Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:52 Η Αντα έγραψε: #14.581 27-06-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εμενα ετσι στα αυτια μας!!!και ολο και πιο δυνατα... Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο του ηταν σημερα, που εχω τη γυναικα για το σπιτι, και ειναι ολη μερα στο μπαλκονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.582 27-06-08 11:53 Sureilizer...μηπως εκανα γκαφα, και εισαι γυναικα? Click για ανάπτυξη... Οχι αντρας ειμαι,με λενε Θοδωρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:53 Ο erefer έγραψε: #14.583 27-06-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Βασιλη...τι καλα που μου ξερεις γερμανικα...εγω δεν καταλαβα ντιπ για ντιπ απο αυτα τα σιτε. Μονο τις φωτογραφιες χαζευα..ολα μου αρεσαν, ολα τα ηθελα!! Click για ανάπτυξη... Αντα μου να ειναι καλα η μεταφραση του Google δεν εχω ιδέα απο Γερμανικά!! Ασε που δεν τα γουστάρω και καθόλου, βάρβαρη γλώσσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #14.584 27-06-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Sureilizer: Eυχαριστω!Θα τον σφιξω στην αγκαλια μου καπου στα μεσα Σεμπτεμβρη... Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχη μενεις, για να ερθουμε να ζουληξουμε και εμεις?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Αντα έγραψε: #14.585 27-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Sureilizer: Οχι αντρας ειμαι,με λενε Θοδωρη. Click για ανάπτυξη... Α οκ...χαρηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η Αντα έγραψε: #14.586 27-06-08 11:56 Τι εχει το προγραμμα σημερα αγορακια και κοριτσακια? μπανακι? ξαπλα στη παραλια? αχχ εγω εδω στο γραφειο......να με ζαλιζει το αφεντικο. Μου το παιζει και βαρυ πεπονι στο θεμα της αδειας.....μου τη δινει,αλλα υπαρχει το ρισκο να γυρισω πισω αν προκυψει κατι σημαντικο. Μην πω καμια κουβεντα τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η Raisa έγραψε: #14.587 27-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα!!! Raisa ευχαριστώ πολύ Κάθε βοήθεια είναι δεκτή σε αυτές τις δύσκολες-κρίσιμες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα βιρμανακια!Βασίλη,σου έκανε κλικ κανένα απο τα βιρμανάκια που σου έδειξε η Raisa;Σε ένα νομιζω πηρε το ματι μου ενα seal αγοράκι καθως τα κοιταξα βιαστικα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν είδα τους γονεις ομως, τώρα στέλνω e-mail για περισσότερες πληροφορίες Click για ανάπτυξη... Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.588 27-06-08 11:56 ε ποια περιοχη μενεις, για να ερθουμε να ζουληξουμε και εμεις?? χι χι Click για ανάπτυξη... Μενω Κουκακι ειναι κοντα στο κεντρο της Αθηνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η Raisa έγραψε: #14.589 27-06-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αντα μου να ειναι καλα η μεταφραση του Google δεν εχω ιδέα απο Γερμανικά!! Ασε που δεν τα γουστάρω και καθόλου, βάρβαρη γλώσσα!!! Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά ....σε μερικά έχει να διαλέξεις γλώσσα...πάτε στην αρχική σελίδα κάθε φορά και δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο erefer έγραψε: #14.590 27-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η moukelis έγραψε: #14.591 27-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #14.592 27-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτε....εσείς τα λέτε αυτά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #14.593 27-06-08 12:30 ολοι μαζι στην αναζητηση ....που ντο που ντο τα γατακι, ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο erefer έγραψε: #14.594 27-06-08 13:10 Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #14.595 27-06-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κι εμενα ετσι στα αυτια μας!!!και ολο και πιο δυνατα... Click για ανάπτυξη... Το καλυτερο του ηταν σημερα, που εχω τη γυναικα για το σπιτι, και ειναι ολη μερα στο μπαλκονι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:53 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.582 27-06-08 11:53 Sureilizer...μηπως εκανα γκαφα, και εισαι γυναικα? Click για ανάπτυξη... Οχι αντρας ειμαι,με λενε Θοδωρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:53 Ο erefer έγραψε: #14.583 27-06-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Βασιλη...τι καλα που μου ξερεις γερμανικα...εγω δεν καταλαβα ντιπ για ντιπ απο αυτα τα σιτε. Μονο τις φωτογραφιες χαζευα..ολα μου αρεσαν, ολα τα ηθελα!! Click για ανάπτυξη... Αντα μου να ειναι καλα η μεταφραση του Google δεν εχω ιδέα απο Γερμανικά!! Ασε που δεν τα γουστάρω και καθόλου, βάρβαρη γλώσσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #14.584 27-06-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Sureilizer: Eυχαριστω!Θα τον σφιξω στην αγκαλια μου καπου στα μεσα Σεμπτεμβρη... Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχη μενεις, για να ερθουμε να ζουληξουμε και εμεις?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Αντα έγραψε: #14.585 27-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Sureilizer: Οχι αντρας ειμαι,με λενε Θοδωρη. Click για ανάπτυξη... Α οκ...χαρηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η Αντα έγραψε: #14.586 27-06-08 11:56 Τι εχει το προγραμμα σημερα αγορακια και κοριτσακια? μπανακι? ξαπλα στη παραλια? αχχ εγω εδω στο γραφειο......να με ζαλιζει το αφεντικο. Μου το παιζει και βαρυ πεπονι στο θεμα της αδειας.....μου τη δινει,αλλα υπαρχει το ρισκο να γυρισω πισω αν προκυψει κατι σημαντικο. Μην πω καμια κουβεντα τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η Raisa έγραψε: #14.587 27-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα!!! Raisa ευχαριστώ πολύ Κάθε βοήθεια είναι δεκτή σε αυτές τις δύσκολες-κρίσιμες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα βιρμανακια!Βασίλη,σου έκανε κλικ κανένα απο τα βιρμανάκια που σου έδειξε η Raisa;Σε ένα νομιζω πηρε το ματι μου ενα seal αγοράκι καθως τα κοιταξα βιαστικα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν είδα τους γονεις ομως, τώρα στέλνω e-mail για περισσότερες πληροφορίες Click για ανάπτυξη... Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.588 27-06-08 11:56 ε ποια περιοχη μενεις, για να ερθουμε να ζουληξουμε και εμεις?? χι χι Click για ανάπτυξη... Μενω Κουκακι ειναι κοντα στο κεντρο της Αθηνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η Raisa έγραψε: #14.589 27-06-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αντα μου να ειναι καλα η μεταφραση του Google δεν εχω ιδέα απο Γερμανικά!! Ασε που δεν τα γουστάρω και καθόλου, βάρβαρη γλώσσα!!! Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά ....σε μερικά έχει να διαλέξεις γλώσσα...πάτε στην αρχική σελίδα κάθε φορά και δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο erefer έγραψε: #14.590 27-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η moukelis έγραψε: #14.591 27-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #14.592 27-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτε....εσείς τα λέτε αυτά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #14.593 27-06-08 12:30 ολοι μαζι στην αναζητηση ....που ντο που ντο τα γατακι, ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο erefer έγραψε: #14.594 27-06-08 13:10 Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #14.595 27-06-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Sureilizer...μηπως εκανα γκαφα, και εισαι γυναικα? Click για ανάπτυξη... Οχι αντρας ειμαι,με λενε Θοδωρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:53 Ο erefer έγραψε: #14.583 27-06-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Βασιλη...τι καλα που μου ξερεις γερμανικα...εγω δεν καταλαβα ντιπ για ντιπ απο αυτα τα σιτε. Μονο τις φωτογραφιες χαζευα..ολα μου αρεσαν, ολα τα ηθελα!! Click για ανάπτυξη... Αντα μου να ειναι καλα η μεταφραση του Google δεν εχω ιδέα απο Γερμανικά!! Ασε που δεν τα γουστάρω και καθόλου, βάρβαρη γλώσσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #14.584 27-06-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Sureilizer: Eυχαριστω!Θα τον σφιξω στην αγκαλια μου καπου στα μεσα Σεμπτεμβρη... Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχη μενεις, για να ερθουμε να ζουληξουμε και εμεις?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Αντα έγραψε: #14.585 27-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Sureilizer: Οχι αντρας ειμαι,με λενε Θοδωρη. Click για ανάπτυξη... Α οκ...χαρηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η Αντα έγραψε: #14.586 27-06-08 11:56 Τι εχει το προγραμμα σημερα αγορακια και κοριτσακια? μπανακι? ξαπλα στη παραλια? αχχ εγω εδω στο γραφειο......να με ζαλιζει το αφεντικο. Μου το παιζει και βαρυ πεπονι στο θεμα της αδειας.....μου τη δινει,αλλα υπαρχει το ρισκο να γυρισω πισω αν προκυψει κατι σημαντικο. Μην πω καμια κουβεντα τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η Raisa έγραψε: #14.587 27-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα!!! Raisa ευχαριστώ πολύ Κάθε βοήθεια είναι δεκτή σε αυτές τις δύσκολες-κρίσιμες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα βιρμανακια!Βασίλη,σου έκανε κλικ κανένα απο τα βιρμανάκια που σου έδειξε η Raisa;Σε ένα νομιζω πηρε το ματι μου ενα seal αγοράκι καθως τα κοιταξα βιαστικα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν είδα τους γονεις ομως, τώρα στέλνω e-mail για περισσότερες πληροφορίες Click για ανάπτυξη... Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.588 27-06-08 11:56 ε ποια περιοχη μενεις, για να ερθουμε να ζουληξουμε και εμεις?? χι χι Click για ανάπτυξη... Μενω Κουκακι ειναι κοντα στο κεντρο της Αθηνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η Raisa έγραψε: #14.589 27-06-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αντα μου να ειναι καλα η μεταφραση του Google δεν εχω ιδέα απο Γερμανικά!! Ασε που δεν τα γουστάρω και καθόλου, βάρβαρη γλώσσα!!! Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά ....σε μερικά έχει να διαλέξεις γλώσσα...πάτε στην αρχική σελίδα κάθε φορά και δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο erefer έγραψε: #14.590 27-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η moukelis έγραψε: #14.591 27-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #14.592 27-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτε....εσείς τα λέτε αυτά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #14.593 27-06-08 12:30 ολοι μαζι στην αναζητηση ....που ντο που ντο τα γατακι, ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο erefer έγραψε: #14.594 27-06-08 13:10 Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #14.595 27-06-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Βασιλη...τι καλα που μου ξερεις γερμανικα...εγω δεν καταλαβα ντιπ για ντιπ απο αυτα τα σιτε. Μονο τις φωτογραφιες χαζευα..ολα μου αρεσαν, ολα τα ηθελα!! Click για ανάπτυξη... Αντα μου να ειναι καλα η μεταφραση του Google δεν εχω ιδέα απο Γερμανικά!! Ασε που δεν τα γουστάρω και καθόλου, βάρβαρη γλώσσα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:53 Η Αντα έγραψε: #14.584 27-06-08 11:53 Αρχική Δημοσίευση από Sureilizer: Eυχαριστω!Θα τον σφιξω στην αγκαλια μου καπου στα μεσα Σεμπτεμβρη... Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχη μενεις, για να ερθουμε να ζουληξουμε και εμεις?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Αντα έγραψε: #14.585 27-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Sureilizer: Οχι αντρας ειμαι,με λενε Θοδωρη. Click για ανάπτυξη... Α οκ...χαρηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η Αντα έγραψε: #14.586 27-06-08 11:56 Τι εχει το προγραμμα σημερα αγορακια και κοριτσακια? μπανακι? ξαπλα στη παραλια? αχχ εγω εδω στο γραφειο......να με ζαλιζει το αφεντικο. Μου το παιζει και βαρυ πεπονι στο θεμα της αδειας.....μου τη δινει,αλλα υπαρχει το ρισκο να γυρισω πισω αν προκυψει κατι σημαντικο. Μην πω καμια κουβεντα τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η Raisa έγραψε: #14.587 27-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα!!! Raisa ευχαριστώ πολύ Κάθε βοήθεια είναι δεκτή σε αυτές τις δύσκολες-κρίσιμες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα βιρμανακια!Βασίλη,σου έκανε κλικ κανένα απο τα βιρμανάκια που σου έδειξε η Raisa;Σε ένα νομιζω πηρε το ματι μου ενα seal αγοράκι καθως τα κοιταξα βιαστικα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν είδα τους γονεις ομως, τώρα στέλνω e-mail για περισσότερες πληροφορίες Click για ανάπτυξη... Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.588 27-06-08 11:56 ε ποια περιοχη μενεις, για να ερθουμε να ζουληξουμε και εμεις?? χι χι Click για ανάπτυξη... Μενω Κουκακι ειναι κοντα στο κεντρο της Αθηνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η Raisa έγραψε: #14.589 27-06-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αντα μου να ειναι καλα η μεταφραση του Google δεν εχω ιδέα απο Γερμανικά!! Ασε που δεν τα γουστάρω και καθόλου, βάρβαρη γλώσσα!!! Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά ....σε μερικά έχει να διαλέξεις γλώσσα...πάτε στην αρχική σελίδα κάθε φορά και δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο erefer έγραψε: #14.590 27-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η moukelis έγραψε: #14.591 27-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #14.592 27-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτε....εσείς τα λέτε αυτά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #14.593 27-06-08 12:30 ολοι μαζι στην αναζητηση ....που ντο που ντο τα γατακι, ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο erefer έγραψε: #14.594 27-06-08 13:10 Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #14.595 27-06-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sureilizer: Eυχαριστω!Θα τον σφιξω στην αγκαλια μου καπου στα μεσα Σεμπτεμβρη... Click για ανάπτυξη... Σε ποια περιοχη μενεις, για να ερθουμε να ζουληξουμε και εμεις?? χι χι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:54 Η Αντα έγραψε: #14.585 27-06-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από Sureilizer: Οχι αντρας ειμαι,με λενε Θοδωρη. Click για ανάπτυξη... Α οκ...χαρηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η Αντα έγραψε: #14.586 27-06-08 11:56 Τι εχει το προγραμμα σημερα αγορακια και κοριτσακια? μπανακι? ξαπλα στη παραλια? αχχ εγω εδω στο γραφειο......να με ζαλιζει το αφεντικο. Μου το παιζει και βαρυ πεπονι στο θεμα της αδειας.....μου τη δινει,αλλα υπαρχει το ρισκο να γυρισω πισω αν προκυψει κατι σημαντικο. Μην πω καμια κουβεντα τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η Raisa έγραψε: #14.587 27-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα!!! Raisa ευχαριστώ πολύ Κάθε βοήθεια είναι δεκτή σε αυτές τις δύσκολες-κρίσιμες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα βιρμανακια!Βασίλη,σου έκανε κλικ κανένα απο τα βιρμανάκια που σου έδειξε η Raisa;Σε ένα νομιζω πηρε το ματι μου ενα seal αγοράκι καθως τα κοιταξα βιαστικα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν είδα τους γονεις ομως, τώρα στέλνω e-mail για περισσότερες πληροφορίες Click για ανάπτυξη... Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.588 27-06-08 11:56 ε ποια περιοχη μενεις, για να ερθουμε να ζουληξουμε και εμεις?? χι χι Click για ανάπτυξη... Μενω Κουκακι ειναι κοντα στο κεντρο της Αθηνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η Raisa έγραψε: #14.589 27-06-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αντα μου να ειναι καλα η μεταφραση του Google δεν εχω ιδέα απο Γερμανικά!! Ασε που δεν τα γουστάρω και καθόλου, βάρβαρη γλώσσα!!! Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά ....σε μερικά έχει να διαλέξεις γλώσσα...πάτε στην αρχική σελίδα κάθε φορά και δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο erefer έγραψε: #14.590 27-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η moukelis έγραψε: #14.591 27-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #14.592 27-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτε....εσείς τα λέτε αυτά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #14.593 27-06-08 12:30 ολοι μαζι στην αναζητηση ....που ντο που ντο τα γατακι, ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο erefer έγραψε: #14.594 27-06-08 13:10 Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #14.595 27-06-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sureilizer: Οχι αντρας ειμαι,με λενε Θοδωρη. Click για ανάπτυξη... Α οκ...χαρηκα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η Αντα έγραψε: #14.586 27-06-08 11:56 Τι εχει το προγραμμα σημερα αγορακια και κοριτσακια? μπανακι? ξαπλα στη παραλια? αχχ εγω εδω στο γραφειο......να με ζαλιζει το αφεντικο. Μου το παιζει και βαρυ πεπονι στο θεμα της αδειας.....μου τη δινει,αλλα υπαρχει το ρισκο να γυρισω πισω αν προκυψει κατι σημαντικο. Μην πω καμια κουβεντα τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η Raisa έγραψε: #14.587 27-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα!!! Raisa ευχαριστώ πολύ Κάθε βοήθεια είναι δεκτή σε αυτές τις δύσκολες-κρίσιμες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα βιρμανακια!Βασίλη,σου έκανε κλικ κανένα απο τα βιρμανάκια που σου έδειξε η Raisa;Σε ένα νομιζω πηρε το ματι μου ενα seal αγοράκι καθως τα κοιταξα βιαστικα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν είδα τους γονεις ομως, τώρα στέλνω e-mail για περισσότερες πληροφορίες Click για ανάπτυξη... Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.588 27-06-08 11:56 ε ποια περιοχη μενεις, για να ερθουμε να ζουληξουμε και εμεις?? χι χι Click για ανάπτυξη... Μενω Κουκακι ειναι κοντα στο κεντρο της Αθηνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η Raisa έγραψε: #14.589 27-06-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αντα μου να ειναι καλα η μεταφραση του Google δεν εχω ιδέα απο Γερμανικά!! Ασε που δεν τα γουστάρω και καθόλου, βάρβαρη γλώσσα!!! Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά ....σε μερικά έχει να διαλέξεις γλώσσα...πάτε στην αρχική σελίδα κάθε φορά και δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο erefer έγραψε: #14.590 27-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η moukelis έγραψε: #14.591 27-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #14.592 27-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτε....εσείς τα λέτε αυτά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #14.593 27-06-08 12:30 ολοι μαζι στην αναζητηση ....που ντο που ντο τα γατακι, ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο erefer έγραψε: #14.594 27-06-08 13:10 Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #14.595 27-06-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι εχει το προγραμμα σημερα αγορακια και κοριτσακια? μπανακι? ξαπλα στη παραλια? αχχ εγω εδω στο γραφειο......να με ζαλιζει το αφεντικο. Μου το παιζει και βαρυ πεπονι στο θεμα της αδειας.....μου τη δινει,αλλα υπαρχει το ρισκο να γυρισω πισω αν προκυψει κατι σημαντικο. Μην πω καμια κουβεντα τωρα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Η Raisa έγραψε: #14.587 27-06-08 11:56 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα!!! Raisa ευχαριστώ πολύ Κάθε βοήθεια είναι δεκτή σε αυτές τις δύσκολες-κρίσιμες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα βιρμανακια!Βασίλη,σου έκανε κλικ κανένα απο τα βιρμανάκια που σου έδειξε η Raisa;Σε ένα νομιζω πηρε το ματι μου ενα seal αγοράκι καθως τα κοιταξα βιαστικα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν είδα τους γονεις ομως, τώρα στέλνω e-mail για περισσότερες πληροφορίες Click για ανάπτυξη... Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.588 27-06-08 11:56 ε ποια περιοχη μενεις, για να ερθουμε να ζουληξουμε και εμεις?? χι χι Click για ανάπτυξη... Μενω Κουκακι ειναι κοντα στο κεντρο της Αθηνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η Raisa έγραψε: #14.589 27-06-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αντα μου να ειναι καλα η μεταφραση του Google δεν εχω ιδέα απο Γερμανικά!! Ασε που δεν τα γουστάρω και καθόλου, βάρβαρη γλώσσα!!! Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά ....σε μερικά έχει να διαλέξεις γλώσσα...πάτε στην αρχική σελίδα κάθε φορά και δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο erefer έγραψε: #14.590 27-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η moukelis έγραψε: #14.591 27-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #14.592 27-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτε....εσείς τα λέτε αυτά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #14.593 27-06-08 12:30 ολοι μαζι στην αναζητηση ....που ντο που ντο τα γατακι, ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο erefer έγραψε: #14.594 27-06-08 13:10 Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #14.595 27-06-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Kαλημέρα!!! Raisa ευχαριστώ πολύ Κάθε βοήθεια είναι δεκτή σε αυτές τις δύσκολες-κρίσιμες στιγμές Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα βιρμανακια!Βασίλη,σου έκανε κλικ κανένα απο τα βιρμανάκια που σου έδειξε η Raisa;Σε ένα νομιζω πηρε το ματι μου ενα seal αγοράκι καθως τα κοιταξα βιαστικα. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν είδα τους γονεις ομως, τώρα στέλνω e-mail για περισσότερες πληροφορίες Click για ανάπτυξη... Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:56 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.588 27-06-08 11:56 ε ποια περιοχη μενεις, για να ερθουμε να ζουληξουμε και εμεις?? χι χι Click για ανάπτυξη... Μενω Κουκακι ειναι κοντα στο κεντρο της Αθηνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η Raisa έγραψε: #14.589 27-06-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αντα μου να ειναι καλα η μεταφραση του Google δεν εχω ιδέα απο Γερμανικά!! Ασε που δεν τα γουστάρω και καθόλου, βάρβαρη γλώσσα!!! Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά ....σε μερικά έχει να διαλέξεις γλώσσα...πάτε στην αρχική σελίδα κάθε φορά και δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο erefer έγραψε: #14.590 27-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η moukelis έγραψε: #14.591 27-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #14.592 27-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτε....εσείς τα λέτε αυτά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #14.593 27-06-08 12:30 ολοι μαζι στην αναζητηση ....που ντο που ντο τα γατακι, ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο erefer έγραψε: #14.594 27-06-08 13:10 Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #14.595 27-06-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ε ποια περιοχη μενεις, για να ερθουμε να ζουληξουμε και εμεις?? χι χι Click για ανάπτυξη... Μενω Κουκακι ειναι κοντα στο κεντρο της Αθηνας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 11:58 Η Raisa έγραψε: #14.589 27-06-08 11:58 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αντα μου να ειναι καλα η μεταφραση του Google δεν εχω ιδέα απο Γερμανικά!! Ασε που δεν τα γουστάρω και καθόλου, βάρβαρη γλώσσα!!! Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά ....σε μερικά έχει να διαλέξεις γλώσσα...πάτε στην αρχική σελίδα κάθε φορά και δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο erefer έγραψε: #14.590 27-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η moukelis έγραψε: #14.591 27-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #14.592 27-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτε....εσείς τα λέτε αυτά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #14.593 27-06-08 12:30 ολοι μαζι στην αναζητηση ....που ντο που ντο τα γατακι, ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο erefer έγραψε: #14.594 27-06-08 13:10 Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #14.595 27-06-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αντα μου να ειναι καλα η μεταφραση του Google δεν εχω ιδέα απο Γερμανικά!! Ασε που δεν τα γουστάρω και καθόλου, βάρβαρη γλώσσα!!! Click για ανάπτυξη... Βρε παιδιά ....σε μερικά έχει να διαλέξεις γλώσσα...πάτε στην αρχική σελίδα κάθε φορά και δείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:07 Ο erefer έγραψε: #14.590 27-06-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η moukelis έγραψε: #14.591 27-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #14.592 27-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτε....εσείς τα λέτε αυτά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #14.593 27-06-08 12:30 ολοι μαζι στην αναζητηση ....που ντο που ντο τα γατακι, ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο erefer έγραψε: #14.594 27-06-08 13:10 Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #14.595 27-06-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Βασίλη το πρώτο έχει seal point...αυτό δεν ψάχνεις και συ???? Για σένα το έβαλα....αλλά και για τη Δανάη που ψάχνει ακόμα Αν έχεις νέα Βασίλη πες μας....θα χαρώ πολύ να είμαι εγώ αυτή που βοήθησα.... Click για ανάπτυξη... Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:15 Η moukelis έγραψε: #14.591 27-06-08 12:15 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #14.592 27-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτε....εσείς τα λέτε αυτά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #14.593 27-06-08 12:30 ολοι μαζι στην αναζητηση ....που ντο που ντο τα γατακι, ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο erefer έγραψε: #14.594 27-06-08 13:10 Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #14.595 27-06-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:20 Η Raisa έγραψε: #14.592 27-06-08 12:20 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτε....εσείς τα λέτε αυτά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #14.593 27-06-08 12:30 ολοι μαζι στην αναζητηση ....που ντο που ντο τα γατακι, ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο erefer έγραψε: #14.594 27-06-08 13:10 Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #14.595 27-06-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το κατάλαβα οτι το έβαλες για μένα και τη Δανάη Σας εχω σπάσει τα νεύρα γι'αυτο ψάχνετε και εσείς ε? Αντε να τον ξεφορτωθούμε αυτόν, μας ζάλισε τον ερωτα καλοκαιριάτικα Ναι seal point αρσενικό ψάχνω, τα μωρά φαίνονται πολύ ωραια αλλά θελω να δω και τους γονείς Σε ευχαριστούμε πολύ πάντως Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Άμα λάβεις απάντηση πες μας κι εμάς!(να ξερουμε για ποσο ακομα θα μας ζαλιζει;!;) Μακάρι να βρείτε όλοι το γατουλάκι που ψάχνετε,είναι ανεκτιμητα! Click για ανάπτυξη... Εγώ δεν είπα τίποτε....εσείς τα λέτε αυτά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 12:30 Η Βάσια13859: #14.593 27-06-08 12:30 ολοι μαζι στην αναζητηση ....που ντο που ντο τα γατακι, ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο erefer έγραψε: #14.594 27-06-08 13:10 Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #14.595 27-06-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ολοι μαζι στην αναζητηση ....που ντο που ντο τα γατακι, ψαξε ψαξε δεν θα το βρεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:10 Ο erefer έγραψε: #14.594 27-06-08 13:10 Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #14.595 27-06-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:11 Η Βάσια13859: #14.595 27-06-08 13:11 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εστειλα e-mail περιμενω απαντηση.. Δεν εχει τα αρσενικά στο site φωτογραφίες μονο τα θηλυκά Click για ανάπτυξη... ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:13 Ο erefer έγραψε: #14.596 27-06-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι το ειδα κι εγωκαλα μπορει να μην εχουν αρσενικο και να πληρωνουν επιβητορα... Click για ανάπτυξη... Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:19 Η Βάσια13859: #14.597 27-06-08 13:19 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναι αλλα δεν επρεπε να είχαν φωτογραφία? Τα γατάκια είναι πολύ ωραία παντως και τα δίνει 12 εβδομάδων.. Click για ανάπτυξη... μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #14.598 27-06-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπορει να το εχουν ως ονομα μονο!καλα ζητα εσυ στοιχεια και θα σου πουνκαλα τα δινει 12 βδομαδων βεβαια, εσυ θα το παρεις αργοτερα, θα πρεπει να κανει το εμβολιο λυσσας στους 3 μηνες και μετα απο 3 βδομαδες θα ταξιδεψει! Click για ανάπτυξη... Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:23 Η Βάσια13859: #14.599 27-06-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 728 729 730 731 732 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 730 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Ναί ε? Και τα 2 pet quality ειναι κατσε να δω τι θα μου απαντήσει.. Click για ανάπτυξη... γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 13:25 Ο erefer έγραψε: #14.600 27-06-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: γιατι το λες αυτο??παντου αυτο συμβαινει, μετα τους 3 κανεις το εμβολιο και σε 3 βδομαδες φευγει το γατακι... Click για ανάπτυξη... Δε το ειπα για το εκτροφείο, το καταλαβα οτι ειναι καθιερωμένη διαδικασία για ολους Δηλαδή Βάσια 3,5 μηνών το παιρνεις περιπου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.