Birman-maniacs

Γιούλη επιασες τιποτα τελικα χθες?;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι και θα θυμαται το Αθηνιω οτι εισαι μαμα του Μορφέα και θα αρχίσει τα κουχ κουχ και τα γκρρρ!:lol:Θεε μου....παλι γκρινιαζει.....μα τι θελει πια....:(
Αυτή τη φορά δεν θα της χαριστώ όμως! Θα πέσει αγκαλιά με το ζόρι... κι ας κάνει όσα κουχ κουχ θέλει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειπα οχι τηγανι καλυτερα...δεν ειμαι και πολυ fan!;)η Αντα ελεγε καμια σαλατα...

Πολύ καλή ιδέα... Ντάκο με ντοματούλα και φετούλα?
Σπάνάκι με λιαστές ντομάτες και μοτσαρέλα με μπαλσάμικο?

Καλημερα....πολυ χαιρομαι Δαναη για τα ευχαριστα νεα!! ολα καλα ευχομαι να πανε ;)

Καλημερα!!

Σαλάτες που κανω 1) βραστες πατάτες, καροτάκι, κολοκυθι, κρεμμυδακι φρεσκο με ελαιολαδο/ξύδι ή/και μαγιονέζα. Αν θέλω προσθέτω ελιές ή red beans. 2) μαρούλι,ντοματα, αγγουρι, κρεμμυδι, καλαμποκι, red beans, cottage cheese.
Ανάλογα με την ορεξη μου βράζω και λιγο κοτοπουλο και το κοβω κυβους και το βάζω στη σαλάτα.

Γιούλη επιασες τιποτα τελικα χθες?;)

Μπα... πήγα στο φίλο μου το Μιχάλη που έχει τις άπειρες γάτες... κι έπιανα κοιλιές εγκύων... καλά οι ετοιμόγεννες ήταν μούρλια... όλο της άγκιζα κι ένιωθα τα μωρά να κινούνται και λίγωνα...
Έπιασα και εκείνες που ήταν λίγων ημερών για να συγκρίνω... α... τελείωσε! Πρέπει να μου περάσει αυτή η εμμονή! :(
Εχει και κάτι γατάκια θηλυκά θεικά!! Ξέρεις απ'τα βιρμανάκια χωρίς τα γαντάκια... ολοστρόγγυλες φάτσες!! Μούρλια!

Πολύ καλή ιδέα... Ντάκο με ντοματούλα και φετούλα?
Σπάνάκι με λιαστές ντομάτες και μοτσαρέλα με μπαλσάμικο?

το σπανακι?το παιρνω φρεσκο?και βαζω μεσα και την Αθηνα?που κλαιει?:mad:

Καλημερα....πολυ χαιρομαι Δαναη για τα ευχαριστα νεα!! ολα καλα ευχομαι να πανε ;)

Παντως πρεπει να αναφερω οτι ειμαι γουρλης:lol: απο τοτε που αρχισα να γραφω στο topic βρηκαν αυτοματως γατακια εγω,ο Βασιλης και η Δαναη:lol::lol:

Συνήθως τις κανω πολυ μεγάλες και σκαω...Πέρσι με αυτο το τρόπο εχασα και τα περιττα κιλά που ηθελα. ;)

καλα γουρλου ηταν και η Ραισα...με το που της ειπα οτι δεν βρισκουν, μπηκε αμεσως και τσουπ τα βρηκε....αλλα μαλλον εβαλες κι εσυ το χερακι σου νεαρε....:)

το σπανακι?το παιρνω φρεσκο?και βαζω μεσα και την Αθηνα?που κλαιει?:mad:
Ναι το φρέσκο...που έχει σίδηρο και είναι υγιεινό!! Χωρίς την Αθηνά όμως... μετά απλά τρως πατουσάκια για να χωνέψεις!

Συνήθως τις κανω πολυ μεγάλες και σκαω...Πέρσι με αυτο το τρόπο εχασα και τα περιττα κιλά που ηθελα. ;)

κανω εγω παραθεση μαμα Γιούλη , μιλαει για σαλατες:lol::lol:

Παντως πρεπει να αναφερω οτι ειμαι γουρλης:lol: απο τοτε που αρχισα να γραφω στο topic βρηκαν αυτοματως γατακια εγω,ο Βασιλης και η Δαναη:lol::lol:
Ναι!!! Να γράφεις να γράφεις... μη σταματάς! :up:

κανω εγω παραθεση μαμα Γιούλη , μιλαει για σαλατες:lol::lol:
Μετά από λίγη σκέψη το κατάλαβα! ;):P

Ναι το φρέσκο...που έχει σίδηρο και είναι υγιεινό!! Χωρίς την Αθηνά όμως... μετά απλά τρως πατουσάκια για να χωνέψεις!

μα παλι γκρινιαζει και παιζουμε συνεχεια με το χαρτακι...μαλλον της τι δινει που γραφω:(

Καλημέρα Αντούλα! Εγώ δεν σου είπα ακόμα... :)

μα παλι γκρινιαζει και παιζουμε συνεχεια με το χαρτακι...μαλλον της τι δινει που γραφω:(

Εμένα λύσαξε η Καλυψώ χθες με το πληκτρολόγιο...όλο πάνω του θέλει να ανεβαίνει...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back