Birman-maniacs

Ειπα στη ξαδελφουλα μου να μας φερει greenies, αλλα θα τα παραγγείλει και εκεινη απο το ιντερνετ...αρα θα πληρωσουμε και τα εξοδα αποστολης. Αν σας πειραζει, να μου πειτε να της πω να μην φερει τοσα πολλα :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι 2$ το φακελάκι συν 50 cents περίπου.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ανταααααααααααααααααααααα:blink:
Φωνάζεις που φωνάζεις...μετα εξαφανίζεσαι και δεν μου απαντάς.:blink: Αχχχ!!!

Τι εγινε?? εχω πηξει με μια προσφορα για τη Τουρκια!! γκρρρρ...να δω ποτε θα την δουμε σημερα. Τι ωρα εννοω..Τελικα η Δανάη τι αποφασισε? δεν καταφερα να βγαλω συμπερασμα σε τοσες σελιδες που γράψατε..:(
Αυτό πρέπει να μας το πει η ίδια...που είναι κι αυτή σήμερα?
Η Βάσια πηγαίνει τώρα από Τρίκαλα Λαμία. Θα μπει σε λίγο.

Ειπα στη ξαδελφουλα μου να μας φερει greenies, αλλα θα τα παραγγείλει και εκεινη απο το ιντερνετ...αρα θα πληρωσουμε και τα εξοδα αποστολης. Αν σας πειραζει, να μου πειτε να της πω να μην φερει τοσα πολλα :hmm:
2 φακελάκια η καθεμία πως σου φαίνεται? :hmm:
Στον Αngello είπα να μας φέρει ένα από κάθε γεύση.

Χμμ καλα ειπα 1 φακελάκι απο καθε γευση για καθε μια ....ειναι 5 οι γευσεις. Παντως ειμαι ακομη διστακτικη, αν δεν αρεσουν στις δικες μου χνουδωτομπαλιτσες τι θα τα κανω μετα? θα τα ροκανισω εγω?

Και τωρα που το σκεφτομαι, δεν ειδα ποσα περιέχει το κάθε φακελάκι...:hmm:

Χμμ καλα ειπα 1 φακελάκι απο καθε γευση για καθε μια ....ειναι 5 οι γευσεις. Παντως ειμαι ακομη διστακτικη, αν δεν αρεσουν στα δικα μου χνουδωτομπαλιτσες τι θα τα κανω μετα? θα τα ροκανισω εγω?
Θα στα αγοράσω εγώ... και θα τα χλαπακιάσει ο Μορφέας στο πι και φι! Αν και πιστεύω ότι και ο Άλφι θα τα ξεπαστρέψει!

Θα στα αγοράσω εγώ... και θα τα χλαπακιάσει ο Μορφέας στο πι και φι! Αν και πιστεύω ότι και ο Άλφι θα τα ξεπαστρέψει!
Μα γιατι το λες αυτο ?? :hmm:ο Αλφι που δεν τρωει ...απλα μονο το δικο του, της Πισου,ξανα το δικο του...μονο τα δικα μας πιάτα δεν εχει φαει ακομη!! :blink:

Χμμ καλα ειπα 1 φακελάκι απο καθε γευση για καθε μια ....ειναι 5 οι γευσεις. Παντως ειμαι ακομη διστακτικη, αν δεν αρεσουν στα δικα μου χνουδωτομπαλιτσες τι θα τα κανω μετα? θα τα ροκανισω εγω?

Μα γιατι το λες αυτο ?? :hmm:ο Αλφι που δεν τρωει ...απλα μονο το δικο του, της Πισου,ξανα το δικο του...μονο τα δικα μας πιάτα δεν εχει φαει ακομη!! :blink:

Εμένα που ο Μάριος συνήθισε το Μορφέα όταν τρώει στο τραπέζι του σαλονιού να τον προσκαλεί να ανεβαίνει πάνω και να τον ταίζει με το χέρι? Κατάλαβες?:mad: Εκεί που βάζω εγώ την τάξη, εκείνος μου τα χαλάει... κατα τ'άλλα τον πειράζει να κοιμούνται μαζί μας! :mad:

Έντω μεταξύ μου ξαναπάχυνε ο μπούλης μου... μου φαίνεται ότι εγώ φταίω γιατί του δίνω κάτι λιχουδίτσες που μου είχε φέρει η Havana τις οποίες η Καλυψώ δεν αγγίζει...πρέπει να του ξανακάνω δίαιτα...:hmm:

Εμένα που ο Μάριος συνήθισε το Μορφέα όταν τρώει στο τραπέζι του σαλονιού να τον προσκαλεί να ανεβαίνει πάνω και να τον ταίζει με το χέρι? Κατάλαβες?:mad: Εκεί που βάζω εγώ την τάξη, εκείνος μου τα χαλάει... κατα τ'άλλα τον πειράζει να κοιμούνται μαζί μας! :mad:
Ενδιαφέρον....αν τον ταισει και στο κρεβάτι:hmm::lol:

Έντω μεταξύ μου ξαναπάχυνε ο μπούλης μου... μου φαίνεται ότι εγώ φταίω γιατί του δίνω κάτι λιχουδίτσες που μου είχε φέρει η Havana τις οποίες η Καλυψώ δεν αγγίζει...πρέπει να του ξανακάνω δίαιτα...:hmm:
Ναι τις θυμαμαι..αλλα και εσυ του δινεις καθε μερα? αν παρω τετοια, του δινω μια φορα την εβδομαδα, και αν ...:)

Ενδιαφέρον....αν τον ταισει και στο κρεβάτι:hmm::lol:
α....πα πα πα πα! Δεν θέλω εγώ! Εκεί ταίζει μόνο την αφεντιά μου! ;):lol:

Ναι τις θυμαμαι..αλλα και εσυ του δινεις καθε μερα? αν παρω τετοια, του δινω μια φορα την εβδομαδα, και αν ...:)
ναι... μωρέ... κάθε μέρα... τις κόβω...

Τη Πισου ειχα μαθει να ανεβαίνει στο τραπεζι και να καθεται σε μια γωνια, και μάλιστα οταν ετρωγα...Το συνέχισε και οταν τρωω με τον Γιώργο, αλλα μετα που πηρα τον Αλφι, το εκοψε. Σπανια ανεβαίνει πια.:cool:

Tι κάνετε?:) Ηρθα κι εγώ:D

Τα treats αυτα τα παίρνω για να τους τα δώσω μια φορα στο τοσο, οταν θέλω να του ξεγελάσω λιγο τη λιγούρα που τον πιανει πολλές φορες. Ετσι κανω και στη Πισου, που ενω εχει φαει κανονικα στην ωρα της θελει ξανα να τσιμπησει το βραδυ...τοτε της δινω ξηρη τροφη belleza/ ή κατι αλλο.

Τη Πισου ειχα μαθει να ανεβαίνει στο τραπεζι και να καθεται σε μια γωνια, και μάλιστα οταν ετρωγα...Το συνέχισε και οταν τρωω με τον Γιώργο, αλλα μετα που πηρα τον Αλφι, το εκοψε. Σπανια ανεβαίνει πια.:cool:
ενώ εμάς ο πελάτης ,είναι μόνιμα πάνω... εκτός αν βάλω τη φωνή!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back