Birman-maniacs

Γιουλη πηγα απο τους brithish και ζηλευω...θελω κι εγω μωροοοο
θα γκρινιαξω!!!!!!!!!!!!(ουτε παιδι μου να ηταν η Βασια ε?):lol::lol::lol::lol:
Γιατί η εγγονή η Αθηνά? Σοι το Βασίλειο! :lol:
Να πας στο gallery να δεις τα γατάκια της Ραίσας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πριν φυγω:nougat (νουγκα)στα γαλλικα σημαινει το γαλλικο μαντολατο,
τα αγγλικα ομοιως,το μαντολατο..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε Δανάκο μου.. πήγαινε να ονειρευτείς το Βιρμανάκι σου... Ο Βασίλης ήδη το ονειρεύεται...:lol:
Η Βάσια κοιμάται γλυκά στην αγκαλιά του ροχαλίτσα της... η Αθηνά κάπου στο μπαλκόνι θα βολοδέρνει... νιεεεεεεε...
'Οσο για την Άντα, μάλλον θα έχει κατέβει απ'το πολυέλαιο:redface: και θα κοιμάται γλυκά με τον Άλφι στη κοιλίτσα...

Καληνύχτα Βιρμανόπαιδα!
Εις αύριον τα...σπουδαία! ;)
μου αρεσει που ηδη φανταζεσαι τι γινεται στις ζωες των αλλων(a pro po ωραια ταινια):):)
παω στον αρκουδιτσο μου!!!!!:P

μου αρεσει που ηδη φανταζεσαι τι γινεται στις ζωες των αλλων(a pro po ωραια ταινια):):)
παω στον αρκουδιτσο μου!!!!!:P

Καλημέρα!
Δεν τις φαντάζομαι... εσείς τις περιγράφετε! ;)
με....ή χωρίς λεπτομέρειες...!:P:lol:

Βασάκο μέσα είσαι??
Τι κάνεις? Πως κοιμηθήκατε??

Καλημερα!μια χαρα με air condition πουθ διωχνει τις γατες μακρυα.....:)καλα ειναι αρχιζει και το κοβει, νιαουριζει μονο οταν ξυπναμε κατι ειναι κι αυτο!Βασιλη τα γατια ΤΕΛΕΙΑ!!!αντε συμπεθερε Γ, λοιπον θα φερετε ολοι τους γατους σας και αν κατσει σε κανενα το Αθηνιω να με φτυσετε!!!:lol:

:blink:Γιουλη τι εκανες τοσο αργα μεσα?καντε ενα τηλεφωνο τσουπ να μπω...να σου πω δεν παιρνεις και τον υπολογιστη μαζι?φορητο δεν ειπες εχεις?αντε τσουπ στη βαλιτσα και ουτε γατα ουτε ζημια

DSCN0764.jpg
επειδη σας το εταξα!οχι δεν την εβαλα εγω εκει, μονη της βρηκε την καθαρη πετσετα θαλασσης και τσουπ ας τυλιχθω εχει και κρυο!και οταν τη ειδε η μαμα και της ειπε "Αθηνα" αυτη απανταει οπως βλεπετε "νιεεεε" την επιασα στο τελος του εεεε!:lol:

DSCN0765.jpg
και ξανα νανι!!!

DSCN0761.jpg
αλλη μια!

DSCN0762.jpg
αλλη μια!

:blink:Γιουλη τι εκανες τοσο αργα μεσα?καντε ενα τηλεφωνο τσουπ να μπω...να σου πω δεν παιρνεις και τον υπολογιστη μαζι?φορητο δεν ειπες εχεις?αντε τσουπ στη βαλιτσα και ουτε γατα ουτε ζημια
Στο μυαλό μου είσαι... το σκεφτόμουν....Απλά είναι βαρύ γιατί είναι παλιάς τεχνολογίας... αλλά σάμπως εγώ θα κουβαλήσω τις βαλίτσες?
Με το αεροπλάνο θα πάμε...
Αγάπη μου...πέτρες έβαλες μέσα? Όχι μωρό μου... απλά όλες μου τις φίλες και τα γατιά μας!!:blink::lol:

βρε βρε βρε.....σαν τα χιονια!!!!!βλεπω μας διαβαζεις Φωτεινη ε?εσυ που καταλαβες σε ποιον αναφερομαι εγω?εισαι μεντιουμ?
Θα μου επιτρεψεις αλλα η μυτη μας ειναι μια χαρα στο υψος της και δεν δεχεται υποδειξεις απο σενα...
κι εμεις ευχομαστε να μην αναγκαστουμε να προσφυγουμε σε εναν τετοιο κτηνιατρο και να υπαρχουν κοντα μας καλυτεροι..
Η αναγωγη εχει δειξει ποια ειναι εδω μεσα..

Ναι, είδες; Όταν βαριέμαι και δεν έχω τίποτα καλύτερο να κάνω ασχολούμαι με βλακείες...:lol: Είμαι μέντιουμ, Δανάη μου, δεν στο έχω πει; Κι εσύ μέντιουμ είσαι, αλλά δεν το ξέρεις ακόμα:lol: Δε μου λες..πώς τη σηκώσατε τη μύτη; Με επέμβαση στον πλαστικό; Για δεν πάς και σε έναν άλλο γιατρό να σου διορθώσει και τη γλώσσα; Και ρώτα τη φίλη σου ποιά είναι πιο ανάγωγη από τις δυο μας...;)

Ποιος είναι αυτός ο Don Camilo Skotono tis Gates?:lol::lol::lol:
Κανονικά απο αυτά που ακούω επρεπε να λεγοταν Terminator.. Ηρθαν οι γνώσεις του απο το μέλλον για να εξοντώσουν ολες τις γάτες:lol::lol:
Πρέπει να ειναι κορυφαίος..

Γέλασα πάρα πολύ...ξεκαρδίστηκα...μη μου κάνεις τέτοια στην ηλικία μου, πρέπει να προσέχω μην πάθω κανένα έμφραγμα, κανένα εγκεφαλικό...ξέρεις, εσύ... Για δε μας λες κι εμάς τι γνώσεις είναι αυτές που εξοντώνουν γατιά, να μας ανοίξεις τα μάτια; Πανεπιστημιακές; Για να μην πάθουμε κι εμείς το ίδιο, ε;

Γιούλη ακους κατι?μπααααα οι 2 μας ειμαστε χαχα:lol::lol:

Ωχ, ωχ, ωχ...πήραν φωτιά τα ΠΜ...:P Πάω να βάλω κράνος...

Στο μυαλό μου είσαι... το σκεφτόμουν....Απλά είναι βαρύ γιατί είναι παλιάς τεχνολογίας... αλλά σάμπως εγώ θα κουβαλήσω τις βαλίτσες?
Με το αεροπλάνο θα πάμε...
Αγάπη μου...πέτρες έβαλες μέσα? Όχι μωρό μου... απλά όλες μου τις φίλες και τα γατιά μας!!:blink::lol:

σαφως και να τον παρεις...και οταν λειπει τσουππ....αντε βαλε και το msn......:up:

ου ου !κανεις εδω?Γιουλη μπαινει και η Αντα!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back