Birman-maniacs

Θα είναι και 4 μηνών και 5-6 ημερων, Βάσια σε αυτή την ηλικία ποσο ζυγίζουν περίπου θυμάσαι?:hmm:

αναλογα τα γατακια Βασιλη, αλλα σιγουρα θα ειναι 2 και κιλα, βαλε και το κλουβι μεταφορας, δεν νομιζω οτι γινεται...θα πρεπει να πανε κατω...βεβαια το ταξιδι ειναι μικρο και αν ειναι 2 δεν θα εχουν αναγκη..πιστευω:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν χρειαζεται να παει κατω...μπορει το ενα να το κρυψει στο μπουστο της και το αλλο μεσα στο κλουβι:lol::lol::lol:

ναι καλα!τι εχετε εκει?τιποτα...και τσουπ να βγαινει η ουρα και τσουπ να ακουγεται νιαου νιαου...τελεια:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αναλογα τα γατακια Βασιλη, αλλα σιγουρα θα ειναι 2 και κιλα, βαλε και το κλουβι μεταφορας, δεν νομιζω οτι γινεται...θα πρεπει να πανε κατω...βεβαια το ταξιδι ειναι μικρο και αν ειναι 2 δεν θα εχουν αναγκη..πιστευω:(
Ρε γμτ πρεπει να ειναι αθλιες οι συνθήκες κατω, θα αντέξουν, δε θα κανει πολυ κρυο, η πιεση θα ειναι ιδια οπως και στη καμπινα των επιβατων?:hmm:Γιατί εκει βαζουν πράγματα μονο δε τους νοιάζει..

Ρε γμτ πρεπει να ειναι αθλιες οι συνθήκες κατω, θα αντέξουν, δε θα κανει πολυ κρυο, η πιεση θα ειναι ιδια οπως και στη καμπινα των επιβατων?:hmm:Γιατί εκει βαζουν πράγματα μονο δε τους νοιάζει..

Βασικα αυτο που ξερω ειναι οτι τα βαζουν σε ειδικο χωρο,και ο χωρος αποσκευων εχει περιπου τις ιδιες συνθηκες με την καμπινα επιβατων γιατι αμα σκεφτεις οτι εξω απο το αεροπλανο σε ορισμενο υψομετρο εχει -40 θα επαιρνες τις βαλιτσες σου εγκλοβισμενες μεσα σε παγο:lol::lol:

Βασικα αυτο που ξερω ειναι οτι τα βαζουν σε ειδικο χωρο,και ο χωρος αποσκευων εχει περιπου τις ιδιες συνθηκες με την καμπινα επιβατων γιατι αμα σκεφτεις οτι εξω απο το αεροπλανο σε ορισμενο υψομετρο εχει -40 θα επαιρνες τις βαλιτσες σου εγκλοβισμενες μεσα σε παγο:lol::lol:
Καλά σιγουρα.. ειπαμε οτι θα το φάμε μόλις ερθει, αλλά οχι να το βάλουμε και στη κατάψυξη για να το φάμε αργότερα:blink::lol::lol::lol:

ναι υπαρχει ειδικος χωρος για τα ζωα, απλα ειναι κατω και εχει φασαρια εκει...:(καλα κατσε να δουμε τι θα πει η Δαναη..

Γιουλακι παλι μεσα εισαι?χιχι

ναι υπαρχει ειδικος χωρος για τα ζωα, απλα ειναι κατω και εχει φασαρια εκει...:(καλα κατσε να δουμε τι θα πει η Δαναη..
Ναί γιατί εμεις το κλεισαμε ηδη:lol::lol::lol:

Καλημέρα Βασίλη και Θοδωρή και καλό μήνα...

Μόλις αποφασίσει η Δανάη, πείτε μου, να δω πως και αν γίνεται γιατί μέχρι 2 pets μπαίνουν στη καμπίνα.
Πάλι με έστειλες Θοδωρή με τις ιδέες σου...:lol:
Βάσια στις μασχάλες θα τα κουβαλήσω όπως το λέγαμε παλιά:lol:
Ο πράκτοράς μου δεν μου έχει απαντήσει... με έγραψε...
Τώρα που το σκέφτομαι, αν τα καταφέρω και τα πάρω και τα 2 μαζί θα σας έρθει βολικά γιατί μπορείτε να μοιραστείτε το κόστος του εισιτηρίου.. Σωστά? :hmm:

Μόλις αποφασίσει η Δανάη, πείτε μου, να δω πως και αν γίνεται γιατί μέχρι 2 pets μπαίνουν στη καμπίνα.
Τώρα που το σκέφτομαι, αν τα καταφέρω και τα πάρω και τα 2 μαζί θα σας έρθει βολικά γιατί μπορείτε να μοιραστείτε το κόστος του εισιτηρίου.. Σωστά? :hmm:

Καλημερα και καλο μηνα:)!!Ναι αυτο με τις ιδεες το εχω μου ερχονται επιφοιτησεις:lol::lol:

Πάω για μπανάκι...
Τα λέμε μετά... Μόλις μάθετε για τη Δανάη,στείλτε μου κάποιος μην. στο κινητό για να μιλήσω με τον πράκτορά μου...
Αντα, μου ήρθε ένα μηνυμα στο κινητό ότι δεν μπόρεσα να λάβω ένα μήνυμα. :(Ενώ Mms παίρνω.

δεν νομιζω Γιούλη καθε ατομο ομως δικαουται μεχρι 5 κιλα , οχι και τα 2 κατοικιδια μαζι:(

Γιούλη μου έστειλε ο Andre και μου είπε οτι το εχει κλείσει σε μένα το γατί:up: Και οτι επικοινωνησαν εκτροφεις για αυτόν αλλα τους είπε οτι ειναι κλεισμενος:D Μπορεί να είναι και μπαρούφες βεβαια αυτό, αλλα σημασία εχει οτι τον ΕΚΛΕΙΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up:
Ναί μπορεί να μοιραστούμε και το εισιτήριο, κάτσε να μπει και η Δανάη να δούμε τελικά τι θα γίνει..

αντε να τον χαιρεσαι Βασιλη μου, ειδες το τσακωσες το βιρμανακι και γρηγορα μαλιστα...:)

Ιδού το μηνυμα:up:

"Never mind, that's no problem. Quasimodo for sure is reservated for you. There have been other breeders interested at him, but I told them that he is already reservated. We are more interested that our kitten are given to "good hands" and we think that he will have a nicer life in Greece than with the other breeders ;)"

αντε να τον χαιρεσαι Βασιλη μου, ειδες το τσακωσες το βιρμανακι και γρηγορα μαλιστα...:)
Ευχαριστώ, ευχαριστώ:) Επιτέλους θα γίνω Βιρμανοπατέρας:lol:

αντε καλε ...ποιος στη χαρη σας!!:)η Κατερινα τι λεει?

Ιδού το μηνυμα:up:

"Never mind, that's no problem. Quasimodo for sure is reservated for you. There have been other breeders interested at him, but I told them that he is already reservated. We are more interested that our kitten are given to "good hands" and we think that he will have a nicer life in Greece than with the other breeders ;)"

Καλα ειδικα το τελευταιο οτι πιστευει οτι θα ζησει καλυτερα μαζι σου παρα με τους εκτροφεις ηταν καθαρα θεμα marketing:lol::lol::lol:

αντε καλε ...ποιος στη χαρη σας!!:)η Κατερινα τι λεει?
Της αρέσει παρα πολύ και τον εχει βάλει φόντο στο κινητό της:D Φυσικά, οπως και εγώ αλλωστε, δεν το εχει χωνέψει ακόμα, ολα εγιναν πολυ γρηγορα:) Τώρα ομως που τον κλείσαμε τρελλάθηκε τελειως!!!:lol::lol::lol:

Καλα ειδικα το τελευταιο οτι πιστευει οτι θα ζησει καλυτερα μαζι σου παρα με τους εκτροφεις ηταν καθαρα θεμα marketing:lol::lol::lol:
Μάλλον θα συμφωνησω μαζί σου:lol: Σημασία εχει οτι το κλείσαμε, αστους να λένε οτι θελουν:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back