Birman-maniacs

μπραβο!τελικα ο μικρος τι ονομα θα εχει?
Μου εχει κολλησει το Πλατωνας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου εχει κολλησει το Πλατωνας...

αχ καλε μου δεν ξεκολλας καλυτερα?φανταζεσαι να φωναζεις ετσι το τσαχπινικο βιρμανακι?μεχρι και το Rasar καλυτερο ηταν....:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι πως δε θα έβρισκες δηλαδή:D....μήπως 2 συνεργοί είναι καλύτεροι???
Για το καλό σου το ρωτάω....για να πετύχει δλδ σίγουρα η ληστεία!!:cool::lol::lol::lol:
Οσο πιο πολλοί τοσο το καλύτερο! Θα μπούμε μέσα show,pet.breed στα τσουβάλια όλα!!! Μέχρι και αφίσσες θα βουτήξουμε αν εχουν..:lol:

Για το καλό σου το ρωτάω....για να πετύχει δλδ σίγουρα η ληστεία!!:cool::lol::lol::lol:
Παιδιά,άμα σας στείλω τον Σειριο το μαφιόζο να κρατάει τσίλιες,κάνουμε μετά ντου και σε κανένα εκτροφείο με ρωσσάκια ή silver να βολευτώ κι εγώ;:lol:

κοιτα αν ειναι μεγαλο το εκτροφειο οκ!αλλα μην παμε για μια τουφα ....:redface:

λειπει για δουλεια η για να φερει το πολυποθητο τεμαχιο??

αχ καλε μου δεν ξεκολλας καλυτερα?φανταζεσαι να φωναζεις ετσι το τσαχπινικο βιρμανακι?μεχρι και το Rasar καλυτερο ηταν....:lol::lol:
ΝΑ ΤΑ ΜΑΑΣ!!!:lol::lol: Το 'ξερα οτι σου άρεσε:D Καρφώθηκες Βάσια:lol:

λειπει για δουλεια η για να φερει το πολυποθητο τεμαχιο??

παει διακοπες!!!!!1:up:

ΝΑ ΤΑ ΜΑΑΣ!!!:lol::lol: Το 'ξερα οτι σου άρεσε:D Καρφώθηκες Βάσια:lol:

απο το Πλατωνα ....:redface:

παει διακοπες!!!!!1:up:
Ναί πάει σε ενα κουφό νησί. Τώρα τι το κουφό εχει αυτό το νησί δε κατάλαβα..:lol::lol::lol::lol:

παει κουφονησι???:P

Raisa απάντησε η δικιά σου;)
Το βάζω ολο γιατί εγραψε και πολλά:D

Hello !
Thank you for your interest in my bimankittens! Yes, I have actually 2 seal-point male kitten. Paulchen is a pet quality kitten and Quasimoso is a show/breeding quality male kitten.
The problem could be the transport of the kitten. Maybe you could come with the airplane and pick the kitten up? There are sometimes very cheap prices for flights- for example germanwings.de or hlx.de. To send the kitten alone by airplane is in my mind not a good option.
Are you looking for a breeding or pet kitten?
The pictures of the kittens mother are on my homepage- the mother of Quasimodo is my female cat Anusheh, Paulchens mother is my female cat Indigo- you can see them on my hp.The tomcats do nt live i my house- I always have to bring my females to other breeders for studservice.
Greetings,
Ina

Οσο πιο πολλοί τοσο το καλύτερο! Θα μπούμε μέσα show,pet.breed στα τσουβάλια όλα!!! Μέχρι και αφίσσες θα βουτήξουμε αν εχουν..:lol:
Θα ερθω και εγω για βοηθεια!! :up::up:

Μα καλη μου αυτο μου αρεσει...:P:lol:

Raisa απάντησε η δικιά σου;)
Το βάζω ολο γιατί εγραψε και πολλά:D

Hello !
Thank you for your interest in my bimankittens! Yes, I have actually 2 seal-point male kitten. Paulchen is a pet quality kitten and Quasimoso is a show/breeding quality male kitten.
The problem could be the transport of the kitten. Maybe you could come with the airplane and pick the kitten up? There are sometimes very cheap prices for flights- for example germanwings.de or hlx.de. To send the kitten alone by airplane is in my mind not a good option.
Are you looking for a breeding or pet kitten?
The pictures of the kittens mother are on my homepage- the mother of Quasimodo is my female cat Anusheh, Paulchens mother is my female cat Indigo- you can see them on my hp.The tomcats do nt live i my house- I always have to bring my females to other breeders for studservice.
Greetings,
Ina

ειδες που σου ειπα οτι το αρσενικο ειναι απο αλλου?;)καλα ακουγεται, βεβαια breed και Quasimodo...τι ονομα...:lol:

ειδες που σου ειπα οτι το αρσενικο ειναι απο αλλου?;)καλα ακουγεται, βεβαια breed και Quasimodo...τι ονομα...:lol:
Αυτό της είπα και εγώ,ευτυχώς που δεν μοιάζει με τον Κουασιμόδο:lol::lol:
Τελικά το ένα είναι οντως breed quality τώρα που είδα καλα τις φωτογραφίες:) Πριν είδα 3 φωτογραφίες και ήταν το ιδιο γατάκι:lol:

Πλατωνα για γατακι?? πισ πισ πισ Πλατωνα που εισαι? πισ πισ ?? :lol:

Αυτό της είπα και εγώ,ευτυχώς που δεν μοιάζει με τον Κουασιμόδο:lol::lol:
Τελικά το ένα είναι οντως breed quality τώρα που είδα καλα τις φωτογραφίες:) Πριν είδα 3 φωτογραφίες και ήταν το ιδιο γατάκι:lol:

βαλε φωτο λιγο!ελα να μην ψαχνω....

Πλατωνα για γατακι?? πισ πισ πισ Πλατωνα που εισαι? πισ πισ ?? :lol:

ειδες κι αυτη γελαει:redface:μην θυμωσεις....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back