Birman-maniacs

Σου προτείνω να τις στείλεις για καταχώρηση στο διαφημιστικό φυλλάδιο της εταιρίας που φτιάχνει το τραπέζι και τις καρέκλες...
Με λεζάντα..."θα μείνετε όλοι ευχαριστημένοι"
:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σου προτείνω να τις στείλεις για καταχώρηση στο διαφημιστικό φυλλάδιο της εταιρίας που φτιάχνει το τραπέζι και τις καρέκλες...
Με λεζάντα..."θα μείνετε όλοι ευχαριστημένοι"
:lol:
Χι χι :lol: οπως και εσυ με το swiffer!! :cool:

Χι χι :lol: οπως και εσυ με το swiffer!! :cool:
Σήμερα θα αγοράσω... το έχεις εσύ? Η ηλεκτρική και το σφουγγάρισμα με έχουν κουράσει...:(

Aυτο μου θυμίζει καλλιτεχνική φωτογραφια...ξέρεις πως κάνουν τα μοντελα που κοιτάνε αλλού και στρεφονται στο φακό, και βγάζει ο φωτογράφος την φωτο? :)

Σήμερα θα αγοράσω... το έχεις εσύ? Η ηλεκτρική και το σφουγγάρισμα με έχουν κουράσει...:(
Εχω και αυτο για πάτωμα και το μικρο για τη σκόνη. Εχω πάρει και της Vileda, μια επαναφορτιζόμενη σκουπα που τη χρησιμοποιώ για την αμμο τους...;). Δεν μπορω καθε τρεις και λιγο να φερω τη σκουπα και το φαράσι.:down:

Aυτο μου θυμίζει καλλιτεχνική φωτογραφια...ξέρεις πως κάνουν τα μοντελα που κοιτάνε αλλού και στρεφονται στο φακό, και βγάζει ο φωτογράφος την φωτο? :)
πράγματι πολύ ωραία φωτό...κι ο Άλφι φαίνεται κούκλος εδώ!! :inlove:
Μοντέλο σκέτο...μη το ξαναπείς μπουχέσα... :P:lol:

Εχω και αυτο για πάτωμα και το μικρο για τη σκόνη. Εχω πάρει και της Vileda, μια επαναφορτιζόμενη σκουπα που τη χρησιμοποιώ για την αμμο τους...;). Δεν μπορω καθε τρεις και λιγο να φερω τη σκουπα και το φαράσι.:down:
Αυτό της vileda είναι το κλασικό μικρό σκουπάκι ή κάτι άλλο?

Μπουχεσακιιιιιιιιιιιιιιιιι....................σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!:lol:

Αυτό της vileda είναι το κλασικό μικρό σκουπάκι ή κάτι άλλο?
https://international.vileda.com/com/products/show/47/11
Ειναι αυτο....εχει μακρυ κονταρι και δεν χρειαζεται να σκυψεις....δεν το βρηκα στο ελληνικο σιτε.:hmm:Απο το σουπερ μαρκετ το πηρα.Ειναι επαναφορτιζομενο σκουπακι δαπεδου. ;)

https://www.greekretail.gr/articles/2079/index.html Βρήκα αυτο το αρθρο!! ;)

Αν μου πεις ότι καθαρίζει καλά, αλλά καθαρίζεται και εύκολα και είναι πιο πρακτική στη μετακίνησή της από την κλασική ηλεκτρική, τη πήρα! :up:

Αν μου πεις ότι καθαρίζει καλά, αλλά καθαρίζεται και εύκολα και είναι πιο πρακτική στη μετακίνησή της από την κλασική ηλεκτρική, τη πήρα! :up:
Να ερθεις σπιτι μου να τη δοκιμασεις!! δεν ειναι αντικαθιστα την ηλεκτρικη σκουπα, απλα για ψιχουλα, σκονη, χνουδια ειναι καλυτερη ..-αποψη μου - γιατι ειναι πιο μικρή, πιο ελαφρια απο την κανονικη ηλεκτρικη σκουπα. Εχει ενα συρταράκι στο πλαι που μαζευει τη σκονη, που ανοιγει ευκολα για να το αδειασεις. :)

Να ερθεις σπιτι μου να τη δοκιμασεις!! δεν ειναι αντικαθιστα την ηλεκτρικη σκουπα, απλα για ψιχουλα, σκονη, χνουδια ειναι καλυτερη ..-αποψη μου - γιατι ειναι πιο μικρή, πιο ελαφρια απο την κανονικη ηλεκτρικη σκουπα. Εχει ενα συρταράκι στο πλαι που μαζευει τη σκονη, που ανοιγει ευκολα για να το αδειασεις. :)
Ευχαριστώ.. θα το σκεφτώ...

Χωρίς λόγια...:blink:

100_0292.jpg

Γλύκας ο σκύλαρος με το γατακι!!! :)

Ανταααααααααααααααααααααα:blink:

Τι εγινε?? εχω πηξει με μια προσφορα για τη Τουρκια!! γκρρρρ...να δω ποτε θα την δουμε σημερα. Τι ωρα εννοω..Τελικα η Δανάη τι αποφασισε? δεν καταφερα να βγαλω συμπερασμα σε τοσες σελιδες που γράψατε..:(

Τα αγόρια που ειναι?? :hmm:Η Βάσια ξερω οτι ειχε δουλιτσα το πρωι....:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back