Birman-maniacs

Μωρέ αστ'αυτά... το περιεχόμενο την έκανε τη δουλειά... σιγά μη πρόλαβε να δει τα βατραχάκια! :P:lol:
η αληθεια ειναι οτι δεν προλαβε...:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η αληθεια ειναι οτι δεν προλαβε...:D

ντροπη μαμα, ντροπη να λες και να κανεις τετοια...αλλα ο σκοπος ηταν ιερος;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ααααχ παιδι μου,η αναγκη με εσπρωξε...:lol::lol:

Δαναη μου αρεσει πολυ η φωτο που εβαλες με τον Μελανωρ στο αβαταρ...τι ειναι αυτο, πανω στο οποιο καθεται?

Ετσι θα πεισεις κ την Αθηνα...σου αρεσει δεν σου αρεσει ο Μορφεας, αυτον θα παρεις και θα παντρευτεις:redface:

Δαναη μου αρεσει πολυ η φωτο που εβαλες με τον Μελανωρ στο αβαταρ...τι ειναι αυτο, πανω στο οποιο καθεται?
ειναι μια πετσετα..τωρα πια ειναι μια κατεστραμενη πετσετα...

Ετσι θα πεισεις κ την Αθηνα...σου αρεσει δεν σου αρεσει ο Μορφεας, αυτον θα παρεις και θα παντρευτεις:redface:
εχει καλη προικα?????600 γιδοπροβατα?

εχει καλη προικα?????600 γιδοπροβατα?

καλε τι λες?παιδι απο ΒΠ ειναι!!μας φτανει αυτο!!πως απο οτι κι οτι....με ενα επιπεδο, με σπιτι απο τζακι..:lol:

καλε τι λες?παιδι απο ΒΠ ειναι!!μας φτανει αυτο!!πως απο οτι κι οτι....με ενα επιπεδο, με σπιτι απο τζακι..:lol:
Μαλιστα....και μετα μπορεις να τον σουβλισεις, αν δεν κανει ''σωστα'' τη δουλεια του...ή απλα αντιδρασει οπως εκεινη η γατουλα που ελεγες πιο πριν!! :lol:

ειναι μια πετσετα..τωρα πια ειναι μια κατεστραμενη πετσετα...
Γιατι μωρε...τι την εκανε τη πετσετα και στην κατεστρεψε? και της Πισου της αρεσει να καθεται πανω στις πετσετες....και καποια αλλη μου ειχε πει, οτι χωνεται σε πετσετες :hmm:ποια ηταν, ποια ηταν?

το Αθηνιω!αυριο φωτο!σημερα εχω αλλο υπολογιστη γι αυτο δεν τις εβαλα!ελα στο msn Αντα!

Οκ!! ερχομαι!!

μηπως πηγε στον διασημο πλεον κτηνιατρο με την ξεπερασμενη τεχνικη?:hmm:

Ο διάσημος κτηνίατρος με την ξεπερασμένη τεχνική μας έδωσε το χρόνο και τις γνώσεις του σε μια συνάντηση που έγινε την Κυριακή...Αν ρίχνατε λίγο τη μύτη σας και ερχόσασταν, θα μαθαίνατε πράγματα και θα ξέρατε πώς να προλάβετε ασθένειες της γάτας σας...Αλλά, τι λέω η ηλίθια...Έχετε κοτζάμ 4 επιστήμονες εδώ...τι να τον κάνετε ένα βλάκα γιατρό, ε; Ελπίζω να μη χρειαστείτε ποτέ να πάτε σε τέτοιους κτηνίατρους, πάντως... Και απορώ...πώς τον κοροϊδεύετε έτσι ενώ δεν τον έχετε γνωρίσει προσωπικά...Το θεωρώ, το λιγότερο, αναξιοπρεπές και ανάγωγο...

ΥΓ: παρεπιπτόντως...το όνομά του είναι Δον Καμίλο...:lol:

Λοιπόν σε αυτό το εκτροφείο πιο πολυ εναποθέτω τις ελπιδες μου τον Αυγουστο-Σεπτεμβριο:) Τη Clarisse τη γνωρισα μεσα απο πολλα e-mail, οποτε περιμένω να δω τι θα μου πεί τον Αυγουστο-Σεπτεμβριο. Θέλω να πάρω γατάκι απο αυτά τα γατιά τα οποία μου αρεσαν παρα παρα πολύ μολις τα ειδα(το μοναδικο ισως chocolate που ειδα και μου αρεσει:lol:)

Ο πατέρας Nougat

nougatcc4.jpg

Και η Cleopatre

cleopatre2ws4.jpg

Γατάκι απο προηγουμενες γέννες
01um5.jpg

Ξέρετε πως εκτιμω ιδιαιτερα τη γνωμη σας οποτε σας ακουω!!! Μόνο σε μένα αρέσουν, όπως και το Rasar?:lol::lol::lol:

Είναι κουκλάκια!Εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ και οι γονείς,και οι προηγούμενες γέννες τους.Σοκολατενιο θα πάρει τελικά;(ωραίο όνομα έχει ο μπαμπας του)

Ο διάσημος κτηνίατρος με την ξεπερασμένη τεχνική μας έδωσε το χρόνο και τις γνώσεις του σε μια συνάντηση που έγινε την Κυριακή...Αν ρίχνατε λίγο τη μύτη σας και ερχόσασταν, θα μαθαίνατε πράγματα και θα ξέρατε πώς να προλάβετε ασθένειες της γάτας σας...Αλλά, τι λέω η ηλίθια...Έχετε κοτζάμ 4 επιστήμονες εδώ...τι να τον κάνετε ένα βλάκα γιατρό, ε; Ελπίζω να μη χρειαστείτε ποτέ να πάτε σε τέτοιους κτηνίατρους, πάντως... Και απορώ...πώς τον κοροϊδεύετε έτσι ενώ δεν τον έχετε γνωρίσει προσωπικά...Το θεωρώ, το λιγότερο, αναξιοπρεπές και ανάγωγο...

ΥΓ: παρεπιπτόντως...το όνομά του είναι Δον Καμίλο...:lol:
Ποιος είναι αυτός ο Don Camilo Skotono tis Gates?:lol::lol::lol:
Κανονικά απο αυτά που ακούω επρεπε να λεγοταν Terminator.. Ηρθαν οι γνώσεις του απο το μέλλον για να εξοντώσουν ολες τις γάτες:lol::lol:
Πρέπει να ειναι κορυφαίος..

Είναι κουκλάκια!Εμένα μου άρεσαν πάρα πολύ και οι γονείς,και οι προηγούμενες γέννες τους.Σοκολατενιο θα πάρει τελικά;(ωραίο όνομα έχει ο μπαμπας του)
Για αρσενικό seal point πάω τώρα τι θα πάρω.. <-- (Βάσια:lol:)
Ναι το Nougat κατι σε σοκολάτα μου φέρνει:D

Να τη η φλασιά απ'τα αγγλικά, nougat αμύγδαλο σημαίνει;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back