Birman-maniacs

Απλά λίγες μέρες πριν πάω, θα γράψω στον Andre και στη γυναίκα του.
Μου επιβεβαιώνεις αν θα με πάρει από το αεροδρόμιο και το ανάποδο? Επίσης σίγουρα δεν έχουν πρόβλημα να μείνω εκεί ένα βράδυ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

..που να μου λένε να κάνω το χαζό:lol::lol::lol:

Κόλπο που πιάνει! 'Όταν κάνεις το τυφλό, το κουφό και το μακάκα στη ζωή σου... είσαι ευτυχής... :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απλά λίγες μέρες πριν πάω, θα γράψω στον Andre και στη γυναίκα του.
Μου επιβεβαιώνεις αν θα με πάρει από το αεροδρόμιο και το ανάποδο? Επίσης σίγουρα δεν έχουν πρόβλημα να μείνω εκεί ένα βράδυ?
Ετσι μου είχε πεί, αλλά μην ανησυχείς θα τον ξαναρωτήσω σίγουρα αυτές τις μέρες για να του πώ και για τα εισιτήρια;) Αν και απο τα email του εχει ηδη ξεκαθαριστεί αλλα τον ξαναρωτάω..
Αndre
"Of course it is no problem to pick up Julie at the airport, I work in Duesseldorf so no problem at all. Also itʼs no problem that she stays the night in our house."
Kάπου μου είχε γράψει οτι θα σε πάει και θα σε φέρει απο το αεροδρόμιο, αλλα δε το βρίσκω.. θα τον ξαναρωτήσω:)

Ετσι μου είχε πεί, αλλά μην ανησυχείς θα τον ξαναρωτήσω σίγουρα αυτές τις μέρες για να του πώ και για τα εισιτήρια;) Αν και απο τα email του εχει ηδη ξεκαθαριστεί αλλα τον ξαναρωτάω..
Αndre
"Of course it is no problem to pick up Julie at the airport, I work in Duesseldorf so no problem at all. Also itʼs no problem that she stays the night in our house."
Kάπου μου είχε γράψει οτι θα σε πάει και θα σε φέρει απο το αεροδρόμιο, αλλα δε το βρίσκω.. θα τον ξαναρωτήσω:)
οχι άστο Βασίλη μου... μη κουράζεσαι... θα του το πω εγώ λίγες μέρες πριν!! :up:

ηρθα παλι!Γιούλη ολα καλα αλλα τα μανιταρια δεν τα πηρα....το θυμηθηκα οταν βγηκα και μετα ειχε απιστευτη ουρα:down:αυριο τωρα...παμε παλι στην εναλλακτικη με την σαλατα!

επίσης να μου πεις αν θέλετε κάτι απ'τα duty free... έχετε άπειρο χρόνο βέβαια... και να μου στείλεις με word τη λίστα της Κατερίνας με τα καλλυντικάκια που θα της ψωνίσεις! ;):P:lol:

Βασιλη αν περιμενεις την ταμπιτσα της Γιούλης για να ξεθυμανει το γατι....άστα....αυτο μπορει να μην εχει γεννηθει ακόμα, βάλε και να της έχει έρθει ο οίστρος....:redface:ξανα πάλι φέξε μου και γλύστρισε...

οχι άστο Βασίλη μου... μη κουράζεσαι... θα του το πω εγώ λίγες μέρες πριν!! :up:
Οκ:) Τελικά η Aegean είναι η αγαπημένη μου εταιρεία:D

ηρθα παλι!Γιούλη ολα καλα αλλα τα μανιταρια δεν τα πηρα....το θυμηθηκα οταν βγηκα και μετα ειχε απιστευτη ουρα:down:αυριο τωρα...παμε παλι στην εναλλακτικη με την σαλατα!

μαρί... το βασικό συστατικό ξέχασες??
Δε πειράζει και η σαλάτα ό,τι πρέπει για τη ζέστη είναι! :up:

"Οι διαστάσεις του κουτιού δεv πρέπει να ξεπερνούν τα 45εκ. μήκος x 23εκ. ύψος x 35εκ. πλάτος"
Τελικά δε δίνουν και πολύ σημασία στις διαστάσεις ή μου φαίνεται?:hmm:

Οκ:) Τελικά η Aegean είναι η αγαπημένη μου εταιρεία:D
Πράγματι... την έχεις προτιμήσει πολλέ φορές ε?? :P:lol:
Συγνώμη αλλά τα'θελε ο ποπός σου τώρα! :lol::lol:

"Οι διαστάσεις του κουτιού δεv πρέπει να ξεπερνούν τα 45εκ. μήκος x 23εκ. ύψος x 35εκ. πλάτος"
Τελικά δε δίνουν και πολύ σημασία στις διαστάσεις ή μου φαίνεται?:hmm:
Φέρνεις άνετα και δεινοσαυράκι!

επίσης να μου πεις αν θέλετε κάτι απ'τα duty free... έχετε άπειρο χρόνο βέβαια... και να μου στείλεις με word τη λίστα της Κατερίνας με τα καλλυντικάκια που θα της ψωνίσεις! ;):P:lol:
Εχουμε καιρό, ελπίζω μόνο η λίστα της Κατερίνας να μη μεγαλώνει μέρα με τη μέρα:lol:

Τελικά το εισιτήριο το έχετε στα χέρια σας? Δεν κατάλαβα...τι θα μου φέρνατε σήμερα σπίτι? :hmm:

μαρί... το βασικό συστατικό ξέχασες??
Δε πειράζει και η σαλάτα ό,τι πρέπει για τη ζέστη είναι! :up:

ηταν μπροστα στο σμ και ξεχαστηκα:redface:μολις βγηκα μου ηρθε η αναλαμπη...αστα εσκασα, αλλα δεν μπορουσα να περιμενω παλι στην ουρα...αυριο ομως θα το κανω...:)

Εχουμε καιρό, ελπίζω μόνο η λίστα της Κατερίνας να μη μεγαλώνει μέρα με τη μέρα:lol:
Θα την έχεις στο κομοδίνο της και θα τη συμπληρώνει κάθε μέρα... ;):lol:
Φαντάζεσαι να σου στοιχίσουν τα καλλυτνικά πιο πολύ απ'το γατί?

ηταν μπροστα στο σμ και ξεχαστηκα:redface:μολις βγηκα μου ηρθε η αναλαμπη...αστα εσκασα, αλλα δεν μπορουσα να περιμενω παλι στην ουρα...αυριο ομως θα το κανω...:)

Ωραία! Να μας πεις εντυπώσεις...
Για καπάκι δεν λέω κουβέντα:P.. μόνο να ανοίξεις στο τέλος τη λαδόκολα να πάρει χρώμα μη ξεχάσεις! :lol::lol::lol:

παιδια ολα καλα και ολα ωραια...εχετε σκεφτει αν αρχιζουν και ψεκαζουν τα μικρα τι θα κανετε?:hmm:παρεμπιπτόντως εχετε μυρισει ούρα αρσενικού γάτου με ορμόνες?:D

Τελικά το εισιτήριο το έχετε στα χέρια σας? Δεν κατάλαβα...τι θα μου φέρνατε σήμερα σπίτι? :hmm:
Πάντως εισιτήρια δε θα σου φέρναμε:D Κράτηση έχουμε κάνει:) Μάλλον θα πάω σήμερα να τα πάρω:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back