erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:25 Ο erefer έγραψε: #16.241 09-07-08 10:25 Γιούλη ξέρεις τι σκεφτόμουνα? Οτι τελικά δε τα κανόνισα και τόσο καλά γιατί μου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμεναΤον Σεπτέμβρη ο erefer θα είναι 4 μηνών, απο Νοέμβριο θα θέλει γυναίκα Που θα "ξεθυμάνει ο μαντραχαλος μου" τότε που λέει και η Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.242 09-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ μια χαρά είναι τα μαλάκια σου! Τι έχουν?... ίσως τις λευκές τουφίτσες γύρα απ'τα αυτάκια λίγο να μαζέψεις... Click για ανάπτυξη... Θελω να κανω και ενα μοικανα πανω στο σοκολατι κεφαλακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο erefer έγραψε: #16.243 09-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασιλη τι θεματακι θα βρουμε σημερα να ξεφτιλισουμε? Click για ανάπτυξη... Ολο και κάτι θα βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.244 09-07-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη ξέρεις τι σκεφτόμουνα? Οτι τελικά δε τα κανόνισα και τόσο καλά γιατί μου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμεναΤον Σεπτέμβρη ο erefer θα είναι 4 μηνών, απο Νοέμβριο θα θέλει γυναίκα Που θα "ξεθυμάνει ο μαντραχαλος μου" τότε που λέει και η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Φορεσε του προφυλακτικο και βγαλτον εξω να ξεθυμανει στις γατες της γειτονιας ή παρε του μια κουκλα φουσκωτη απο το sex-shop να της δινει να καταλαβαινει τι εστι erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:29 Ο erefer έγραψε: #16.245 09-07-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θελω να κανω και ενα μοικανα πανω στο σοκολατι κεφαλακι μου Click για ανάπτυξη... Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.246 09-07-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη ξέρεις τι σκεφτόμουνα? Οτι τελικά δε τα κανόνισα και τόσο καλά γιατί μου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμεναΤον Σεπτέμβρη ο erefer θα είναι 4 μηνών, απο Νοέμβριο θα θέλει γυναίκα Που θα "ξεθυμάνει ο μαντραχαλος μου" τότε που λέει και η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.247 09-07-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Aλλη φορα να βαζεις αντιηλιακο,εγω εβαλα και πηρα ενα σοκολατι χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.248 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φορεσε του προφυλακτικο και βγαλτον εξω να ξεθυμανει στις γατες της γειτονιας ή παρε του μια κουκλα φουσκωτη απο το sex-shop να της δινει να καταλαβαινει τι εστι erefer Click για ανάπτυξη... πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.249 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.250 09-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Click για ανάπτυξη... Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.251 09-07-08 10:33 Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Ο erefer έγραψε: #16.252 09-07-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.253 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο erefer έγραψε: #16.254 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.255 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη ξέρεις τι σκεφτόμουνα? Οτι τελικά δε τα κανόνισα και τόσο καλά γιατί μου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμεναΤον Σεπτέμβρη ο erefer θα είναι 4 μηνών, απο Νοέμβριο θα θέλει γυναίκα Που θα "ξεθυμάνει ο μαντραχαλος μου" τότε που λέει και η Βάσια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.242 09-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ μια χαρά είναι τα μαλάκια σου! Τι έχουν?... ίσως τις λευκές τουφίτσες γύρα απ'τα αυτάκια λίγο να μαζέψεις... Click για ανάπτυξη... Θελω να κανω και ενα μοικανα πανω στο σοκολατι κεφαλακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο erefer έγραψε: #16.243 09-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασιλη τι θεματακι θα βρουμε σημερα να ξεφτιλισουμε? Click για ανάπτυξη... Ολο και κάτι θα βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.244 09-07-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη ξέρεις τι σκεφτόμουνα? Οτι τελικά δε τα κανόνισα και τόσο καλά γιατί μου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμεναΤον Σεπτέμβρη ο erefer θα είναι 4 μηνών, απο Νοέμβριο θα θέλει γυναίκα Που θα "ξεθυμάνει ο μαντραχαλος μου" τότε που λέει και η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Φορεσε του προφυλακτικο και βγαλτον εξω να ξεθυμανει στις γατες της γειτονιας ή παρε του μια κουκλα φουσκωτη απο το sex-shop να της δινει να καταλαβαινει τι εστι erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:29 Ο erefer έγραψε: #16.245 09-07-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θελω να κανω και ενα μοικανα πανω στο σοκολατι κεφαλακι μου Click για ανάπτυξη... Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.246 09-07-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη ξέρεις τι σκεφτόμουνα? Οτι τελικά δε τα κανόνισα και τόσο καλά γιατί μου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμεναΤον Σεπτέμβρη ο erefer θα είναι 4 μηνών, απο Νοέμβριο θα θέλει γυναίκα Που θα "ξεθυμάνει ο μαντραχαλος μου" τότε που λέει και η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.247 09-07-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Aλλη φορα να βαζεις αντιηλιακο,εγω εβαλα και πηρα ενα σοκολατι χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.248 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φορεσε του προφυλακτικο και βγαλτον εξω να ξεθυμανει στις γατες της γειτονιας ή παρε του μια κουκλα φουσκωτη απο το sex-shop να της δινει να καταλαβαινει τι εστι erefer Click για ανάπτυξη... πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.249 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.250 09-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Click για ανάπτυξη... Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.251 09-07-08 10:33 Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Ο erefer έγραψε: #16.252 09-07-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.253 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο erefer έγραψε: #16.254 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.255 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: καλέ μια χαρά είναι τα μαλάκια σου! Τι έχουν?... ίσως τις λευκές τουφίτσες γύρα απ'τα αυτάκια λίγο να μαζέψεις... Click για ανάπτυξη... Θελω να κανω και ενα μοικανα πανω στο σοκολατι κεφαλακι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:26 Ο erefer έγραψε: #16.243 09-07-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασιλη τι θεματακι θα βρουμε σημερα να ξεφτιλισουμε? Click για ανάπτυξη... Ολο και κάτι θα βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.244 09-07-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη ξέρεις τι σκεφτόμουνα? Οτι τελικά δε τα κανόνισα και τόσο καλά γιατί μου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμεναΤον Σεπτέμβρη ο erefer θα είναι 4 μηνών, απο Νοέμβριο θα θέλει γυναίκα Που θα "ξεθυμάνει ο μαντραχαλος μου" τότε που λέει και η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Φορεσε του προφυλακτικο και βγαλτον εξω να ξεθυμανει στις γατες της γειτονιας ή παρε του μια κουκλα φουσκωτη απο το sex-shop να της δινει να καταλαβαινει τι εστι erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:29 Ο erefer έγραψε: #16.245 09-07-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θελω να κανω και ενα μοικανα πανω στο σοκολατι κεφαλακι μου Click για ανάπτυξη... Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.246 09-07-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη ξέρεις τι σκεφτόμουνα? Οτι τελικά δε τα κανόνισα και τόσο καλά γιατί μου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμεναΤον Σεπτέμβρη ο erefer θα είναι 4 μηνών, απο Νοέμβριο θα θέλει γυναίκα Που θα "ξεθυμάνει ο μαντραχαλος μου" τότε που λέει και η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.247 09-07-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Aλλη φορα να βαζεις αντιηλιακο,εγω εβαλα και πηρα ενα σοκολατι χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.248 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φορεσε του προφυλακτικο και βγαλτον εξω να ξεθυμανει στις γατες της γειτονιας ή παρε του μια κουκλα φουσκωτη απο το sex-shop να της δινει να καταλαβαινει τι εστι erefer Click για ανάπτυξη... πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.249 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.250 09-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Click για ανάπτυξη... Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.251 09-07-08 10:33 Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Ο erefer έγραψε: #16.252 09-07-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.253 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο erefer έγραψε: #16.254 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.255 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Βασιλη τι θεματακι θα βρουμε σημερα να ξεφτιλισουμε? Click για ανάπτυξη... Ολο και κάτι θα βρούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:28 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.244 09-07-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη ξέρεις τι σκεφτόμουνα? Οτι τελικά δε τα κανόνισα και τόσο καλά γιατί μου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμεναΤον Σεπτέμβρη ο erefer θα είναι 4 μηνών, απο Νοέμβριο θα θέλει γυναίκα Που θα "ξεθυμάνει ο μαντραχαλος μου" τότε που λέει και η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Φορεσε του προφυλακτικο και βγαλτον εξω να ξεθυμανει στις γατες της γειτονιας ή παρε του μια κουκλα φουσκωτη απο το sex-shop να της δινει να καταλαβαινει τι εστι erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:29 Ο erefer έγραψε: #16.245 09-07-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θελω να κανω και ενα μοικανα πανω στο σοκολατι κεφαλακι μου Click για ανάπτυξη... Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.246 09-07-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη ξέρεις τι σκεφτόμουνα? Οτι τελικά δε τα κανόνισα και τόσο καλά γιατί μου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμεναΤον Σεπτέμβρη ο erefer θα είναι 4 μηνών, απο Νοέμβριο θα θέλει γυναίκα Που θα "ξεθυμάνει ο μαντραχαλος μου" τότε που λέει και η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.247 09-07-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Aλλη φορα να βαζεις αντιηλιακο,εγω εβαλα και πηρα ενα σοκολατι χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.248 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φορεσε του προφυλακτικο και βγαλτον εξω να ξεθυμανει στις γατες της γειτονιας ή παρε του μια κουκλα φουσκωτη απο το sex-shop να της δινει να καταλαβαινει τι εστι erefer Click για ανάπτυξη... πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.249 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.250 09-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Click για ανάπτυξη... Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.251 09-07-08 10:33 Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Ο erefer έγραψε: #16.252 09-07-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.253 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο erefer έγραψε: #16.254 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.255 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη ξέρεις τι σκεφτόμουνα? Οτι τελικά δε τα κανόνισα και τόσο καλά γιατί μου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμεναΤον Σεπτέμβρη ο erefer θα είναι 4 μηνών, απο Νοέμβριο θα θέλει γυναίκα Που θα "ξεθυμάνει ο μαντραχαλος μου" τότε που λέει και η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Φορεσε του προφυλακτικο και βγαλτον εξω να ξεθυμανει στις γατες της γειτονιας ή παρε του μια κουκλα φουσκωτη απο το sex-shop να της δινει να καταλαβαινει τι εστι erefer Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:29 Ο erefer έγραψε: #16.245 09-07-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θελω να κανω και ενα μοικανα πανω στο σοκολατι κεφαλακι μου Click για ανάπτυξη... Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.246 09-07-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη ξέρεις τι σκεφτόμουνα? Οτι τελικά δε τα κανόνισα και τόσο καλά γιατί μου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμεναΤον Σεπτέμβρη ο erefer θα είναι 4 μηνών, απο Νοέμβριο θα θέλει γυναίκα Που θα "ξεθυμάνει ο μαντραχαλος μου" τότε που λέει και η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.247 09-07-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Aλλη φορα να βαζεις αντιηλιακο,εγω εβαλα και πηρα ενα σοκολατι χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.248 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φορεσε του προφυλακτικο και βγαλτον εξω να ξεθυμανει στις γατες της γειτονιας ή παρε του μια κουκλα φουσκωτη απο το sex-shop να της δινει να καταλαβαινει τι εστι erefer Click για ανάπτυξη... πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.249 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.250 09-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Click για ανάπτυξη... Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.251 09-07-08 10:33 Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Ο erefer έγραψε: #16.252 09-07-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.253 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο erefer έγραψε: #16.254 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.255 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Θελω να κανω και ενα μοικανα πανω στο σοκολατι κεφαλακι μου Click για ανάπτυξη... Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.246 09-07-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη ξέρεις τι σκεφτόμουνα? Οτι τελικά δε τα κανόνισα και τόσο καλά γιατί μου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμεναΤον Σεπτέμβρη ο erefer θα είναι 4 μηνών, απο Νοέμβριο θα θέλει γυναίκα Που θα "ξεθυμάνει ο μαντραχαλος μου" τότε που λέει και η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.247 09-07-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Aλλη φορα να βαζεις αντιηλιακο,εγω εβαλα και πηρα ενα σοκολατι χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.248 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φορεσε του προφυλακτικο και βγαλτον εξω να ξεθυμανει στις γατες της γειτονιας ή παρε του μια κουκλα φουσκωτη απο το sex-shop να της δινει να καταλαβαινει τι εστι erefer Click για ανάπτυξη... πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.249 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.250 09-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Click για ανάπτυξη... Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.251 09-07-08 10:33 Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Ο erefer έγραψε: #16.252 09-07-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.253 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο erefer έγραψε: #16.254 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.255 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη ξέρεις τι σκεφτόμουνα? Οτι τελικά δε τα κανόνισα και τόσο καλά γιατί μου ήρθε απο 'κει που δεν το περίμεναΤον Σεπτέμβρη ο erefer θα είναι 4 μηνών, απο Νοέμβριο θα θέλει γυναίκα Που θα "ξεθυμάνει ο μαντραχαλος μου" τότε που λέει και η Βάσια? Click για ανάπτυξη... Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:30 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.247 09-07-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Aλλη φορα να βαζεις αντιηλιακο,εγω εβαλα και πηρα ενα σοκολατι χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.248 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φορεσε του προφυλακτικο και βγαλτον εξω να ξεθυμανει στις γατες της γειτονιας ή παρε του μια κουκλα φουσκωτη απο το sex-shop να της δινει να καταλαβαινει τι εστι erefer Click για ανάπτυξη... πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.249 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.250 09-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Click για ανάπτυξη... Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.251 09-07-08 10:33 Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Ο erefer έγραψε: #16.252 09-07-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.253 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο erefer έγραψε: #16.254 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.255 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Aλλη φορα να βαζεις αντιηλιακο,εγω εβαλα και πηρα ενα σοκολατι χρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.248 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φορεσε του προφυλακτικο και βγαλτον εξω να ξεθυμανει στις γατες της γειτονιας ή παρε του μια κουκλα φουσκωτη απο το sex-shop να της δινει να καταλαβαινει τι εστι erefer Click για ανάπτυξη... πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.249 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.250 09-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Click για ανάπτυξη... Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.251 09-07-08 10:33 Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Ο erefer έγραψε: #16.252 09-07-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.253 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο erefer έγραψε: #16.254 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.255 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Φορεσε του προφυλακτικο και βγαλτον εξω να ξεθυμανει στις γατες της γειτονιας ή παρε του μια κουκλα φουσκωτη απο το sex-shop να της δινει να καταλαβαινει τι εστι erefer Click για ανάπτυξη... πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.249 09-07-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.250 09-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Click για ανάπτυξη... Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.251 09-07-08 10:33 Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Ο erefer έγραψε: #16.252 09-07-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.253 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο erefer έγραψε: #16.254 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.255 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Εγώ τη τελευταία φορά που πήγα για μπάνιο κάηκα στο πρόσωπο, αλλά το πήρα σε μαύρισμα Την είδες τη φάτσα μου? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.250 09-07-08 10:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Click για ανάπτυξη... Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.251 09-07-08 10:33 Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Ο erefer έγραψε: #16.252 09-07-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.253 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο erefer έγραψε: #16.254 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.255 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πω... πω... ντροπή... μικρά παιδιά... Click για ανάπτυξη... Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.251 09-07-08 10:33 Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Ο erefer έγραψε: #16.252 09-07-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.253 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο erefer έγραψε: #16.254 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.255 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:33 Ο erefer έγραψε: #16.252 09-07-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.253 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο erefer έγραψε: #16.254 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.255 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι θα'λεγες για τύπισα με νεανικό σφιχτό κορμί και με πολύ κέφι... για... ξεθύμασμα? Οι Ιταλίδες νομίζω θα του αρέσουν του Γερμαναρά! Click για ανάπτυξη... Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.253 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο erefer έγραψε: #16.254 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.255 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:35 Ο erefer έγραψε: #16.254 09-07-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.255 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ε αφου θελει να τα ακουσει πρωινιατικα Click για ανάπτυξη... Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.255 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Δηλαδή αν τα διαθέσει άλλος... και δεν είναι 1,200 έχεις πρόβλημα?... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.256 09-07-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Και εγώ αυτό σκεφτόμουνα αλλά είναι 1200 ευρώ και με προβληματίζει Click για ανάπτυξη... Αμα δεν ειναι παρθενα να ζητησεις εκπτωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο erefer έγραψε: #16.257 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασίλη πες μου πότε θα πας για... στείρωση, να πω στη Κατερίνα μερικές εναλλακτικές μεθόδους... Click για ανάπτυξη... Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:37 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.258 09-07-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Θοδωρή και εγώ κατι τέτοιο σκέφτηκα, αλλά μόλις δεί οτι οι θηλυκές της γειτονιάς δε μένουν έγκυες, θα νομίσει οτι είναι "τζούφιος" και θα του μείνουν τίποτα ψυχολογικά.. Click για ανάπτυξη... Τοτε να τον πας σε γατοψυχολογο-κτηνιατρο να του τα εξηγησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.259 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 811 812 813 814 815 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 813 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δε θα πάω τελικά, έρχονται πολλά τα λεφτά Click για ανάπτυξη... Μηπως να την κανεις μονος σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 10:38 Ο erefer έγραψε: #16.260 09-07-08 10:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Σκεψου το σαν μια επενδυση,θα ξεδυνει για το υπολοιπο της ζωης του και θα σε αφηνει στην ησυχια σου Click για ανάπτυξη... Ξέρεις τι θα κάνω Θα ρωτήσω τον εκτροφέα αν βάζει δόσεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.