Birman-maniacs

φτου αλλαξα υπογραφη και χαλασε ο χαρακας!:(
μήπως πρέπει να της τα κρύβεις σε λίγο καιρό τα "μηνάκια" της Αθηνάς? σκέφτηκες ότι μπορεί να την ενοχλεί όπως πολλές γυναίκες? :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εννοειται οτι ο ερπητοιος κολλαει με τα φιλια και μαλιστα οχι μονο στο στομα...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ναι! Ξέχασα να σου πω ότι με το compeed θεράπευσα γρήγορα και ανώδυνα τον επιχείλιο έρπη που έβγαλα. Οι οδηγίες μέσα γράφουν ότι πρόκειται για ιο που μεταδίδεται και με το φιλί.. για να ξέρεις δηλαδή και να προσέχεις στο λέω...

:hmm:Θα το εχω υποψιν μου...

αχ ναι ξεχαστηκα, δεν ξερω Γιούλη, ολα εξαρτωνται απο το σπιτι και ποτε θα γινει η μετακομιση...:(

:hmm:Θα το εχω υποψιν μου...

ρε συ Θοδωρή σε έχουμε πρήξει με τις συμβουλές ε?
Εγώ θυμάμαι στην εφηβεία ήμουν μες την ασντίδραση... τίποτα δεν δεχόμουν... :(

το Αθηνοφσκι παιζει σαν χαζο παλι με το χαρτακι της, καλε τι χρονια να κρυψω αυτο ειναι μωρο ακομα...:D

εννοειται οτι ο ερπητοιος κολλαει με τα φιλια και μαλιστα οχι μονο στο στομα...;)

Κοιτα αμα παει να με φιλησει κανα πανεμορφο κοριτσι και εχει ερπητα...Το πιθανοτερο ειναι να υποκυψω:lol::lol:

αχ ναι ξεχαστηκα, δεν ξερω Γιούλη, ολα εξαρτωνται απο το σπιτι και ποτε θα γινει η μετακομιση...:(
Κατάλαβα... πάντως μόλις μετακομίσετε θα κανονίσω αφού τακτοποιηθείτε επισκεψούλα!!

ρε συ Θοδωρή σε έχουμε πρήξει με τις συμβουλές ε?
Εγώ θυμάμαι στην εφηβεία ήμουν μες την ασντίδραση... τίποτα δεν δεχόμουν... :(

Δεν εχω προβλημα να παιρνω συμβουλες σε θεματα που δεν ξερω και δεν τα εχω ψαξει...Τωρα σε θεματα που εχω φιλοσοφησει και ξερω αρκετα εκει ειμαι πολυ ξεροκεφαλος:lol:

Κατάλαβα... πάντως μόλις μετακομίσετε θα κανονίσω αφού τακτοποιηθείτε επισκεψούλα!!

δεν καταλαβα?θα ρθειτε με το που θα μπουμε να βαλετε και ενα χερακι....:lol:πλακα κανω, αλλα μπορειτε να ρθειτε και πριν ας ειμαστε ανω κατω,ετσι κι αλλιως θα ειμαστε για καιρο...:confused:

Δεν εχω προβλημα να παιρνω συμβουλες σε θεματα που δεν ξερω και δεν τα εχω ψαξει...Τωρα σε θεματα που εχω φιλοσοφησει και ξερω αρκετα εκει ειμαι πολυ ξεροκεφαλος:lol:

καλυτερα να στα λεμε γιατι....better be safe than sorry;), αν δεν ξερεις καποια θεματα, ειδικα υγειας μετα ....φεξε και γλυστρισε...:lol:

Κοιτα αμα παει να με φιλησει κανα πανεμορφο κοριτσι και εχει ερπητα...Το πιθανοτερο ειναι να υποκυψω:lol::lol:
Εννοείται!!! :up:Γιατί αν κολήσες εκεί, θα ξενερώσει και θα φύγει με τη μια! :lol:

Γιούλη Άντα-συμβουλή!τι μαγειρευω σήμερα?είμαι μόνη και θέλω κατι γρηγορο και απλό!;)

δεν καταλαβα?θα ρθειτε με το που θα μπουμε να βαλετε και ενα χερακι....:lol:πλακα κανω, αλλα μπορειτε να ρθειτε και πριν ας ειμαστε ανω κατω,ετσι κι αλλιως θα ειμαστε για καιρο...:confused:
πες μας εσύ το πότε θες να έρθουμε, θα βάλουμε τη στολή αγγαρείας και τσουπ! απ'έξω θα'μαστε! :D
Εγώ αναλαμβάνω π.χ. το cat sitting της Αθηνάς... θα την απασχολώ δηλ. να μην είναι στα πόδια σας... κουραστική δουλειά... αλλά για χατήρι σας θα τη κάνω. :up:

Εννοείται!!! :up:Γιατί αν κολήσες εκεί, θα ξενερώσει και θα φύγει με τη μια! :lol:

ναι και θα χασει να εχει τον ερπητοιο μια ζωη....μην την ακους καλε!!!πηγαινε με καποια που να μην το εχει!:lol:

Γιούλη Άντα-συμβουλή!τι μαγειρευω σήμερα?είμαι μόνη και θέλω κατι γρηγορο και απλό!;)
1 τοστάκι ίσως? :lol: πλάκα κάνω!
Καμιά μακαρονάδα? Τηγανητά αυγουλάκια με ή χωρίς ντοματούλα ή ομελέτα? ε....θα σκεφτώ κι άλλα...

πες μας εσύ το πότε θες να έρθουμε, θα βάλουμε τη στολή αγγαρείας και τσουπ! απ'έξω θα'μαστε! :D
Εγώ αναλαμβάνω π.χ. το cat sitting της Αθηνάς... θα την απασχολώ δηλ. να μην είναι στα πόδια σας... κουραστική δουλειά... αλλά για χατήρι σας θα τη κάνω. :up:

ναι και θα θυμαται το Αθηνιω οτι εισαι μαμα του Μορφέα και θα αρχίσει τα κουχ κουχ και τα γκρρρ!:lol:Θεε μου....παλι γκρινιαζει.....μα τι θελει πια....:(

ναι και θα χασει να εχει τον ερπητοιο μια ζωη....μην την ακους καλε!!!πηγαινε με καποια που να μην το εχει!:lol:
Βρε Βάσια με τα ιατρικά σου... καλέ θα αφήσει το μπουμπούκι στα κρύα του λουτρού??
Εμένα άκου Θοδωρή... :lol:

1 τοστάκι ίσως? :lol: πλάκα κάνω!
Καμιά μακαρονάδα? Τηγανητά αυγουλάκια με ή χωρίς ντοματούλα ή ομελέτα? ε....θα σκεφτώ κι άλλα...

ειπα οχι τηγανι καλυτερα...δεν ειμαι και πολυ fan!;)η Αντα ελεγε καμια σαλατα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back