Birman-maniacs

Να τη η φλασιά απ'τα αγγλικά, nougat αμύγδαλο σημαίνει;)
Είναι η πραλίνα,όχι το αμύγδαλο.:DΟπότε φαντάσου τι μωρά θα κάνουν!Για πετ προσανατολίζεσαι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι η πραλίνα,όχι το αμύγδαλο.:DΟπότε φαντάσου τι μωρά θα κάνουν!Για πετ προσανατολίζεσαι;
Τι? Με πρόδωσαν τα πτυχία μου..:D Θα χρησιμοποιησω το proficiency για χαρτι τουαλέτας:lol: Αν και ήμουν σίγουρος οτι σημαίνει αμύγδαλο:hmm:Τέλος πάντων θα το κοιτάξω στο λεξικό γιατί δεν κάνω λάθος εύκολα;):lol: Για breed/show quality πάω.. ή μάλλον καλύτερα για 900 ευρώ πάω..:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιστεύω θα κάνουν πολυ ωραία γατάκια είτε πάρουν απο το ενα είτε πάρουν απο το αλλο χαρακτηριστικά:) Σημασία εχει να δώ τι θα μου πεί τελη Αυγούστου για να το κλεισω. Σκέφτομαι να της δώσω και προκαταβολή ετσι αν μου τη κάνει να παω απο εκει να τη πλακωσω στις σφαλιαρες:lol:

Λοιπόν το λεξικό λέει αμυγδαλωτό,μαντολάτο οπότε μάλλον επεσα μέσα;) Τι κάνει αμα βαριεται ο ανθρωπος:lol: Το χάσαμε τελείως:lol:

Βρε λες;Τέλος πάντων,ότι και να σημαίνει γλύκισμα θα είναι.Σου κάνουν τους δύσκολους οι εκτροφείς;Άλλους υποψηφίους έχεις σαν εναλλακτικές;Είναι και πολλά τα λεφτά...

Για breed/show quality πάω.. ή μάλλον καλύτερα για 900 ευρώ πάω..:lol::lol:
Σε βλέπω συνειδητοποιημένο πάντως:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up:

Βρε λες;Τέλος πάντων,ότι και να σημαίνει γλύκισμα θα είναι.Σου κάνουν τους δύσκολους οι εκτροφείς;Άλλους υποψηφίους έχεις σαν εναλλακτικές;Είναι και πολλά τα λεφτά...
"Είναι πολλά τα λεφτά Αρη" να λές καλύτερα:lol:
Τι να κάνουμε όμως.. αδυναμίες είναι αυτές!! Αν και το βλέπω αλλιώς με τα λέφτά, πιστεύω οτι ειναι τα τσιγάρα πολλών μηνών απο τοτε που το εκοψα:lol: Εχω εναλλακτικές αλλά ολοι ψιλοείναι περίεργοι ρε γμτ και δεν πολυτρελλαίνομαι με τα γατιά τους:/: Αυτή δεν μου εχει δείξει τιποτα μεχρι στιγμης αλλα δε ξέρω αν θα μου τα βγάλει στο μέλλον..

Καληνυχτα:)

Καληνύχτα...και όνειρα βιρμανικά!!!!;):lol:

Kοιμάστε κι ονειρεύεστε ε?
Μα γιατί δεν είναι κανένας μέσα καλέ??:blink:Περίεργο...:hmm:

Βασίλη πανέμορφα τα γατιά που μας έστειλες... Καλή επιτυχία...
Είναι στο στυλ σου... σου αρέσουν οι στυβαρές Βιρμανές με ύφος Βασσιλικό...κι όχι οι πονηρόφατσες...Έχω ένα καλό προαίσθημα για την Clarise... βέβαια εγώ μόνο καλά προαισθήματα έχω...:lol:

Παιδιά εγώ nougat ξέρω ότι είναι η πραλίνα... αλλά μου θυμίζει φουντούκι κι όχι αμύγδαλο... η μερέντα έχει πραλίνα φουντουκιού και είναι καφέ...Καλά το αναλύσαμε επιστημονικά το όνομα ε?

Kοιμάστε κι ονειρεύεστε ε?
Μα γιατί δεν είναι κανένας μέσα καλέ??:blink:Περίεργο...:hmm:

Βασίλη πανέμορφα τα γατιά που μας έστειλες... Καλή επιτυχία...
Είναι στο στυλ σου... σου αρέσουν οι στυβαρές Βιρμανές με ύφος Βασσιλικό...κι όχι οι πονηρόφατσες...Έχω ένα καλό προαίσθημα για την Clarise... βέβαια εγώ μόνο καλά προαισθήματα έχω...:lol:

Παιδιά εγώ nougat ξέρω ότι είναι η πραλίνα... αλλά μου θυμίζει φουντούκι κι όχι αμύγδαλο... η μερέντα έχει πραλίνα φουντουκιού και είναι καφέ...Καλά το αναλύσαμε επιστημονικά το όνομα ε?
μαρι Γιουλη μεσα εισαι?

Λοιπόν σε αυτό το εκτροφείο πιο πολυ εναποθέτω τις ελπιδες μου τον Αυγουστο-Σεπτεμβριο:) Τη Clarisse τη γνωρισα μεσα απο πολλα e-mail, οποτε περιμένω να δω τι θα μου πεί τον Αυγουστο-Σεπτεμβριο. Θέλω να πάρω γατάκι απο αυτά τα γατιά τα οποία μου αρεσαν παρα παρα πολύ μολις τα ειδα(το μοναδικο ισως chocolate που ειδα και μου αρεσει:lol:)

Ο πατέρας Nougat

nougatcc4.jpg

Και η Cleopatre

cleopatre2ws4.jpg

Γατάκι απο προηγουμενες γέννες
01um5.jpg

Ξέρετε πως εκτιμω ιδιαιτερα τη γνωμη σας οποτε σας ακουω!!! Μόνο σε μένα αρέσουν, όπως και το Rasar?:lol::lol::lol:
Βασιλη ειναι super ...ορμα....

Ο διάσημος κτηνίατρος με την ξεπερασμένη τεχνική μας έδωσε το χρόνο και τις γνώσεις του σε μια συνάντηση που έγινε την Κυριακή...Αν ρίχνατε λίγο τη μύτη σας και ερχόσασταν, θα μαθαίνατε πράγματα και θα ξέρατε πώς να προλάβετε ασθένειες της γάτας σας...Αλλά, τι λέω η ηλίθια...Έχετε κοτζάμ 4 επιστήμονες εδώ...τι να τον κάνετε ένα βλάκα γιατρό, ε; Ελπίζω να μη χρειαστείτε ποτέ να πάτε σε τέτοιους κτηνίατρους, πάντως... Και απορώ...πώς τον κοροϊδεύετε έτσι ενώ δεν τον έχετε γνωρίσει προσωπικά...Το θεωρώ, το λιγότερο, αναξιοπρεπές και ανάγωγο...

ΥΓ: παρεπιπτόντως...το όνομά του είναι Δον Καμίλο...:lol:
βρε βρε βρε.....σαν τα χιονια!!!!!βλεπω μας διαβαζεις Φωτεινη ε?εσυ που καταλαβες σε ποιον αναφερομαι εγω?εισαι μεντιουμ?
Θα μου επιτρεψεις αλλα η μυτη μας ειναι μια χαρα στο υψος της και δεν δεχεται υποδειξεις απο σενα...
κι εμεις ευχομαστε να μην αναγκαστουμε να προσφυγουμε σε εναν τετοιο κτηνιατρο και να υπαρχουν κοντα μας καλυτεροι..
Η αναγωγη εχει δειξει ποια ειναι εδω μεσα..

Ποιος είναι αυτός ο Don Camilo Skotono tis Gates?:lol::lol::lol:
Κανονικά απο αυτά που ακούω επρεπε να λεγοταν Terminator.. Ηρθαν οι γνώσεις του απο το μέλλον για να εξοντώσουν ολες τις γάτες:lol::lol:
Πρέπει να ειναι κορυφαίος..
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:να ενας ανθρωπος με χιουμορ!!!!!!!!!μπραβο ρε βασιλη!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:να ενας ανθρωπος με χιουμορ!!!!!!!!!μπραβο ρε βασιλη!!!!!!
Μόνο με χιούμορ να αντιμετωπίζουμε τις διαφωνίες μας.. Ο ισορροπημένος άνθρωπος έτσι πρέπει να φέρεται...

Μόνο με χιούμορ να αντιμετωπίζουμε τις διαφωνίες μας.. Ο ισορροπημένος άνθρωπος έτσι πρέπει να φέρεται...
συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!!!:):):):)

Γιουλη πηγα απο τους brithish και ζηλευω...θελω κι εγω μωροοοο
θα γκρινιαξω!!!!!!!!!!!!(ουτε παιδι μου να ηταν η Βασια ε?):lol::lol::lol::lol:

καληνυχτα Γιουλακο μου !!!!!!παω να την πεσω!!!!!!:):):)

Αντε Δανάκο μου.. πήγαινε να ονειρευτείς το Βιρμανάκι σου... Ο Βασίλης ήδη το ονειρεύεται...:lol:
Η Βάσια κοιμάται γλυκά στην αγκαλιά του ροχαλίτσα της... η Αθηνά κάπου στο μπαλκόνι θα βολοδέρνει... νιεεεεεεε...
'Οσο για την Άντα, μάλλον θα έχει κατέβει απ'το πολυέλαιο:redface: και θα κοιμάται γλυκά με τον Άλφι στη κοιλίτσα...

Καληνύχτα Βιρμανόπαιδα!
Εις αύριον τα...σπουδαία! ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back