Birman-maniacs

εγω θα συνεχισς ακομα Kitten, αφου αργουν να αναπτυχθουν αυτες οι γατες λεω να συνεχισω ακομα, ετσι κι αλλιως εχω ακομα ενα σακουλακι 2κιλο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη μου ολα αυτα με τις τροφες ειναι και λιγο marketing, μην νομιζεις οτι κανουν και πολλα διαφορετικα...Μαριος...χιχι κι εγω το πιστευω ομως;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιούλη μου ολα αυτα με τις τροφες ειναι και λιγο marketing, μην νομιζεις οτι κανουν και πολλα διαφορετικα...Μαριος...χιχι κι εγω το πιστευω ομως;)

Σίγουρα απλά πιστεύω ότι η Indoor για μακρύτριχα συνδιάζει τις λίγες μάλλον θερμίδες αφού δεν κινούνται πολύ και τη προστασία από τις τριχόμπαλες αλλά και το ωραίο τρίχωμα...λέω εγώ τώρα... ούτως ή άλλως το kitten θα το κόψουμε κάποια στιγμή...

Μια εκτροφεας απο Γαλλια μου εστειλε μετα απο ενα μηνα το παρακατω e-mail:

Je "place mes chats près de chez moi de manière à pouvoir les suivre et les revoir....
Désolée
cliquez pour voir le blog du Prasmel
https://blog.ifrance.com/leprasmel4

To ατομο απλως δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα:lol::lol:
Καλημερα!! λεει απλα οτι '' δινει τις γατες της σε ανθρωπους που μενουν κοντα της, για να μπορει να τα παρακολουθει και να τα ξαναβλεπει!! '' :blink:

Καλημερα!! λεει απλα οτι '' δινει τις γατες της σε ανθρωπους που μενουν κοντα της, για να μπορει να τα παρακολουθει και να τα ξαναβλεπει!! '' :blink:

Καλημέρα Αντα...
Ωστε έτσι...καλά δεν είναι τρελή η γυναίκα... παραείναι δεμένη με τα γατάκια της...και το διευκρινίζει...

Αυτο σκέφτηκα και εγω...μερικοί φοβουνται οτι μπορει με τα χρονια να τα εγκαταλείψουν, αρα λεει καλυτερα να τα εχω ''κοντα'' μου για να τα παρακολουθω...;)

Αυτο σκέφτηκα και εγω...μερικοί φοβουνται οτι μπορει με τα χρονια να τα εγκαταλείψουν, αρα λεει καλυτερα να τα εχω ''κοντα'' μου για να τα παρακολουθω...;)

Υποψιάζομαι όταν θα λεει παρακολουθώ θα εννοεί να μπορώ να τα επισκεφτώ που και που γιατί αν είναι να πηγαίνει για έλεγχο, τότε ναι, η κυρία έχει πρόβλημα.

Γιούλη πως ειναι το δόντι?ολα καλα και τέλος?εγω πρεπει να παω οικοδομη σημερα...:)παω να βγαλω χρηματα να ταισω το μωρο, γιατι εχει αρχισει να τρωει πολυ...με βλέπω με χοντρό παιδί!:lol:
Καλα σήμερα θα πας? που κανει και καύσωνα? να προσεχεις, να πίνεις πολυ νεράκι...ηδη εμεις απο χτες στείλαμε την εγκύκλιο του Υπουργειου Εργασίας στα εργοτάξια, που αφορά την εργασία κατα των καύσωνα.:cool:

Χαζέψτε γατοπραγματάκια μοντέρνα... υπάρχει και αντιπρόσωπος στην Ελλάδα!
https://www.unitedpets.com/eng/home.asp

Καλημέρα:)

Χαζέψτε γατοπραγματάκια μοντέρνα... υπάρχει και αντιπρόσωπος στην Ελλάδα!
https://www.unitedpets.com/eng/home.asp
Πολύ ωραία πράγματα, αγία παρασκευή είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα:)

Πολύ ωραία πράγματα, αγία παρασκευή είναι ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα:)
Γεια σου Βασίλη!
Ναι... αλλά μου φαίνεται ότι πιο πολύ έχει για σκυλιά...

Πρέπει κάποια στιγμή να πάω να εφοδιαστώ γατοφόρους κτλ.. Θα μου προτείνεις όμως εσύ που θα πάω, εμπιστεύομαι το γούστο σου:D

Πρέπει κάποια στιγμή να πάω να εφοδιαστώ γατοφόρους κτλ.. Θα μου προτείνεις όμως εσύ που θα πάω, εμπιστεύομαι το γούστο σου:D
Αν ο erefer είναι καλόβολος σαν το Μορφέα, μπορείς να πάρεις έναν ωραίο υφασμάτινο, αν είναι ζωηρός να πάρεις από σκληρό πλαστικό.
Πήρες το e-mail μου? Θα σου στείλω κι άλλο.

Αν ο erefer είναι καλόβολος σαν το Μορφέα, μπορείς να πάρεις έναν ωραίο υφασμάτινο, αν είναι ζωηρός να πάρεις από σκληρό πλαστικό.
Πήρες το e-mail μου? Θα σου στείλω κι άλλο.
Ναί το πήρα το email:) Ναί είναι και αυτό, αν θα βγεί ζωηρός:D Πόσες πιθανότητες έχω να μου βγεί σαν τον Μορφέα?:hmm: Μία στο εκατομμύριο?:lol::lol::lol:

Ναί το πήρα το email:) Ναί είναι και αυτό, αν θα βγεί ζωηρός:D Πόσες πιθανότητες έχω να μου βγεί σαν τον Μορφέα?:hmm: Μία στο εκατομμύριο?:lol::lol::lol:

Συνήθως τα αρσενικά είναι καλόβολα μωρέ... :lol:

Αντε να μπει κι η Δανάη να μας κάνει επίσημες δηλώσεις... να φωνάξουμε και όλο το δημοσιογραφικό κόσμο...να κάνουμε και ένα galla... για το γεγονός...
Κάτι παρόμοιο πρέπει να οργανώσουμε και το Σεπτέμβρη... ίσως το Σ/Κ 27 - 28 :lol:Τελείωσε θα είναι ο μήνας των Birmaniacs!! :up:

A... ξέχασα... στις εξαιρέσεις είναι και ο Άλφι που ξεσκίζει από τα νεύρα του και ατσαλένια γατοφόρο! :lol:

Συνήθως τα αρσενικά είναι καλόβολα μωρέ... :lol:

Αντε να μπει κι η Δανάη να μας κάνει επίσημες δηλώσεις... να φωνάξουμε και όλο το δημοσιογραφικό κόσμο...να κάνουμε και ένα galla... για το γεγονός...
Κάτι παρόμοιο πρέπει να οργανώσουμε και το Σεπτέμβρη... ίσως το Σ/Κ 27 - 28 :lol:Τελείωσε θα είναι ο μήνας των Birmaniacs!! :up:
Ναι ο Σεπτέμβρης είναι ο μήνας μας, θα διοργανώσουμε festival!!!:lol:

Καλά, κάνω σενάρια στο γραφείο και γελάω μόνη μου...

Ανοίγει λοιπόν η γατοφόρος και σας κοιτούν 2 χαμογελαστά γατάκια...
Τα κοιτάτε λοιπόν με χαζό βλέμα κι εσείς και λέτε...

Μπουφ! Αμπε μπα μπλομ τουου κι θε μπλομ...αυτό δικό σου κι αυτό δικό μου... και μετά πάτε σπίτι και ανακαλύπτετε ότι κάνατε λάθος! :blink:Αλλά δεθήκατε στο δρόμο μαζί του και δεν το αλλάζετε! :lol::lol::lol:
Φυσικά κάνω πλάκα το αληθινό σενάριο λέει ότι παίρνετε ο καθένας στην αγγαλιά του το δικό του και με δάκρυα στα μάτια λέτε... να το δικό μου το νιώθω...:inlove:Παιδί μου!!! Επιτέλουςγύρισες απ'τα ξένα!!
Και κλαίτε σαν το Ξανθόπουλο και τη Βούρτση... :lol:

A... ξέχασα... στις εξαιρέσεις είναι και ο Άλφι που ξεσκίζει από τα νεύρα του και ατσαλένια γατοφόρο! :lol:
Θυμήθηκα την Αντα που είχε πει οτι τον είχε βάλει σε υφασμάτινη γατοφόρο και τη ξέσκισε!!!:D Αν θυμάμαι και καλά, μπορεί να κάνω και λάθος:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back