Birman-maniacs

δεν ειμαι απληστη ενα θελω ενα ενα ενα .....ουααααα Γιουλη αναφτρααααααααα τεραςςςςςςς ουααααα:(ενταξει ειμαι παιδια μια κρισουλα ολα καλα...ουααααα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να σου πω οτι αμεσως εκει πηγε το μυαλο μου!!αχ θέλω αγοράκι....Γιούλη που έχεις τα κονε μίλα, πες και για μένα αλλά πες με μια μικρή επιφύλαξη, να βρω τα χρήματα...:(

θα μιλήσω Βασάκο μου... μη μου αγχώνεσαι για τίποτα;)... αχ μια ταμπίτσα για μένα... κι έναν Κιτόφατσο άντρα για σένα να μοιάζει με την Αθηνούλα... αν σου έβγαινε ταμπι άντρας θα τον έπαιρνες?
Καλά ακόμα δεν τα είδαμε έχω και προβληματισμούς... :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα μιλήσω Βασάκο μου... μη μου αγχώνεσαι για τίποτα;)... αχ μια ταμπίτσα για μένα... κι έναν Κιτόφατσο άντρα για σένα να μοιάζει με την Αθηνούλα... αν σου έβγαινε ταμπι άντρας θα τον έπαιρνες?
Καλά ακόμα δεν τα είδαμε έχω και προβληματισμούς... :lol:

ναι θα τον παρω, ολα θα τα παρω ολαααααααα:)

δεν ειμαι απληστη ενα θελω ενα ενα ενα .....ουααααα Γιουλη αναφτρααααααααα τεραςςςςςςς ουααααα:(ενταξει ειμαι παιδια μια κρισουλα ολα καλα...ουααααα

κι εγώ η παλιοάπληστη μαζί σου... :up:
ουαααααααααααααααααααααααα:blink:

:)να ρωτησεις τι χρωματα ειναι τα αρσενικα...να δω τι μου αρεσει , και φωτο θελω ολα τα θελω, καλε τι παροξυσμος ειναι αυτος, θελω τη δοση μου σνιφ σνιφ...

κι εγώ η παλιοάπληστη μαζί σου... :up:
ουαααααααααααααααααααααααα:blink:

παμε για απαγωγη, ολα σε ενα κουτι....και δρομο.....:lol:

ναι θα τον παρω, ολα θα τα παρω ολαααααααα:)

Θα βάλουμε τα μισά στη καμπίνα του αεροσκάφους και τα άλλα μισά κάτω αν είναι παρέα στην ίδια γατοφόρο δεν θα κλαίνε... και θα κλείσουμε νωρίς τα εισιτήρια! :lol::lol:
Η τρελα δεν πάει στα βουνά! :P:lol:

Πολύ ωραίο ζευγάρι πάντως!:) Θα το σκεφτόμουν να έκλεινα κάποιο Γιούλη μιας και τις ξέρεις, μετα απο κανα μήνα, αν δεν είχα κλείσει τον erefer. Θα βγάλουν πολύ ωραία γατάκια είμαι σίγουρος;)

Τελείωσε! Είμαστε Birmaniacs οriginal!:up::up::lol:

2 εσύ και 2 εγώ ένα στη κάθε μασχάλη! ;):lol:

ωχ θα χωρισω...σε λιγο θα παρω την επιταγη των 600 ευρω που σου ελεγα Γιούλη...πάει θα την φαω εκει μου φαινεται....αχ κρατηστε με!΄Γιούλη εσυ θα με συνετισεις ε?;)να σου πω μηπως τα εχουν κρατημενα παλι?για ρωτα μην κανω ονειρα τσαμπα...

2 εσύ και 2 εγώ ένα στη κάθε μασχάλη! ;):lol:

και στη μασχαλη και μεσα στην μπλουζα...δεν εχω και πλούσια τα ελεη να τα κρύψω μέσα...:lol::lol:

ποτε λες να στειλουν τις πρωτες φωτο, πες πες....

ωχ θα χωρισω...σε λιγο θα παρω την επιταγη των 600 ευρω που σου ελεγα Γιούλη...πάει θα την φαω εκει μου φαινεται....αχ κρατηστε με!΄Γιούλη εσυ θα με συνετισεις ε?;)να σου πω μηπως τα εχουν κρατημενα παλι?για ρωτα μην κανω ονειρα τσαμπα...
Μήπως τα έχουν κλείσει για εκτροφείς ε? Ενα το πολύ 2 όμως θα είναι για εκτροφείς? Λές να υπάρχει λίστα που να περιμένουν?:hmm:

λες να εχεις μια μικρη Escada Γιούλη?το γραμμα θα ειναι το f τωρα ε?να δω ονοματα:hmm:

Μήπως τα έχουν κλείσει για εκτροφείς ε? Ενα το πολύ 2 όμως θα είναι για εκτροφείς? Λές να υπάρχει λίστα που να περιμένουν?:hmm:

κοιτα εμενα δεν με νοιαζει να ειναι breed και τετοια...απλα να ειναι ομορφο...στα δικα μου ματια...:)

ποτε λες να στειλουν τις πρωτες φωτο, πες πες....
Απ'οτι εχω δεί, βγάζουν πολύ νωρίς φωτογραφίες και πολλές μάλιστα σε σχέση με αλλους εκτροφείς. 3 εβδομάδων τα βγάζουν φωτο:)

Απ'οτι εχω δεί, βγάζουν πολύ νωρίς φωτογραφίες και πολλές μάλιστα σε σχέση με αλλους εκτροφείς. 3 εβδομάδων τα βγάζουν φωτο:)

ναι αλλα στη Γιούλη μπορει να στειλουν πιο νωρις, απλα δεν τις βαζουν στο site νωρις μεχρι να περασουν οι δυσκολες πρώτες μέρες...;)

κοιτα εμενα δεν με νοιαζει να ειναι breed και τετοια...απλα να ειναι ομορφο...στα δικα μου ματια...:)
Οχι δεν αναφέρομαι σε αυτό, μήπως τα εχουν κλείσει όλα εννοώ:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back