καταιδρωμένο! :lol:
Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω στείλει μονο ένα γράμμα αλλά σε δύο απ'τα κορυφαία κατα τη γνώμη μου εκτροφεία στην Ιταλία:D Και στα δύο μου είπαν να τους στείλω τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη για να κανονίσουν τα ζευγαρώματα. Εχω στείλει πολλά e-mail και φαίνονται εντάξει και οι δύο.. Τους είπα οτι ψάχνω αρσενικό seal point breed quality. Οποτε κάπου στον Δεκέμβρη πέφτει η περισυλλογή απο ενα αρσενικο Βιρμανάκι αν δεν αξιωθούν να ζευγαρώσουν τα δικά μας που μας εχουν βγάλει τη πίστη:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back