Birman-maniacs

Καλα ειδικα το τελευταιο οτι πιστευει οτι θα ζησει καλυτερα μαζι σου παρα με τους εκτροφεις ηταν καθαρα θεμα marketing:lol::lol::lol:

γιατι πιστευεις οτι οι εκτροφεις θα του φερθουν καλυτερα απο τα παιδια που θα το εχουν σαν παιδι τους?εγω πιστευω οτι η ζωη που κανουν τα κατοικιδια μαζι μας δεν εχουν καμια σχεση με ενα εκτροφειο...:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φεύγω για καμια ωρα περίπου, θα ξαναμπω για να μιλησουμε με τη Δανάη:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Της αρέσει παρα πολύ και τον εχει βάλει φόντο στο κινητό της:D Φυσικά, οπως και εγώ αλλωστε, δεν το εχει χωνέψει ακόμα, ολα εγιναν πολυ γρηγορα:) Τώρα ομως που τον κλείσαμε τρελλάθηκε τελειως!!!:lol::lol::lol:

εγω την Αθηνα την ειχα στο κινητο και στον υπολογιστη πριν της κλεισουμε, ειμασταν ερωτευμενοι με το μικρο....:)

Της αρέσει παρα πολύ και τον εχει βάλει φόντο στο κινητό της:D Φυσικά, οπως και εγώ αλλωστε, δεν το εχει χωνέψει ακόμα, ολα εγιναν πολυ γρηγορα:) Τώρα ομως που τον κλείσαμε τρελλάθηκε τελειως!!!:lol::lol::lol:

Ευχαριστώ, ευχαριστώ:) Επιτέλους θα γίνω Βιρμανοπατέρας:lol:

Του ετοιμαζετε και το δωματιο για οταν ερθει?Ξερεις κουκλακια,μπιμπερο,κουνια,καροτσακι,βαφετε το δωματιο μπλε:lol::lol::lol::lol:

γεια σου Βασιλη!:hello:θα τα πουμε μετα...κι εγω βγαινω λιγο...

Τα λεμε μετα και εγω βγαινω...

Του ετοιμαζετε και το δωματιο για οταν ερθει?Ξερεις κουκλακια,μπιμπερο,κουνια,καροτσακι,βαφετε το δωματιο μπλε:lol::lol::lol::lol:

τα εχουν παρει ολα ηδη....

γιατι πιστευεις οτι οι εκτροφεις θα του φερθουν καλυτερα απο τα παιδια που θα το εχουν σαν παιδι τους?εγω πιστευω οτι η ζωη που κανουν τα κατοικιδια μαζι μας δεν εχουν καμια σχεση με ενα εκτροφειο...:confused:
Εγώ αυτό που λές το πιστεύω Βάσια, οτι με ιδιώτες περνάνε πολύ καλύτερα. Συνήθως στα εκτροφεία, τις αντιμετωπίζουν σαν μηχανές παραγωγής προϊόντων:down: Βέβαια υπάρχουν και εκτροφεία,(στα μικρα αναφέρομαι) με 3-4 γάτες το πολύ, που κάνουν μια γέννα το χρόνο οι θηλυκές και ζουν μια οικογενειακή ζωή.. Κάτι τέτοιο ειναι και αυτό το εκτροφείο (πιστεύω) έχουν 4 γάτες κα το κάνουν σα χόμπυ, για περισσότερες πληροφορίες θα μας πεί το πράκτοράς μας Julie Bond ο Σεπτέμβρη:lol:

Εδώ είμαι πάλι:D

Απο την Aegean;):D

Μεταφορά κατοικίδιου στην καμπίνα αεροσκάφους

Η μεταφορά του κατοικίδιου μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους επιτρέπεται μόνο μέσα σε ειδικό κουτί. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μεταφέρετε παραπάνω κατοικίδια, τότε βασική προϋπόθεση για τη μεταφορά τους είναι να βρίσκονται στο ίδιο κλουβί καθώς και να είναι εξοικειωμένα μεταξύ τους. Εάν δεν έχετε προμηθευτεί το απαραίτητο κλουβί για τη μεταφορά τους τότε θα σας το παρέχουμε εμείς χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Οι διαστάσεις του κουτιού δεv πρέπει να ξεπερνούν τα 45εκ. μήκος x 23εκ. ύψος x 35εκ. πλάτος. Το ανώτερο επιτρεπόμενο βάρος του κατοικίδιου μαζί με το κλουβί του δεν πρέπει να ξεπερνά τα 8 κιλά, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για τη μεταφορά του αποτελεί η επίδειξη του βιβλιάριου υγείας του στο check-in. Για ταξίδια εξωτερικού απαιτείται διαβατήριο κατοικίδιων καθώς και να έχει τοποθετηθεί το απαραίτητο ηλεκτρονικό μικροτσίπ-ταυτότητα.

Για δρομολόγια εσωτερικού επιβαρύνεστε με €4 ενώ για δρομολόγια εξωτερικού επιβαρύνεστε για κάθε κιλό με το 1,5% του δημοσιευμένου ναύλου της IATA. Η χρέωση από Ελλάδα προς Ευρώπη (πόλεις τις Γερμανίας, Βρυξέλλες, Παρίσι, Άμστερνταμ) με code-share πτήσεις που εκτελούνται σε συνεργασία με τη Lufthansa είναι 10 ευρώ ανά κιλό.

Στριμωγμένα μεν αλλά ερχονται:) Δεν πιστεύω να είναι παραπάνω απο 8 κιλά, ακόμα και μαζί με το κλουβί:hmm:

Τώρα που βλέπω τις διαστάσεις του κουτιού, δεν χωράνε με καμια δυναμη και τα δυο:hmm:

Στριμωγμένα μεν αλλά ερχονται:) Δεν πιστεύω να είναι παραπάνω απο 8 κιλά, ακόμα και μαζί με το κλουβί:hmm:
Θα ειναι μικρουλια μωρε....εδω ο Αλφι που ειναι μπουχεσας ζυγιζει 5 κιλα!! :lol:

Τώρα που βλέπω τις διαστάσεις του κουτιού, δεν χωράνε με καμια δυναμη και τα δυο:hmm:
Χωρανε..αλλα πολυ στριμωγμενα. Ασε που δεν ξερεις πως θα αντιδρασουν...δεν θελω να σκεφτω να αρχιζουν να ''χτυπιουνται'' στο κλουβι:down:. Καλα με δυο γατια να νιαουριζουν, θα ειναι η πτηση της τρελης για τους αλλους επιβατες:blink:

Θα ειναι μικρουλια μωρε....εδω ο Αλφι που ειναι μπουχεσας ζυγιζει 5 κιλα!! :lol:
Μου φαινεται πολύ μικρό όμως το κλουβί για να χωρέσουν και τα δύο. Πρέπει να το κοιτάξουμε. Ο Alfie είναι 5 κιλά? Μια χαρά κάνει για βαράκι στο ξαναλέω, να το εκμεταλλευτείς:lol: Η Pisu ποσο είναι Αντα, την εχεις μετρήσει?

Τον Αλφι τον ζυγισα στο κτηνιατρο που πηγα..η Pisu ειναι, δεν ειναι 2 κιλα..3 το πολυ. Αφου σου λεω αυτη ειναι πουπουλο,με ενα χερι την αρπαζω και τη σηκωνω. Τον Αλφι ξερεις τωρα...παθαινω κηλη καθε φορα που παω να τον σηκωσω!!:lol:

Ποσων μηνων θα ειναι το μικρουλη? οταν θα το φερεις Ελλάδα? :hmm:

Τον Αλφι τον ζυγισα στο κτηνιατρο που πηγα..η Pisu ειναι, δεν ειναι 2 κιλα..3 το πολυ. Αφου σου λεω αυτη ειναι πουπουλο,με ενα χερι την αρπαζω και τη σηκωνω. Τον Αλφι ξερεις τωρα...παθαινω κηλη καθε φορα που παω να τον σηκωσω!!:lol:
Ελα μωρέ βαρυκόκκαλος είναι:lol::lol::lol:

Απο την Aegean;):D

Οι διαστάσεις του κουτιού δεv πρέπει να ξεπερνούν τα 45εκ. μήκος x 23εκ. ύψος x 35εκ. πλάτος. .
Αυτες τις διαστασεις εχω το κλουβι της Πισου...να δεις τον Αλφι μεσα να πεθανεις απο τα γελια :up:. Αντε και χωραει αλλα δεν μπορει να ξαπλωσει ο καημενος γιατι προεξεχουν τα ποδια του....:lol::lol:

Να σου πω στο κινητο παιρνεις mms? αν ναι στειλτο μου μενα πμ. ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back