Birman-maniacs

κοιτα αν το εχω σκεφτεί καλα, εσυ θα εχεις πρόβλημα μόνο αν πας με γάτα Β, δηλαδη ο erefer οχι εσυ..:Dγιατι αν ειναι Α τυπος, θα εχει σίγουρα το β το μικρο αφου η μαμα ειναι Β σιγουρα, αν εισαι Β βέβαια θα πρέπει να παει μόνο με Β, μπέρδεμα αλλα το test θα μας διαφωτισει...;)να ζητησεις να ειναι υπογεγραμμενη απο κτηνίατρο ότι εξετάση θα γίνει
Εγώ Β λέω οτι θα είναι γιατί με λένε Βασίλη:rolleyes: :D
Ναί το test θα τα ξεκαθαρίσει όλα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"The bloosgroup of Quasimodo can be A AB or B- the mother is A, father is B. But- for studs, the bloodgroup is no problem at all- you can combinate a A female with a B stud- every combination is possible. It can be just a problem, if you combinate a B female with an A stud- please have a look on my hp- there I wrote somethings about that."
Ναί το θυμάμαι οτι εσύ μου είπες να το ζητήσω;):) Αν δε μου έλεγες εσύ δε θα της ελεγα τίποτα:D

συμφωνα με αυτο ο μικρος ειναι Α ομαδα, και μαλιστα Αβ, οποτε σίγουρα δεν μπορει να παει με γατα Β!;)δεν χρειαζεται να κανει καν το τεστ...η γενετικη τα λεει μονη της...καλα πως καναν αυτον τον συνδυασμο?αν η μαμα ηταν Αβ τα μισα γατακια θα πεθαιναν..:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ Β λέω οτι θα είναι γιατί με λένε Βασίλη:rolleyes: :D
Ναί το test θα τα ξεκαθαρίσει όλα:)

δυστυχως η γενετικη λεει αλλα!;)και καλυτερα γιατι το 70% των βιρμανικων ειναι Α

συμφωνα με αυτο ο μικρος ειναι Α ομαδα, και μαλιστα Αβ, οποτε σίγουρα δεν μπορει να παει με γατα Β!;)δεν χρειαζεται να κανει καν το τεστ...η γενετικη τα λεει μονη της...καλα πως καναν αυτον τον συνδυασμο?αν η μαμα ηταν Αβ τα μισα γατακια θα πεθαιναν..:/:
Ξέρουν αυτοί καλύτερα εχουν πείρα 7 χρόνων..:down:
Ναί Αb πρέπει να είναι, αλλά αστους να κάνουν το test να ειμαστε 100% σίγουροι:D Ασε που πήγα και ΑΒ Βασιλόπουλο εχθές, οπότε είναι σημαδιακό..:lol::lol::lol:

Ξέρουν αυτοί καλύτερα εχουν πείρα 7 χρόνων..:down:
Ναί Αb πρέπει να είναι, αλλά αστους να κάνουν το test να ειμαστε 100% σίγουροι:D Ασε που πήγα και ΑΒ Βασιλόπουλο εχθές, οπότε είναι σημαδιακό..:lol::lol::lol:

καλο καλο!!:up::up::up:

Η κόρη σου τι ομάδα αίματος είναι?:)

Α !ελπίζω να μην εχει κανα β μεσα μικρο....μαμα, μπαμπας Α ηταν...

Α !ελπίζω να μην εχει κανα β μεσα μικρο....μαμα, μπαμπας Α ηταν...
Α κουχ κουχ είναι:lol:

Α κουχ κουχ είναι:lol:

αυτο ειναι αλλο γονιδιο...δεν ξερω κατα πόσο μεταφερεται..αυτα τα γατια θα ειναι πολυ breed -kara show quality!καλε θα κατεβαίνουμε με δικια μας κατηγορία:lol::lol:

αυτο ειναι αλλο γονιδιο...δεν ξερω κατα πόσο μεταφερεται..αυτα τα γατια θα ειναι πολυ breed -kara show quality!καλε θα κατεβαίνουμε με δικια μας κατηγορία:lol::lol:
Ναί θα γίνει καινουργια κατηγορία "Breed super show quality - Κουχ Κουχ edition":lol::lol::lol:

Κάνει ζέστη εκεί, πως τη βγάζει η Αθηνά?:)

Ναί θα γίνει καινουργια κατηγορία "Breed super show quality - Κουχ Κουχ edition":lol::lol::lol:

ναι θα λένε κανε κουχ παιδι μου...και αυτη κουχ κουχ κουχ , γκρ νιεεεεεε:lol:

ναι θα λένε κανε κουχ παιδι μου...και αυτη κουχ κουχ κουχ , γκρ νιεεεεεε:lol:
Και οι κριτές στα show θα σηκώνουν τα χέρια ψηλά και θα χειροκρατάνε δακρύζοντας..:lol::lol::lol:

Κάνει ζέστη εκεί, πως τη βγάζει η Αθηνά?:)

οχι απο χθες ειναι καλα!αλλα τις αρεσει Βασιλη μου:(παει και καθεται στα ζεστα σημεία,δεν θέλει το κλιματιστικό καθόλου, χαζο γατι λεμε...:/:

Και οι κριτές στα show θα σηκώνουν τα χέρια ψηλά και θα χειροκρατάνε δακρύζοντας..:lol::lol::lol:

αυτο λέγαμε με τη Γιούλη,η Αθηνά δεν μπορεί να πάει σε show θα κάνει συνέχεια κουχ κουχ, τι να κανουν οι κριτες?:lol:

ειναι στη φωτο της υπογραφης ο ερεφερακος κουκλος όμως, όλο ναζι...αληθεια ο Γαλλος που είναι?παλι βαφει μαλλι?:lol:

οχι απο χθες ειναι καλα!αλλα τις αρεσει Βασιλη μου:(παει και καθεται στα ζεστα σημεία,δεν θέλει το κλιματιστικό καθόλου, χαζο γατι λεμε...:/:
Αυτό το γατί είναι πολύ περίεργο!!!:lol:

Αυτό το γατί είναι πολύ περίεργο!!!:lol:

τελικα το στανταραμε...νιαουριζει αν εχουμε ανοιχτα τα παραθυρα...:(την πατησαμε, ολο με το κλιματιστικο πρέπει να κοιμόμαστε...:down:

ειναι στη φωτο της υπογραφης ο ερεφερακος κουκλος όμως, όλο ναζι...αληθεια ο Γαλλος που είναι?παλι βαφει μαλλι?:lol:
Είναι κούκλος και δε περνάει και γρήγορα ο καιρός να αρχίσουμε να ζουλάμε:up: Δε ξέρω σήμερα τι γίνεται λείπουν όλοι:hmm:

τελικα το στανταραμε...νιαουριζει αν εχουμε ανοιχτα τα παραθυρα...:(την πατησαμε, ολο με το κλιματιστικο πρέπει να κοιμόμαστε...:down:
Ελα ρε συ, αυτό έφταιγε τελικά?:confused: Τουλάχιστον βρήκες τι την ενοχλεί:) To air condition κάνει όντως πολύ ξηρό τον αέρα:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back