Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:20 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.401 09-07-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα το παρατράβηξες! Γιούλη τα γκει ψεκαζουν άραγε? Click για ανάπτυξη... Ναι ψεκαζουν και κουνανε τις συκιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #16.402 09-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα το παρατράβηξες! Γιούλη τα γκει ψεκαζουν άραγε? Click για ανάπτυξη... Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #16.403 09-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι ψεκαζουν και κουνανε τις συκιες Click για ανάπτυξη... λεω μηπως γι αυτο δεν ψεκαζει ο Μορφέας, αν τα συνδυάζει...Γιούλη ξέρεις πόσο αγαπώ τον γαμπρούλη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.404 09-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μαλλον το αντιθετο Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο. Βρήκα αυτά... Ο Πλάτωνας καταδικαζει την ομοφυλοφιλία στους Νομους του ως αφυσικη (μεχρι και καταργηση κοινων συσιτιων πιο κατω προτεινε, μπας και δημιουργηθει ταση στους νεους να κανουν καμμια ανωμαλια-Ν.636b). Μετα αφηνει να εννοηθει πως υπηρχε και παλιος αντιπουστικος νομος, που πρωτος παραβιασε ο Λαιος και κολλησε αφροδισιακα: “ει γαρ τις ακολουθων τη φυσει θησει τον προ του Λαΐου νομον, λεγων ως ορθως ειχεν το των αρρενων και νεων μη κοινωνειν καθαπερ θηλειων προς μειξιν αφροδισιακων”. (Πλατ. Νομοι VΙΙ, 836C). (Ακομα και στην Κατω Ιταλια που τα ηθη ησαν πολυ πιο ελευθερα, ο Μαξιμος αναφερει περιπτωση απαγχονισμων ομοφυλοφιλων που ομως οντως πρεπει να ηταν περιπτωση εξαναγκασμου εδω, οπως το μεταφραζω εγω τουλαχιστον, γιατι στο κειμενο δεν υπαρχει μεταφραση γι’αυτο). H ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα (V) Γραφει η ****: <i>”[...] ο Σωκράτης ΔΕΝ εκανε τετοια και ειναι ακριβως αυτο που λεει και ο Πλατων. ΔΕΝ εκανε τετοια διοτι ηθελε να κυριαρχησει στα παθη του. Ειχε δηλαδη την ορεξη να κανει τετοια, ΔΕΝ τα εκανε ομως διοτι ηθελε να δειξει εγκρατεια. Και αν διαβασεις το Συμποσιο του Πλατωνα ακριβως αυτο λεει ο Αλκιβιάδης, οτι του ριχτηκε δηλαδη αλλα ΔΕΝ.”</i> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.405 09-07-08 13:22 Δεν θελω τωρα σχολια για την αρσενικοτητα του Πλατωνα...Ειπαμε θα εχει τεραστια καρυδια,τοσο μεγαλα που θα τα κουβαλαει στην πλατη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #16.406 09-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #16.407 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λεω μηπως γι αυτο δεν ψεκαζει ο Μορφέας, αν τα συνδυάζει...Γιούλη ξέρεις πόσο αγαπώ τον γαμπρούλη μου.... Click για ανάπτυξη... Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.408 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.409 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα το παρατράβηξες! Γιούλη τα γκει ψεκαζουν άραγε? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω... Μαρί γι'αυτό ο δικός μου δεν εχει ψεκάσει ακόμα?? Θα τον σκοτώσω!! Φέρτε μου το δίκανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Ο erefer έγραψε: #16.410 09-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Click για ανάπτυξη... Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.411 09-07-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.412 09-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.413 09-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Click για ανάπτυξη... ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Ο erefer έγραψε: #16.414 09-07-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.415 09-07-08 13:30 Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα το παρατράβηξες! Γιούλη τα γκει ψεκαζουν άραγε? Click για ανάπτυξη... Ναι ψεκαζουν και κουνανε τις συκιες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Ο erefer έγραψε: #16.402 09-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα το παρατράβηξες! Γιούλη τα γκει ψεκαζουν άραγε? Click για ανάπτυξη... Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #16.403 09-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι ψεκαζουν και κουνανε τις συκιες Click για ανάπτυξη... λεω μηπως γι αυτο δεν ψεκαζει ο Μορφέας, αν τα συνδυάζει...Γιούλη ξέρεις πόσο αγαπώ τον γαμπρούλη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.404 09-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μαλλον το αντιθετο Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο. Βρήκα αυτά... Ο Πλάτωνας καταδικαζει την ομοφυλοφιλία στους Νομους του ως αφυσικη (μεχρι και καταργηση κοινων συσιτιων πιο κατω προτεινε, μπας και δημιουργηθει ταση στους νεους να κανουν καμμια ανωμαλια-Ν.636b). Μετα αφηνει να εννοηθει πως υπηρχε και παλιος αντιπουστικος νομος, που πρωτος παραβιασε ο Λαιος και κολλησε αφροδισιακα: “ει γαρ τις ακολουθων τη φυσει θησει τον προ του Λαΐου νομον, λεγων ως ορθως ειχεν το των αρρενων και νεων μη κοινωνειν καθαπερ θηλειων προς μειξιν αφροδισιακων”. (Πλατ. Νομοι VΙΙ, 836C). (Ακομα και στην Κατω Ιταλια που τα ηθη ησαν πολυ πιο ελευθερα, ο Μαξιμος αναφερει περιπτωση απαγχονισμων ομοφυλοφιλων που ομως οντως πρεπει να ηταν περιπτωση εξαναγκασμου εδω, οπως το μεταφραζω εγω τουλαχιστον, γιατι στο κειμενο δεν υπαρχει μεταφραση γι’αυτο). H ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα (V) Γραφει η ****: <i>”[...] ο Σωκράτης ΔΕΝ εκανε τετοια και ειναι ακριβως αυτο που λεει και ο Πλατων. ΔΕΝ εκανε τετοια διοτι ηθελε να κυριαρχησει στα παθη του. Ειχε δηλαδη την ορεξη να κανει τετοια, ΔΕΝ τα εκανε ομως διοτι ηθελε να δειξει εγκρατεια. Και αν διαβασεις το Συμποσιο του Πλατωνα ακριβως αυτο λεει ο Αλκιβιάδης, οτι του ριχτηκε δηλαδη αλλα ΔΕΝ.”</i> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.405 09-07-08 13:22 Δεν θελω τωρα σχολια για την αρσενικοτητα του Πλατωνα...Ειπαμε θα εχει τεραστια καρυδια,τοσο μεγαλα που θα τα κουβαλαει στην πλατη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #16.406 09-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #16.407 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λεω μηπως γι αυτο δεν ψεκαζει ο Μορφέας, αν τα συνδυάζει...Γιούλη ξέρεις πόσο αγαπώ τον γαμπρούλη μου.... Click για ανάπτυξη... Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.408 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.409 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα το παρατράβηξες! Γιούλη τα γκει ψεκαζουν άραγε? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω... Μαρί γι'αυτό ο δικός μου δεν εχει ψεκάσει ακόμα?? Θα τον σκοτώσω!! Φέρτε μου το δίκανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Ο erefer έγραψε: #16.410 09-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Click για ανάπτυξη... Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.411 09-07-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.412 09-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.413 09-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Click για ανάπτυξη... ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Ο erefer έγραψε: #16.414 09-07-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.415 09-07-08 13:30 Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα το παρατράβηξες! Γιούλη τα γκει ψεκαζουν άραγε? Click για ανάπτυξη... Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η Βάσια13859: #16.403 09-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι ψεκαζουν και κουνανε τις συκιες Click για ανάπτυξη... λεω μηπως γι αυτο δεν ψεκαζει ο Μορφέας, αν τα συνδυάζει...Γιούλη ξέρεις πόσο αγαπώ τον γαμπρούλη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.404 09-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μαλλον το αντιθετο Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο. Βρήκα αυτά... Ο Πλάτωνας καταδικαζει την ομοφυλοφιλία στους Νομους του ως αφυσικη (μεχρι και καταργηση κοινων συσιτιων πιο κατω προτεινε, μπας και δημιουργηθει ταση στους νεους να κανουν καμμια ανωμαλια-Ν.636b). Μετα αφηνει να εννοηθει πως υπηρχε και παλιος αντιπουστικος νομος, που πρωτος παραβιασε ο Λαιος και κολλησε αφροδισιακα: “ει γαρ τις ακολουθων τη φυσει θησει τον προ του Λαΐου νομον, λεγων ως ορθως ειχεν το των αρρενων και νεων μη κοινωνειν καθαπερ θηλειων προς μειξιν αφροδισιακων”. (Πλατ. Νομοι VΙΙ, 836C). (Ακομα και στην Κατω Ιταλια που τα ηθη ησαν πολυ πιο ελευθερα, ο Μαξιμος αναφερει περιπτωση απαγχονισμων ομοφυλοφιλων που ομως οντως πρεπει να ηταν περιπτωση εξαναγκασμου εδω, οπως το μεταφραζω εγω τουλαχιστον, γιατι στο κειμενο δεν υπαρχει μεταφραση γι’αυτο). H ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα (V) Γραφει η ****: <i>”[...] ο Σωκράτης ΔΕΝ εκανε τετοια και ειναι ακριβως αυτο που λεει και ο Πλατων. ΔΕΝ εκανε τετοια διοτι ηθελε να κυριαρχησει στα παθη του. Ειχε δηλαδη την ορεξη να κανει τετοια, ΔΕΝ τα εκανε ομως διοτι ηθελε να δειξει εγκρατεια. Και αν διαβασεις το Συμποσιο του Πλατωνα ακριβως αυτο λεει ο Αλκιβιάδης, οτι του ριχτηκε δηλαδη αλλα ΔΕΝ.”</i> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.405 09-07-08 13:22 Δεν θελω τωρα σχολια για την αρσενικοτητα του Πλατωνα...Ειπαμε θα εχει τεραστια καρυδια,τοσο μεγαλα που θα τα κουβαλαει στην πλατη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #16.406 09-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #16.407 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λεω μηπως γι αυτο δεν ψεκαζει ο Μορφέας, αν τα συνδυάζει...Γιούλη ξέρεις πόσο αγαπώ τον γαμπρούλη μου.... Click για ανάπτυξη... Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.408 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.409 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα το παρατράβηξες! Γιούλη τα γκει ψεκαζουν άραγε? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω... Μαρί γι'αυτό ο δικός μου δεν εχει ψεκάσει ακόμα?? Θα τον σκοτώσω!! Φέρτε μου το δίκανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Ο erefer έγραψε: #16.410 09-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Click για ανάπτυξη... Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.411 09-07-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.412 09-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.413 09-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Click για ανάπτυξη... ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Ο erefer έγραψε: #16.414 09-07-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.415 09-07-08 13:30 Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι ψεκαζουν και κουνανε τις συκιες Click για ανάπτυξη... λεω μηπως γι αυτο δεν ψεκαζει ο Μορφέας, αν τα συνδυάζει...Γιούλη ξέρεις πόσο αγαπώ τον γαμπρούλη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.404 09-07-08 13:21 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μαλλον το αντιθετο Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο. Βρήκα αυτά... Ο Πλάτωνας καταδικαζει την ομοφυλοφιλία στους Νομους του ως αφυσικη (μεχρι και καταργηση κοινων συσιτιων πιο κατω προτεινε, μπας και δημιουργηθει ταση στους νεους να κανουν καμμια ανωμαλια-Ν.636b). Μετα αφηνει να εννοηθει πως υπηρχε και παλιος αντιπουστικος νομος, που πρωτος παραβιασε ο Λαιος και κολλησε αφροδισιακα: “ει γαρ τις ακολουθων τη φυσει θησει τον προ του Λαΐου νομον, λεγων ως ορθως ειχεν το των αρρενων και νεων μη κοινωνειν καθαπερ θηλειων προς μειξιν αφροδισιακων”. (Πλατ. Νομοι VΙΙ, 836C). (Ακομα και στην Κατω Ιταλια που τα ηθη ησαν πολυ πιο ελευθερα, ο Μαξιμος αναφερει περιπτωση απαγχονισμων ομοφυλοφιλων που ομως οντως πρεπει να ηταν περιπτωση εξαναγκασμου εδω, οπως το μεταφραζω εγω τουλαχιστον, γιατι στο κειμενο δεν υπαρχει μεταφραση γι’αυτο). H ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα (V) Γραφει η ****: <i>”[...] ο Σωκράτης ΔΕΝ εκανε τετοια και ειναι ακριβως αυτο που λεει και ο Πλατων. ΔΕΝ εκανε τετοια διοτι ηθελε να κυριαρχησει στα παθη του. Ειχε δηλαδη την ορεξη να κανει τετοια, ΔΕΝ τα εκανε ομως διοτι ηθελε να δειξει εγκρατεια. Και αν διαβασεις το Συμποσιο του Πλατωνα ακριβως αυτο λεει ο Αλκιβιάδης, οτι του ριχτηκε δηλαδη αλλα ΔΕΝ.”</i> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.405 09-07-08 13:22 Δεν θελω τωρα σχολια για την αρσενικοτητα του Πλατωνα...Ειπαμε θα εχει τεραστια καρυδια,τοσο μεγαλα που θα τα κουβαλαει στην πλατη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #16.406 09-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #16.407 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λεω μηπως γι αυτο δεν ψεκαζει ο Μορφέας, αν τα συνδυάζει...Γιούλη ξέρεις πόσο αγαπώ τον γαμπρούλη μου.... Click για ανάπτυξη... Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.408 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.409 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα το παρατράβηξες! Γιούλη τα γκει ψεκαζουν άραγε? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω... Μαρί γι'αυτό ο δικός μου δεν εχει ψεκάσει ακόμα?? Θα τον σκοτώσω!! Φέρτε μου το δίκανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Ο erefer έγραψε: #16.410 09-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Click για ανάπτυξη... Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.411 09-07-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.412 09-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.413 09-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Click για ανάπτυξη... ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Ο erefer έγραψε: #16.414 09-07-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.415 09-07-08 13:30 Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Μαλλον το αντιθετο Click για ανάπτυξη... Εχεις δίκιο. Βρήκα αυτά... Ο Πλάτωνας καταδικαζει την ομοφυλοφιλία στους Νομους του ως αφυσικη (μεχρι και καταργηση κοινων συσιτιων πιο κατω προτεινε, μπας και δημιουργηθει ταση στους νεους να κανουν καμμια ανωμαλια-Ν.636b). Μετα αφηνει να εννοηθει πως υπηρχε και παλιος αντιπουστικος νομος, που πρωτος παραβιασε ο Λαιος και κολλησε αφροδισιακα: “ει γαρ τις ακολουθων τη φυσει θησει τον προ του Λαΐου νομον, λεγων ως ορθως ειχεν το των αρρενων και νεων μη κοινωνειν καθαπερ θηλειων προς μειξιν αφροδισιακων”. (Πλατ. Νομοι VΙΙ, 836C). (Ακομα και στην Κατω Ιταλια που τα ηθη ησαν πολυ πιο ελευθερα, ο Μαξιμος αναφερει περιπτωση απαγχονισμων ομοφυλοφιλων που ομως οντως πρεπει να ηταν περιπτωση εξαναγκασμου εδω, οπως το μεταφραζω εγω τουλαχιστον, γιατι στο κειμενο δεν υπαρχει μεταφραση γι’αυτο). H ομοφυλοφιλία στην αρχαία Ελλάδα (V) Γραφει η ****: <i>”[...] ο Σωκράτης ΔΕΝ εκανε τετοια και ειναι ακριβως αυτο που λεει και ο Πλατων. ΔΕΝ εκανε τετοια διοτι ηθελε να κυριαρχησει στα παθη του. Ειχε δηλαδη την ορεξη να κανει τετοια, ΔΕΝ τα εκανε ομως διοτι ηθελε να δειξει εγκρατεια. Και αν διαβασεις το Συμποσιο του Πλατωνα ακριβως αυτο λεει ο Αλκιβιάδης, οτι του ριχτηκε δηλαδη αλλα ΔΕΝ.”</i> Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.405 09-07-08 13:22 Δεν θελω τωρα σχολια για την αρσενικοτητα του Πλατωνα...Ειπαμε θα εχει τεραστια καρυδια,τοσο μεγαλα που θα τα κουβαλαει στην πλατη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #16.406 09-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #16.407 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λεω μηπως γι αυτο δεν ψεκαζει ο Μορφέας, αν τα συνδυάζει...Γιούλη ξέρεις πόσο αγαπώ τον γαμπρούλη μου.... Click για ανάπτυξη... Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.408 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.409 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα το παρατράβηξες! Γιούλη τα γκει ψεκαζουν άραγε? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω... Μαρί γι'αυτό ο δικός μου δεν εχει ψεκάσει ακόμα?? Θα τον σκοτώσω!! Φέρτε μου το δίκανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Ο erefer έγραψε: #16.410 09-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Click για ανάπτυξη... Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.411 09-07-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.412 09-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.413 09-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Click για ανάπτυξη... ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Ο erefer έγραψε: #16.414 09-07-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.415 09-07-08 13:30 Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θελω τωρα σχολια για την αρσενικοτητα του Πλατωνα...Ειπαμε θα εχει τεραστια καρυδια,τοσο μεγαλα που θα τα κουβαλαει στην πλατη του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:22 Η Βάσια13859: #16.406 09-07-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #16.407 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λεω μηπως γι αυτο δεν ψεκαζει ο Μορφέας, αν τα συνδυάζει...Γιούλη ξέρεις πόσο αγαπώ τον γαμπρούλη μου.... Click για ανάπτυξη... Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.408 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.409 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα το παρατράβηξες! Γιούλη τα γκει ψεκαζουν άραγε? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω... Μαρί γι'αυτό ο δικός μου δεν εχει ψεκάσει ακόμα?? Θα τον σκοτώσω!! Φέρτε μου το δίκανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Ο erefer έγραψε: #16.410 09-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Click για ανάπτυξη... Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.411 09-07-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.412 09-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.413 09-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Click για ανάπτυξη... ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Ο erefer έγραψε: #16.414 09-07-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.415 09-07-08 13:30 Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο erefer έγραψε: #16.407 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λεω μηπως γι αυτο δεν ψεκαζει ο Μορφέας, αν τα συνδυάζει...Γιούλη ξέρεις πόσο αγαπώ τον γαμπρούλη μου.... Click για ανάπτυξη... Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.408 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.409 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα το παρατράβηξες! Γιούλη τα γκει ψεκαζουν άραγε? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω... Μαρί γι'αυτό ο δικός μου δεν εχει ψεκάσει ακόμα?? Θα τον σκοτώσω!! Φέρτε μου το δίκανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Ο erefer έγραψε: #16.410 09-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Click για ανάπτυξη... Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.411 09-07-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.412 09-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.413 09-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Click για ανάπτυξη... ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Ο erefer έγραψε: #16.414 09-07-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.415 09-07-08 13:30 Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: λεω μηπως γι αυτο δεν ψεκαζει ο Μορφέας, αν τα συνδυάζει...Γιούλη ξέρεις πόσο αγαπώ τον γαμπρούλη μου.... Click για ανάπτυξη... Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.408 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.409 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα το παρατράβηξες! Γιούλη τα γκει ψεκαζουν άραγε? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω... Μαρί γι'αυτό ο δικός μου δεν εχει ψεκάσει ακόμα?? Θα τον σκοτώσω!! Φέρτε μου το δίκανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Ο erefer έγραψε: #16.410 09-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Click για ανάπτυξη... Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.411 09-07-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.412 09-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.413 09-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Click για ανάπτυξη... ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Ο erefer έγραψε: #16.414 09-07-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.415 09-07-08 13:30 Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Βάσια υπάρχει ομοφυλοφιλία στις γάτες?Μη με κάνεις και ρωτάω τον Andre τώρα αν "κουνιέται" πολύ.. Click για ανάπτυξη... Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.409 09-07-08 13:23 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα το παρατράβηξες! Γιούλη τα γκει ψεκαζουν άραγε? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω... Μαρί γι'αυτό ο δικός μου δεν εχει ψεκάσει ακόμα?? Θα τον σκοτώσω!! Φέρτε μου το δίκανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Ο erefer έγραψε: #16.410 09-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Click για ανάπτυξη... Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.411 09-07-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.412 09-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.413 09-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Click για ανάπτυξη... ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Ο erefer έγραψε: #16.414 09-07-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.415 09-07-08 13:30 Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: τωρα το παρατράβηξες! Γιούλη τα γκει ψεκαζουν άραγε? Click για ανάπτυξη... Δε νομίζω... Μαρί γι'αυτό ο δικός μου δεν εχει ψεκάσει ακόμα?? Θα τον σκοτώσω!! Φέρτε μου το δίκανο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:24 Ο erefer έγραψε: #16.410 09-07-08 13:24 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Click για ανάπτυξη... Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.411 09-07-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.412 09-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.413 09-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Click για ανάπτυξη... ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Ο erefer έγραψε: #16.414 09-07-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.415 09-07-08 13:30 Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: στα σκυλια το εχω δει, σε γάτες όχι.... Click για ανάπτυξη... Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:27 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.411 09-07-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.412 09-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.413 09-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Click για ανάπτυξη... ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Ο erefer έγραψε: #16.414 09-07-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.415 09-07-08 13:30 Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Σκυλιά εχω δεί και εγώ, γάτες ποτέ Click για ανάπτυξη... Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.412 09-07-08 13:28 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.413 09-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Click για ανάπτυξη... ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Ο erefer έγραψε: #16.414 09-07-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.415 09-07-08 13:30 Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη έχω την εντύπωση οτι υποννοεί οτι ο Μορφέας είναι gay.. σε παρακαλώ βάλε φωτό με αποδεικτικά στοιχεία Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.413 09-07-08 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Click για ανάπτυξη... ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Ο erefer έγραψε: #16.414 09-07-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.415 09-07-08 13:30 Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω εχω διαβασει οτι αμα οι γατοι δεν βρισκουν θηλυκα,συνουσιαζονται με αλλα αρσενικα... Click για ανάπτυξη... ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Ο erefer έγραψε: #16.414 09-07-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.415 09-07-08 13:30 Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.415 09-07-08 13:30 Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βάσια σου βρήκα όνομα από "F" αν πάρεις της kitty γατάκι! Δεν ξέρω όμως αν θα σου αρέσει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:31 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.416 09-07-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν χρειάζεται, έχω άλλα!!! Δείξτους εσύ αγοράκι μου τι άγριος... gay είσαι! Click για ανάπτυξη... Γιουλη μηπως εχεις παρατηρησει υποπτες κινησεις του Μορφεα και δεν μας το λες?Μηπως αντι με την Καλυψω να συζητανε περι σεξουαλικων,κουτσομπολευουν και συζυτανε για τις νεες στασεις της μοδας στα γατοδεντρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:32 Ο Θοδωρής έγραψε: #16.417 09-07-08 13:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ή με το αφεντικό τους την ώρα που αμέριμνα κοιμάται... Click για ανάπτυξη... Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:33 Ο erefer έγραψε: #16.418 09-07-08 13:33 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... Θα κάνει πρώτα τον ταρζάν και θα σε κανονίσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #16.419 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 819 820 821 822 823 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 821 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Εγω κοιμαμαι σε δυοροφο οποτε δεν υπαρχει τετοιος φοβος Click για ανάπτυξη... ναι... σωστά... η γάτα δεν θα ανέβαινε ποτέ στο πάνω κρεβάτι... έχεις δει γάτα να της αρέσουν τα ψηλά?? Καμία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 9 Ιουλίου 2008 στις 13:34 Η Βάσια13859: #16.420 09-07-08 13:34 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Ναι υπαρχει το εχω διαβασει και εγω,τωρα κοιτα ρωτα απλα τον Αndre αν κανει παρεα με τα κοριτσια ή με τα αγορια Click για ανάπτυξη... καλα τωρα εσυ το συζητας ακόμα?εχεις πάει Γαλλία?σε λίγο θα περάσουν και τους Αγγλους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.