Birman-maniacs

Μου κανεις πλακα ε? :blink: το ονομα που του εδωσαν απο το εκτροφειο, ποιο ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μου κανεις πλακα ε? :blink: το ονομα που του εδωσαν απο το εκτροφειο, ποιο ειναι?
Quasimodo:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Θές να τον λέω έτσι?:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οτι σου αρέσει το erefer:D
Τι να διαλεξω απο τα δυο, το λιγοτερο ''χαλια'' ?? τσου δεν θα το κανω..θα το φωναζω ''Βασιλη'':up::up:. Τελειωνει και σε ''ι'', ειναι και σε τρισυλλαβο. Και οταν θα το μαλωνεις, θα φωναζω ''Βασιληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη"":lol::lol:Μια χαρα απειλητικο μου ακουγεται!!:up:

σας αφηνω παω γυμναστηριο..τα λεμε,φιλια:)

Τι να διαλεξω απο τα δυο, το λιγοτερο ''χαλια'' ?? τσου δεν θα το κανω..θα το φωναζω ''Βασιλη'':up::up:. Τελειωνει και σε ''ι'', ειναι και σε τρισυλλαβο. Και οταν θα το μαλωνεις, θα φωναζω ''Βασιληηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη"":lol::lol:Μια χαρα απειλητικο μου ακουγεται!!:up:
Καλά εσύ λεγε το Βασίλη, εγω θα τον λέω erefer:lol:

Nα'μαι και εγω.

μμμμμμμμ...

ωραιο θεμα!!!!!!!αληθεια μηπως εισαι μανιακος της βιρμανικης γατας???:P:P:P:D:D:D:lol::lol::lol:!!!!!!!!!!!!!!!!

ωραιο θεμα!!!!!!!αληθεια μηπως εισαι μανιακος της βιρμανικης γατας???:P:P:P:D:D:D:lol::lol::lol:!!!!!!!!!!!!!!!!
σε ποιον αναφερεσαι?

Γιούλη εισαι μεσα βλεπω?:)

Καλησπέρα ομορφιές μου...

Σήμερα ήθελα να πάρω το mycay στη παραλία... και η παρέα μου μου είπε...αχ ναι πάρτο να δούμε όταν πέφτει το mycat στο νερό επιπλέει ή βουλιάζει? :lol:

Ποιος θα μου κάνει briefing? Δανάκο τι θα κάνεις με το γατούλη τελικά?

Νομίζω ότι 2 γατούλια αγκαλιασμένα μαζί θα ταξειδέψουν ήρεμα και χωρίς γκρίνια...

Καλησπέρα ομορφιές μου...

Σήμερα ήθελα να πάρω το mycay στη παραλία... και η παρέα μου μου είπε...αχ ναι πάρτο να δούμε όταν πέφτει το mycat στο νερό επιπλέει ή βουλιάζει? :lol:

Ποιος θα μου κάνει briefing? Δανάκο τι θα κάνεις με το γατούλη τελικά?

Νομίζω ότι 2 γατούλια αγκαλιασμένα μαζί θα ταξειδέψουν ήρεμα και χωρίς γκρίνια...
με τον γατουλη:εχω ζητησει να δω κι αλλες φωτογραφιες γιατι απο 2 και αυτες μισες,sorry κιολας, αλλα γατα δεν παιρνω.Αν μας στειλουν και μου αρεσει εχει καλως.Αλλιως υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες..αυτα.
πως τα περνας βρε?

δεν ξερει ακομα...ζητησε και αλλες φωτο...επισης περιμενει να δει μηπως ζευγαρωσει μια γατα που εχει αυτος που μου εδωσε την Αθηνα;)θα δουμε ομως...

αχ μαζι απαντησαμε!:D

αχ μαζι απαντησαμε!:D
χι χι:D:D:D:D
ακομη εγω στο εκτροφειο αυτο μπορω να παω οπωτε να'ναι διοτι εχουμε συγγενεις στο Essen και ετσι δεν αγχωνομαι.:D:D:D

ναι αμε!και τοτε θα φερει και σε μενα ενα αγορακι!:)

ναι αμε!και τοτε θα φερει και σε μενα ενα αγορακι!:)
ναι αμε γιατι θα παω με τον Δ και μπορουμε νομιζω..αν γινει ετσι τελικα..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back