Birman-maniacs

Αυτό είναι που δεν θέλω ταλαιπωρηθεί εκεί το ζωάκι, έχω ακούσει ακραία πράγματα, ότι τα κρατάνε για έξι μήνες! Δεν ξερώ βεβαία κατά πόσο ισχύει αυτό για αυτό θέλω να το προγραμματίσω σωστά να μην αναγκαστώ ούτε να το αποχωριστώ όσο θα σπουδάζω εκεί ούτε να περάσει το καημένο όλη αυτή την διαδικασία, για αυτό σκεφτόμουν είτε να καθυστερήσω την απόχτηση του μέχρι να πάω για μεταπτυχιακό και να πάρω από εκεί (από την άλλη νιώθω φριχτά μόνη χωρίς νιαούρισμα μες στο σπίτι) είτε να βγάλω από της επιλογές την Αγγλία.:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό είναι που δεν θέλω ταλαιπωρηθεί εκεί το ζωάκι, έχω ακούσει ακραία πράγματα, ότι τα κρατάνε για έξι μήνες! Δεν ξερώ βεβαία κατά πόσο ισχύει αυτό για αυτό θέλω να το προγραμματίσω σωστά να μην αναγκαστώ ούτε να το αποχωριστώ όσο θα σπουδάζω εκεί ούτε να περάσει το καημένο όλη αυτή την διαδικασία, για αυτό σκεφτόμουν είτε να καθυστερήσω την απόχτηση του μέχρι να πάω για μεταπτυχιακό και να πάρω από εκεί (από την άλλη νιώθω φριχτά μόνη χωρίς νιαούρισμα μες στο σπίτι) είτε να βγάλω από της επιλογές την Αγγλία.:hmm:
Αφού επιβεβαιώσεις αυτό για τους 6 μήνες, αποφάσισε τι θα κάνεις. Σίγουρα οι 6 μήνες είναι πολλοί! :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φριχτά πολλοί!:( Για αυτό ρωταω μήπως ξέρει κάποιος εδώ που έχει χρειαστεί να ταξιδέψει…:happy:

Φριχτά πολλοί!:( Για αυτό ρωταω μήπως ξέρει κάποιος εδώ που έχει χρειαστεί να ταξιδέψει…:happy:
Kάτσε να μπει η Βάσια που ξέρει τα της Αγγλίας και θα σου πει σίγουρα πιστεύω. Θα μπει αργότερα... αν είναι στείλε της Pm να το δει σίγουρα.

επανηλθα!η κουζινα ειναι πανεμορφη....:)

Δεν το θυμόμουν καθόλου:) Και εγώ 5 κιλά δήλωσα, λέτε να δήλωσα λίγα?:hmm:Εγώ ετσι όπως τα υπολόγισα οτι θα ζυγίζουν τα 2 γατάκια τότε, μαζί με τη γατοφόρο σου Γιούλη, πιστεύω θα είναι γυρω στα 4μιση κιλά. Μπορεί να κάνω και λάθος. Εκτός αν ο Andre τα ταϊζει λίπος σε σκόνη που δίνουν στα πρόβατα:blink::lol::lol: Το όριο είναι 8 κιλά, δεν νομίζω να το ξεπερνάνε! 4 μηνών ήταν κι η Αθηνά οταν την έφερες? Πόσο ζύγιζε?

η Αθηνα δεν ηρθε 4 μηνων αλλα 6 παρα, και ηταν 2,5 κιλα.5 ειναι λιγα, υπολογισε τουλαχιστον 1 κιλο στο κουτι μεταφορας;)

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ!!! :up:
Κορίτσια αρχίστε παραγγελίες των φαγητών που θα μας κάνει όταν πάμε επίσκεψη!!
Βάσιαααα:blink: κάτι μυρίζει:hmm:... μαρί το'καψες το φαι??? :lol:

Το θέμα είναι τι γίνετε όταν θέλω να το ξανά βάλω Αγγλία, σε τέσσερα χρόνια(αν τελειώσω την 5ετης σχολή που είμαι τώρα στην ώρα της) θα θέλω να πάω για μεταπτυχιακό, ήδη το ψάχνω και είμαι ανάμεσα σε τρεις χώρες η μια από τις οποίες είναι η Αγγλία. Αν πάρω γατάκι στον επόμενο χρόνο όταν τελειώσω θα είναι 3-4 χρονών θα μπορεί να μπει Αγγλία η τα κρατάνε όπως τα σκυλάκια ένα διάστημα στο τελώνιο;

οχι πλεον δεν ισχυει αυτο, απλα θα παρεις ενα χαρτι απο ενα εργαστηριο κτηνιατρικο το οποιο δειχνει οτι το ζωο εχει κανει εμβολιο λυσσας και εχει αντισωματα!;)θα στα πει ο κτηνιατρος σου, απλα θελει χρονο και μην το αφησεις τελευταια στιγμη

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ!!! :up:
Κορίτσια αρχίστε παραγγελίες των φαγητών που θα μας κάνει όταν πάμε επίσκεψη!!
Βάσιαααα:blink: κάτι μυρίζει:hmm:... μαρί το'καψες το φαι??? :lol:

οχι τωρα το εβαλα παλι:down:να δουμε τι θα βγει, παντως καλα μυριζει:)ειναι μεσα η αλλη κοπελα να δει για το θεμα της Αγγλιας?:hmm:

Αντε καλορίζικη!!! Σε 2 ώρες θα έχει ζεστό φαί να 'ρθούμε?:lol:

η Αθηνα δεν ηρθε 4 μηνων αλλα 6 παρα, και ηταν 2,5 κιλα.5 ειναι λιγα, υπολογισε τουλαχιστον 1 κιλο στο κουτι μεταφορας;)
Δεν νομίζω να είναι λίγα, γιατί η γατοφόρος της Γιούλης δεν είναι πάνω απο μισό κιλό! Ε Γιούλη, είναι?:confused:

Δεν νομίζω να είναι λίγα, γιατί η γατοφόρος της Γιούλης δεν είναι πάνω απο μιοσό κιλό! Ε Γιούλη, είναι?:confused:

μα η δικια μου ειναι ιδια και μικροτερη ειναι 1 κιλο, πως γινεται αυτη να μην ειναι?:hmm:μιλαω για την υφασματινη που εχω

οχι τωρα το εβαλα παλι:down:να δουμε τι θα βγει, παντως καλα μυριζει:)ειναι μεσα η αλλη κοπελα να δει για το θεμα της Αγγλιας?:hmm:
Στείλε της καλύτερα PM... αλλά πες μας κι εμάς να ξέρουμε που ξέρεις μπορεί να ξενιτευτώ κάποια στιγμή με τα γατιά μου...:lol: και να αφήσω εδώ τους άλλους να βουρλίζονται...

Στείλε της καλύτερα PM... αλλά πες μας κι εμάς να ξέρουμε που ξέρεις μπορεί να ξενιτευτώ κάποια στιγμή με τα γατιά μου...:lol: και να αφήσω εδώ τους άλλους να βουρλίζονται...

τα εγραψα παραπανω καλε!ναι της εστειλα και ΠΜ;)

Δεν νομίζω να είναι λίγα, γιατί η γατοφόρος της Γιούλης δεν είναι πάνω απο μιοσό κιλό! Ε Γιούλη, είναι?:confused:
παιδιά θα τη ζυγίσω για να σας πω σίγουρα...δεν είμαι καλή στον υπολογισμό του βάρους...:hmm:

οχι πλεον δεν ισχυει αυτο, απλα θα παρεις ενα χαρτι απο ενα εργαστηριο κτηνιατρικο το οποιο δειχνει οτι το ζωο εχει κανει εμβολιο λυσσας και εχει αντισωματα!;)θα στα πει ο κτηνιατρος σου, απλα θελει χρονο και μην το αφησεις τελευταια στιγμη
α.....:hmm:

παιδιά θα τη ζυγίσω για να σας πω σίγουρα...δεν είμαι καλή στον υπολογισμό του βάρους...:hmm:
Ούτε εγώ γιατί τελευταία φορά που την κράταγα, είχε και το Μορφέα μέσα:lol:

ωραιο Γιούλη το φαγητο αλλα ήθελε και λίγο κρεατάκι μέσα!;)αυτο είναι φρούτο...

ωραιο Γιούλη το φαγητο αλλα ήθελε και λίγο κρεατάκι μέσα!;)αυτο είναι φρούτο...

ε...και γιατί δεν έβαλες καλέ?? Εγώ το'χα φτιάξει όταν νηστεύαμε το Πάσχα... Δεν είμαι πολύ κρεατοφάγος άλλωστε... του πάει το χοιρινό... ;)με ακριβώς τα ίδια υλικά μπορείς να το κάνεις + το χοιρινό.

ε...και γιατί δεν έβαλες καλέ?? Εγώ το'χα φτιάξει όταν νηστεύαμε το Πάσχα... Δεν είμαι πολύ κρεατοφάγος άλλωστε... του πάει το χοιρινό... ;)με ακριβώς τα ίδια υλικά μπορείς να το κάνεις + το χοιρινό.
Νext time;):lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back