Birman-maniacs

Μα γιατι υπαρχει τετοια προκαταληψη στο βαψιμο των μαλλιων των αντρων:hmm:.Εγω ειδικοτερα τα εβαψα ετσι γιατι μου αρεσαν και μου πηγαιναν και οχι για να εντυποσιασω...
Μωρέ με ξένισε λιγάκι... καλά ξανθούλη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οπως θες παιδι μου, καντα και κοκκινα.....:)το δικο μου παντως δεν ξερω αν θα το αφηνω...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οπως θες παιδι μου, καντα και κοκκινα.....:)το δικο μου παντως δεν ξερω αν θα το αφηνω...:hmm:
Στα... 18?? Σιγά μη σε ρωτήσει... :lol:

Οπως μου ελεγε η κομμωτρια οτι ειχε παει ενας κυριος για κουρεμα και τον ρωταει:"Τα βαφεται?" και εκεινος απανταει "Εγω?Ποτε μα ποτε" και εντωμεταξυ εβλεπε την ασπρη ριζα κατω απο το βαμμενο μαλλι:lol::lol::lol:

Οπως μου ελεγε η κομμωτρια οτι ειχε παει ενας κυριος για κουρεμα και τον ρωταει:"Τα βαφεται?" και εκεινος απανταει "Εγω?Ποτε μα ποτε" και εντωμεταξυ εβλεπε την ασπρη ριζα κατω απο το βαμμενο μαλλι:lol::lol::lol:

Αυτό είναι ρεζιλίκι κανονικό...
Στα νέα παιδιά δεν με ξενίζει εμένα προσωπικά το βαμμένο μαλί τόσο, αλλά σε κάτι κυριούληδες που γίνονται κομοδινί ή κορακί είναι λίγο χάλια! Και το τρομερό είναι ότι προσπαθώντας να κρύψουν τα χρόνια τους, γιατί αυτός είναι ο μοναδικός σκοπός τους, γίνονται χειρότερα ρεζίλι έτσι...

Αυτό είναι ρεζιλίκι κανονικό...
Στα νέα παιδιά δεν με ξενίζει εμένα προσωπικά το βαμμένο μαλί τόσο, αλλά σε κάτι κυριούληδες που γίνονται κομοδινί ή κορακί είναι λίγο χάλια! Και το τρομερό είναι ότι προσπαθώντας να κρύψουν τα χρόνια τους, γιατί αυτός είναι ο μοναδικός σκοπός τους, γίνονται χειρότερα ρεζίλι έτσι...

Συμφωνω!Το θεμα ομως ειναι να το κανεις για τον εαυτο σου και για δικους σου λογους και οχι για να υιοθετεις στυλακια και συμπεριφορες και το σημαντικοτερο να μην φοβασαι να παραδεχτεις αυτο που εκανες γιατι μετα φαινεται χαζο...

Γιούλη μου η λαδοκολλα με το λαδοχαρτο ειναι διαφορετικα?:hmm:εμενα ειναι λαδοχαρτο και φυσικα σκιστηκε λογω των υγρων...αλλα το ψιλοεσωσα, το τυλιξα παλι!

Καλημέρα!! εφυγα αργα χτες απο τη δουλεια, και κοιμάμαι ορθια...ζζζζζ

Συμφωνω!Το θεμα ομως ειναι να το κανεις για τον εαυτο σου και για δικους σου λογους και οχι για να υιοθετεις στυλακια και συμπεριφορες και το συμαντικοτερο να μην φοβασαι να παραδεχτεις αυτο που εκανες γιατι μετα φαινεται χαζο...

Δυστηχώς συνειδητά και υποσυνείδητα η εικόνα που δημιουργούμε στον εαυτό μας έχει σχέση με τους άλλους γύρω μας ανεξαρτήτως φύλλου.

Προσωπικά υπήρξα υπέρμαχη (για τον εαυτό μου) της μητέρας φύσης... Είμαι καστανή καθότι μεσογειακή. Έτσι μ'εκανε η φύση και το εκτιμώ ιδιαίτερα... το να πάω να γίνω ξανθιά σημαίνει ότι δεν αποδέχομαι τη φυσικότητά μου και θέλω να την αλλάξω...Το να βλέπω γύρω μου φυσικές καστανές ή μελαχρινές Ελληνίδες που γίνονται ξανθιές για να τραβούν τα βλέματα (και μην έρθει κανένας να μου πει ότι δεν τις νοιάζει η εικόνα που δείχνουν στους άλλους) προσωπικά με στεναχωρεί.
Βλέπεις π.χ. 120 κιλά κυρίες που αντί να κάνουν κάτι για το σώμα τους και την υγεία τους πάνε κάθε 15 στο κομμωτήριο να βάψουν ξανθό το μαλλί..
Βάφω βέβαια κι εγώ τα μαλλιά μου φυσικά καστανά δυστηχώς, γιατί άσπρισα πρόωρα και ενώ για πολλά χρόνια τα είχα αφήσει, μ''επεισαν ότι με γερνάει άδικα το... φυσικό μαλλί μου...:lol:

Γιούλη μου η λαδοκολλα με το λαδοχαρτο ειναι διαφορετικα?:hmm:εμενα ειναι λαδοχαρτο και φυσικα σκιστηκε λογω των υγρων...αλλα το ψιλοεσωσα, το τυλιξα παλι!
Το ιδιο ειναι....απλα αν παρεις sanitas ειναι καλυτερα. Μια φορά που δοκίμασα μια no name μαρκα, σκίστηκε και σε καποια σημεία μου κόλλησε !! :down:

αχ...:(δεν ξέρω... αφού το τύλιξες... καλή επιτυχία...

Καλημέρα!! εφυγα αργα χτες απο τη δουλεια, και κοιμάμαι ορθια...ζζζζζ
σου εύχομαι μια καλύτερη μέρα σήμερα! :)

Βάσια εσεις δεν κλείνετε τα πατζουρια οταν κοιμάστε το βραδυ? εμεις τα κλεινουμε, και ειναι σκοταδι....γι'αυτο δεν βλέπουν ποτε ξημερωνει εξω, αν και νομιζω οτι πιο πολυ το ενστικτο ειναι που τα κανει να καταλαβαίνουν αν ειναι μερα ή οχι εξω.:hmm:

σου εύχομαι μια καλύτερη μέρα σήμερα! :)
Ευχαριστω Γιουλη!!!!! αν και σημερα στα ιδια χαλια με βλέπω. αχχχ...ειπαμε ομως ειμαι μεγαλομηχανικινα!! γι'αυτο μου ειπαν οτι θα παω Συρια!! χα χα ας γελάσω :down:

Δυστηχώς συνειδητά και υποσυνείδητα η εικόνα που δημιουργούμε στον εαυτό μας έχει σχέση με τους άλλους γύρω μας ανεξαρτήτως φύλλου.

Προσωπικά υπήρξα υπέρμαχη (για τον εαυτό μου) της μητέρας φύσης... Είμαι καστανή καθότι μεσογειακή. Έτσι μ'εκανε η φύση και το εκτιμώ ιδιαίτερα... το να πάω να γίνω ξανθιά σημαίνει ότι δεν αποδέχομαι τη φυσικότητά μου και θέλω να την αλλάξω...Το να βλέπω γύρω μου φυσικές καστανές ή μελαχρινές Ελληνίδες που γίνονται ξανθιές για να τραβούν τα βλέματα (και μην έρθει κανένας να μου πει ότι δεν τις νοιάζει η εικόνα που δείχνουν στους άλλους) προσωπικά με στεναχωρεί.
Βλέπεις π.χ. 120 κιλά κυρίες που αντί να κάνουν κάτι για το σώμα τους και την υγεία τους πάνε κάθε 15 στο κομμωτήριο να βάψουν ξανθό το μαλλί..
Βάφω βέβαια κι εγώ τα μαλλιά μου φυσικά καστανά δυστηχώς, γιατί άσπρισα πρόωρα και ενώ για πολλά χρόνια τα είχα αφήσει, μ''επεισαν ότι με γερνάει άδικα το... φυσικό μαλλί μου...:lol:

Συμφωνω και σε αυτο!Αλλα και εγω ξανθος ημουνα και πριν απλα το παραεκανα λιγο...:lol:

Συμφωνω και σε αυτο!Αλλα και εγω ξανθος ημουνα και πριν απλα το παραεκανα λιγο...:lol:
απλά τόνισες τα φυσικά χαρακτηριστικά σου... :lol:

Ευχαριστω Γιουλη!!!!! αν και σημερα στα ιδια χαλια με βλέπω. αχχχ...ειπαμε ομως ειμαι μεγαλομηχανικινα!! γι'αυτο μου ειπαν οτι θα παω Συρια!! χα χα ας γελάσω :down:

Στη Συρια ειναι πολυ βρωμικα....

Στη Συρια ειναι πολυ βρωμικα....
Δεν ξερω αν ειναι βρωμικα, αλλά οταν λενε να παω ..εννοουν και να αναλαβω το εργοταξιο!! αμ δε! Ασε που ετσι που παμε - προσωπικο δεν παιρνουμε - θα αναλάβω και δευτερο εργο!! :down::down: Στο γραφειο θα κοιμαμαι! :/:

Πω πω εμπειρία... σαν τρελή θα πήγαινα.
Όταν ήμουν παντρεμένη παρουσιάστηκε μια θέση στο Περικλή για Νιγηρία και ενώ το σκεφτόμασταν σοβαρά, είχαμε και μωρό το Χρήστο και δεν μας ένοιαζαν σχολεία κλπ. τελικά δεν πήγαμε γιατί διαβάσαμε ότι είχε πολύ ψηλό δείκτη εγκληματικότητας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back