Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:08 Η Βάσια13859: #14.661 27-06-08 15:08 αγριεμενο τον βλεπω και δεν μου αρεσει!καλε τι θα κανεις στο γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.662 27-06-08 15:09 Μετα θα ειναι "Νιαου,νιαου...Μανουλα θα κανω οτι θες αλλα μην με στειλεις πισω σε αυτο τον αυταρχικο ανθρωπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.663 27-06-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αγριεμενο τον βλεπω και δεν μου αρεσει!καλε τι θα κανεις στο γατακι? Click για ανάπτυξη... Τιποτα,απλα αστειευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:14 Ο erefer έγραψε: #14.664 27-06-08 15:14 Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:17 Η Βάσια13859: #14.665 27-06-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... οταν βρισκεις κατι δεν το αφηνεις λεω εγω....αν σου κανει κλικ παρ' το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.666 27-06-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #14.667 27-06-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #14.668 27-06-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οταν βρισκεις κατι δεν το αφηνεις λεω εγω....αν σου κανει κλικ παρ' το! Click για ανάπτυξη... Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η Βάσια13859: #14.669 27-06-08 15:20 σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #14.670 27-06-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Click για ανάπτυξη... σωστα ειναι και η τιμη!περιμενω νεα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Ο erefer έγραψε: #14.671 27-06-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #14.672 27-06-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Click για ανάπτυξη... Θα τα πούμε Βάσια Περιμενω να μου απαντήσει και θα δούμε, ελπίζω να μη στραβώσει πουθενά το θέμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #14.673 27-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Click για ανάπτυξη... Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #14.674 27-06-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμε,το μονο προβλημα μετα ειναι να μην σας γυρισουν πισω υπερβολικα ηρεμα και ξενερωσετε Click για ανάπτυξη... Βλεπω να συμβαινει ακριβως το αντιθετο!! να σε βλεπω εσενα με τα μαλλια καγκελο και τα νευρα τσαταλια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:39 Η Αντα έγραψε: #14.675 27-06-08 15:39 Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
αγριεμενο τον βλεπω και δεν μου αρεσει!καλε τι θα κανεις στο γατακι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.662 27-06-08 15:09 Μετα θα ειναι "Νιαου,νιαου...Μανουλα θα κανω οτι θες αλλα μην με στειλεις πισω σε αυτο τον αυταρχικο ανθρωπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.663 27-06-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αγριεμενο τον βλεπω και δεν μου αρεσει!καλε τι θα κανεις στο γατακι? Click για ανάπτυξη... Τιποτα,απλα αστειευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:14 Ο erefer έγραψε: #14.664 27-06-08 15:14 Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:17 Η Βάσια13859: #14.665 27-06-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... οταν βρισκεις κατι δεν το αφηνεις λεω εγω....αν σου κανει κλικ παρ' το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.666 27-06-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #14.667 27-06-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #14.668 27-06-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οταν βρισκεις κατι δεν το αφηνεις λεω εγω....αν σου κανει κλικ παρ' το! Click για ανάπτυξη... Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η Βάσια13859: #14.669 27-06-08 15:20 σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #14.670 27-06-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Click για ανάπτυξη... σωστα ειναι και η τιμη!περιμενω νεα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Ο erefer έγραψε: #14.671 27-06-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #14.672 27-06-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Click για ανάπτυξη... Θα τα πούμε Βάσια Περιμενω να μου απαντήσει και θα δούμε, ελπίζω να μη στραβώσει πουθενά το θέμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #14.673 27-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Click για ανάπτυξη... Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #14.674 27-06-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμε,το μονο προβλημα μετα ειναι να μην σας γυρισουν πισω υπερβολικα ηρεμα και ξενερωσετε Click για ανάπτυξη... Βλεπω να συμβαινει ακριβως το αντιθετο!! να σε βλεπω εσενα με τα μαλλια καγκελο και τα νευρα τσαταλια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:39 Η Αντα έγραψε: #14.675 27-06-08 15:39 Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μετα θα ειναι "Νιαου,νιαου...Μανουλα θα κανω οτι θες αλλα μην με στειλεις πισω σε αυτο τον αυταρχικο ανθρωπο" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:10 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.663 27-06-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αγριεμενο τον βλεπω και δεν μου αρεσει!καλε τι θα κανεις στο γατακι? Click για ανάπτυξη... Τιποτα,απλα αστειευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:14 Ο erefer έγραψε: #14.664 27-06-08 15:14 Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:17 Η Βάσια13859: #14.665 27-06-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... οταν βρισκεις κατι δεν το αφηνεις λεω εγω....αν σου κανει κλικ παρ' το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.666 27-06-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #14.667 27-06-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #14.668 27-06-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οταν βρισκεις κατι δεν το αφηνεις λεω εγω....αν σου κανει κλικ παρ' το! Click για ανάπτυξη... Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η Βάσια13859: #14.669 27-06-08 15:20 σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #14.670 27-06-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Click για ανάπτυξη... σωστα ειναι και η τιμη!περιμενω νεα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Ο erefer έγραψε: #14.671 27-06-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #14.672 27-06-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Click για ανάπτυξη... Θα τα πούμε Βάσια Περιμενω να μου απαντήσει και θα δούμε, ελπίζω να μη στραβώσει πουθενά το θέμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #14.673 27-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Click για ανάπτυξη... Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #14.674 27-06-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμε,το μονο προβλημα μετα ειναι να μην σας γυρισουν πισω υπερβολικα ηρεμα και ξενερωσετε Click για ανάπτυξη... Βλεπω να συμβαινει ακριβως το αντιθετο!! να σε βλεπω εσενα με τα μαλλια καγκελο και τα νευρα τσαταλια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:39 Η Αντα έγραψε: #14.675 27-06-08 15:39 Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: αγριεμενο τον βλεπω και δεν μου αρεσει!καλε τι θα κανεις στο γατακι? Click για ανάπτυξη... Τιποτα,απλα αστειευομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:14 Ο erefer έγραψε: #14.664 27-06-08 15:14 Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:17 Η Βάσια13859: #14.665 27-06-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... οταν βρισκεις κατι δεν το αφηνεις λεω εγω....αν σου κανει κλικ παρ' το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.666 27-06-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #14.667 27-06-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #14.668 27-06-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οταν βρισκεις κατι δεν το αφηνεις λεω εγω....αν σου κανει κλικ παρ' το! Click για ανάπτυξη... Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η Βάσια13859: #14.669 27-06-08 15:20 σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #14.670 27-06-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Click για ανάπτυξη... σωστα ειναι και η τιμη!περιμενω νεα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Ο erefer έγραψε: #14.671 27-06-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #14.672 27-06-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Click για ανάπτυξη... Θα τα πούμε Βάσια Περιμενω να μου απαντήσει και θα δούμε, ελπίζω να μη στραβώσει πουθενά το θέμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #14.673 27-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Click για ανάπτυξη... Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #14.674 27-06-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμε,το μονο προβλημα μετα ειναι να μην σας γυρισουν πισω υπερβολικα ηρεμα και ξενερωσετε Click για ανάπτυξη... Βλεπω να συμβαινει ακριβως το αντιθετο!! να σε βλεπω εσενα με τα μαλλια καγκελο και τα νευρα τσαταλια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:39 Η Αντα έγραψε: #14.675 27-06-08 15:39 Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:17 Η Βάσια13859: #14.665 27-06-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... οταν βρισκεις κατι δεν το αφηνεις λεω εγω....αν σου κανει κλικ παρ' το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.666 27-06-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #14.667 27-06-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #14.668 27-06-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οταν βρισκεις κατι δεν το αφηνεις λεω εγω....αν σου κανει κλικ παρ' το! Click για ανάπτυξη... Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η Βάσια13859: #14.669 27-06-08 15:20 σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #14.670 27-06-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Click για ανάπτυξη... σωστα ειναι και η τιμη!περιμενω νεα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Ο erefer έγραψε: #14.671 27-06-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #14.672 27-06-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Click για ανάπτυξη... Θα τα πούμε Βάσια Περιμενω να μου απαντήσει και θα δούμε, ελπίζω να μη στραβώσει πουθενά το θέμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #14.673 27-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Click για ανάπτυξη... Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #14.674 27-06-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμε,το μονο προβλημα μετα ειναι να μην σας γυρισουν πισω υπερβολικα ηρεμα και ξενερωσετε Click για ανάπτυξη... Βλεπω να συμβαινει ακριβως το αντιθετο!! να σε βλεπω εσενα με τα μαλλια καγκελο και τα νευρα τσαταλια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:39 Η Αντα έγραψε: #14.675 27-06-08 15:39 Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... οταν βρισκεις κατι δεν το αφηνεις λεω εγω....αν σου κανει κλικ παρ' το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:17 Ο Θοδωρής έγραψε: #14.666 27-06-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #14.667 27-06-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #14.668 27-06-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οταν βρισκεις κατι δεν το αφηνεις λεω εγω....αν σου κανει κλικ παρ' το! Click για ανάπτυξη... Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η Βάσια13859: #14.669 27-06-08 15:20 σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #14.670 27-06-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Click για ανάπτυξη... σωστα ειναι και η τιμη!περιμενω νεα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Ο erefer έγραψε: #14.671 27-06-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #14.672 27-06-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Click για ανάπτυξη... Θα τα πούμε Βάσια Περιμενω να μου απαντήσει και θα δούμε, ελπίζω να μη στραβώσει πουθενά το θέμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #14.673 27-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Click για ανάπτυξη... Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #14.674 27-06-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμε,το μονο προβλημα μετα ειναι να μην σας γυρισουν πισω υπερβολικα ηρεμα και ξενερωσετε Click για ανάπτυξη... Βλεπω να συμβαινει ακριβως το αντιθετο!! να σε βλεπω εσενα με τα μαλλια καγκελο και τα νευρα τσαταλια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:39 Η Αντα έγραψε: #14.675 27-06-08 15:39 Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:18 Η moukelis έγραψε: #14.667 27-06-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #14.668 27-06-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οταν βρισκεις κατι δεν το αφηνεις λεω εγω....αν σου κανει κλικ παρ' το! Click για ανάπτυξη... Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η Βάσια13859: #14.669 27-06-08 15:20 σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #14.670 27-06-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Click για ανάπτυξη... σωστα ειναι και η τιμη!περιμενω νεα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Ο erefer έγραψε: #14.671 27-06-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #14.672 27-06-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Click για ανάπτυξη... Θα τα πούμε Βάσια Περιμενω να μου απαντήσει και θα δούμε, ελπίζω να μη στραβώσει πουθενά το θέμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #14.673 27-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Click για ανάπτυξη... Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #14.674 27-06-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμε,το μονο προβλημα μετα ειναι να μην σας γυρισουν πισω υπερβολικα ηρεμα και ξενερωσετε Click για ανάπτυξη... Βλεπω να συμβαινει ακριβως το αντιθετο!! να σε βλεπω εσενα με τα μαλλια καγκελο και τα νευρα τσαταλια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:39 Η Αντα έγραψε: #14.675 27-06-08 15:39 Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μπλόκαρε ο υπολογιστής και εκανα επανεκκινηση Βάσια ωραίος είναι ε? Δεν ξέρω τι να κάνω ρε γμτ τώρα, να κλείσω αυτό ή να περιμένω τη Clarisse να ζευγαρώσει τα αλλα?Διλήμματα που εχω Click για ανάπτυξη... Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Ο erefer έγραψε: #14.668 27-06-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οταν βρισκεις κατι δεν το αφηνεις λεω εγω....αν σου κανει κλικ παρ' το! Click για ανάπτυξη... Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η Βάσια13859: #14.669 27-06-08 15:20 σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #14.670 27-06-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Click για ανάπτυξη... σωστα ειναι και η τιμη!περιμενω νεα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Ο erefer έγραψε: #14.671 27-06-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #14.672 27-06-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Click για ανάπτυξη... Θα τα πούμε Βάσια Περιμενω να μου απαντήσει και θα δούμε, ελπίζω να μη στραβώσει πουθενά το θέμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #14.673 27-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Click για ανάπτυξη... Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #14.674 27-06-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμε,το μονο προβλημα μετα ειναι να μην σας γυρισουν πισω υπερβολικα ηρεμα και ξενερωσετε Click για ανάπτυξη... Βλεπω να συμβαινει ακριβως το αντιθετο!! να σε βλεπω εσενα με τα μαλλια καγκελο και τα νευρα τσαταλια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:39 Η Αντα έγραψε: #14.675 27-06-08 15:39 Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οταν βρισκεις κατι δεν το αφηνεις λεω εγω....αν σου κανει κλικ παρ' το! Click για ανάπτυξη... Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:20 Η Βάσια13859: #14.669 27-06-08 15:20 σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #14.670 27-06-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Click για ανάπτυξη... σωστα ειναι και η τιμη!περιμενω νεα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Ο erefer έγραψε: #14.671 27-06-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #14.672 27-06-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Click για ανάπτυξη... Θα τα πούμε Βάσια Περιμενω να μου απαντήσει και θα δούμε, ελπίζω να μη στραβώσει πουθενά το θέμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #14.673 27-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Click για ανάπτυξη... Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #14.674 27-06-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμε,το μονο προβλημα μετα ειναι να μην σας γυρισουν πισω υπερβολικα ηρεμα και ξενερωσετε Click για ανάπτυξη... Βλεπω να συμβαινει ακριβως το αντιθετο!! να σε βλεπω εσενα με τα μαλλια καγκελο και τα νευρα τσαταλια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:39 Η Αντα έγραψε: #14.675 27-06-08 15:39 Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:21 Η Βάσια13859: #14.670 27-06-08 15:21 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Click για ανάπτυξη... σωστα ειναι και η τιμη!περιμενω νεα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Ο erefer έγραψε: #14.671 27-06-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #14.672 27-06-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Click για ανάπτυξη... Θα τα πούμε Βάσια Περιμενω να μου απαντήσει και θα δούμε, ελπίζω να μη στραβώσει πουθενά το θέμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #14.673 27-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Click για ανάπτυξη... Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #14.674 27-06-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμε,το μονο προβλημα μετα ειναι να μην σας γυρισουν πισω υπερβολικα ηρεμα και ξενερωσετε Click για ανάπτυξη... Βλεπω να συμβαινει ακριβως το αντιθετο!! να σε βλεπω εσενα με τα μαλλια καγκελο και τα νευρα τσαταλια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:39 Η Αντα έγραψε: #14.675 27-06-08 15:39 Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βρε μου κάνει κλικ!!! Οταν πάτησα τη φωτογραφία του μου έκανε κλικ!(λες να ήταν το ποντίκι?) Μου αρέσει πολύ δε λέω και είμαι και της αποψης της δικής σου, κάτσε να μου απαντήσει τη τιμή και βλέπουμε Click για ανάπτυξη... σωστα ειναι και η τιμη!περιμενω νεα σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:23 Ο erefer έγραψε: #14.671 27-06-08 15:23 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #14.672 27-06-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Click για ανάπτυξη... Θα τα πούμε Βάσια Περιμενω να μου απαντήσει και θα δούμε, ελπίζω να μη στραβώσει πουθενά το θέμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #14.673 27-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Click για ανάπτυξη... Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #14.674 27-06-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμε,το μονο προβλημα μετα ειναι να μην σας γυρισουν πισω υπερβολικα ηρεμα και ξενερωσετε Click για ανάπτυξη... Βλεπω να συμβαινει ακριβως το αντιθετο!! να σε βλεπω εσενα με τα μαλλια καγκελο και τα νευρα τσαταλια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:39 Η Αντα έγραψε: #14.675 27-06-08 15:39 Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω θα σου προτεινα να κλεισεις αυτον,μην περιμενεις την αλλη γιατι μπορει να μην σου βγαλει τα χρωματα που θες αλλα και το φυλο... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βασίλη,κλείσε αυτόν που τον βλέπεις και ξέρεις ότι θα τον έχεις και σύντομα κοντά σου και σου αρεσει.Απο το να περιμενεις το ζευγαρωμα,απογαλακτισμο,κτλ...Αυτός είναι έτοιμος και κουκλος! Click για ανάπτυξη... Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:28 Ο erefer έγραψε: #14.672 27-06-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Click για ανάπτυξη... Θα τα πούμε Βάσια Περιμενω να μου απαντήσει και θα δούμε, ελπίζω να μη στραβώσει πουθενά το θέμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #14.673 27-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Click για ανάπτυξη... Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #14.674 27-06-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμε,το μονο προβλημα μετα ειναι να μην σας γυρισουν πισω υπερβολικα ηρεμα και ξενερωσετε Click για ανάπτυξη... Βλεπω να συμβαινει ακριβως το αντιθετο!! να σε βλεπω εσενα με τα μαλλια καγκελο και τα νευρα τσαταλια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:39 Η Αντα έγραψε: #14.675 27-06-08 15:39 Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σας αφηνω.παω να δω εργο με αλογα...αυτα ειναι η νουμερο ενα αγαπη μου....φιλια, καλη συνεχεια!Βασιλη αρπαξε το! Click για ανάπτυξη... Θα τα πούμε Βάσια Περιμενω να μου απαντήσει και θα δούμε, ελπίζω να μη στραβώσει πουθενά το θέμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:36 Η Raisa έγραψε: #14.673 27-06-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Click για ανάπτυξη... Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #14.674 27-06-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμε,το μονο προβλημα μετα ειναι να μην σας γυρισουν πισω υπερβολικα ηρεμα και ξενερωσετε Click για ανάπτυξη... Βλεπω να συμβαινει ακριβως το αντιθετο!! να σε βλεπω εσενα με τα μαλλια καγκελο και τα νευρα τσαταλια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:39 Η Αντα έγραψε: #14.675 27-06-08 15:39 Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Το ξέρω Θοδωρή και εγώ αυτό σκέφτομαι.. Εχετε δίκιο μάλλον θα το κλείσω σίγουρα Που είναι αυτό τώρα Γερμανία? Μας βλέπω για ταξίδι Click για ανάπτυξη... Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:38 Η Αντα έγραψε: #14.674 27-06-08 15:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμε,το μονο προβλημα μετα ειναι να μην σας γυρισουν πισω υπερβολικα ηρεμα και ξενερωσετε Click για ανάπτυξη... Βλεπω να συμβαινει ακριβως το αντιθετο!! να σε βλεπω εσενα με τα μαλλια καγκελο και τα νευρα τσαταλια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:39 Η Αντα έγραψε: #14.675 27-06-08 15:39 Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Αμε,το μονο προβλημα μετα ειναι να μην σας γυρισουν πισω υπερβολικα ηρεμα και ξενερωσετε Click για ανάπτυξη... Βλεπω να συμβαινει ακριβως το αντιθετο!! να σε βλεπω εσενα με τα μαλλια καγκελο και τα νευρα τσαταλια !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:39 Η Αντα έγραψε: #14.675 27-06-08 15:39 Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:43 Ο erefer έγραψε: #14.676 27-06-08 15:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βασίλη αν χρειαστείς βοήθεια με γλώσσα και τα λοιπά σφύρα Υ.Γ. Και στον γυρισμό από Γερμανία θέλω να κάνεις μια στάση Θεσ/νίκη....τι στο καλό δεν δικαιούμαι να το χαϊδέψω λίγο το μωρό???? Κοτζάμ προξενιό έκανα..... Και αν ταιριάξει το προξενιό θέλω κέρασμα εεεεεεεε?????? Click για ανάπτυξη... Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:45 Ο erefer έγραψε: #14.677 27-06-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Βασιλη παρτο μωρε το ψυχουλινι..και αυτο θα γουργουριζει διπλα σας οταν κοιμοσαστε . Μετα που θα μεγαλωσει, μπορει να σας ταραξει στη γκρινια..αλλα τι θα κανεις, θα το πεταξεις? οχι αφου τ'αγαπας. Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα Βάζεις φωτιές ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:46 Η Raisa έγραψε: #14.678 27-06-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Ποιος καλέ, εγώ?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:48 Η Αντα έγραψε: #14.679 27-06-08 15:48 Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 732 733 734 735 736 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 734 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ετσι δεν ειδα τη φωτο του Αλφι στο πετ σοπ, και κολλησα?? ειναι μερες που μου σπανε τα νευρα στη δουλεια, και μολις παω σπιτι τα αρπαζω και τα δυο, τα ζουλαω και αμεσως μου περνουν τα νευρα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 27 Ιουνίου 2008 στις 15:49 Η Αντα έγραψε: #14.680 27-06-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Αυτός ήταν ο υποχθόνιος σκοπός σου ε? Να χαϊδέψεις ενα μωρό Βιρμανάκι ΚρυφοBirmaniac είσαι και εσύ Κάτσε να μου απαντήσει και βλέπουμε, γιατί εχουν και μια κακη συνηθεια οι εκτροφείς.. Εχω αρκετές πιθανότητες βέβαια να απαντήσει γιατί της μίλησα για προκαταβολή και οτι θέλω να το κλείσω Click για ανάπτυξη... Μυριστηκε το χρημα δηλαδη.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.