Birman-maniacs

Γιουλη με εχεις γνωρισει...σου φαινομαι εγω για αντρογυναικα ή για ενα ''πιο κομψο πλάσμα'' :redface:??

Η "περιπετειώδης" γυναίκα δεν είναι απαραίτητα άκομψη και αντρογυναίκα! ;)
Με στολή σαφάρι και κοντό μαλί με κασκέτο τη φαντάζεσαι? Η περιπετειώδης είναι απλά λίγο πιο τολμηρή και γουστάρει τον ρίσκο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτα ειναι λεξεις του msn οπου γραφεις tpt kai tespa....:up::up:γιατι εκει γραφεις γρογορα;)
πάει η Ελληνική γλώσσα... τη στραμπουλήξανε... :( δηλάδή αν γράψεις το "ι" και το "ο" στο τίποτα θα χάσεις πολύ χρόνο? :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η "περιπετειώδης" γυναίκα δεν είναι απαραίτητα άκομψη και αντρογυναίκα! ;)
Με στολή σαφάρι και κοντό μαλί με κασκέτο τη φαντάζεσαι? Η περιπετειώδης είναι απλά λίγο πιο τολμηρή και γουστάρει τον ρίσκο!
Καλά αν δεις τα ''μπουμπουκια'' που στελνουμε στα εργοταξια θα καταλάβεις!! ενα σου λεω, το μουστακι ειναι must!! :lol::lol:

εγω ξερετε τι δεν μπορω?τους ανευθυνους!πριν 45 λεπτα μιλησα με τη scavolini και ειπαν θα φερουν την κουζινα το μεσημερι και εβαλα το φαγητο, με παιρνουν τωρα και λενε ξεκινανε..τι να πω????παει το φαι στη μεση.....:mad:φευγω παιδακια...

Καλά αν δεις τα ''μπουμπουκια'' που στελνουμε στα εργοταξια θα καταλάβεις!! ενα σου λεω, το μουστακι ειναι must!! :lol::lol:
εσένα δεν σου ταιριάζει το εργοτάξιο... άσε τότε τις μυστακοφόρες να καθαρίσουν... :lol:

εγω ξερετε τι δεν μπορω?τους ανευθυνους!πριν 45 λεπτα μιλησα με τη scavolini και ειπαν θα φερουν την κουζινα το μεσημερι και εβαλα το φαγητο, με παιρνουν τωρα και λενε ξεκινανε..τι να πω????παει το φαι στη μεση.....:mad:φευγω παιδακια...
Στην Ελλάδα ζούμε... :(συνηθισμένη περίπτωση.. Αντε καλώς να τη δεχτείς τη scavoliνούλα σου! Καλά μαγειρέματα! :up:

Axx ποια θα εχει μετα ομως τη τελεια κουζινα scavolini?? :) Aντε και προσοχη στις σκάλες να τους πεις ;)

Ελα εδώ indrilgon! :)

Kαλημέρα ήρθα κι εγώ:)

Καλημέρα! Ηρθα κι εγώ:)

Της λατρεύω αυτές της γάτες! Ήμουν ανάμεσα στο να πάρω Βιρμανίας η περσική «παλ» ταρταρούγα αλλά μάλλον παίρνει παράταση το πράγμα μέχρι να δω που θα πάω για μεταπτυχιακό, γιατί αν πάω Αγγλία θα έχω πρόβλημα. Αλήθεια ξέρετε αν ισχύει στις γατούλες το ίδιο με τα σκυλάκια για τα αεροδρόμια τους?:hmm:

έλα στο Post των birmaniacs να το συζητήσουμε γιατί βγήκαμε εκτός θέματος... ;)

Ήρθα!:D και μεταφέρω και το post:happy:

Ήρθα!:D και μεταφέρω και το post:happy:
Καλώς την... καφεδάκι να σου κάνουμε??
Λοιπόν αν θέλεις να φέρεις Βιρμανάκι από την Αγγλία κανένα πρόβλημα.
Αρκεί να βρεις από ένα από τα εκτροφεία που θα σου στείλουμε! Όσο για τη μεταφορά του αν είναι τσιπαρισμένο και 4 μηνών με εμβόλιο λύσσας έρχεται πανεύκολα! :up:

Καλώς την... καφεδάκι να σου κάνουμε??
Λοιπόν αν θέλεις να φέρεις Βιρμανάκι από την Αγγλία κανένα πρόβλημα.
Αρκεί να βρεις από ένα από τα εκτροφεία που θα σου στείλουμε! Όσο για τη μεταφορά του αν είναι τσιπαρισμένο και 4 μηνών με εμβόλιο λύσσας έρχεται πανεύκολα! :up:
Μπορείς να την φέρεις από εκεί εσύ μετά το μεταπτυχιακό σου ή να την έχεις όσο είσαι κι εκεί και να τη φέρεις μετά! ;)

Βασιλη φοβερες οι φωτο μπράβο!καλα δεν μας προσέχεις, φυσικά και το εχουμε πει οτι χρεωνεσαι 15 ευρώ το κιλό:(και αν το κανεις αναλογικα με το ανθρωπινο εισητηριο ειναι μεγαλο το κόστος!επίσης η εταιρεία κανονικά θα σας ρωτήσει προκαταβολικά πόσα κιλά ειναι το ζώο,τουλάχιστον σε εμας έτσι έγινε και ειχαμε πει 5 κιλά για να μην έχουμε πρόβλημα, και δεν ήξερα ΄πόσο θα ζυγίζει το κουτί μεταφορας, και τελικά ήταν 3,5 και μαλιστα κάναν φασαρί στο desk της Lufthansa γιατι ήταν λιγότερο!αίσχος:down:
Δεν το θυμόμουν καθόλου:) Και εγώ 5 κιλά δήλωσα, λέτε να δήλωσα λίγα?:hmm:Εγώ ετσι όπως τα υπολόγισα οτι θα ζυγίζουν τα 2 γατάκια τότε, μαζί με τη γατοφόρο σου Γιούλη, πιστεύω θα είναι γυρω στα 4μιση κιλά. Μπορεί να κάνω και λάθος. Εκτός αν ο Andre τα ταϊζει λίπος σε σκόνη που δίνουν στα πρόβατα:blink::lol::lol: Το όριο είναι 8 κιλά, δεν νομίζω να το ξεπερνάνε! 4 μηνών ήταν κι η Αθηνά οταν την έφερες? Πόσο ζύγιζε?

Το θέμα είναι τι γίνετε όταν θέλω να το ξανά βάλω Αγγλία, σε τέσσερα χρόνια(αν τελειώσω την 5ετης σχολή που είμαι τώρα στην ώρα της) θα θέλω να πάω για μεταπτυχιακό, ήδη το ψάχνω και είμαι ανάμεσα σε τρεις χώρες η μια από τις οποίες είναι η Αγγλία. Αν πάρω γατάκι στον επόμενο χρόνο όταν τελειώσω θα είναι 3-4 χρονών θα μπορεί να μπει Αγγλία η τα κρατάνε όπως τα σκυλάκια ένα διάστημα στο τελώνιο;

Το θέμα είναι τι γίνετε όταν θέλω να το ξανά βάλω Αγγλία, σε τέσσερα χρόνια(αν τελειώσω την 5ετης σχολή που είμαι τώρα στην ώρα της) θα θέλω να πάω για μεταπτυχιακό, ήδη το ψάχνω και είμαι ανάμεσα σε τρεις χώρες η μια από τις οποίες είναι η Αγγλία. Αν πάρω γατάκι στον επόμενο χρόνο όταν τελειώσω θα είναι 3-4 χρονών θα μπορεί να μπει Αγγλία η τα κρατάνε όπως τα σκυλάκια ένα διάστημα στο τελώνιο;
Νομίζω πως ναι...ειδικά οι Άγγλοι είναι σχολαστικοί σ'αυτά τα θέματα...πάντως αξίζει να το κάνεις πιστεύω...

O αγαπητός birmaniac erefer έχει φτιάξει αυτό το πολύ όμορφο site.
Μπες αν θες να το δεις! ;)
https://www.birman.gr/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back